- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Paulaa masakra żeby dostać się do lekarza. człowiek ma termin na wtedy kiedy może już wyzdrowieć. A próbowałaś do innego, w innej przychodni?
Udanych zakupów.
Madlen, jakoś przegapiłam tamtego posta, ale już nadrobiłam, po prostu napisałyśmy w tym samym czasie, a już nie zerkałam wyżej, choć raczej zerkam, bo zanim napisze, to już czasem kilka nowych. Nie spodziewałam się, że z tablicy.pl będzie tylu chętnych. Dziś posprawdzam płeć, zobaczę kto rzeczywiście weźmie, bo maja się dziś odezwać i wtedy najwyżej wstawię na ten profil z FB. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje, dziękuję.
Ach z tymi chłopami, ja tez czasem muszę się na swojego powkurzać, ale szybko nam przechodzi:).
Pliszka, fajna sukienka.
Natalka udanego dnia z mama.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
- Monia_T
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gabilee póki co to jest mój faworyt w kategorii wózek allegro.pl/nowosc-ultra-lekki-wozek-3w1-...tis-i2721117629.html
Ale ponieważ na ten zakup szykuję się tuż przed porodem mogę zmienić zdanie Ten wózek oglądałam w realu i bardzo mi się podobał
Bardzo boli mnie węzeł chłonny na szyi, mam nadzieję, że choroba się dalej nie rozwinie.
Zazdroszczę dziewczynom, którym wystarcza dieta cukrzycowa i z całego serducha życzę aby tak się utrzymało do końca ciąży Podpowiem, że odrobina ruchu po posiłku bardzo zbija cukier. Także jakby się zdarzyło zgrzeszyć jakimś ciastkiem, to później spacer w tempie i po kłopocie
Michasia, cudne te Twoje kociaki Ale dlaczego to Ty masz je dowieźć do nowych właścicieli?? Przecież powinni chociaż odrobinę wysiłku wykazać, żeby było widać, że na kociakach im zależy...
Nie zapomnę jak byłam w Holandii usłyszałam, że tam takie małe kotki "przygarnia się" jako pokarm dla dużych węży i jaszczurów! Wcześniej myślałam, że taki los tylko szczury spotyka, a nie takie urocze kociaki
Jeszcze na temat 7 rocznicy...u nas niestety po 7 latach nastąpił książkowy kryzys, ale jednak pokonaliśmy go i za 3 tygodnie będziemy świętować 15 lat razem Także wszystko idzie przejść, a każdy kryzys nas wzmacnia I dużo szczęśliwych chwil z partnerami życzę
- Marlena1888
- Wylogowany
- gadatliwa
ja jadę dziś do miasta- siostra ma półmetek i potrzebna jej pomoc w wyborze sukienencji i może zajdę na chwilkę do lumpa a potem jedziemy z M do taty- będą bić chickeny na obiadek i do zamrożenia a na 18.00 mam wizytę u gina także grafik mam napięty dziś więc odezwę się wieczorkiem :*
miłego poniedziałku mamki!
- [email protected]
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
gabilee tsh mam ok,choruje na endometrioze i dlatego takie miesiączki ale mimo to łudze sie ze moze po porodzie bedzie lepiej
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Domi trzymaj się kochana
Princess cieszę się że już w domku jesteście oj docenia się docenia własne mieszkanko po pobycie w szpitalu ja jak po 2 miesiącach wróciłam do domu to się nie mogłam odnaleźć na początku mi było dziwnie
Michasia jak biorę magnez Asmag miałam zalecone 3x2tabletki za względu na bóle brzucha ale już nic nie boli i zmniejszyłam sobie do 3x1 i jest dobrze dalej nic nie boli
Paula to jest masakr dostać się do lekarza a dodzwonić do przychodni to graniczy z cudem
Uff wreszcie nadrobiłam was cały weekend cieszyłam się mężem więc nie byłam na forum. tak mówicie o rocznicach a u nas dopiero pierwsza czyli jak to moja mama i ciocia mówią "pierwszy rok to docieranie się" oj i docieraliśmy się docieraliśmy bo mąż na początku nie mógł zrozumieć że nie jest już kawalerem ale już się dotarliśmy hehe .
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
- ola85
- Wylogowany
- gadatliwa
Jadziatopol miałam tak często robione USG bo miałam plamienia, na szyjce macicy zrobił mi się na początku ciąży polip doczesnowy, a oprócz tego mam dość nisko łożysko. W sumie od początku ciąży miałam wizyty co 2-3 tygodnie.
Michasia cudowne kociaki Wiem jak trudno teraz znaleźć maluchom dom. Ja po pierwszej wiosennej ucieczce mojej kotowatej od razu ją sterylizowałam. Trzymam kciuki, aby rudaski i tygrys trafiły do dobrych ludzi.
Ja badanie glukozy mam jeszcze przed sobą, staram się i tak ograniczać cukier, bo fenoterol który biorę zaburza gospodarkę węglowodanową i podnosi poziom cukru. U nas trzeba się umówić na badanie i samemu kupić glukozę.
Co do upławów to ja mam czasem w drugą stronę - mam "za sucho" i przez to mam takie lekkie pieczenie. Dostałam od Pani mgr taki żel dla kobiet w ciąży i po nim jest lepiej.
Aganobla przed pierwszą ciążą też miałam bardzo bolesne okresy, potem po poronieniu miałam czyszczenie i po nim już było wyraźnie lepiej, myślę więc że po porodzie też będzie lepiej.
Co do leków w ciąży to najlepiej byłoby ich w ogóle nie brać, choć sama biorę całą garść czasem po prostu nie ma wyjścia, ostatnio czytałam o kobietach, które w drugim trymestrze musiały brać chemię i dzieciaczki były zdrowe. W końcu od czego mamy łożysko.
Ale się rozpisałam... Pozdrawiam Was gorąco, bo u mnie cały czas leje
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie do rana słoneczko Ale wiadomo...temp. za oknem nie robi szału. Biorę się zaraz za sprzątanie bo już taki bałagan, że masakra. Chociaż chce mi się średnio to od czasu do czasu trzeba W szafkach małej muszę zrobić porządek bo już się wszystko wysypuje hehe Pierzecie już ubranka dla szkrabów?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa