- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
aksa a nie mówiłam, że wafle ryżowe sa pyszne ja to bym je mogła jeść cały czas. Mniam... pychota
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
zaczynam mieć wyrzuty sumienia bo już naprawdę dość mam tej ciąży, nie dam rady nic zrobić bo źle się czuje zaraz, poleżeć też nie mogę bo zawsze coś.. chciała bym urodzić już a z drugiej strony niech jeszcze posiedzi sobie w brzuszku moja mała, normalnie doła złapałam, bo jak ja mam powiedzieć mężowi że mam dość ciąży?
któraś się pytała o ktg, podłączają pod ekran taki pas z kabelkami, pas na Twoim brzuchu zapinają no i leżysz sobie pół godz a tam zapisuje wykres bicie serca i skurcze. Także jak ktoś nie wyleży na płasko to niech od razu mówi aa i jeszcze dla mnie dawali taki przycisk, jak dziecko się ruszało to miałam wciskać
Gosiu nie wyrzucaj sobie niczego, przecież dbasz o siebie..
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
wiewiórka ja też dziwnie się czuję, skurczy nie mam ale mega niedobrze mi i mega gorąco, nie dam rady jeść za bardzo i pipka mnie boli że masakra
zaczynam mieć wyrzuty sumienia bo już naprawdę dość mam tej ciąży, nie dam rady nic zrobić bo źle się czuje zaraz, poleżeć też nie mogę bo zawsze coś.. chciała bym urodzić już a z drugiej strony niech jeszcze posiedzi sobie w brzuszku moja mała, normalnie doła złapałam, bo jak ja mam powiedzieć mężowi że mam dość ciąży?
ja to mówię bez przerwy, że już nie mogę! że ciągle mam skurcze , zadyszki, oblewa mnie gorąc, nie dobrze mi. Nawet nie mogę usiąść w pozycji półleżącej bo głowa mnie boli i oddychać nie moge. A niech wie i nigdzie nie wyjeżdza! I po raz kolejny powiedział, że jeszcze miesiąc musze wytrzymać. Czyli twardo do niego nie dociera, że można urodzić wcześniej. Trzyma się podanego terminu przez lekarza i ani dzień różnicy!!
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
Gosia musi was przyjac, nie ma co, trzymam za was kciuki.
A ja wyprałam dzis ciuchy małej, weszło mi to do jedej pralki,
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Wiewiórka jeśli Twój facet nie kuma (tak jak większość), że możesz niebawem- i nie jest to miesiąc -urodzić, to daj mu do przeczytania posty Agnieszki, Andzi czy mój i pokaż nasze wyznaczone daty porodów!
Mój mężol od jakiegoś tygodnia, gdy zobaczył spakowane torby, przygotowany kącik dla małego powtarza, że już blisko i wziął jakąś dzieciową gazetę czyta ją w wolnych chwilach czyli dopiero teraz do niego cokolwiek dociera..
Andzia też dzisiaj kupiłam wafle ryżowe do szpitala i pomyślałam o Tobie
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
schab ze śliwką i zapiekanymi ziemniaczkami się udał ufff
wiewiorka ostro u ciebie...moze faktycznie zadzwoń do gina bo coś dużo tych dolegliwości masz..
ja jutro może po proszki i płyny pojadę i zacznę pranie..musze poprać poszewki,kocyki..kołderki też prałyście??
ubranek nie ruszam bo to co mam to bez sensu musze jeszcze dokupić, któraś kupowała wszystko sama?? w sensie wszystkie ciuszki??ile wam za to kasy wyszło??
Gosiu durnoto nie myśl tak nawet, przecież robisz tak wiele!! a konsultacja - tylko się cieszyć że w Krakowie będzie!
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka napisał:
wiewiórka ja też dziwnie się czuję, skurczy nie mam ale mega niedobrze mi i mega gorąco, nie dam rady jeść za bardzo i pipka mnie boli że masakra
ja to mówię bez przerwy, że już nie mogę! że ciągle mam skurcze , zadyszki, oblewa mnie gorąc, nie dobrze mi. Nawet nie mogę usiąść w pozycji półleżącej bo głowa mnie boli i oddychać nie moge. A niech wie i nigdzie nie wyjeżdza! I po raz kolejny powiedział, że jeszcze miesiąc musze wytrzymać. Czyli twardo do niego nie dociera, że można urodzić wcześniej. Trzyma się podanego terminu przez lekarza i ani dzień różnicy!!
a torbę masz spakowaną? zrób parę razy kino, udaj że masz skurcze, zawsze potem możesz zwalić na przepowiadające, spakuj torbę dla małego na wyjście, sobie na poród i do szpitala, zaprowadź i zacznij pokazywać co i jak, jak będzie Ci dalej mówił że za wcześnie to powiedz że tak źle się czujesz, że nie wiesz ile Ci zostało i wolisz teraz pokazać co i jak bo potem może nie być czasu.. skoro faceci to wzrokowcy, to może jak się napatrzy na te torby to w końcu coś do niego dotrze
mój dziś się mnie zapytał jak krzyknęłam na córkę bo była niegrzeczna czemu ja się taka nerwowa zrobiłam ... i czy serio mówię że za tydzień już mogę rodzić a przecież to nasze drugie dziecko..
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja mam znowu faze na mojego swira, moj m. dzis mi takie rewelacje zpracy przyniosl, ze poprostu jemu sie cos w lowe na starosc porobilo. Nie bee sie rozpisywac, bo mi wstyd przed ludzmi. Swinia ma wiecej honoru!
Gosia, starasz sie, starasz. Ale umow sie koniecznie do tego dra.
Ja poprasowalam dzis tyclko ciuchy dzieciakow, naszych nie tknelam. Zrobilam zupe nic, bo doslownie tak to wygladalo, na drugie kasze, sos mialam i marchewke ( mala jak sie zajadala), potem bylam jeszcze glodna zjadlam pyzy ( ale dobrze, ze wczoraj stracilam fortune na mroznoki, bylo jak znalazl). Dalej cos mi sie chce, ale nie mam pojecia co to mogloby byc.
Mialem teraz prasowac, ale mam to gdzies.
Paczki oczywiscie dzis nie bylo, na jak rzeczywiscie odeslala w srode wieczorem to moze dojdzie w poniedzialek, ale na maila nie przyslama mi nr paczki, mimo , ze ja o to prosilam. Cos mi sie tu nie podoba!
A w zasadzie wpadlam napisac wam dobranoc, co teraz czynie.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
vernix zapomniałaś jeszcze o mojej Małej która też już sie ryje na świat i też może być z lutego i być blisko waszych maluchów!!!
aksa poczekasz kilka dni dłużej na swojego maluszka niż my i jak mówisz poczujesz lekką zazdrość,to sobie teraz wyobraź jak my będziemy Ci zazdrościć jak będziemy do pracy wracać a Ty ze swoim maleństwem będziesz jeszcze całe pół roku w domku siedzieć
Gosia to dobrze,że zainteresował waszym przypadkiem i całe szczęście,że nie musiosz jechać na konsultacje do Niemiec tylko możesz je zrobić w pl,to są dobre wieści...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
a torbę masz spakowaną? zrób parę razy kino, udaj że masz skurcze, zawsze potem możesz zwalić na przepowiadające, spakuj torbę dla małego na wyjście, sobie na poród i do szpitala, zaprowadź i zacznij pokazywać co i jak, jak będzie Ci dalej mówił że za wcześnie to powiedz że tak źle się czujesz, że nie wiesz ile Ci zostało i wolisz teraz pokazać co i jak bo potem może nie być czasu.. skoro faceci to wzrokowcy, to może jak się napatrzy na te torby to w końcu coś do niego dotrze
mój dziś się mnie zapytał jak krzyknęłam na córkę bo była niegrzeczna czemu ja się taka nerwowa zrobiłam ... i czy serio mówię że za tydzień już mogę rodzić a przecież to nasze drugie dziecko..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.