BezpiecznaCiaza112023

Mamusie luty 2013 !

12 lata 2 miesiąc temu #458039 przez Madlen
Andzia ja tez mam takie bóle, nawet dzisiaj- kłucia w pochwie. Co jakiś czas. Brr

Michasia ale koty poszły, super :)
Ja bym farbe wybrała, ostatnie tapetowanie to same problemy, ciągle nierówności i dużo zabawy w układanie. A jak dobrze przygotujecie ścianę to farba będzie sie ładnie prezentowac.

Dominia odżyjesz teraz.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #458051 przez dominia
Madlen masz racje ! juz jestem spokojniejsza :)

mi sie marzy pokoj z jedna wytapetowana sciana z jakims ekstra wzorem a reszta farba :)
Michasia Madlen Ci dobrze mowi :)

12 lata 2 miesiąc temu #458053 przez andzia_zg
Madlen trochę mnie uspokoiłaś bo martwiłam się czy takie bóle sa normalne.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #458058 przez Madlen
:) mi też się marzy ruszyć z remontem..

Dominia byle spokój był, a reszta się ułoży.

Andzia pytałam gina, bo już mam to jakis czas, nie codziennie, ale wkurzające tak jak opisałaś jakby igła. Lekarz zbadał mnie, wszystko ok, stwierdził, że to normalne.

12 lata 2 miesiąc temu #458062 przez gabilee
dziewczyny co z tymi chlopami sie klocic tylko chca ;/ ja w ciazy ani razu z n sie nie poklocilam a przed ciaza to juz wgl nie pamietam kiedy :)

dominia fajnie ze juz w domku jestes :)

buziaczek skad jestes? fajnnie , ze masz tak dzieci przyzwyczajone przynajmniej troche luzu masz wieczorem :D

andzia nie mialam takich boli wiec nie pomoge :( ale mam nadzieje , ze juz ci lepiej :)

satine ja w grudniu torbe przygotuje :) bo w sumie nigdy nie wiadomo kiedy nasze dzieci beda chcialy wyjsc :P

dziewczyny mysle , ze az tak sie nie ma czym przejmowac jak brzuch lekko stwardnieje no chyba , ze to ciagle w czasie calego dnia , mi tez czasem twardnieje , ale raczej nie panikuje z kazdym stawianiem sie brzucha ;/

stwierdzilam , ze nie bede juz sie glupotami przejmowala i bede myslec pozytywnie w ciazy i powiem wam , ze to pomaga :) odrazu mi lepiej

12 lata 2 miesiąc temu #458063 przez andzia_zg
Madlen dzięki za info. Od razu mi lżej, bo się trochę zmartwiłam. Widac taka ciążowa natura. Poleże troche, zaraz pójde spać i pewnie do rana przejdzie.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #458065 przez gabilee
a co z DOMI cos sie nie odzywa ?

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #458072 przez Madlen
Gabilee to szczęściara jestes. :)

Ja torbę ze swoimi rzeczami przygotowuję dziś. Po wczorajszym ataku bólu brzucha chcę mieć wszystko gotowe, tak by mieć głowę spokojną. Też się staram myśleć pozytywnie, ale czasem nie mamy wpływu na wszystko.

Andzia jak ból uciążliwy bardzo to nospa, magnez, albo ciepła kąpiel.

12 lata 2 miesiąc temu #458084 przez gabilee
madlen tez tak mysle ,ze szczescie mam majac takiego faceta :) ale to tylko zasluga nas dwojga samemu nigdy sie nic nie zdziala w zwiazku ;/

a wlasnie nie boicie sie brac cieplej kapieli w ciazy? ja nie biore , bo boje sie o te krwawienia , ale to tylko dlatego , ze byl krwiak a i tak nie lubie sie moczyc w wannie :P

12 lata 2 miesiąc temu #458089 przez Pliszka
Michasia, my mamy w salonie jedną ścianę wytapetowaną i super to wygląda, ale na wszystkich to już byłoby za dużo. Tak jak Dominia pisze fajnie wygląda tapeta we wzorek na jednej ścianie, a reszta pomalowana na jednolity kolor :)
My mamy taką tapetę, zakochałam się w niej i wyszło super :laugh:
Załączniki:

12 lata 2 miesiąc temu #458105 przez Pliszka
gabilee, ja biorę sobie kąpiel średnio raz w tygodniu :) ale ja nie mam żadnych dolegliwości. Jak na samym początku mnie strasznie bolał brzuszek, to mi pani doktor zabroniła, ale potem ten ból szybko ustąpił i do dziś nic mi nie dolega. No ale trzeba uważać, bo ja na przykład się urodziłam w 36 tc po tym jak moja mama wróciła zmarźnięta z zakupów i weszła do wanny do gorącej wody i kilka godzin później byłam na swiecie, choć powinnam sobie jeszcze posiedzieć w brzuszku.

12 lata 2 miesiąc temu #458121 przez Madlen
Ja na ciepłą kapiel jak najbardziej sobie pozwalam, wiadomo nie gorącą.

12 lata 2 miesiąc temu #458122 przez michasia
DZieki dziewczyny. Pliszka, ciekawa ta tapeta. Ja chciałam tapetę w prążki, ale jednego koloru. Też właśnie myślałam o 3 ścianach farba i 1 tapeta, ale to jak byliśmy na etapie zamiany pokoi z moim bratem. U nas w pokoju jest jakby odwrotność wnęki, więc tych ścian jest więcej i może tez zrobimy tak, że jedna z tapetą wtedy. Zobaczymy. Dzięki za rady.

12 lata 2 miesiąc temu #458123 przez Pliszka
andziu, ja czuję czasem takie pojedyncze ukłucia i pani doktor mi powiedziała, że o ile to się nie zdarza za często to to normalne, ale u mnie to się dzieje raz na parę dni, 2-3 ukłucia. Powiedziała, że gdyby było częściej lub intensywniej to mam do niej dzwonić.

12 lata 2 miesiąc temu #458125 przez DOMI
Cześć dziewczyny, ja nadal jestem w szpitalu. Jutro na obchodzie zapytam kiedy mnie wypuszczą . Dziś mnie przenieśli do pojedynczej sali i nawet nie ma z kim porozmawiać.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka