- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie marzec 2013
Mamusie marzec 2013
- mamcia2013
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- nasz Skarb rośnie u mamusi :)
Beata mój mały potworek ostatnio ważył około 500gr. Ale każde dziecko rośnie swoim tempem
U mnie czyste niebo, piękne słońce i znając życie w nocy przymrozi brrr...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylwka727
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Beata super że wszystko dobrze i synuś zdrowy ja jeszcze na połówkowym nie byłam dopiero 8 mam ale na ostatniej wizycie 2 tygodnie temu mała ważyła ponad 200g
Ja się też właśnie ważyłam i mam do przodu 3,5 od pierwszej wizyty
Katarzyna ja mam to samo bałaganiara w ciązy leń mnie jeszcze większy złapała najbardziej mnie nerwy biorą że jak posprzątam to i tak wieczorem bałagan a najbardziej mój mąż robi w sypialni całe szczęście że mam kochaną mamę która nad wszystkim panuje szczególnie nad praniem przeważnie mam wyprane i wyprasowane czasami o tylko poprasuję albo pranie posegreguje gdyby nie ona to nie wiem co bym zrobiła
Vernix też uwielbiam zapach nowej książki i wącham
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
A ja dziewczyny z innej beczki. Zawsze z rana budzi sie we mnie frustracja czy u każdej kobiety się tak brudzi w domu ? Czy to tylko u mnie! Kurde dwoje ludzi a zmywania jak z armii o blatach, podłodze pełnych okruchów nie wspomnę ubrań stos i tych czystych i tych brudnych;/ no masakra jakaś. Jak jestem gdzieś u koleżanek to tam taka zawsze czysto ładnie a u mnie wrrr... czy to ja tylko jestem taka bałaganiara( ale sprzątającą codziennie;p ale tak bez końca ) a co to będzie jak będzie Maleństwo? coś czuje że następną inwestycja dla Małego jest zmywarka
ja staram sie opanować z ubraniami,chowam od razu albo w kosz do prania, a co do zmywania to nie lubie no jak juz musze to zmywam bez problemu, ale nie przeszkadza mi ze np. zostaje cos po kolacji a zmywam dopiero rano. Mezowi juz od jakiegos czasu krece o zmywarce, juz mnie raz zabrał do sklepu zebym sobie wybrała ale to było kilka dni po moim fochu wiec tez mu sie oberwało ze chce mnie tym udobruchac i powiedziałam ze nie chce. ale teraz obiecał mi na urodziny czyli w grudniu tylko bedzie problem gdzie ja wstawic bo tam gdzie mogla by stac to mam pralkę, łazienka troche mała wiec chcialam miec wiecej miejsca.
- andzia_zg
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Andzia
- Otrzymane podziękowania: 14
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Otrzymane podziękowania: 3
Andzia_zg to faktycznie dużo kosztuje ta szkoła rodzenia. A do Jeleniej nie chce Ci się przyjechać??? wiem, wiem to za daleko, ale prowadzi rewelacyjna położna, tatusiowie bardzo zadowoleni
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- Gosia27
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 3 Zosia-14.03.13
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania
no ty masz wiedze na te tematy obcykanaSylwia2 my też nie będziemy chodzić, z resztą mój Rafał mówi, że to głupota skoro jestem położną...
- vernix
- Wylogowany
- gadatliwa
Sylwia2 mój mąż z kolei chciałaby chodzić, ale pracuje od 10-18, wtedy, gdy odbywają się przedpołudniowe i popołudniowe zajęcia. Może uda mu się urwać na tematy np.o samym porodzie i uczestniczeniu w nim mężczyzny lub o kąpieli, ale do końca nie wiem czy się to powiedzie.Praca, to praca.Niestety.
Jeśli Twój mąż nie chce chodzić, to sama sie na to zdecyduj. Nie będziesz żałować.Zobaczysz.
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kika1985
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agnieszka86
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 25.02.2013 - wydarzył się Mały Cud...
Też uciekam, jadę do rodziców (niestety nie samochodem), przy okazji zahaczę o sklep z wózkami i całą resztą dziecięcych rzeczy
- Emme
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do położnej, to można skorzystać z darmowego programu dla kobiet w ciąży- spotkania w domu od któregoś tygodnia ciąży, polecam, w przychodni powinni wszystko objasnić. Jest oo darmowe, a to samo co w szkołach rodzenia, a położną mamy tylko dla siebie
- sylwia2
- Wylogowany
- budujemy zdania