BezpiecznaCiaza112023

Mamusie marzec 2013

12 lata 2 miesiąc temu #456799 przez Agnieszka86
Witajcie w niedzielny, biały poranek:)

Mamy śnieg! Tak biało będzie jak już nasze maluszki będą z nami:)
Tak, niesamowita jest taka miłość do maleńkiego człowieka, którego nigdy nie widziałyśmy, a już teraz oddałybyśmy za nie życie. To piękne i niepojęte jednocześnie.

Wczoraj na imieninach objadłam się bardzo... a dzisiaj czekają mnie kolejne imieniny i znowu góra pysznego jedzenia:) Najpierw jedziemy do rodziców na obiad, a potem zejdą się goście i będzie impreza.
Nie wiem jak dla Was, ale jak dla mnie godzina gratis nie była potrzebna, w końcu nie mam czego odsypiać;) Zjadam śniadanie w łóżku i stąd właśnie do Was piszę:) Mąż jeszcze śpi, bo on wiecznie niewyspany :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 2 miesiąc temu #456804 przez andzia_zg
katarzyna1702 ale to było milutkie co napisałaś.Wkońcu mąż poczuł maluszka. Piekne uczucie. chciałabym żeby mój też sie wzruszył jak Twój ale na razie nie mogę go przekonać do gadania z brzuszkiem.
Mówisz, ze spiewałaś wigilijne piosenki? Mi wczoraj włączyl się taki świąteczny nastrój wieczorem. Mąż poszedł grac w piłke, a ja siedziałąm przy kominku, za oknem było biało i tylko brakowało mi zapachu pomarańczy i choinki...

Agnieszka ale masz imprezowo-jedzeniowy okres :P

Ja dziś tez jade do teściowej na obiad. Raz na jakis czas mozna sobie odpuścić gotowanie obiadku i iść na gotowe :)

Miłego dzionka :-)

[*] Aniołek 10.2014

12 lata 2 miesiąc temu #456840 przez Beata 26
Dziewczyny na serio zazdroszczę Wam śniegu! nie wiem czy wiecie, ale tutaj naprawdę rzadko pada śnieg ;/ jak już jest zimno, to mógłby być i śnieg sobie myślę..

a tutaj adres do mojego bloga - z początkiem w dniu dzisiejszym, zapraszam do czytania, komentowania i inspirowania się:

ourlittlelove-gdziemagiasiezaczyna.blogspot.nl/

miłej niedzieli z rosołkiem w tle.

12 lata 2 miesiąc temu #456873 przez AniaCzajka
A ja bym chciała jeszcze trochę ciepłych dni ale pewnie już się na nie zanosi;/ my dziś w domu się lenimy, mąż odsypia nockę w pracy a zły wrócił bo godzinę dłużej pracował, u nas dziś na obiad rosołek z makaronem, kotlety z fileta z ziemniakami i chyba zrobię marchewkę do tego jeszcze pomyślę;)

a co do blogów to ja też prowadzę już ponad rok więc mogę się podzielić linkiem :)

sentymentalna23.pinger.pl/

MIŁEJ NIEDZIELI KOCHANE:)

12 lata 2 miesiąc temu #456876 przez Beata 26
Ann! będę Cię śledziła :) ::*

12 lata 2 miesiąc temu #456888 przez xxElaElaEeexx
Cześć dziewczyny :)

Rano byłam w szoku jak spojrzałam przez okno ,bo wszędzie biało.Ja niedawno zjadłam jajecznicę i leżę jeszcze w łóżeczku :) Też nie mogę doczekać się świąt ,choinki a najbardziej karpia na Wigilijnym stole :laugh: A po świętach ślub i wesele :) A potem 3miesiące szybko zlecą i już na świat przyjdzie nasza kruszynka ;)

Ja na obiadek robię kurczaka na piwie ,ziemniaki i jakąś sałatkę .A po południu jedziemy na kawę do kuzynki. :)

Zaraz zerknę na wasze blogi ;)

12 lata 2 miesiąc temu #456900 przez Agnieszka86
Ja też będę do Waszych blogów zaglądać:)

a póki co życzę Wam spokojnej niedzieli :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #456920 przez xxElaElaEeexx
A tak w ogóle to dziś rano obudził mnie tak strasznie rwący ból w łydce :huh: Myślałam ,że zwariuje :angry:

Też tak macie ?

Czytałam trochę na ten temat i może mi witamin po prostu brakuje hmm...Albo wczoraj za długo byłam na nogach .

12 lata 2 miesiąc temu #456928 przez Beata 26
Ella, skurcze łydek to u mnie zawsze był niedobór magnezu i potasu - a w ciąży krew też inaczej krąży. pij troszkę więcej wody i zjedz kilka pomidorów, ewentualnie zaopatrz się w jakieś suplementy - jeśli bardziej będzie dokuczało. mi woda i pomidory pomagają ;)

12 lata 2 miesiąc temu #456936 przez xxElaElaEeexx
Wielkie dzięki Beata , na pewno skorzystam z twoich rad :)

12 lata 2 miesiąc temu #456963 przez Gosia27
Helloł :kiss: obudziliśmy się dziś o 7, na stary czas 8, to bym jeszcze zrozumiała :angry: no ale, oboje zrobiliśmy sobie śniadanie, ja grzanki na maśle z powidłami<pycha> i zjedliśmy w łóżku, po czym mój mąż zaczyna mi śpiewać "Ma cycolino z kanału TV" :lol: i mówi, no mała wiecznie narzekałaś a teraz masz czym oddychać :laugh: :laugh: :laugh: a że do kościoła wybieraliśmy się na 9:30 to jeszcze krótką drzemkę sobie zrobiliśmy.W kościele znowu ścisk, tak mi się nagle zrobiło duszno, że o mały włos nie zemdlałam, rozebrałam się z kurtki, dosłownie, a mój mąż na to, że to już mam tyłek za ciężki i nie chce mi się stać :P resztę mszy przesiedziałam. A teraz zabieram się za obiad,mąż z gitarą w sypialni i muszę przyznać, że już mu idzie coraz lepiej. Potem na spacer a na 18 do kina.

Beata26, AniaCzajka już śledzę Wasze blogi.
Ela piękny wiersz :kiss: a do do skurczy łydek, to ja mam znowu utrapienie ze stopami, okropnie mnie bolą i łykam magnez.

Uciekam, dobrej niedzieli z śniegiem w tle :kiss:

12 lata 2 miesiąc temu #456969 przez aksa
cześć kobietki

u mnie wczorajsza impreza udana:) ostatni goście o 2.30 wyszli, padłam, a dziś od rana sprzątanie góra zmywania, ale na szczęście już się z tym uporałam, a małż jeszcze spi

u nas też bielutko na dworze musze małża na spacer dziś wyciągnąć :laugh:

ale słyszałam, że w listopadzie ma ładna jesień wrócić tak 15 stopni ciepła, oby się sprawdziło :)

synuś tak mi rano brykał w brzuszku,że się obdziłam o po 9 i na śniadanko chyba głodny był ;p

a blogi będę czytać obiecuję!:)

milej niedzieli kochane!

http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=53612 [/url]
http://www.zapytajpolozna.pl/components/com_widgets/view.php?sid=43127 [/url]

12 lata 2 miesiąc temu #456979 przez sylwia2
Witam dziewczyny. U mnie za oknem zimowo i słonecznie całkiem przyjemnie, hehe mi tez od wczoraj udziela sie zimowy nastrój i w głowie nuce sobie piosenke,, Zima, zima zima'' tej co ucze moje dzieciaczki. Wczoraj wczesnie wstalismy bo moj nie pojechał do pracy bo nie mielismy w autach zmienionych kół, wiec pozyczylismy auto od tescia i pojechalismy na wyniki do Lubania ale coż ,, Zamkniete'' w soboty wiec tylko była przejazdzka, niby duzo szybiej nie wstała ale 2 razy w dzien odsypiałąm i połozyłam sie wczesnie spac, a dzis tez sobie pospałam. Mąż wstał wczesniej, rozpalił w piecu, zrobił sniadanko no i wstałam. Teraz wstawiłam rosołek i siedzie przy necie. Wczoraj moj przesiedział cały dzien w garazu zmieniał koła w autach a dzis zabrał zabawki czyli,, śrubokręty''i poszedł do piaskownicy czyli ,, samochodu'' jak to określił.Miłej niedzieli, :laugh:

12 lata 2 miesiąc temu #457028 przez koticz
Witajcie mamuśki!
U mnie śnieg już topnieje,ale jest zimno.Mój mąż poszedł już do pracy i wróci dopiero jutro rano,jak ja nie lubię być sama cały dzień w domu.Obdzwoniłam koleżanki i każda się z chęcią spotka tylko jeśli to ja się ruszę:( masakra taka pogoda to się nie dziwię,że nikomu się nie chce tłuc autobusami:(

Królestwo dla tego co wymyślił krówki!!!Pycha mmmm......

http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px

12 lata 2 miesiąc temu #457107 przez sylwka727
Beata śliczny ten twój akrobata :kiss: proszę ciumnąć od ciotki :lol:

Koticz świetny jest Twój mąż mój jak zasypia to trzyma czasem ręke na brzuchu a w nocy zawsze jak się przekręca to kładzie rękę a całuje jak na delegacje wyjeżdża ;) uwielbiam jak dzwoni i się pyta czy mała kopie a jak mu opowiadam to taki ucieszony. Jak kładzie rękę to mała albo przestaje się ruszać albo on nie czuje

Andzia moja właśnie jeszcze tak mocno nie kopie żeb ;) brzuszkiem ruszało a czekam na to niecierpliwie

Gosia je też nie lubię takich zakrapianych imprez bo nawet pogadać sensownie nie ma z kim bo wszystko na fali :dry: . Mi się ostatnie części Bonda nawet podobają ja to bym poszła do kina na Internat :blink:

U nas jeszcze nie ma śniegu dziś troszkę popadał ale z deszczem :dry:

24.12.2011-26.12.2011Mateuszek
24.12.2011-30.01.2012Adrianek
Moje Aniołki[*]

Moderatorzy: ilonaInsomnia
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka