- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ulka jeżeli nie masz żadnych przeciwwskazań od doktorka to jedź , korzystaj i wypoczywaj a teście pewno odciążą Cię trochę od opieki nad dziewczynkami
studentka super że zmałym wszystko OK spory już z niego kawaler
U mnie też jesienna plucha Ja rozstępów nie mam (moja mamcia też nie miała więc łudzę się i wmawiam sobie, że to może genetycznie ) ale za to dziewczyny cellulitis mi się robi taki że szok mam wrażenie że jest na całych udach prawie że do kolan masakra po prostu masakra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
stundtke fajnie ze z synkiem ok
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Kochana sądzę ze nie bedziesz miala rozstępów,mało przytyłaś...tylko brzuszek ci rośnie jesteś szczuplutka jak przytyjesz z 10 kg to max to takie moje zdanie...chciałabym mieć taką linie w ciąży jak ty
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 58
Fajne te pailony sa:-) !!
Chciaz mojego maltanczka tez uwielbiam!
Studentka super ze z maluszkim wszystko dobrze!
Ulka a Ty daleko masz do tej Ustki?
Ja u siebie rozstepow nie widze ale celulit to masakra lepiej nie siadac:-\ a najgorsze jest to zewiecznie zapominam o smarowaniu.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
U mnie też prawdziwa jesień.
Maja ja też tak mam, że nie mogę zasnąć a jakjuż zasnę to codziennie oczy jak 5 zł mi się robią około 4 rano i tak do 6 czekam na rozpoczęcie dnia. Moja siostra też tak miała i to przez całą ciążę.
Ulka pewnie, że jedź jak tylko nie ma żadnych przeciwwskazań, zawsze troszkę odpoczniesz. Wiesz nie wiadomo później jak będzie maluszek kiedy nadarzy się okazja a i z dwójką dzieci to trochę łatwiej niż z trójką . A zawsze chyba możesz zadzwonić do gina i zapytać o wyjazd.
Studentkaae no duży już ten twój maluszek, i super że wszystko ok.
Martadina z rozstępami będziesz walczyć najwyżej po ciąży. U mnie parę białych jest ale to te które były już przed ciążą, zwłaszcza na biodrach i pupie, nowych jak na razie nie zauważyłam Celulit też mam na udach, ale mi jakoś on szczególnie nie przeszkadza, mało kto go nie ma
Monika udanego wyjazdu!!
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Czuje się już jak słoń mam 71 kg a gdzie tam koniec Krocze troszke przestało bolec, ale znów tak troszke jakby parzy, piecze prawa pachwina, a może już jestem przewrażliwiona? Rozstępów nie mam ale nigdy nie wiadomo w każdym bądź razie smarujemy sie
anna1991 taaa, to wytłumacz mu że taki skurcz to tak jakby w łydce tylko coraz mocniejsze i nie jeden tylko peeełno tak tłumaczyłam mojemu jak rodziłam i pytał jak to boli
ela ja też tak miałam, ale teraz po tym szpitalu to troszke mi sie zmieniło, bo o 24 było jeszcze słuchanie serduszka maluszka, a już o 5.30 nad ranem pobieranie krwi, ciśnienie słuchanie serduszka, a pozatym słuchanie serduszka było jeszcze o ok 7, 12, 16 i 20.
Tak więc nawet zdrzemnąc sie nie można, za to w domu teraz spie jak susełek
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Ulka jeżeli czujesz się na siłach to jak najbardziej jedź . Póki jeszcze śniegu nie ma i chce się człowiekowi ruszyć .
Martadiana super ma uszy ten Twój psiak i kolory.
Ja niby się smaruję, ale nie robię tego 3-4 razy dziennie jak jest napisane na opakowaniu.. jestem zbyt dużym leniem. Poza tym i tak pewnie mi wyjdą bo ileż można skórę rozciągać bez szwanku.
Studentka super, że wszystko o Was w porządku. Kurcze te Wasze maluchy to już nie takie maluchy.
Chasiami słoń ma dużo więcej. A do 100ki jeszcze trochę brakuje
Maju powodzenia na wizycie. Jeju już niech ten Twój gin Cię w końcu wybawi od uporczywego pieczenia!
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
mamuśka dzięki zobaczymy jak to będzie z tym tyciem, jedno jest pewne będę zdawała Wam relacje na bieżąco
stokrotka leniuchuj bez skrupułów a Ty masz maltańczyka my się właśnie zastanawialiśmy pomiędzy shih tzu a maltankiem,no ale mamy shihtzaka a powiedz czy maltańczyki też nie gubią włosa? a z tym smarowaniem też tak mam- zero systematyczności
anna biedaczko,współczuję samopoczucia to fajnie,że masz możliwość dorobienia pieniążków szkoda,że Twój mąż nie może urodzić za Ciebie skoro todla niego taka prosta sprawa
chasiami nadrabiaj deficyt snu
Powiem Wam dziewczyny, że to dobrze, że rodzimy w styczniu, do lata zdążymy się już z powrotem "wylaszczyć", żaden cellulit ani rozstępy nie będą nam straszne, no... i tego się trzymajmy
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Monika gin zrobuł mi posiew z pochwy, ale stwierdził, ze watpi by cos wyszło bo biore pałeczki kwasu mlekowego. Troche mi się nie chce w to wierzyc, pałeczki pałeczkami, najwyżej wyjdzie ze jest ich więcej, ale bakterie badz grzyby które tam sa powinny wyjść. Powiedział, że nadal mam upławy i dał kolejny lek w ciemno za 40zł MACMIROR COMPLEX 500. Aż się zaczynam juz martwic o dzidze czy te leki jej nie zaszkodzą. Będe jednak brac zobaczymy czy podziałaja a za 1,5 tyg mam odebrać wyniki z powiewu.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Męża przekonaj, że skoro obiecał to niech jedzie bo przecież nie ładnie nie dotrzymywać słowa
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
A co ze zdjeciem sukienki?
Maja ja Ci wspolczuje bo uwazam, ze co za duzo to nie zdrowo.
Zobaczysz co wyjdzie na tym posiewie.
Anna powiem Ci ze zwierzeta to na pewno sympatyczniejsi niz ludzie, ale wlasciciele to tez rozni bywaja;-)
A przy takim imieniu to prawda zero szans na anonimowosc:-)
A jak te koty Ci zginely??
Kasiah zero gubienia, czesto nosilam ciemne ciuchy i nic zero bialych wlosow:-) a czy waszego tez musicie czesac jak jes przed ftycem, bo moja sie tak buntuje a lapy to masakra, jak bym psa mordowala
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Sukienka bardzo mocno retuszuje moj brzuch, sama jestem zdziwiona. Do porównania za niedługo wrzuce zdjęcie brzuszka w "normalnych" ciuchach.
Taka baskinka duuużo robi
A ja też już mam 10 kg na plusie miałam ok 61 kg jak sie dowiedziałam ze jestem w ciąży, ale przestałam sie przejmowac wagą, bo dalej mam anemie i słabe wyniki z krwi, dlatego staram sie jesc różnorodnie w drodze porównania:
Pierwsza ciąża
wg wyjściowa 67 kg
przytyłam 14 kg
skonczyłam na 81 - w 38 tyg ciaży
Wiec póki nie dojeżdzam do 81 kg to nie jest tak źle