BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #457808 przez gabilee
kasia zadzwon do gina to bedzie najrozsadniejsza opcja :) mam nadzieje , ze bedzie lepiej :)

satine widze , ze zakupki dla malej ida pelna para :) a masz tylko ciuszki czy reszte z tej listy tez? bo ja bede sie zaopatrywac w przyszlym miesiacu w te wszystkie pierdulki :)

a ja bylam dzis w takim sklepie , w ktorym mialy byc te wszystkie przydatne rzeczy do scrapbookingu a tu zonk tylko klej dostalam i jeszcze takie ceny , ze szokkk... ale pojechalam do empika i kupilam stemple z alfabetem, cyframi jakies z dzieciecymi motywami :) i naklejane pierdulki super zadowolona jestem :) teraz musze kupic baze i kartki dobrac wszystko kolorystycznie i zaczac :) zrobie sobie sesje z moim ukochanym i brzuszkiem tez wkleje do albumu jak zaczne bede wam systematycznie wrzucac fotki :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #457821 przez Satine0
Ja mam póki co łóżeczko, przewijak, butelki, pościel + koldra,podusia, koce, ręczniki, ubrania hmmm co tam jeszcze...można powiedzieć, że prawie wózek :D pościel do wózka :) i chyba tyle.

12 lata 2 miesiąc temu #457828 przez gabilee
o to juz wiekszosc satine masz jeszcze polowa ci zostala :P hehe szok jaka dluga ta lista ::)
a ja patrze w okno i co widze snieg pruszy i to jak mocno :) bardzo lubie zime :)

12 lata 2 miesiąc temu #457830 przez Satine0
Ja też lubię zimę :D

12 lata 2 miesiąc temu #457833 przez dominia
Ja tez lubie zime :) szczegolnie jak z m jezdzimy na deski :) niestety w tym roku sobie nie pojezdze :( ale mam obiecany nowy sprzet na nastepny sezon :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #457836 przez gabilee
dominia dlugo jezdzisz juz na desce? kiedys sie uczylam , ale pozniej jakos nigdy nie bylo okazji jeszcze pojezdzic moze jak urodze to odkryje jakies nowe pasje :P

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457844 przez dominia
Dwa sezony, ale w tamtym juz mi szlo niezle :) mozna sie w tym zakochac ! Moj m sam mnie nauczyl bo on to juz 5 lat jezdzi :) super sprawa :)

Ciekawe jak tam Jadzia u tego lekarza, u mnie byl i tyle :dry: nic dalej nie wiem..

12 lata 2 miesiąc temu #457850 przez gabilee
dominia fajnie :) ogolnie to ja bym chciala miec jakies hobby , ale moze cos wkoncu znajde , lubie grac w squasha i chcialabym sie nauczyc grac w tenisa moze zaczne po ciazy od nowa sie uczyc , bo jak chcialam sie zapisac na lekcje to okazalo sie , ze w ciazy jednak jestem i nici z planow a tak szybko po ciazy wroce do formy :)

12 lata 2 miesiąc temu #457859 przez jadziatopol
Kasia co z Tobą? dalej boli? dzwonilas do ginekologa swojego? Napisz jak sie czujesz :dry:
Madlen ja mam brac 2 razy dziennie MagneB6 :)
Dominia jak to? nic nie wiesz dalej? a byl diabetolog u ciebie? wypuszczaja cie dzisiaj?
Dziewczyny , naskrobalyscie tyle,ze ciezko to wszystko nadrobic :)
Ja wrocilam...spedzilam tam upojne 6 godzin. No ...doktor powiedziala tyle, ze mialam krzywa podniesiona...moja nadwaga i duze dziecko z pierwszej ciazy moga swiadczyc o cukrzycy ciazowej...i pomimo ,ze mam idealne wyniki cukru to musz ekontynuowac diete....i trzymac sie norm. Dostalam glukometr nowy i recepty...i za 10 dni mam przyjsc...oprócz tego mam badac mocz poranny paskami,zeby sprawdzic czy przypadkiem nie ma ciał ketonowych w moczu (one świadczą o tym,ze dziecko głoduje)...po tem zostalam zaproszna na szkolenie 2 godzinne z glukometru i z diety :)

[/url]

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #457861 przez ola85
Dominia - ja znowu wolę narty, ale w tym roku nie pojeździmy :) Za to w następnym będziemy szaleć razem z maluszkami. Ja mam w góry niedaleko, jeśli jesteś ze Śląska to może się nawet kiedyś spotkamy :)

Jadziatopol - no to miałaś dzisiaj ciężki dzień, ale najważniejsze że ten cukier jest stabilny i nie rośnie

12 lata 2 miesiąc temu #457866 przez Pliszka
Kasia, kurcze, współczuje :( Mam nadzieję, że to nic poważnego, ale lepiej wybierz się do lekarza :( I dawaj koniecznie znać co u Ciebie.

jadzia, mam nadzieję, ze ta dietka zdziała cuda i Hubi nawet nie odczuje, że coś z tym cukrem bywa nie tak.

Satine, ja też już mam trochę ubranek, ale prać będę chyba dopiero w Nowym Roku :) żeby wszystko było świeżutkie i pachnące :)

Zazdroszcze tym, którzy lubią zimę, bo ja zdecydowanie lubię jak jest cieplutko, dlatego chyba nigdy nie próbowałam nawet żadnych sportów zimowych, ale i w góry mam niestety daleko :( No ale postanowiłam sie nie załamywać i właśnie wróciłam nieźle dotleniona z 7-kilometrowego spacerku :) Liczę sobie dystanse na telefonie żeby się zmotywować ;) Teraz pora na obiadek :)

12 lata 2 miesiąc temu #457868 przez Madlen
Kasiu co z Tobą? To znaczy, że się przewróciłaś, potknęłaś? Coś nadwyrężyłaś?

Ja zrobilam leniwe, byłam na spacerze z psem, poczytałam, myślę, by jutro odwiedzić szpital, gdzie chcę rodzić.

12 lata 2 miesiąc temu #457881 przez dominia
Jadzia byl lekarz zbadal mnie popytal o pare rzeczy i poszedl.. Zobaczymy co napisal w karcie bo jeszcze nikt mi nie raczyl powiedziec, super ze tylko dieta :) mnie ta insulina przeraza..

Ola ja jestem z malopolski :) rzut kamieniem w gory :) za to nad morze daleko :(

12 lata 2 miesiąc temu #457885 przez Satine0
Ja za to mam rzut beretem nad morze bo jestem z okolic Szczecina :D

12 lata 2 miesiąc temu #457896 przez ola85
Właśnie tego nie cierpię w szpitalach, przejdą, coś pomruczą i zostawią kobietę w niepewności.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka