BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #454487 przez patrycja85
Agnieszka-w końcu ktoś na forum kto czytał i potwierdzi ze nie jestem wariatką i na serio to piękna trylogia:) druga i trzecia częsc też fajne ale pierwsza najpiękniejsza nie?:)
vernix-wydawnictwo chętnie:) zwłaszcza gdybym miała dostawać egzemplarze ksiazek zanim trafią oficjalnie do sprzedaży:)
kika-gratuluję męża:) powinnaś być dziś z niego mega dumna:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #454491 przez Agnieszka86
Patrycja zdecydowanie pierwsza najlepsza, ja czytałam tę część na samym początku ciązy kiedy mieliśmy zakaz współzycia, a jak się naczytałam tych opisów to myślałam, że mnie rozniesie :lol:

12 lata 2 miesiąc temu #454493 przez andzia_zg
Dziewczyny a możecie w tym swoim wydawnictwie wydawać jakies kryminały i mi podrzucac do czytania hihi? :P :woohoo:

Ja sobie właśnie zrobiłam słabiutką kawę z mlekiem. Ach jak mi się chciało kawy. Mniam. Od początku ciąży to moja dopiero 2 lub 3 kawa, a kiedyś piłam codziennie.
Od razu mi sie humor poprawił :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #454497 przez sylwka727
Agnieszka Kiedyś na allegro uwidziałam taką przepiękną bransoletkę ale już jej nie widzę a też jestem fanką wszelakiej biżuterii kiedyś policzyłam kolczyki to było ponad 70par a kolekcja wciąż rosła a w ciąży jakoś tak nie noszę zaniedbałam moje błyskotki i muszę je odświeżyć i posegregować

Andzia słońce powiedz mi czy możesz polecić jakiś fajny kryminał bo ja już dawno nie czytałam dobrego a uwielbiam te emocje :lol:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #454499 przez vernix
Andzia nie ma problemu. Będą i kryminały, dla innych naszych Ciężarówek według różnych upodobań- erotyki z ginekologami, lesbijkami itd. :P :silly: :lol:

Mniam! kawka, też za mną chodzi..Pozazdrościłam i też sobie walnę.

12 lata 2 miesiąc temu #454501 przez Agnieszka86
Andzia Ty kusicielko... też napiłabym się kawy...ale zawzięłam się i tylko Inkę popijam :)
Kryminały powiadasz? Dawno żadnego nie czytałam... chyba trzeba nadrobić zaległości z tej kategorii:) Ale najpierw książki kupione wczoraj i te które dostałam o "mamo to ja":)

12 lata 2 miesiąc temu #454507 przez vernix
Mój mężol uwielbia kryminały i horrory. Ostatnio zachwyca się autorką Camillą Lackberg i jej książkami, są bestsellerami na świecie.W tym momencie czyta to:

www.gandalf.com.pl/b/kaznodzieja-a/

12 lata 2 miesiąc temu - 12 lata 2 miesiąc temu #454509 przez andzia_zg
hihi :silly: to erotyk tez poprosze hihi :silly:

sylwka727 ja ostatnio kupiłam sobie kilka kryminałów H.Cobena. Były w Biedronce po 12zł. Bardzo mi sie spodobała książka "Nie mów nikomu"
Kiedyś podczytywałam sobie cieniutkie kryminały Gardnera (takie na 1 wieczór zagadki rozwiązywane przez pewnego detektywa) Fajne były.Szkoda, że cieniutkie książki, bo szybko je przeczytałam.

sa to dość stare książki. z nowości jeszcze nic nie czytałam, bo nie mam w pobliżu empiku ani księgarni, a jak jestem w Zgorzelcu to mąż mnie pogania żeby szybko robić zakupy i wracac do domu.
Musze nadrobic zaległości. Tym bardziej jak będę siedziała w domu zima z dużym brzuchem :P

W ogóle wole czytać ksiażki niż oglądać filmy.

vernix to musze sobie przeczytać coś Camilli Lackberg, bo nie czytałam jeszcze jej książek. a z opisu książki wydaje sie, że może być bardzo fajna :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #454539 przez sylwka727
Vernix po opisie dedykuję że ciekawa książka.

Andzia podziwiam że pamiętasz autorów ja właśnie nie mam pamięci do tytułów i autorów ale pamiętam że Cobena czytałam i dobra była

Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #454564 przez kika1985
vernix napisał:

Kika masz męża bohatera! gratuluję, czapki z głów!

Zgłoś go do akcji "zwykły bohater".

właśnie dzwoniłam do mamy i mówiła że go zgłosi :cheer:

12 lata 2 miesiąc temu #454571 przez sylwka727
Kika świetnie ze twój mąż zareagował bo dziś naprawdę znieczulica panuje...

Moje Aniołki[*]

12 lata 2 miesiąc temu #454576 przez kika1985
ja pije dwie kawy dziennie, rano jedna i w pracy drugą ale takie z jednej łyżeczki i z mlekiem , nie wyobrażam sobie dnia bez kawy, chyba bym się nie obudziła

12 lata 2 miesiąc temu #454681 przez AniaCzajka
ja też pije kawę czasami nawet dwie ale z płaskiej łyżeczki i z dużą ilością mleka:)

12 lata 2 miesiąc temu #454689 przez Gosia27
A ja odstawiłam kawę, bo po wypiciu ciągnęło mnie na wymioty i przerzuciłam się na Caro<mniam> dziś dzień makaronu, a mój Rafał nazbierał grzybów i robię grzybową,mmm pachnie już na całe mieszkanie.
Wszędzie chodzę z telefonem a tu cisza, po południu jedziemy na większe zakupy. Bo w lodówce tylko światło :P

12 lata 2 miesiąc temu #454709 przez patrycja85
agnieszka-moja koleżanka używa tych opisów z pierwszej częsci jako gry wstępnej:) czyta i idzie do męża:)))) na serio mozna się nakręcić:))) ale mi się bardziej sam ten wątek miłosny wkręcił i to że on się nią tak opiekował w tym leningradzie:)

vernix-mój mąż ma podobny gust do twojego bo przeczytał wszystkie dostępne u nas ksiażki Lackberg. mnie też namawiał ale jak ja już odstawiam kodeksy i ustawy to wolę coś relaksującego. ale dałam się namówić na trylogię MILLENIUM i zdecydowanie polecam. czyta się jednym tchem. jednego dnia pochłonęłam 800 stron. a po przeczytaniu pierwszej części można od razu obejrzeć film w którym gra ten aktor od nowych Bondów:) można sobie popatrzeć. a tak to zdecydowanie polecam dana browna-tego od kodu da vinci. może nie są to prawdziwe kryminały ale jest zawsze zagadka i kawał historii.
varnix-napaliłam się na to wydawnictwo:)) może mogłybyśmy zaprosić Zawitkowskiego na wieczór autorski:)

kika-daj znać jak mama zgłosi-na pewno zagłosuję:)

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka