BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563229 przez andzia_zg
Beata ale ślicznie wygląda ta kołyska... pomyśl że już niedługo będzie leżał tam malutki Skarb...

Paulina jesli chodzi o szczepienia to ten filmik co wcześniej wkleiłam pokazał mi wczoraj mąż. Tak zaczęlismy go oglądać i mam teraz mega mętlik w głowie, bo nie wiem co mam myslec na ten temat...

Jeszcze kilka minutek i będę jeść ciacho :lol: mąż już pewnie wraca... :lol:

[*] Aniołek 10.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #563234 przez andzia_zg
Mam ciacho :lol: :lol: :lol: mniam jeah :lol: :lol: :lol: :lol:

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #563240 przez Waszka87
jak mnie młody po żebrach okłada nawet sie zgarbić nie moge aaaaa

12 lata 1 miesiąc temu #563250 przez Beata 26
Andzia smaczego;**
Waszka to sie lepiej poloz.

Boshe a ja zjadlam jeszcze lody i teraz juz nawet ledwo palcami ruszam. Ide dac kimka;)

12 lata 1 miesiąc temu #563254 przez wiewiorka
co do podkładów poporodowych to polecam te :http://allegro.pl/podklad-poporodoy-babyono-10-szt-promocja-i3019668512.html

sa przyklejane i mają brzegi dzięki czemu dobrze trzymają się w tych jednorazowych gaciach. Natomiast z bella ciągle mi się przekrzywiały i wszystko wokół brudziłam

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563257 przez Paulina 77
wiewiorka napisał:

co do podkładów poporodowych to polecam te :http://allegro.pl/podklad-poporodoy-babyono-10-szt-promocja-i3019668512.html

sa przyklejane i mają brzegi dzięki czemu dobrze trzymają się w tych jednorazowych gaciach. Natomiast z bella ciągle mi się przekrzywiały i wszystko wokół brudziłam

wiewiórka a co myślisz o długich podpaskach ze skrzydełkami typu night, zamiast tych podkładów? Bo ja mam podkłady z belli i wlasnie podpaski night

i jakie wkladki laktacyjne Ci sie sprawdzają>?

12 lata 1 miesiąc temu #563260 przez mamcia2013
Beata świetna kołyska :)

a ja pochłaniam wszystko co mam pod ręką! Masakra jakaś :cheer: otworzyłam oczy i zjadłam knopersa, później zjadłam pół czekolady z orzechami, zapiłam kawą, zagryzłam zupą, a tą zupe zagryzłam czterema mandarynkami i znów czekoladą! i jeszcze to wszystko zapiłam czekoladą na gorąco! Fuck! gdzie ja to mieszczę?????? :unsure:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563267 przez Waszka87
hah ja zamieszczam 3 rodzaje jakie mam. od lewej: podpaski takie ciut wieksze Seni, podklady poporodowe czerwone Bella i na końcu podkłady urologiczne one sa na kleju Seni sa takie wieksze wydaja mi sie najlepsze, niewiem które wziasc do szpitala, te ostatnie coś 20 pare zł kosztują neiwiem niewiem boje sie ze wszystko zapaskudze. te z Bella faktycznie nie maja kleju no ale jeżeli teoretycznie nie mozna lezec w bieliznie to po co klej? aaaa

moja mama mowi ze wymyslam bo ona miala lignine i gaze i przeżyła heh
Załączniki:

12 lata 1 miesiąc temu #563271 przez mamcia2013
wiewiorka a te gacie jednorazowe to miałaś te z siatki??

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #563288 przez andzia_zg
wiewiorka napisał:

dzięki za rade bo mam własnie 2 opakowania tych podkładów z BabyOno i 2 opakowania Bella i nie wiedziałam, ktore lepsze więc w torbie mialam spakowane jedne opakowanie BabyOno i jedne z Bella

No i mam majtochy siatkowe jednorazowe i wielorazowe. Mam tez spakowane zwykle bawelniane gatki, bo polozna z mojego szpitala mówila żeby zwykłe gatki też miec tylko na obchod żeby nic nie miec między nogami oprócz podkładu.

Dodatkowo kupiłam też duże podpaski Maxi i po wyjściu ze szpitala mam nadzieje, że już bedzie mozna spokojnie używać tych dużych podpasek.

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #563312 przez Beata 26
waszka niezle show :)
bella chyba najmniej konkretnie wyglądają

Mamcia witaj w klubie, bedziesz miala dzis kopanie w brzuszku po takiej ilosci cukru.

Moje ostatnie posiłki (wcześniej jadłam inne rzeczy)
pizza -> banan -> zupa ogórkowa -> muffinek czekoladowy -> sok z mango i jabłka -> wielki kubek lodów.

najadłam się na jakieś 3 tygodnie, czekam tylko rewolucji w łazience, ale póki co cisza. ;)

12 lata 1 miesiąc temu #563320 przez andzia_zg
Ja też dziś zjadłam mega zestawienie... począwszy od bułki z serkiem ze szczypiorkiem, potem obiad placek po wegiersku z sosem czosnkowym, zaraz po obiedzie banan zagryziony niedawno pysznym ciastem z masą :P i korci mnie by zjeść jeszcze makrelę, ale cos czuję, że to mogłoby się źle skończyć...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #563321 przez Waszka87
Beata właśnie Bella wygladaja dość ubogo a wszyscy je kupuja i karzą kupować :/ i ich mam aż 3 opakowania, mysle ze na noc bede zakladac w szpitalu te najwieksze, na obchód bella a te najmniejsze jak do domu wrócę

12 lata 1 miesiąc temu #563325 przez andzia_zg
Bella sa chyba w sumie najtańsze... kurcze to chyba wypakuje z torby te Bella i dopakuje drugie opakowanie BabyOno...

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 1 miesiąc temu #563328 przez Beata 26
Waszka, masz racje.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka