- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Cierpie od 2 dni na twarde brzuchy i Julian ciut mniej fika... Chyba musze wiecej odpoczywac.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Aksa ja podobnie jak Beata wszystko sama oprócz wózka i dzisiejszego prezentu. Na ciuszki ale same ciuszki pewnie ze 600zl poszło jak nie więcej. Takie gorsze dostałam ale mało i w sumie do niczego się nie nadają i kupowałam w smyku bo ceny były porównywalne jak w dzieciowym sklepie i już tak do 3 mcy wyprawkę mam ciuszkową
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ugotowałam obiad a potem wzięłam się za prasowanie ubranek dla małej-zajęło mi to ponad 3 godziny...Potem je grupowałam rozmiarowo i za nim poukładałam to myślałam,że padnę .
Przed chwilą wróciliśmy do domu,bo byliśmy w naszym "nowym" domu zawieść płytki i zobaczyć jak nam znajomy okno zamontował
Właśnie wsunęłam 2tortille i filet z makreli w sosie pomidorowym do tego 2 bułki,prażynki bekonowe i dalej jestem głodna.Jak tak dalej będzie to skończę z 25kg na plusie
No,ale obiecałam sobie ,że w ciąży sobie niczego nie odmówię !!!
Hmmm co by tu jeszcze zjeść........
Dobrej nocki i miłego weekendu !!!
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Andzia ja też muszę zapłacić za KTG, z tego co siostra się orientowała w szpitalu to 20 złotych.
Gosia tylko się cieszyć, że doktor Malec odpisał i to tak szybko. Widać, że jest zaangażowany w swoją pracę i przejmuje się każdym pacjentem. Spokojnie zadzwonisz w poniedziałek i umówisz się na wizytę. Cieszę się, że tak się to poukładało! I ani przez pół sekundy nie próbuj myśleć, że za mało się starasz!!!
Byli u nas wczoraj znajomi. Myślałam, że skonam, siedzieli do 1. Mężczyźni się ubzdryngolili, a my (2 ciężarne marzyłyśmy o spaniu). Panowie stwierdzili, że jak zacznę rodzić, to wszyscy pojedziemy i ta dziewczyna mnie odwiezie, więc mąż może się napić A dzisiaj te nieszczęsne imieniny teścia... jakoś będę musiała wytrzymać.
K. wczoraj stwierdził, że za tydzień może już się rozpakuje!!! Oszalał, czy jak?
Spokojnej soboty, bez skurczy i twardnień brzucha! No i innych dolegliwości
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Dziewczyny śpicie jeszcze?
Ja już od 1.5h na nogach,właśnie kawkę piję
Aga doskonale Cię rozumiem,mój też coś naciska,żeby się ze znajomymi spotkać,a ja jak o tym pomyślę to już zmęczona jestem ale dziś chyba odpuszczę( wczoraj się wymigałam i po kinie poszliśmy prosto do domu) tym bardziej,że to może już być ostatnie spotkanie z przyjaciółmi na takim luzie...potem przez jakiś czas to wiadomo,brak będzie nie tylko chęci ale i możliwości
mój pewno też się dziś ubzdryngoli,mam nadzieję tylko,że nie zacznę rodzić.Jak mu wczoraj powiedziałam,żeby teraz nie pił bo w każdej chwili mogę urodzić,to mi powiedział,że teraz napewno nie urodzę bo przecież biorę te tabletki co mi gin przepisała na ostatniej wizycie no to mu powiedziałam aaaaaa no racja to będę je brać jeszcze z rok i na bank nie urodze bo przecież tabletki ,ale miał głupią minę jak się pokapował,że to tak nie działa i,że jak Jagoda postanowi się urodzić to nic jej już nie powstrzyma
Miłego dnia!
Według suwaczka przed nami jeszcze tylko 30 dni
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ale tacy już Ci nasi chłopcy kochani są
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- xxElaElaEeexx
- Wylogowany
- gadatliwa
Ja wstałam ,jem właśnie śniadanie i Was podczytuje
Oj dziś strasznie krocze mnie boli ,a moja malutka kopie jak zwariowana
Ja zaraz zabieram się za sprzątanie,robienie obiadu,facet odkurzy i umyje podłogi,potem muszę psa wykąpać ,świnką morskim posprzątać a później jedziemy do moich dziadków posiedzieć i dać im płyty z wesela żeby sobie obejrzeli.
Już mi się nic nie chce jak sobie pomyśle,że tyle rzeczy muszę zrobić
Miłej soboty
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zauważyłam wczoraj, że trochę spuchły mi dłonie i stopy. Nie jakoś niesamowicie, ale obrączka i pierścionek ledwo, ledwo schodzą, a zawsze były luźno. Stopy mam takie śmieszne, okrąglutkie, jak na nie patrzę czuję się obco
Idę chyba zrzucić z siebie piżamę i zabrać się za jakieś sprzątanie. Ale mi się nie chceeeeeeee.....
- wiewiorka
- Wylogowany
- rozmowna
Witam!!!
Dziewczyny śpicie jeszcze?
Ja już od 1.5h na nogach,właśnie kawkę piję
Aga doskonale Cię rozumiem,mój też coś naciska,żeby się ze znajomymi spotkać,a ja jak o tym pomyślę to już zmęczona jestem ale dziś chyba odpuszczę( wczoraj się wymigałam i po kinie poszliśmy prosto do domu) tym bardziej,że to może już być ostatnie spotkanie z przyjaciółmi na takim luzie...potem przez jakiś czas to wiadomo,brak będzie nie tylko chęci ale i możliwości
mój pewno też się dziś ubzdryngoli,mam nadzieję tylko,że nie zacznę rodzić.Jak mu wczoraj powiedziałam,żeby teraz nie pił bo w każdej chwili mogę urodzić,to mi powiedział,że teraz napewno nie urodzę bo przecież biorę te tabletki co mi gin przepisała na ostatniej wizycie no to mu powiedziałam aaaaaa no racja to będę je brać jeszcze z rok i na bank nie urodze bo przecież tabletki ,ale miał głupią minę jak się pokapował,że to tak nie działa i,że jak Jagoda postanowi się urodzić to nic jej już nie powstrzyma
Miłego dnia!
Według suwaczka przed nami jeszcze tylko 30 dni
widze ze rozkminił to w ten sam sposob ja mój...
Położna w szkole rodzenia mówila, że kiedyś jakiś facet przyjechał spanikowany do szpitala bo żona rodzi, pytają go gdzie jest żona?? Okazało się, że zostawił ją w domu. W takim szoku był,że rodzi że o niej zapomniał!!
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
Ja o dziwo jestem nawet wyspana. Co prawda budziłam się co godzinę,bo mi twardniał brzuch ale nie bolało więc znów zasypiałam.
Zaraz musze się wziąć za sprzątanie bo mój m nic oprócz zmycia podłóg i odkurzenia nie zrobi. No ewentualnie zmyje czasem naczynia jak sie mu postawię...
Więc zaraz zabieram się za wycieranie kurzy itp. dobrze, że na razie nie boli to może szybko mi to pójdzie.
Waszka fajny prezent ze strony świrki.
koticz ja na wizyty do gina chodze prywatnie więc każde badanie jakie dodatkowo robię, czy to laboratoryjne czy np takie KTG jest wtedy u mnie płatne.
Agnieszka u mnie KTG kosztuje 25zł. Nie wiem ile kosztuje u mnie w szpitalu, bo kazała mi pójść do tego lekarza, bo w szpitalu dostałabym tylko ten wydruk i musiałabym przyjśc do mojej ginny z tym wydrukiem, a wiadomo że to koszt następnej wizyty, a tutaj jak zrobie to wydruk idzie on do takiego gina, który to opisuje więc w razie gdyby cokolwiek go niepokoiło od razu mnie woła do siebie.
- chiczi
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja popsrzątałam wczoraj
Coraz gorzej mi się śpi- ból bioder niesamowity...Chyba skurcze przepowiadające się pojawiają- "chwytają" boki brzuszka i dolną część pleców.
W środę wizyta
Andzia_zg Wojtuś naprawdę duży chłopak, jeszcze niech trochę w brzusiu posiedzi
Dziewczyny, w Carrefourze do 04.02 pieluszki Pampers są promocji za niecałe 40 zł, wszystkie rozmiary i chusteczki nawilżane też , wczoraj kupiłam
A na tej stronie promocje z wielu sklepów :
www.promobaby.pl/
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojj jak dobrze że wczoraj z R. posprzątaliśmy, w sumie to mam dziś dzień lenia ehhe
mi po nocce tak fajnie, na razie boli tylko troszkę, zawsze to jakaś zmiana aż mi się zechciało jutro gdzieś wyskoczyć z małą i mężem, bo dziś R. pracuje do 23 może, może wcześniej, oby
tak piszecie o tej kawce i mi się zechciało, cappucino sobie zrobię bo normalną już wypiłam
Waszka WOW to się świrka szarpnęła ! super, zazdroszczę hehe
Agnieszka mi w poprzedniej ciąży, rodziłam w lipcu, tak puchły stopy że masakra, teraz prawie w ogóle, a to już czas hehe pamiętam że aż mrowiły mnie jak chodziłam ;/ no ale wtedy brzuch mnie nie bolał
skąd wy kasę bierzecie na prywatnych ginów i badania?? dobrze że ja na nfz jakoś normalnie trafiłam
a z tym piciem to mój był po jednym piwie jak rodziłam wcześniej, bo do obiadu wypił w knajpie jak w szpitalu leżałam, ale szybko wywietrzało mu z głowy jak wrócił a do mnie położna mówi żebym poszła się przygotować bo zaraz na wywołanie idę a teraz nawet mu nie w głowie, w sumie dobrze bo bym chyba awantury ciągle mu robiła !
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
No i Ciebie juz tez dopadły skurcze... teraz to już chyba z kazdym dniem az do porodu będzie gorzej i będzie bolało ale damy radę... kto jak nie my