- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja mam wizytę we wtorek, już nie mogę się doczekać
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- zolwikmb
- Wylogowany
- gaworzenie
- "Żeby być sobą trzeba być kimś"
my to się chyba nakręcamy jedna od drugiej, jak jedna ma skurcze to od razu i reszta hehe ciekawe czy z rodzeniem też tak będzie
haha hahah
coś w tym jest (ja w prawdzie nie mam ale ja mam termin na 30 marca więc pewnie ostatnia urodzę i przejdę te dolegliwości co wy macie teraz )
Przez 12 lat trenowałam siatkówkę i jak wyjeżdżałyśmy na obozy sportowe tak po 2-3 tygodnie to cała ekipa - 12-16 osób- jedna po drugiej miesiączkę dostawała - tak się nam zgrywało - trener miał wtedy ciężko z Nami
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=48626
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zolwikmb
- Wylogowany
- gaworzenie
żółwik ja to z siorką tak miałam, że ja dostawałam okres i zaraz ona, potem z kumpelą itd, no coś w tym jest, nawet kiedyś czytałam coś o tych miesiączkach hehe no ale skurcze i porody?
to się zgadzam...porody? dziwnie by było
- zolwikmb
- Wylogowany
- gaworzenie
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no qr*a jak można zamrozić nie przebrane jagody??
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
żółwik ja to z siorką tak miałam, że ja dostawałam okres i zaraz ona, potem z kumpelą itd, no coś w tym jest, nawet kiedyś czytałam coś o tych miesiączkach hehe no ale skurcze i porody?
Bo podobno jak sa kobiety w domu, to najpierw dostaje ta, ktora ma wiecej jakis tam hormonow, a potem natsepna. U mnie sie to sprawdzalo, jak moja matka miesiaczkowala jeszcze. I teraz sobie zdalam sprawe, ze ja przy niej w te dni to jeste oaza spokoju, ojciec od razu wiedzial, ze ma ciote. Byla wrecz nie do zycia.
Czesc
Ja wstalam o 10. MIalam luz,bo maz przed wyjscie zrobil malej kanapke i dal jej picie. Co chiwla budzilo mnie tylko jakies "lup" dochodzace z jej pokoju. Nie chce mowic co zastalam, masakra, jak ozna zrobic taki bajzel. Oczywiscie sprzatal dwie godziny, dopiero jak jej powiezilam, ze odkurzacz zje zabawki i oczywiscie matka - murzyn pomoga to sie udalo posprzatac. Dzis musze jechac na zakupy, niestety, ale koncza mi sie nawwet waciki. No musze, a tak mi sie nie chce. Trzeba by juz te torbe dopakowav w kosmetyki. NO czeka mnie ciezki dzien. W zw. z wczoraj maz powiedzial, ze na urodziny swira nie jedziemy, bo aptzrec juz po tygodniu na niego nie moze, ja sie nawet ciesze. Boje sie, ze za bardzo szukam zaczepiki, a z nim szybko znajde. Z tym, ze durne to to i stare, satysfakcji czlowiek nie ma, bo do tego nic nie dochodzi.
Na obiad robie zurek, na drugie nie mam wizji.Chce mi sie pieczywka czosnkowego, ale takiego jak w Pizza Hut, bo moje jakos mi twardawe wychodzi. Chyba , ze macie przepis na takie pychowe. Zmykam juz powoli.
Dziewczyny ja tez juz ledwo czlape, a tu mozliwe, ze jeszcze dwa miesiace, jak sie troche przenosi. Misiac to jakos do mnie dociera, ale dwa , az mi sie slabo robi.
Milej soboty.
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie ciemno i pada deszcz!
dzieki za info o kosztach ciuszków..tak właśnie mniej więcej policzyłam..więc ciuszki jeszcze poczekają w sklepie
koticz ja mam cichą nadzieję, że jednka każda z nas będzie miała możliwość wzięcia rocznego macierzyńskiego, ja mam termin na 17, a żeby się załapać musze doczekać do 18 to dopiero parodia kwestia dni może o tym zadecydować...ale w dupie z tym najważniejsze żeby mały szczęśliwie się urodził cały i zdrowy
jadziś na obiad robie pomidorówkę z ryżem, mięso mam z wczoraj do tego zapiekę ziemniaczki i jakaś sałatka
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
ja mam zakaz do 12 lutego ale to dlatego ze mam skurcze i to bolesne a sex a dokładnie sperma może wywołać poród
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
jem zupę owocową, wczoraj gotowałam z truskawek i wsypałam trochę jagód które dostałam od mamy, no jem nagle czuję coś twardego wyjmuję z buzi patrzę... chrabąszcz ! no nie wyrobię zaraz ależ mi niedobrze teraz
no qr*a jak można zamrozić nie przebrane jagody??
to mi się przypomniało jak moja koleżanka jadła grzyby w occie i poczuła coś twardego. Wypluła a tam taka larwa robala. No ale ja miałam podobna sytuację tylko ze szpinakiem. Takie pyszne naleśniki ze szpinakiem sobie zrobiłam. I tak sobie zajadam i przy ostatnim kęsie patrze na widelec a tam zwisa taka gąsienica!!!!bleeeee
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
my to się chyba nakręcamy jedna od drugiej, jak jedna ma skurcze to od razu i reszta hehe ciekawe czy z rodzeniem też tak będzie
ja się chyba nieźle w takim razie nakręciłam bo znowu skurcze co 10 minut!!