BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

11 lata 10 miesiąc temu #548519 przez Waszka87
Ihaaa jupiii wszystko kupione ;-) na ta chwile wszystko co niezbędne mam tak się cieszę. A maz myślał ze takie podpaski z seni to pampersy dla dziecka a nie dla mnie hihihi ale u mnie w pepco są cuda jakiś nowy towar chyba

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 10 miesiąc temu #548524 przez wiewiorka
Waszka87 napisał:

Ihaaa jupiii wszystko kupione ;-) na ta chwile wszystko co niezbędne mam tak się cieszę. A maz myślał ze takie podpaski z seni to pampersy dla dziecka a nie dla mnie hihihi ale u mnie w pepco są cuda jakiś nowy towar chyba

u mnie w Pepeco mały wybór,a co kupilas?

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #548525 przez andzia_zg
Ja juz posprzątałam. Zostanie jeszcze tylko do zrobienia obiad,ale to po chwili przerwy. Na razie czuje się ok więc korzystam i robię :-)

Jeśli chodzi o robale to ja kiedyś jak mama zrobiła kalafiora tez znalazłam na talerzu gąsienicę :cheer:

Paulina masz rację z tymi numerami telefonów... trzeba uaktualnić numery, bo jest pare nowych mamuś, do których nie mamy kontaktu...

aksa ja tez ostatnio przestalam nosic obrączkę, bo ciężko mi ją potem na wieczór było zdjąć.

wiewiórka nie nakręcaj sie tak bo zaraz nam urodzisz :P

Waszka fajnie,że masz już wszystko.chociaż jesteś spokojna :-)

[*] Aniołek 10.2014

11 lata 10 miesiąc temu - 11 lata 10 miesiąc temu #548530 przez Waszka87
U mnie masakra tyle towaru i ludzi od h... Tam kupiłam takie ładne ramki białe serduszka, pojemnik na brudna odzież, na proszek, na puerdolki i taki pojemnik na pampersy żeby w opakowaniu nie leżały, koszule no i o aptekę zachaczylam no i zostawiłam w niej 200zl :-/

Jeszcze w marcu łóżeczko z materacem pościel i kołdrę, leżaczek mate karuzelke ale to teraz potrzebne nie jest wiec uważam ze najważniejsze zakupione

11 lata 10 miesiąc temu #548538 przez ufolka
wiewiorka napisał:

ufolka napisał:

my to się chyba nakręcamy jedna od drugiej, jak jedna ma skurcze to od razu i reszta hehe ciekawe czy z rodzeniem też tak będzie :laugh:
a ja mam wizytę we wtorek, już nie mogę się doczekać :blush:

ja się chyba nieźle w takim razie nakręciłam bo znowu skurcze co 10 minut!!

to zaraz połowa z nas będzie chodzić ze skurczami haha a tak na poważnie to Ty to się masz z nimi :ohmy:

co do seksu to jak wszystko okej to można ile wlezie, tak mi położna tłumaczyła, w spermie są substancje które powodują że szyjka szybciej dojrzewa :unsure: czy coś :blush: jak mi wyskoczyła z tekstem że nawet do 3 razy dziennie to myślałam że skonam, ja słonica i 3 razy dziennie gimnastyka pff :P

Waszka może matę albo karuzelę czy leżaczek dostaniesz przy okazji odwietek?

11 lata 10 miesiąc temu #548542 przez Waszka87
ufolka napisał:

wiewiorka napisał:

ufolka napisał:

my to się chyba nakręcamy jedna od drugiej, jak jedna ma skurcze to od razu i reszta hehe ciekawe czy z rodzeniem też tak będzie :laugh:
a ja mam wizytę we wtorek, już nie mogę się doczekać :blush:

ja się chyba nieźle w takim razie nakręciłam bo znowu skurcze co 10 minut!!

to zaraz połowa z nas będzie chodzić ze skurczami haha a tak na poważnie to Ty to się masz z nimi :ohmy:

co do seksu to jak wszystko okej to można ile wlezie, tak mi położna tłumaczyła, w spermie są substancje które powodują że szyjka szybciej dojrzewa :unsure: czy coś :blush: jak mi wyskoczyła z tekstem że nawet do 3 razy dziennie to myślałam że skonam, ja słonica i 3 razy dziennie gimnastyka pff :P

Waszka może matę albo karuzelę czy leżaczek dostaniesz przy okazji odwietek?

Raczej nie bo nawet niemal od kogo karuzelke może dostane od babci a mate wybraliśmy taka jak chcemy i jest droga nikt mi takiej nie kupi. Z leżaczkiem może się powstrzymam narazie

11 lata 10 miesiąc temu #548547 przez aksa
dzięki dziewczyny za rady :kiss: :kiss:

a jak tam ciuszki w pepco?? było coś ciekawego?? jakieś promocje??

andzia ja nigdy nie zdejmowałam obrączki ani do snu ani do kąpieli, jedynie jak na basen szłam :dry:

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

11 lata 10 miesiąc temu #548550 przez ufolka
Ja dostałam karuzelę od siorki mojej, matę od kuzynki, bujak sama kupiłam, nianię też :) no ale sporo rzeczy dostałam bo jakoś tak wszyscy naokoło mieszkają, najwięcej pieluch hehe ale na matę, bujaczek i karuzelkę jeszcze czas jest :) ja to bym teraz kupowała z drugiej ręki jak coś, jeśli któraś chce to na fb są fajne grupy z używanymi ubrankami, zabawkami itd :)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
te ubranka dla maluszków są fajne, bo praktycznie nówki, potem już bardziej się niszczą ;/

idę książkę czytać skoro mała śpi i mam chwilę wolną :)

11 lata 10 miesiąc temu #548551 przez Waszka87
Aksa nie patrzyłam za bardzo na ciuszki ale tam jedna wielka promocja ;-)

11 lata 10 miesiąc temu #548552 przez Depeche
ufolka napisał:

jem zupę owocową, wczoraj gotowałam z truskawek i wsypałam trochę jagód które dostałam od mamy, no jem nagle czuję coś twardego wyjmuję z buzi patrzę... chrabąszcz ! no nie wyrobię zaraz :ohmy: :angry: ależ mi niedobrze teraz :( :X :pinch:

no qr*a jak można zamrozić nie przebrane jagody?? :angry: :angry: :angry: :angry:

Oz ja pier.... , no podobno bialka nigdy za wiele. Smacznego!

11 lata 10 miesiąc temu #548553 przez Depeche
wiewiorka napisał:

ufolka napisał:

jem zupę owocową, wczoraj gotowałam z truskawek i wsypałam trochę jagód które dostałam od mamy, no jem nagle czuję coś twardego wyjmuję z buzi patrzę... chrabąszcz ! no nie wyrobię zaraz :ohmy: :angry: ależ mi niedobrze teraz :( :X :pinch:

no qr*a jak można zamrozić nie przebrane jagody?? :angry: :angry: :angry: :angry:

to mi się przypomniało jak moja koleżanka jadła grzyby w occie i poczuła coś twardego. Wypluła a tam taka larwa robala. No ale ja miałam podobna sytuację tylko ze szpinakiem. Takie pyszne naleśniki ze szpinakiem sobie zrobiłam. I tak sobie zajadam i przy ostatnim kęsie patrze na widelec a tam zwisa taka gąsienica!!!!bleeeee

MOja babka tak ma, ze mimo iz jej tlumacze, zeby sobie grzyby kupila swieze w sezonie, przebrala i sama zasuszyla.To nie. Kupuje takie juz ususzone . I kiedys w wigilie moj brat nagle odstawil zupe rzybowa i mial taka dziwne mine. Mial w niej robala. Ja to slepa, nigdy w talerz nie patrze, po czesci wole nie patrzec. Ale ona robi takie pyszne pierogi z grzybami i kapusta, a ja przez to po prostu wole ich nie jesc. I nie poslucha czlowieka. Co to za problem. Tylko o roku ta sama spiewka wigilia z mieskiem. Przeciez to grzech! :angry:

11 lata 10 miesiąc temu #548566 przez Agnieszka86
Waszka ramki serduszka, są też u mnie w Pepco, miałam kupić ale w końcu poszłam oglądać coś innego i zapomniałam o nich :S

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ufolka wysłałam Ci zaproszenie na FB.

Ja dzisiaj ugotowałam tylko barszcz z jajkiem, tak na szybko. Mąż poje na imieninach, więc nie ma co szaleć z dwoma daniami:)

11 lata 10 miesiąc temu #548573 przez Agnieszka86
AniaCzajka mnie też dzisiaj bardzo boli krocze i kręgosłup. Zosia opiera się o pęcherz-mogłabym zamieszkać w łazience.

11 lata 10 miesiąc temu #548590 przez koticz

My byli na obiadku w Sfinxie,pychaaa

spadam poleżeć chwilkę bo mnie brzusio boli z przejedzenia

a twoja gina pracuje w szpitalu w którym bedziesz rodzić????

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

11 lata 10 miesiąc temu #548594 przez Paulina 77
Myślałam, że nie będę o tym pisać, bo to troche krepujace, ale... kupiłam dzieki allegro używany wózek... porzadny, ale uzywany, juz przyszedł i jest w bdb stanie. Mojemu m sie podoba, obawiam sie reakcji rodziny, kiedy ktoś sie domyśli...

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka