- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Ihaaa jupiii wszystko kupione na ta chwile wszystko co niezbędne mam tak się cieszę. A maz myślał ze takie podpaski z seni to pampersy dla dziecka a nie dla mnie hihihi ale u mnie w pepco są cuda jakiś nowy towar chyba
u mnie w Pepeco mały wybór,a co kupilas?
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Jeśli chodzi o robale to ja kiedyś jak mama zrobiła kalafiora tez znalazłam na talerzu gąsienicę
Paulina masz rację z tymi numerami telefonów... trzeba uaktualnić numery, bo jest pare nowych mamuś, do których nie mamy kontaktu...
aksa ja tez ostatnio przestalam nosic obrączkę, bo ciężko mi ją potem na wieczór było zdjąć.
wiewiórka nie nakręcaj sie tak bo zaraz nam urodzisz
Waszka fajnie,że masz już wszystko.chociaż jesteś spokojna
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Jeszcze w marcu łóżeczko z materacem pościel i kołdrę, leżaczek mate karuzelke ale to teraz potrzebne nie jest wiec uważam ze najważniejsze zakupione
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka napisał:
my to się chyba nakręcamy jedna od drugiej, jak jedna ma skurcze to od razu i reszta hehe ciekawe czy z rodzeniem też tak będzie
a ja mam wizytę we wtorek, już nie mogę się doczekać
ja się chyba nieźle w takim razie nakręciłam bo znowu skurcze co 10 minut!!
to zaraz połowa z nas będzie chodzić ze skurczami haha a tak na poważnie to Ty to się masz z nimi
co do seksu to jak wszystko okej to można ile wlezie, tak mi położna tłumaczyła, w spermie są substancje które powodują że szyjka szybciej dojrzewa czy coś jak mi wyskoczyła z tekstem że nawet do 3 razy dziennie to myślałam że skonam, ja słonica i 3 razy dziennie gimnastyka pff
Waszka może matę albo karuzelę czy leżaczek dostaniesz przy okazji odwietek?
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
wiewiorka napisał:
ufolka napisał:
my to się chyba nakręcamy jedna od drugiej, jak jedna ma skurcze to od razu i reszta hehe ciekawe czy z rodzeniem też tak będzie
a ja mam wizytę we wtorek, już nie mogę się doczekać
ja się chyba nieźle w takim razie nakręciłam bo znowu skurcze co 10 minut!!
to zaraz połowa z nas będzie chodzić ze skurczami haha a tak na poważnie to Ty to się masz z nimi
co do seksu to jak wszystko okej to można ile wlezie, tak mi położna tłumaczyła, w spermie są substancje które powodują że szyjka szybciej dojrzewa czy coś jak mi wyskoczyła z tekstem że nawet do 3 razy dziennie to myślałam że skonam, ja słonica i 3 razy dziennie gimnastyka pff
Waszka może matę albo karuzelę czy leżaczek dostaniesz przy okazji odwietek?
Raczej nie bo nawet niemal od kogo karuzelke może dostane od babci a mate wybraliśmy taka jak chcemy i jest droga nikt mi takiej nie kupi. Z leżaczkiem może się powstrzymam narazie
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak tam ciuszki w pepco?? było coś ciekawego?? jakieś promocje??
andzia ja nigdy nie zdejmowałam obrączki ani do snu ani do kąpieli, jedynie jak na basen szłam
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
te ubranka dla maluszków są fajne, bo praktycznie nówki, potem już bardziej się niszczą ;/
idę książkę czytać skoro mała śpi i mam chwilę wolną
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jem zupę owocową, wczoraj gotowałam z truskawek i wsypałam trochę jagód które dostałam od mamy, no jem nagle czuję coś twardego wyjmuję z buzi patrzę... chrabąszcz ! no nie wyrobię zaraz ależ mi niedobrze teraz
no qr*a jak można zamrozić nie przebrane jagody??
Oz ja pier.... , no podobno bialka nigdy za wiele. Smacznego!
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ufolka napisał:
jem zupę owocową, wczoraj gotowałam z truskawek i wsypałam trochę jagód które dostałam od mamy, no jem nagle czuję coś twardego wyjmuję z buzi patrzę... chrabąszcz ! no nie wyrobię zaraz ależ mi niedobrze teraz
no qr*a jak można zamrozić nie przebrane jagody??
to mi się przypomniało jak moja koleżanka jadła grzyby w occie i poczuła coś twardego. Wypluła a tam taka larwa robala. No ale ja miałam podobna sytuację tylko ze szpinakiem. Takie pyszne naleśniki ze szpinakiem sobie zrobiłam. I tak sobie zajadam i przy ostatnim kęsie patrze na widelec a tam zwisa taka gąsienica!!!!bleeeee
MOja babka tak ma, ze mimo iz jej tlumacze, zeby sobie grzyby kupila swieze w sezonie, przebrala i sama zasuszyla.To nie. Kupuje takie juz ususzone . I kiedys w wigilie moj brat nagle odstawil zupe rzybowa i mial taka dziwne mine. Mial w niej robala. Ja to slepa, nigdy w talerz nie patrze, po czesci wole nie patrzec. Ale ona robi takie pyszne pierogi z grzybami i kapusta, a ja przez to po prostu wole ich nie jesc. I nie poslucha czlowieka. Co to za problem. Tylko o roku ta sama spiewka wigilia z mieskiem. Przeciez to grzech!
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ufolka wysłałam Ci zaproszenie na FB.
Ja dzisiaj ugotowałam tylko barszcz z jajkiem, tak na szybko. Mąż poje na imieninach, więc nie ma co szaleć z dwoma daniami:)
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
My byli na obiadku w Sfinxie,pychaaa
spadam poleżeć chwilkę bo mnie brzusio boli z przejedzenia
a twoja gina pracuje w szpitalu w którym bedziesz rodzić????
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Paulina 77
- Wylogowany
- gadatliwa