- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a u mnie na poprzednim usg wyszło że chyba dziewczynka no i tak jak u Agnieszki chyba że coś między nóżkami urosło:P
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
lenusia-powodzenia, trzymam kciuki:)
Agnieszka-ja wszystkim polecam ksiązkę Jeździeć Miedziany. jeśli bratowa meża lubi czytać to na pewno przypadnie jej do gustu. polecam i kupuję to wszystkim i wszytskie jak dotąd były zachwycone. ostatnio jak musiałam się uczyć to kazałam mężowi wyniesć ta książkę z domu bo ciągle do niej wracam, pożyczył ją koleżance która była do tego stopnia zachwycona ze poleciła pozostałym i przeczytało ją prawie całe biuro:) wiem że Vernix miała zamówić-może będzie mogła niebawem zrecenzować wiem że pisze o tym któryś raz dlatego przepraszam ale naprawdę WARTO:)))))) i przysięgam że nie dostaję żadnego procenta od sprzedanych egzemplarzy:)
Agnieszka, Kika-niech wasze dziewczynki zostaną dziewczynkami bo nasi chłopcy będą mieli nudno jak dorosną
miłego dnia, my z dzidzią dziś wagarujemy ale bierzemy się za naukę
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Ania Czajka aniołki są rewelacyjne. Zdolniacha.
Agnieszka86 kurde zawsze jest problem z tymi prezentami...nie wiem co Ci poradzić
Dzwoniłam przed chwilą do Genomu, ale powiedziano mi, że lekarz osobiście będzie dzwonił dziś albo jutro. Dziś mijają 3 tygodnie od amniopunkcji. Jestem zdenerwowana. Łzy same mi się cisną do oczu, próbuję się powstrzymać, ale nie potrafię, żeby nie płakać jeszcze maluszka dziś nie czuję tak jak wczoraj tylko takie muśnięcia. Koszmar....
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Lenusia trzymam ostro kciuki
Gosia na tym etapie ciąży tak jest że raz sie dzidziusia czuje mocniej raz słabiej zależy jak się ułoży. Nie płacz kochana nie smuć się wiem że łatwo się mówi komuś kto nie jest w twojej sytuacji
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- patrycja85
- Wylogowany
- rozmowna
lenusia-czy dobrze pamiętam że zastanawiałaś się nad imieniem Tatiana? ta książka o której pisałam to losy Tatiany i Aleksandra-może przeczytanie jej pomoże ci zdecydować (na pewno byś wybrała to imię))
już nie będę o tej ksiażce obiecuję!!!
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Ania Czajka masz Kobietko talent. Ja też zamawiam aniołka, również zbieram:)
Gosia gratuluję ruchów maluszka.Widzisz, wszystko będzie dobrze. Oczywiście daj nam znać co z wynikami amniopunkcji.
Nie płacz, bo maleństwo też będzie nerwowe.Jesteśmy z Tobą.Wszystko się ułoży.
Patrycjamożemy założyć wydawnictwo. Ty będziesz polecała książki, a ja recenzowała. Pierwszymi czytelniczkami będą forumowe Dziewczyny
Andzia znając Twój talent do licytowania na pewno uda Ci się upolować jeszcze inne, śliczne czapeczki. Widocznie Wojtuś wolał pospać, niż mieć coś na głowie
Leniusia także trzymam kciuki. Też przezywałam egzamin z emisji głosu.Musiałam dokładnie opisywać realizacje poszczególnych spółgłosek w aparacie mowy...Ciarki mnie przechodzą..
Agnieszkanapiszę Ci z czego ja się ostatnio ucieszyłam.Codziennie przypominam sobie o osobie, od której dostałam prezent. Otrzymałam piękną filiżankę (+spodeczek) z dzbankiem do zaparzania herbaty i 2 paczuszki aromatycznej herbaty liściastej. (Kupione jak myślę w dobrej herbaciarni na wagę).
Dobry pomysł na jesienne wieczory.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Może faktycznie jakieś filiżanki kupię plus herbatka...
Gosia nie martw się, że nie czujesz maluszka, na początku to nie będą częste i regularne ruchy. Moja Zosia, też dzisiaj rano była bardzo spokojna, nie czułam jej wcale, a co rano, jak się obudziłam to czułam że bryka, za to teraz nadrabia i fika. Więc nic się nie martw Mam nadzieję, że lekarz zadzwoni do Ciebie dzisiaj i to nie długo, żebyś już się tak nie denerwowała. Nie martw się nic, wszystkie tutaj sercami jesteśmy z Tobą
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
właśnie dzwonil mój mąż że uratował chłopaka 14 letniego przed skokiem z mostu chłopak stał już za barierką samochody jeździły i nikt się nie zatrzymał , a że mój mąż przejeżdżał akurat to od razu zareagował(jest policjantem) kurcze młody chłopak i już ma takie problemy żeby odbierać sobie życie
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Dziwne jest to, że w dzisiejszych czasach ludzie sa tak obojętni. A wystarczy tak niewiele, bo komus pomóc lub uratowac mu zycie... jeden mały gest, odrobina zainteresowania...
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Biżuterię też brałam pod uwagę-wiem, że lubi bransoletki... tylko nie wiem czy coś w tej cenie znajdę ładnego, nie orientuję się, bo raczej nie noszę takich rzeczy. Będę musiała zajrzeć jutro do kilku sklepów...