- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lenucha217
- Wylogowany
- rozmowna
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
www.google.pl/imgres?q=bielenda+sexy+mam...dsp=39&tx=147&ty=121
i stosuję naprzemian z oliwką przeciw rozstępom i już mnie tak nie swędzi jak po samej oliwce,a jak mnie swędzi w ciągu dnia to używam pierwszego co mi w ręce wpadnie,kremu do twarzy albo do rąk...
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Wyobrażacie sobie,że za niedługo będziemy miały dzieci przy sobie???Dla niektórych to nie nowość,ale ja sobie tego nie wyobrażam...MOJE DZIECKO masakra...Będę na nie patrzeć i ono będzie moje,urodzi się dzięki mnie i już zawsze BĘDZIE...do tej pory tylko marzyłam o tym,żeby być mamą,a teraz "już jestem" i za kilka dni będę miała Malutką w ramionach....
WOW...aż mi się ryczeć chce jak sobie o tym myślę....
Ok spadam,bo się rozczulam
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Depeche i jaki krem kupiłaś??
ja używam musteli ale jak widać cudownych kremów nie ma, niby to wiedziałam ale łudziłam się że brzuch mi nie popęka..
mnie swędzi a zarazem boli
oho młody ma czkawkę
mialam mustelle, ale kupilam w promocji skonczyla mi sie i promocja tez, teraz kupilam pharmaceris, jest w promocji w superpharmie za 28 zl. Podobna konsystencja. Pomiedzy nimi kupilam sobie ten z rossmana, ale chyba jednak to nie ta liga, dlatego dzis popedzilam do superpharm, bo dostalam ataku drapania i wstyd mi doslownie bylo. Powiem wam tak ( a raczej napisze), ja w poprzedniej uzywalam fissan. On jets do kupienia w aptekach, ale ma jeden minus smierdzi jak ch. Jest bardzo tlusty. Ale jest dobry. Dzis to rozwazalam, ale zostalo mi juz tak niewiele czasu, nie chce meza katowac tym zapachem. Mozecie sobie powachac w aptece, moze na was tak nie bedzie dzialal.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mmmmmm jejku tak sobie teraz myślę...
Wyobrażacie sobie,że za niedługo będziemy miały dzieci przy sobie???Dla niektórych to nie nowość,ale ja sobie tego nie wyobrażam...MOJE DZIECKO masakra...Będę na nie patrzeć i ono będzie moje,urodzi się dzięki mnie i już zawsze BĘDZIE...do tej pory tylko marzyłam o tym,żeby być mamą,a teraz "już jestem" i za kilka dni będę miała Malutką w ramionach....
WOW...aż mi się ryczeć chce jak sobie o tym myślę....
Ok spadam,bo się rozczulam
JA to bede miala mega zapierdol! Tyle wiem.
Zupelnie inaczej przechodze te ciaze, tak jakos bardziej stapam po ziemi. Ciekawe czy tym razem tez mnie ogarnie takie mega przerazajace wielkie uczucie. Moja mala dzis przyszla i mowi " wiesz ja tak kocham tego Kubusia, nie bede na niego krzyczec". Hehehe jak sie pakowalam to wybierala mu pajace i czapeczki, taka byla przejeta. Mam nadzieje, ze sie to nie zmieni, bo ja ponoc tez chcialam braciszka, a jak go zobaczylam to powiedzialam " mamo, wez go wyrzuc do smietnika" i w sumie cale dzieciece zycie mnie wnerwial, pomimo czterech lat roznicy, mialam zakorzeniony gleboko syndrom jedynaka.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja uzywam oliwki Bambino i balsam Palmersa i jest ok. Od kilku dni tez mnie zaczal mocno swedziec brzuch kolo pepka ale to dlatego ze w ciągu 3 dni przybyly mi 3cm w pasie i mam teraz 110cm
dalej jestem liderem chyba -114
- ufolka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
na brzuch używałam perfecty, a teraz to już balsamu normalnego nawet czasami, ale mnie nie swędzi na szczęście
tak mi się czegoś chce, a nie wiem czego..
- 25malinka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ....
- Otrzymane podziękowania: 3
aksa jaka laska z Ciebie
Ja na rozstępy używam kremu Gerber i szczerze polecam,świetnie się wchłania,brzuszek mam cały dzień nawilzony,odpukac narazie na brzuchu nic sie nie pojawiło a i co najważniejsze kosztuje jakieś 23zł czyli nieduzo
Byłam dziś w szpitalu po winiki paciorkowca,ale jeszcze nie ma a robiłam w poniedziałek,babka dała mi nr telefonu i kazała pytac po niedzieli,potem byliśmy u świrkow na obiedzie,a pózniej jeszcze u koleżanki na plotkach i tak zleciał dzień
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
noooooo fachowcy przyszli zrobili co mieli zrobić i poszli.Chata posprzątana i pachnąca(mega zaleta małego mieszkania)Koty jeszcze nie wyszły z ukrycia więc spokój jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja też jestem rocznik 86
vernix Henio nie Tobie zrobi prezent na Dzień Kobiet tylko naszym córkom
Mój J też się śmieje,że wiecznie na forum siedze i też walczymy o laptop bo on w jakąś farme gra i w jakieś więzienie i jak za długo okupuję forum to mu uprawy usychają na farmie a w więzieniu robią z niego ciote
ładne kształtne piersi - koticz koticz co z Ciebie wyrośnie?
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
Beata 26 napisał:
aksa napisał:
co tu taka cisza??? rodzicie czy co??
meldować się!!
a to my z wczoraj
Nawet nie wiedzialam, ze jestes taka ladna. Bylas tez u fryzjera?
Boshe i te lody.. ja podobnie do Lenusi raczej weekendu bym z nimi nie czekala..
Jaka Ty jestes ladna Aksa... glupio mi az tak pisac, ale sie zapatrzylam.
Kika tez mi sie podoba i Lenusia ( o MATKO)
Depeche mi się więcej dziewczyn tu podoba
- aksa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
znacie coś na już zrobione,ale świeże rozstępy?? tylko takie coś co będę mogła używać teraz i jak karmić zaczne....
koticz ja mam taką rozkminkę wieczorami jak leżę i sobie wyobrażam, że już niedługo mały będzie ze mną, nie na troche nie na miesiąc tylko już zawsze! (tzn do 18stki i srrruuuu z chaty )
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]