BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457230 przez jadziatopol
Dominia to nie masz wysokiego cukru....prawie w normie...sliczny cukier :) na czczo masz ladniejszy niz ja :) bądź dobrej mysli :) tak jak i ja :) ...takie malutkie przyjemnosci mam nadzieje,ze nam nie zaszkodza od czasu do czasu ...hihihi...
Ide do spanka dziewczyny :) caly czas mi sie wydaje ,ze jest juz 22 a to juz moja pora. Milej nocy. Spijcie slodko z maluchami :)

[/url]

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457233 przez justyna84
moj brzuszek tez wriuje skacze jak szalony moj maly Aleksik :silly:

Te dziwczyny co juz rodzily macie tez tak ze jak idziecie siusiu to was ciagnie macica mi czasami to idzie na calosc ,nie wiem z czym to jest zwiazane czy z porodem czy ze maly tak sie ulozyl ;)

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457250 przez Madlen
Dziękuję Gabilee, u mnie już spokój.

Nerwus jestem (choć w ciąży anioł), a to nie sprzyja dziecku, niestety mój m. to jeszcze większy nerwus.. Oczywiście kłótnia tak na mnie podziałała. I jak zwykle z jego winy. Czasami mam go dość...

Michasia sama bym wzięła tego rudzielca, marzy mi się kotek. Ale w ciąży nie bardzo wziąć futerkowego lokatora. Może wystaw ogłoszenie na tablicy profilu na FB
www.facebook.com/kotlownia?fref=ts
Popytam dodatkowo.
No tak nerwy mi szkodzą, ale to nie są jakies tam dramaty, ale jak widac tylko spokoj może mnie uratować...

Princess własna toaleta- bezcenna :)

Dominia to zaraz pewnie też Cię wypuszczą :)

A glukozę mam 50kę kupić w aptece.

12 lata 2 miesiąc temu #457252 przez michasia
Paula ja sobie nie wyobrażam dnia bez wkładki, a czasem kilku. Przeważnie czuję, że coś mokro się zaczyna robić i lecę do WC. Najgorzej jak długo siedzę/leżę i wstanę. Może to też u mnie po części wina luteiny, ale ogólnie kilka dziewczyn wcześniej pisało o sporych upławach. Ale puki nic nie piecze i brzydko nie pachnie, to jest ok.

12 lata 2 miesiąc temu #457259 przez Marlena1888
hello!
princess tak tak po nospie i czasem po apapie mi przechodzi :D

gabille ja sobie sama kupowałam glukoze 50 mimo że badanie miałam płatne.. no i gratulacje z okazji rocznicy!!! my w lipcu mieliśmy 7 rocznice poznania i roczek ślubu :P

paula ja to samo, wkładki hig. mi bardzo szybko uciekają..

Michasia to w takim razie zobaczymy czy będą mniej bolesne :P obyyyy :laugh: ale słodkie kociaczki.... ja z chęcią wziełabym takiego rudzielca... cudowne! skąd jesteś?

oglądam właśnie must be the musik :blink: lubię :woohoo:

12 lata 2 miesiąc temu #457261 przez Paulaaa
Michasia no właśnie u mnie też nic nie pachnie fujj. W zasadzie to nie pachnie wcale. To jest przezroczysty śluz, dosłownie jak klej. Okropne to, bo nigdy wcześniej tego nie miałam. Jutro zapytam gina tak dla świętego spokoju. :P

12 lata 2 miesiąc temu #457298 przez Satine0
U mnie też mokro ;p Chyba takie uroki ciąży

12 lata 2 miesiąc temu #457301 przez Alina2408
ja tez osobiescie powiedzialam ze tyle razy co ja sie do tej pory posiusialam to chyba nigdy w zyciu

przepraszam ale z tego co wiem to branie nospy w ciazy nie jest wskazane

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457302 przez [email protected]
Dziewczyny ja mam bardzo obfite upławy od początku ciąży i wszystko jest ok,gin tez mówił że w porzadku,kilka wkładek dziennie norma,ja tez ogromnie sie ciesze że nie mam miesiączki bo jak przychodzi to nie nadaje sie do niczego,masakra jest ze mna,biegunka,straszny ból brzucha i kręgosłup,leże na ziemi i wyje,nic mi nie pomaga,w te dni nie jestem w stanie pracować,do 22 roku życia nie wiedziałam jak to kogoś moze boleć brzuch bo mnie nigdy wczesniej nie bolał,ostatnie lata zdażały sie omdlenia,mam nadzieje że po urodzeniu choć troche bedzie lepiej

12 lata 2 miesiąc temu #457306 przez Satine0
Czemu Nospa nie wskazana skoro lekarze ją zalecają brać, gdy cos sie dzieje?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457310 przez [email protected]
Nospe każdy gin przepisuje,mój również,działa rozkurczowo chyba,w szpitalach głównie nospa

12 lata 2 miesiąc temu #457311 przez Alina2408
Stine przyznam się szczerze ze nie wiem do konca lekarz zalecal mi nospe tylko na poczatku ciazy gdy mialam plamienia i blole ale pozniej rozmawialam z mgr farmacji moja kolezanka i ona osobiscie mi odradzala branie nospy w pozniejszych tygdniach wiec moze zapytaj swojego lekarza tak bedzie najlepiej

...nie oddam Cię nikomu...

12 lata 2 miesiąc temu #457322 przez [email protected]
Satine najlepiej zapytaj gina,mój mówi że jak jakies skurcze albo ból brzucha to mam brac nospe,moja koleżanka jest w 28 tc stawia sie brzuch i tez nospa

12 lata 2 miesiąc temu #457329 przez dominia
Alina ja jestem od srody w szpitalu i biore 6 tabletek nospy dziennie. Gdyby nie byla wskazana to napewno by mi jej nie dali :) z reszta od poczatku od gina slyszalam, ze jakby cos sie dzialo to zeby brac :)

12 lata 2 miesiąc temu #457336 przez Satine0
Ja tam na szczęście jeszcze nospy brać nie musiałam, ale jeszcze nigdy nie spotkałam się z opinią, że nospa nie wskazana :) Jak się brzuch stawia to przecież trzeba wziąć lek rozkurczowy. Mój poprzedni gin. mówił, że w razie bóli brzucha to mam brac nospę :) Obecny nic nie wspominał.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka