BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 4 miesiąc temu #417331 przez vini-miki
czesc dziewczeta :)
ja ostatnio interesy na necie dobijam, kupilam np. Wozek uzywany Mutsy za 150e, ale odbiore dopiero w sobote, bo pawla nie ma caly tydzien w domku, wstawie potem fotki.
A wczoraj sprzedalam Maika lozko ( bez materaca za 100E) przez internet no i babka pisze, ze dzisiaj przyjedzie odebrac...no wiec, z racji, ze ja sama w domu, sama wszystko porozkrecalam ( a to lozko z szafkami i z taka mebloscianka jakby) i poznosilam na dol. Srubeczki posortowane, deski poopisywalam, mam nadzieje, ze sobie poradza
Ale sie narobilam musze przyznac, ze nawet brzuch mi 2 razy stwardnial. To moj ostatni taki wyczyn na bank, no ale wyjscia nie mialam, niestety. Dzisiaj o 20 przyjedzie facet odebrac kurde troche sie cykam! Vincenta nie poloze spac chyba, bedzie mi razniej

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417333 przez natalka
anoda ja też używam Perfacta mama ale mam wrażenie, że jest mało wydajna, kupiłam nową tydzień temu 150ml i mam wrażenie, że zaraz się skończy.
Co do porodu to nie my pierwsze nie ostatnie, damy radę :)
Dziewczyny może dopisujcie do listy płeć malucha jeśli już znacie???

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #417343 przez jadziatopol
Gabileegratuluje Leona :)
Znowu mam tyle do nadrobienia....ech....chyba bede tylko Was czytac.
Moj dzidzius wstal ze mna dzisiaj o 7 rano i swiruje .... :) od lewej strony do prawej....czuje jak delikatnie sie rusza. To takie mile :) dzisiaj chcialam wstac i chyba za szybko to zrobilam bo zlapal mnie straszny bol po lewej stronie brzucha ...cos jakby kolka. Ale czytalam w postach,ze tez tak macie czasem...co jest tego przyczyczyna? rosnaca macica?
Dziewczyny, macie zamiar oddac krew pepowinowa do banku?

[/url]

12 lata 4 miesiąc temu #417348 przez buziaczek18
Witam dziewczynki ,może tym razem się uda dodać parę fotek...
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417356 przez Madlen
Gabilee głowa do góry, będzie dobrze, damy radę wszystkie. Będzie cudownie mieć małą kopię siebie. Obawy miną. :)

Andzia ja używam polecony mi przez kilka osób krem zapobiegający rozstepom Pharmaceris Foliacti. Przyjemnie pachnie, szybko się wchłania.

Jadziatopol z tą krwią pępowinową to czytałam, że drogi interes....

A może ktoś wie co można używać na trądzik w ciąży? Kupilam Sudokrem, ale na razie nie działa. Wyglądam jak nastolatka. Może jest coś co pomoże..

Vini-Miki Ty tak nie szalej z robotą :)

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417358 przez buziaczek18
Oto spioszki dla Zuzi

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417396 przez buziaczek18
A to już koniec sesji chciałam wam jeszcze pokazać zdjęcia Zuzi ale sa za jasne.. :( :( :( :(
Załączniki:

12 lata 4 miesiąc temu #417398 przez anoda89
O matko ile ubranek :laugh:. Widzę że i siebie obkupiłaś.

12 lata 4 miesiąc temu #417427 przez natalka
buziaczek fajne ciuszki, takie malutkie.
Dziewczyny jak mnie bolą zęby i dziąsła, są wrażliwe nawet na powietrze którym oddycham, jutro podjadę do dentysty mam nadzieję, że mnie przyjmie. Nigdy mnie zęby nie bolały nawet jak ósemki wychodziły to bez tabletek przeżyłam a dzisiaj to jest jakaś masakra.

*23.01.2012 ANIOŁEK

12 lata 4 miesiąc temu #417431 przez mrufka
Hej mamuśki :kiss:

Jej troszkę mnie nie było a tu tyle naskrobałyście :cheer: czytałam i czytałam połowy już nie pamiętam o czym była :P Odzyskałam siły witalne i zaczynam żyć :) choć dziś chyba troszkę przesadziłam bo kręgosłup chce mi w dupe wejść :dry: wysprzątałam pół domu miałam nawet okna pomyć ale już zaczęło mnie coś łupać i odpuściłam :) W niedziele byłam u kumpelki bo urodziła synusia śliczności taki malusi musiałam mu obciąć pazurki bo ona się bała :laugh: i tak mi się zamarzyło że bym już chciała mieć swoje maleństwo przy sobie :)

Już sie nie mogę doczekać wizyty mam 10 września potem połówkowe i genetyczne 28 września, a teraz zostaje mi przytulić synusia i iść spać :)

12 lata 4 miesiąc temu #417435 przez buziaczek18
Anoda tak troszkę spodni sobie kupiłam w ciuchach ,fajne bo szerokie w pasie ,a dla Zuzi też parę ubranek znalazłam ,ale najfajniejszy wydaje mi się spiworek..

12 lata 4 miesiąc temu #417440 przez gabilee
buziaczek fajne ciuszki ten śpiworek też najbardziej mi sie podoba :)

madlen spróbuj maści cykowej na noc sobie połóż na syfki rano powinno być lepiej :D

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417443 przez Madlen
Buziaczek przepiękne ciuszki.. :)

Gabilee dzieki spróbuje. Ten Sudokrem też ma taką gestą konsystencję, miał pomóc, może za krótko stosuję..

12 lata 4 miesiąc temu #417449 przez gabilee
madlen maść cynkowa zasusza i jest bardzo dobra a nic w sumie więcej nie wymyślisz teraz w ciaży :/ ale kilka dni trzeba stosować

12 lata 4 miesiąc temu - 12 lata 4 miesiąc temu #417454 przez [email protected]
kupilam spodnie na allegro,szare sztruksy ze streczem+panel na brzuch,40zl a w sklepie nowe 150zl,wczoraj przymierzałam takie jak kupilam tylko dzinsy,moj M.chcial koniecznie kupic ale ja stwierdzilam ze nie ma sensu 150zl na 6miesiecy i wole 2pary+leginsy za kase jednej pary nowych,no i zaczna sie zakupy dla maluszka a pewnie wszystkiego sie nie przewidzi,napiszcie dziewczyny co myslicie o monitorze oddechu dla dzidzi?zastanawiam sie czy kupic a moze uda sie porzyczyc,na pewno dobry termometr do ucha trzeba kupic.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka