- Otrzymane podziękowania: 77
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
ulka fajnie że jesteś mam nadzieję że z szyjką będzie juz Ok, a co do czasu to masz rację on pędzi jak szalony
martadiana to dobrze że psinka ma się już lepiej a ona bierze udział w pokazach? to jakaś ślicznotka pewno jest
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Maju tylko pamiętaj, że w ciąży nie można robić sobie irygacji. No i niestety tylko bawełniane majteczki, absolutnie żadnych stringów i koronek. Ja na to pieczenie na zewnątrz dostałam pimafucort (krem) od lekarza ale mam go stosować tylko jak mocno piecze a nie codziennie. Staram się to używać tylko w mega awaryjnych sytuacjach.
Ja o nospie forte niczego złego nie słyszałam. Nawet lekarz raz powiedział, że mam ją wziąć lub 2 normalne.
Stokrotka ja właśnie świetnie się czuję jak chodzę. Problem pojawia się jak usiądę ..
Ninoczka leż sobie i odpoczywaj, może w końcu przejdzie!
A ja się zaczęłam szykować do wyjazdu. W końcu jedziemy do tej Szklarskiej. Wyprałam chyba wszystko co było do wyprania w domu . Jutro zawozimy psiaka do rodziców, a do kociucha będzie przychodzić siostra. Jeszcze nigdy go nie zostawiałam samego na 3 dni i aż mnie serce boli na samą myśl ale siostra nie może go zabrać do siebie bo ma małe kociaki. Jestem ciekawa czy coś oprócz restauracji tam zwiedzę Postaram się być grzeczna i za bardzo nie fikać
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
monika udanego wyjazdu.tylko uwazaj na siebie
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Montresor eh cały czas nie wiesz na czym stoisz
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Stokrotka gratuluję córeczki druga dzidzia to niespodzianka o jednak druga dziewczynka super gratuluję
Mamomuminka urodzisz zdrową dzidzie
Luska wózek kupiony to lepiej chyba śpisz ja też mam dobrze ze swoją mamą ostatnio kupiła mi torebkę
Anna witaj
a co do golenia to podpytałam moją położną która jest oddziałową w szpitalu i powiedziała że jedne kobiety sie golą inne nie i przy porodzie to nie ma znaczenia jesli potrzebne jest nacięcie krocza to wtedy tylko ten kawałeczek golą i ta za zgodą pacjentki trochę mi ulżyło bo brzuch mnie boli przy goleniu jak próbuję coś zobaczyć a co będzie później
reszta jutro
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
monika udanego wyjazdu kotkiem siostra na pewno dobrze się zajmie a przez ten czas kiedy będzie sam wypocznie i odeśpi sobie wszystkie czasy a uspokoiłaś mnie trochę z tą nospą...
anna ja tam powiem Ci że podziwiam wszystkich fryzjerów bo jestem totalne antytalencie jeżeli chodzi o tą sferę życia,moją panią od pieska uwielbiam za jej podejście do zwierzaków, zjednuje je sobie w moment i robi na bóstwo a Tobie zazdroszczę fachu w rękach bo szczytem moich możliwości jest wyprostowanie sobie włosów prostownicą ;)z glukozą i tym brakiem informacji masz racje- choćby nasza biedna montresor,która musiała przez to robić drugie podejście fajna historia Miriany
Zmykam spać Kolorowych snów dziewuszki
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
Dziś po południu wybieram się do gina a NFZ i będe go przyciskać zeby zrobił mi posiew bo 4 globułek pod rząd w ciemno nie mam ochoty stosować. Kefir do podmywania stosowałam, wode z cytryna i tantum rosa tez jeszcze rumianek mi tylko został. A do podmywania mam płyn do higieny intymnej dla kobiet w ciąży{ nie pamietam nazwy}, ale ostatnio nawet jego nie używam tylko przegotowanej wody. Zobaczymy co gin powie, ale na badanie bede naciskać mimo wszystko, bo chce wiezieć co za dziadostwo się u mnie zadomowiło
stokrotka ja tez czasem czuje jak mnie tak ciągnie w pachwinach
ula oby szyjka wytrwała az do czasu terminu porodu.
monika udanego wyjazdu i odpoczynku, tylko uwazaj na siebie
Ja równiez niczego złego nie słyszałam o nospie forte
martadiana mnie wczoraj facet tez wkurzył. już czasem sama nie wiem, czy on tak na mnie działa czy ja jestem teraz bardziej przewrażliwiona na kazdym punkcje
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
martadiana
ciało sie zmienia po ciąży,ja swoje rozstępy zauważyłam po ciąży jak ich bylo duzo jak juz schudłam!!!o matko tez bylam zalamana!!!na kremy w pierwszej ciąży wydałam ok 1000 zł kupywałam krem firmy mustella,moim zdaniem dobry bo choc całe naprawde cał uda,pupe i na boczkach trochę mam rozstępy to brzuch mi jakimś cudem ocalał i na brzuchu nie mam rozstępów...czyli gdybym zadbało o odpowienia dietę dla kobiet w ciąży pewnie nie mialabym rozstępów...teraz tylko myślę o tym zeby nie bylo ich wiecej teraz ale dzidziuś wszystko ci wydagrodzi...jak tylko sie uśmiechnie do ciebie caly świat dla ciebie nie bedzie sie liczył tylko to maleństwo a o siebie zadbaj teraz na tyle ile sie da kremy na rozstepy i odpowiednie odżywianie nic wiecej już sie nie da zrobić...ja tak sie mądrze ale jeśli chodzi o moją diete to...O BOŻE!!!jem jak świnka ii też bedę sama płakać nad sobą ale bardzo ciesze sie z ciąży po mimo ciężkich początków i napewno ciężkiego porodu
takze głowa do góry
anna1991
super imie!!! pierwszy raz takie słyszę dle dzieci też mój gust bardzo mi sie podoba a mężem sie nie przejmuj...oni nigdy nas nie zrozumieją...a szczególnie w ciąży kiedy jeszcze bardziej ich potrzebujemy...powinni dac z siebie 100% wiecej bo to jest naprawde cieżki okres dla kobiety...ale zeby kogoś zrozumieć trzeba czasem samemuu cos przeżyć...a oni w ciążyczy bólu porodowego nie doświadczą...
maja001
masz racje jesli masz jakieś wątpliwości do stanu swojego zdrowia i chcesz miec jakieś badanie to naciskaj lekarza masz do tego swiete prawo bo czasen na nfz to ci lekarze zakowują sie skandalicznie!trzymam kciuki za pomyślność wizyty
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
.
Rozstępów mam mnóstwo ale co zrobię smaruję i tyle już taka moja uroda i nie przejmuję się nimi
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
na kolejną wizytę mam też zrobić glukozę... bleeee
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
ula jesli tylko dobrze się czujesz, a mąż zaoferuje pomoc przy dzieciach to czemu masz nie jechać. Oczywiśćie musisz sie oszczędzac tam
agat gdzie sie podziewasz, że taka cisza z twojej strony, umknęła mi jakaś wiadomośc ze cię nie bedzie jakis czas???
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
no...właśnie szaro buro i ponuro....wiec jeśli z dzidzi w brzuchu i starszymi wszystko ok to jedz troche sie oderwiesz od codzienności