BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 3 miesiąc temu #928998 przez kasiah06
maja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 3 miesiąc temu #929008 przez ulka1983
Shosy witaj :) teraz na pewno urodzisz zdrową dzidzię a wyprawka sliczna :)

Chasiami dobrze ze juz wszystko sie unormowało :) masz jakieś leki przepisane ? pięknie w sukience wyglądasz :woohoo: ekstra podoba mi sie :)

Ela suwaczek zniknął bo zmiany były ;) bóle miałam takie jak przy miesiączce B)

Ninoczka niby żadnych objawów nie miałam tylko bóle brzucha jak przy miesiączce a czy z szyjką wszystko ok to tylko gin wyczuje podczas badania B) ja po badaniu jak zaczęłam luteinę sobie aplikować to wyczułam że szyjka jest bardzo rozpulchniona :S

Mamomuminka dziękuję :kiss: bardzo dobrze niech kontrolują ale na pewno maleństwo się zdrowe urodzi :)

Maja ja bardzo dużo leżę no ale obiadek trzeba zrobić ( bo teściowa przychodzi i pyta co zrobimy a to = co zrobisz ) troche sprzatnac i wyprac ale maz mi troche pomaga jak mu marudze ;) w poprzedniej ciazy miałam pessar i potem było ok :) i super na pewno serduszko dojdzie do siebie i będzie ok tylko szkoda że za każde usg musisz płacić przecież takie rzeczy powinni na nfz badać :evil: gratuluję dziewczynki fajnie parka będzie :) śliczną córeczkę będziesz miała :)

Montresor ty mnie nie strasz bo podobno długość szyjki to indywidualna sprawa każdej kobiety i każda może mieć inaczej :S ciężarna krowa :woohoo: :woohoo: :woohoo: ja bym babie kłaki wyrwała :whistle:

dziewczyny na prenatalnym była mowa że dziewczynka to pewnie tak zostanie :) ale dopóki następne badanie nie potwierdzi to jest szansa na chłopca więc mi sie nie spieszy :laugh:

Kelis mój gin co wizytę mi szyjkę sprawdza :) masz rację zdrowa dzidzia to już sukces :)

Studentka super ze mały zdrowy :)

Anna moją kartotekę tez zus kontrolował B) ale kasę wypłacił :)

10 lata 3 miesiąc temu #929013 przez ulka1983
Maja
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziękuję wam za rady w sprawie wyjazdu jesteście kochane :) już postanowione jedziemy i powiem wam szczerze że
boję się trochę podróży ale nie powinno być chyba źle B)

Stokrotka ty pytałaś o odległość ok 315 km jakieś 4 godz jazdy :)

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #929024 przez ninoczka
majeczko

Ahaj moj men wczoraj wieczorem tez poczul ruchy pierwszy raz.Kurcze jeden to ciagle sie wierci a ten drugi bardzo rzadko kiedy.No ale mam nadzieje ze to nic ze to tylko takie charakterki.

[/url]

10 lata 3 miesiąc temu #929044 przez martadiana
maja wspolczuje ci .. i nie dziwie ci sie ze myslisz o seperacji jak on tak postepuje.. faceci t o jak dzieci zawsze leca do mamusi.. ja bym wniosla o seperacje na twoim miejscu jak juz tak sie dzieje i tak go nie ma w domu i tak

mamamuminka u mnie to samo mala zmienila sobie godziny kopania a tez bylam wystraszona nie ma czym sie martwic

widze ze nasi panowie zaczynaja czuc nasze malenstwa wkoncu !! :) a ja w sobote mam dwie wizyty do poloznej i na usg w 2d :)

tez wam sie pozale troche

10 lata 3 miesiąc temu #929047 przez ninoczka
martadiana masz racje co do tej jedzy.

[/url]

10 lata 3 miesiąc temu #929055 przez maja001
martadiana

ula

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #929059 przez Mon.tresor
Maja...

Stokrotka, właśnie wiem. dziś postanowiłam już w ogóle zaszaleć i zjadłam kawałek ciasta i popiłam colą - 83 :/ Nie wiem aż, czy to aparat popsuty, czy jaki wafel się tu dzieje...

Ulka, nie straszę! Mówię jak było, z tego co mi wiadomo 2cm szyjki to już za mało, przynajmniej tak mi w szpitalu gadali i u mamy tak było.

Martadiana -
Podziękowania: martadiana

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 3 miesiąc temu #929072 przez ulka1983
Dzień dobry :)

Ninoczka spokojnie moze druga dzidzia jest bardziej z tyłu i nie czujesz jej tak mocno przez to albo rzeczywiście różnica temperamemtów ;)

Martadiana trzymamy kciuki za wizyty pewnie jakieś foto sie pojawi ;)

Maja
eh porypane to życie

Montresor

Eh dziewczyny jesteście dzielne tyle wam powiem :kiss:

10 lata 3 miesiąc temu #929127 przez mama89muminka
Dzien doberek.

Dziewczyny jak tak was czytam to sobie mysle, ze jednak sa gorsze przypadki tesciowych niz moja... wspolczuje wam takich rodzin, ale wierze, ze macie na tyle sil w sobie zeby nie dac sie glupim babom i mezom. A jezeli chodzi o dzieci to one nie sa takie glupie, widza co sie miedzy rodzicami dzieje i moze jeszcze nie rozumieja, to na pewno nie jest im dobrze patrzec co sie wyprawia. Dacie rade dziewczyny, trzymam za was kciuki.

10 lata 3 miesiąc temu #929182 przez martadiana

10 lata 3 miesiąc temu #929186 przez soshy
Witam kochane. Ojj pogoda nas rozpieszcza i taką jesień lubie ;) wczoraj wybraliśmy sie z mężem na dłuższy spacer, ale mnie wymęczył :P Teraz mężu zaczął maraton w pracy, aż do 11.10 dzien w dzien po 13h ;/ zmiennik na urlopie więc bede siedzieć sama w domu. Wole jak jest ze mną bo zawsze cos pomoze. Niestety na siostry nie mam co liczyć -.- Jedna jeszcze pomoże ale druga ma gdzieś, że teraz szybciej się męcze. Ostatnio padło stwierdzenie, że jak sie dziecko urodzi to już w ogole nic nie będę w domu robić. Myślałam, że ją powieszę... Ahh jak młoda będzie ciąży też się na nią wypnę i niech sobie radzi... No wracając do rzeczy przyjemniejszych :) Mama wczoraj kupiła kolejny kocyk dla Oliwki :D Skoro wiem, że córa to zwracam się do brzuszka po imieniu :) Jeśli chodzi o brzuch, to czasami mi twardnieje ale pije magnez więc raczej wszystko wraca do normy. Mam mega rozstepy na biuście, no ale cóż. piersi ogląda tylko mój mąż więc kij z rozstępami :D Smaruje się od święta, tzn jak sobie przypomnę. Staram się robić to systematycznie ale mi nie wychodzi -.- Ahh teraz odpoczywam, kuchnia ogarnieta, obiad przygotowany, psiaki nakarmione :D 4 mordki do wykarmienia :P

zdjęcie brzuszka z wczoraj:)
Załączniki:

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #929197 przez Anna1991
.

10 lata 3 miesiąc temu #929227 przez martadiana
soshy sliczny brzuszek mam podobny :)

anna jejku jaki masz maly brzuszek ale widac ze na chlopca ;) a co do zablkowania jej konta to pewnie sie nie zgodzi bo ona czesto daje zdjecia malego i on je oglada.. ale masz racje zeby ja olac a dziecko zaczac rozpieszczac to moze bedzie do mnie innaczej podchodzil jak kiedys go bralismy to mowil ze on najbardziej na swiecie kocha tate i ciocie hehe nie mowil ze mame (chociaz napewno kocha mame ale mnie tez uwielbial) .. a wczoraj jak sie spotkalismy wydawal sie inny moze sie wstydzil poprostu tyle czasu mnie nie widzial..
tylko zadaje sobie caly czas pytanie dlaczeggo ona powiedziala do mojego faceta ze dla olusia sie przykro zrobilo toz to na kilometr czuc ze klamie ze dziecko tak powiedzialo pff

10 lata 3 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #929246 przez Anna1991
.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia