- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie luty 2013 !
Mamusie luty 2013 !
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wcinam winogrona i maly sie rusza to jest chyba najpiekniejsze uczucie w ciazy a jeszcze piekniejsze jak n poczuje przez brzuch wtedy jeszcze bardziej mnie to cieszy , bo on wtedy taki zadowolony jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- gabilee
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
w ciąży same zagadki.. i nie wiadomo czy iść do lekarza czy przejdzie.
wypoczywaj
- princess
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Michasia, dzięki za info, spytam gina jak to jest z Luteiną.
Marlena pytam bo mi po Nospie kłucia nie przechodzą, zwykle samoistnie ustępują. A Apapu żadego nie brałąm w ciąży ani innych przeciwbólowch.
Alina, tak to jest, jak się coś usłyszy piąte przez dziesiąte i się nie wie do końca...
Kasia, mnie też boli wzgórek łonowy, czasem mocniej, czasem ćmi. Słyszałam, że jak bardzo boli to gin kieruje do ortopedy. Jak Ci nie przejdzie po tym incydencie w sklepie do jutra to zadzwoń może do gina?
Dominia i jak tam, kiedy wychodzicie do domku? Był diabetolog?
Jadzia, to jesteś zadowolona z wizyty Fajnie, że takie szkolenie odbyłaś
Co do śluzu to też mam go ostatnio sporo i w szpitalu powiedziałam, że się boję czy to nie wody płodowe, ginka zrobiła mi test i wyszedł negatywny, także to fizjologiczna wydzielina
U nas dziś ładnie, słonecznie. Za to ja cały dzień w pozycji leżącej, jak nie przed TV to przed kompem. Brzunio dalej twardnieje ale mam wrażenie, że jakby mniej? Chciałam jutro pojechać do szpitala zrobić krzywą ale nie będę ryzykować. Poleżę jeszcze jutro. W ogóle to jutro wieczorem chcemy pojechać do teściów na parę dni, chcę też pojechać na grób taty, posprzątać itp. Mam nadzieję, że zdrowie pozwoli. Denerwuje mnie ciotka M. Taka z niej hipochondryczka trochę. Ciągle mi powtarza, że nie powinnam jeździć samochodem, bo to szkodzi w ciąży bo ona nie mogła. Jak jej spytałam dlaczego to nie powiedziała. Mi gin nie zabronił samochodem, jedynie samolotem nie mogłam lecieć i to tyle. Wiadomo, że rajd motocrossowy w ciąży niewskazany, ale zwykła jazda samochodem? Szkoda gadać
Mam pytanko, to prawda, że jak kobieta ma bolesne miesiączki to poród pójdzie jej łatwiej, tzn. lepiej zniesie ból?
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 15.02.2013 Moje życie stało się piękniejsze <3
Princess ja zauwazylam chyba ze 3 dni temu, ze jak ide spac to twardnieje mi raz brzuch ale szybko przechodzi
Dziewczyny teraz tak mysle.. Macie jakas specjalna poduszke pod noge do spania ? Bo nie wiem czy kupowac czy poradzic sobie z jakas w domu
- Madlen
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Mój promyczek słońca :-)
Dominia w końcu wyjdziesz, czas i tak upłynie
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dosyć lubię zimę ale nie cierpię prowadzić w śniegu
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Matko ale mi sie brzuch postawil ;( az sie wystraszylam co to jest ;( takie gorki mi sie zrobily dwie duze
- buziaczek18
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- kasia123m
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kupilam ten wozek.pozniej wkleje linka.
Domina a Ty dalej nic nie wiesz ?a byla juz wizyta wieczorna?mnie sie wydaje ze wieczorem to Cie niewyposzcza.predzej rano.bo wypis i wszystko to jak.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Od godziny kłuje mnie w pochwie. Tak jakby mnie ktoś dźgał igłą. Brzuch mnie nie boli. Tylko ten ból w pochwie. Miała może któras z was takie coś?
- michasia
- Wylogowany
- gadatliwa
Monika, zdecydowana byłam jechać z kotkiem, bo babka do nas miałaby 2 przesiadki, a auta nie ma, do tego pracuje do 18.00. Ale dziś kotki poszły. Rudego kudłacza zawiozłam do Bydgoszczy, drugiego koleżance do Szubina, później jedna babka przyjechała i nie wiedziała, czy wziąć szarego kudłatego czy rudego gładkiego i wzięła oba. Jeszcze jedna babka z Bydgoszczy mówiła, że na bank chce i dzwoniła jeszcze inna, że mają dom na wsi i córka jest kociara, a kotów nie mają i by nawet 3 wzięła. Jeszcze kilka osób na maila pisało...Także został jeden szary gładki i taki jeden, którego nam chyba wczoraj ktoś podrzucił-biały w szare łatki, taki śmieszny, ciągle pcha się babci do domu:)
Także koci problem rozwiązany, o ile w środę babka by wzięła te 2 pozostałe, ona chciała rudego też, a rudych brak...
Przy okazji w Bydgoszczy wjechałam do Castoramy. Tam często wystawiają różne końcówki i mają tapety na fizelinie po 20zł. Ja potrzebuję na pokój właściwie 5 rolek, a było nawet 6 na wyprzedaży. Taka zielona w ciut jaśniej zielone paski. Ale taka zieleń hmm...jasna jakby groszkowa trochę, i do tego była jeszcze taka szaro-fioletowa ładna. I chciałam kupić 2 kolory. Ale nic nie wzięłam. Paweł twierdzi, że lepiej pomalować pokój. Ja chyba jednak bym wolała tapetę. Sama niewiem. I tak dopiero w połowie listopada będzie mógł się za to wziąć, więc można się jeszcze zastanawiać. Wydaje mi się, że pomalowana ściana szybciej się brudzi i jakoś tak surowiej wygląda. Znowu też chciałam połączenie jasnego szarego z takim zielonym www.dekoral.pl/produkty/p/de135-akrylit-w-kolor# (zielone wzgórze kolor, bo widzę, że z linka nie wyświetla). Już sama nie wiem, co wolę.
A wy wolicie farbę, czy tapetę?
Jadzia i jak samopoczucie, że już dieta aż do porodu? A jak u Ciebie Dominia? wypuszczą Cię dziś? Już taki wieczór, że pewnie jutro. Ale to niepotrzebnie Cię trzymali, ajk tylko o konsultacje diabetologa chodziło.
- dominia
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do cukru powiedzial, ze podwyzszony troszke i w 32 tygodniu znowu ta glukoza. Nic wiecej nie powiedzial o zadnej diecie.. I tak chyba przejde sie do diabetologa we wlasnym zakresie zeby byc spokojna
- Satine0
- Wylogowany
- mistrzyni słowa