- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kuuuurcze... Mała ma gotowy swój pokoik, ale chciałam Ją przez pierwsze tygodnie mieć przy sobie w sypialni. Znalazłam coś takiego, żeby nie zajmowało dużo miejsca
allegro.pl/mothercare-kosz-mojzesza-mis-extra-i3005582341.html
i normalnie mój mężol się stawia że nie, bo wygląda jak "wanienka na stelażu do której ktoś wrzucił materac" ehhhh chłopy :/
Dziewczyny, te któe mają osobne pokoiki dla dzieciaczków, jak wy rozwiązujecie ten "problem" pierwszych dni/ tygodni?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja dziś się mega wyspałam!!!Udało mi się zasnąć już o 1:30 czyli całe 30min wcześniej niż zwykle i spałam do 6(siku) a potem od razu zasnęłam i spałam do 8(tabletka i siku) no a potem jeszcze przysypiałam ale już na zasadzie drzemek i zwlekłam się o 10:30
Kika masakra z Twoimi świrami!!!Nie wytrzymałabym bez zjebania ich!!!Dobrze,że mu nie powiedzieli,że już Wam się znudził i,że do do domu dziecka chcecie oddać!Pocieszające,że już jest duży więc może nie wziął tego tak do siebie,ale przy okazji jakoś nawiń do tematu i zapewnij go,że nie musi się wyprowadzać!Starzy a głupi
vernix z tego co wyczytałam w necie to dziecko bardziej dziedziczy po mamie wagę niż po tacie,wiadomo,że to nie ma reguły,a u was to juz w ogóle nic nie wiadomo bo Ty suchar byłaś
U mnie w nocy jakiś pijak na klatce spał i coś tam pod nosem wyzywał,jak ja tego nie cierpię!!!Słyszałam potem jak go sąsiad nad ranem wyganiał
My dziś będziemy jeść makaron z truskawkami
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nooo i znalazłaś Patrycja bratnią duszę na CC Zdacie mi relację, jako doświadczone mamusie;)
Kuuuurcze... Mała ma gotowy swój pokoik, ale chciałam Ją przez pierwsze tygodnie mieć przy sobie w sypialni. Znalazłam coś takiego, żeby nie zajmowało dużo miejsca
i normalnie mój mężol się stawia że nie, bo wygląda jak "wanienka na stelażu do której ktoś wrzucił materac" ehhhh chłopy :/
Dziewczyny, te któe mają osobne pokoiki dla dzieciaczków, jak wy rozwiązujecie ten "problem" pierwszych dni/ tygodni?
Ja zakupiłam mały narożnik
www.google.pl/imgres?um=1&hl=pl&sa=N&tbo...ndsp=27&tx=137&ty=89
coś tego typu i to ja będę spała u Jagody w pokoju,dopóki będę ją w nocy karmić.
Jak jest złożony to nie zajmuje za dużo miejsca,a po rozłożeniu może mieć albo 140 albo 170.
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
My mamy właśnie kosz, dodawalam kiedyś zdjęcie i myślę ze 2 miesiące mały będzie w nim spal z nami a w ciągu dnia u siebie w łóżeczku w pokojuNooo i znalazłaś Patrycja bratnią duszę na CC Zdacie mi relację, jako doświadczone mamusie;)
Ooooo proszę tutaj link do naszego pokazywarka.pl/0xuqph/
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Nooo i znalazłaś Patrycja bratnią duszę na CC Zdacie mi relację, jako doświadczone mamusie;)
Rewelacyjny:) Strasznie mi się podoba Myślałam o takim koszu dla małej na początku, ale stwierdziłam, że i tak będzie mieszkać z nami w sypiali, więc szkoda kasy wydawać, na kilka miesięcy, bo potem i tak łóżeczko trzeba będzie kupić.
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
U mnie spanie u Małej nie przejdzie, bo bez sensu jest dla mnie kupować coś do spania na 2 czy 3 miesiące, bo i tak nie mam później miejsca żeby to gdzieś w domu spożytkować, a w Lenkowie nie ma zbyt wiele miejsca. Poza tym mój mąż ma obsesję na punkcie tego, że mąż i żona mają spać razem zresztą ja też nie wyobrażam sobie takiej sypialnianej rozłąki
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
A u mnie łóżeczko stoi w sypialni, bo niestety nie mam osobnego pokoiku dla małego.
chiczi bardzo ładny, kształtny brzuszek
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
Ten kosz to najnizsza liga, ma ponad 40lat tylko zostal odtluszczony i pomalowany farba z atestem, ten ochraniacz i kieszeń z serduszkiem sa ze szmateksu za 10zl
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
No nic, przystępuję do namawiania męża i tłumaczenia, że wanienka to jednak nie to samo
- Waszka87
- Wylogowany
- gadatliwa
- Kinga2424
- Wylogowany
- gadatliwa
- Teraz trzy serca biją we mnie...
- Otrzymane podziękowania: 50
Dziewczyny, te któe mają osobne pokoiki dla dzieciaczków, jak wy rozwiązujecie ten "problem" pierwszych dni/ tygodni?[/quote]
My mamy właśnie kosz, dodawalam kiedyś zdjęcie i myślę ze 2 miesiące mały będzie w nim spal z nami a w ciągu dnia u siebie w łóżeczku w pokoju
Ooooo proszę tutaj link do naszego pokazywarka.pl/0xuqph/ [/quote]
Prześliczny pokoik:)
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Śliczny Waszka ten Wasz kosz, ale z tego co oglądałam, to zupełnie inna liga ;)W sensie wygląda dużo ładniej i porządniej o tych, które ja oglądałam.
U mnie spanie u Małej nie przejdzie, bo bez sensu jest dla mnie kupować coś do spania na 2 czy 3 miesiące, bo i tak nie mam później miejsca żeby to gdzieś w domu spożytkować, a w Lenkowie nie ma zbyt wiele miejsca. Poza tym mój mąż ma obsesję na punkcie tego, że mąż i żona mają spać razem zresztą ja też nie wyobrażam sobie takiej sypialnianej rozłąki
Noooo właśnie my mamy małe mieszkanie (36m2) ale jest mega ustawne.W życiu by mikt nie powiedział ile miejsca da się w nim zagospodarować!!!U Jagody w pokoju stoi duża narożna szafa,komoda,ten narożnik,łóżeczko i wózek a i tak jest jeszcze miejsce
My uznaliśmy,że bez sensu jest kupować np kosz dla małej,żeby spała w dużym pokoju bo za 3miesiąće i tak nie będzie nikt z niego korzystać,a na narożniku ona kiedyś będzie spać jak już wyrośnie z łóżeczka.
No i nie wiem jakbyśmy rozwiązali tę sytuację gdybym była w Waszej sytuacji.Mój mąż pracuje w nocy więc ja i tak śpię sama więc dla mnie nie ma różnicy czy u małej będę spać czy mała u nas my śpimy razem tylko w weekendy no i te parę godzin po jego powrocie
A nie wejdzie wam do sypialni łóżeczko?Żebyście nie musieli niczego kupować?
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Musimy kupić wykładzinę dywanową,wykładzinę pcv i meble kuchenne,tak,że cały sklep zbiegamy za tym,a wieczorkiem jeszcze idziemy na kolacyjkę walentynkową