- Otrzymane podziękowania: 14
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Dobrze, że już z Twoją mamą jest lepiej. Zdrówka dla niej
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mamę mi naprawili i w pełni wróciła do zdrowia.
Ja od początku wiedziałam, że córeczka będzie Lenką a syn Wiktorem. Mąż o Wiktora jeszcze będzie się musiał postarać, bo jak widać nie do końca to sobie wymierzył - jak sam mówi
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 0
GOsia wiem że straszne jest takie czekanie i niepotrzebne ustalają termin i dają człowiekowi nadzieję że już się czegoś dowie a potem przesuwają... Trzymaj sie kochana
Unbreakable dużo zdrówka dla mamy i gratuluję córy oraz cieszę się że powracasz do nas Też mi się Lenka podoba ale nie mamy jeszcze podjętej decyzji
A co do szkoły rodzenia to nie będę chodzić bo samej by mi się pewnie nie chciało a mężowi praca nie pozwala poza tym wolę pieniądze na dzidzię przeznaczyć i w pierwszej ciąży byłam w 25 tc wyrwana z rzeczywistości i musiałam rodzić i się udało więc mniej więcej wiem jak to wygląda a teraz mam wielką nadzieję że uda mi się dotrwać do terminu i damy radę przy porodzie
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Wspieram Was w tym czekaniu, musi być dobrze! Twoje modlitwy zostaną wysłuchane.
Unbreakable witam ponownie. Gratuluję córeczki, nareszcie jakaś panna dla naszych kawalerów, których na forum nie brakuje
Gratuluję też powrotu do zdrowia Twojej mamie, niech nabiera sił, musi ich mieć sporo, aby cieszyć się wnuczką, a potem Wiktorkiem:)
Depeche a Tobie gratuluję biletu, super, że udało Ci się go kupić.
U mnie odpoczynek cały dzień. Pisałam z koleżanką, która niecierpliwi się, bo jej córeczka miała przyjść na świat w środę, a w ogóle się na to nie zanosi.Kumpela cała w nerwach, chodzi, sprząta, bałamuci męża, pije herbatę z liści malin, a dzieciątko dalej nic. Uparta dziewuszka
- Lafi
- Wylogowany
- gadatliwa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja w wirze gotowania i sprzątania
pranie wstawiłam , sernik zrobiłam ,zaraz biorę się za sushi, a potem za farsz do mięsa na niedzielę, jutro zrobię sałatkę i gotowe:P reszta w niedzielę
Sebek jak wróci z siłowni mami posprzątać łazienkę i odkurzy , ja tylko zetrę kurze i podłogi uffff
lecę do pracy
papa
- lenusia7
- Gość
- koticz
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Jagódka-nasze największe szczęście
- Otrzymane podziękowania: 1
Ja też już mam większość ubranek na pierwszy okres życia,potem będziemy już na bierząco kupować.Mam kilka body i bluzeczki z długim rękawem,półśpiochy,pajace i piżamki.Dwie ocieplane bluzy na spacerki i spodnie z korzuszkiem.Pieluszki też już kupiliśmy,narazie 3paczki na rozmiar 3-6kg.Wózek też już byliśmy pooglądać na żywo:)Teraz nic tylko oczekiwać tego najważniejszego w naszym życiu dnia
W ogóle u mnie w mieście grasuje seryjny gwałciciel.Dwie dziewczyny napadł jakieś 50m od mojego bloku.Dziewczyny się boją same wychodzić.Bardzo mnie cieszy,że już nie muszę do pracy chodzić.Mam nadzieję,że go szybko złapią!!!!
kika ułony dla męża!!!
http://www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px[img] www.suwaczki.com/tickers/nzjdgox1ta3px
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Depeche
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My się dziś wybieramy do znajomych średnia to dla mnie rozrywka siedzieć i patrzeć jak towarzystwo jest coraz bardziej pijane,ale nie mogę męża w domu zamknąć tylko dlatego,że jestem w ciąży.Noooo nic jakoś to przetrwam.
Ja też już mam większość ubranek na pierwszy okres życia,potem będziemy już na bierząco kupować.Mam kilka body i bluzeczki z długim rękawem,półśpiochy,pajace i piżamki.Dwie ocieplane bluzy na spacerki i spodnie z korzuszkiem.Pieluszki też już kupiliśmy,narazie 3paczki na rozmiar 3-6kg.Wózek też już byliśmy pooglądać na żywo:)Teraz nic tylko oczekiwać tego najważniejszego w naszym życiu dnia
W ogóle u mnie w mieście grasuje seryjny gwałciciel.Dwie dziewczyny napadł jakieś 50m od mojego bloku.Dziewczyny się boją same wychodzić.Bardzo mnie cieszy,że już nie muszę do pracy chodzić.Mam nadzieję,że go szybko złapią!!!!
kika ułony dla męża!!!
Tego w Kielcach podobno złapali, podobno to kolegi sąsiad z klatki schodowej
W pierwszej ciązy moja najlepsza koleżanka była też zaciązona i zona najlepszego kumpla mojego meza tez, wiec na wszystkich imprezach bylo nam razniej Teraz sama chodze, juz niejest tak latwo.
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
a dzisiejsze popołudnie spędziłam robiąc bukiety z liści klonu, mój mąż sprzedaje mi je za 5zł u siebie w pracy, niby to nie dużo ale zawsze pare groszy, bedę mogła coś kupić Franiowi;)
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Koticz to strach samej wyleźć co za zbok!
Aksa tak, mój Synuś będzie miał na imię Dorian już raczej nie zmienimy tego imienia.
Miłego wieczorka laski
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia