- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Zaczynam poniedziałkowe postowanie:)
Po wczorajszych imieninach myślałam, że brzuch mi pęknie... tyle dobrego jedzenia, któremu nie można się oprzeć... wszystkie to pewno znamy
Odwiozłam męża do pracy, bo coś tam podrinkowali i lepiej żeby nie jechał tak rano, bo jakiś procent jeszcze pewno w nim krąży. Ale za to mam samochód, później wybiorę się do PEPCO
Zjadłam śniadanie, świeże bułeczki i...parówki z majonezem Tak mnie na nie naszło w sklepie, że musiałam wziąć, wiem, że w ciąży średnio wskazane, ale mały grzeszek czasem...
Małej smakowało bo bryka
U nas biało, a teraz zaczęło padać takimi dużymi płatkami śniegu...pięknie. Nic tylko opatulić się kocem, usiąść z kubkiem czekolady i książką... ale to później, teraz idę jeszcze poleżeć, co jak tak wcześnie będę robiła
Dobrego dnia i całego tygodnia, który przybliży nas do spotkania z naszymi skarbami
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Agnieszka86 ja też na śniadanie zajadam się parówkami, ale bez majonezu
Za oknem biało,szaro i mroźno,brrr.
Cieplutkiego dnia dla Was
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Jestem mama:)
U mnie tak samo biało i dość chłodno
Miłego dnia dziewczyny i buziaki dla waszych maluszków:)
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
1. Dziś dzień tylko dla mnie (czyt. doprowadzamy się do kultury )
2. Nie obiadam się od dziś słodyczami, nie piję coli (choć i tak mało jej piłam ale wczoraj przesadziłam i było mi tak nie dobrze od dziś zero ) to samo z pizza. Źle się czuje po takim nie zdrowym jedzeniu.
3. Jutro robię zakupy ( jakiś nowy szal,rękawiczki, torebkę fajne rajstopki, i jakąś biżuterie coś extra i koniecznie czapkę do tej pory nie nosiłam bo nie lubiłam teraz trzeba dbać i Wiktorkowi musi być cieplutko )
Vernix kiedyś tam pytałaś o test obciążenia glukozą właśnie jeszcze lekarz nie dał mi skierowania na to badanie pewnie na pewno zrobi to na następnej wizycie 21 list.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u nas też biało od soboty spadło dużo śniegu Dominik wniebowzięty
urodzinowa imprezka w sobotę nie wyszła pokłóciłam się z mamą i z siostrą , od rana byłam w kiepskim humorze który popsuła mi mama, ja wiem ze mam trudny charakter ale te ciagłe docinki mojej rodziny mnie jeszcze bardziej nakręcają no i nie wytrzymałam w sobotę i wybuchłam nie mogłam się potem uspokoić, wszyscy siedzieli w dużym pokoju a ja w małym i płakałam , poszłam do nich dopiero po ponad godzinie ale bylam w złym nastroju, o 22 pojechalismy do domu, mą spal a ja płakałam i dużo myślałam nad sobą
niedziela tak samo była dla mnie smutna, mama przyjechała tylko na chwile i bylo mi jeszcze bardziej smutno , jak pojechali znowu płakalam
teście przyszli po południu , zjedli obiad ciasto i poszli:p
dziś pojade sobie kupić buty bo dostałam pieniądze na prezent to może mi humor poprawi
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- katarzyna1702
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
kika - ja tez teraz duzo placze, bidulka jestes po takim ciezkim weekendzie, ale buty moga sporo naprawic;) hihi
trzymaj sie cieplo!
AniaCzajka - jak udaje Ci sie wstac o 4? dla mnie to by bylo mistrzostwo swiata!
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- AniaCzajka
- Wylogowany
- rozmowna
- Beata 26
- Wylogowany
- gadatliwa
AniaCz - jejj.. wspolczuje... najlepiej byloby sie wyprowadzic, ale mowisz, ze nie macie jak.. niech moze maz jej kilka slow powie (kiedy bedzie trzezwa?)
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ojjj teściowe... temat rzeka. Ja na moją nie mogę absolutnie narzekać, ale to wynika pewnie również z tego,że mieszkamy osobno i widujemy się wtedy, kiedy mamy na to ochotę. Kiedy porównuję Jej relację ze swoją córką, z którą mieszka, to zawsze twierdzę, że nasze są dużo lepsze. Osobiście nie wyobrażam sobie mieszkać ani z Nią ani nawet z moją mamą, chociaż zawsze miałyśmy fajny kontakt i mamy nadal. Szkoda tylko, że tak wiele osób jest zmuszonych do mieszkania kątem u rodziców.
Myślę, że teraz jesteśmy bardziej drażliwe i pewnie wiele osób z naszego otoczenia to rozumie. Ja zawsze kiedy mam gorszy dzień i mam ochotę wszystkich pożreć spotykam się z ogroooomną ilością wyrozumiałości
Weekend spędziłam w Beskidach, pięknie było Zrobiłyśmy sobie babski wypad z mamą i siostrą, a mąż w tym czasie robił demolkę w mieszkaniu ;)On swoją miłość pokazuje przy okazji remontu pokoiku dla przyszłego najważniejszego mieszkańca naszego mieszkanka
- Unbreakable
- Wylogowany
- budujemy zdania