- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Chciałam Was nadrobić zanim się odezwę.
Maju
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Martadiana mam przyjaciółkę, która przez wiele lat miała podobny problem jak Ty.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Chasiami świetna sukienka. Faktycznie krój ukrywa brzuszek a Ty wyglądasz pięknie .
Na wakacjach było baaardzo fajnie. Mam niemałe zakwasy w nogach od chodzenia po Szklarskiej i jestem mega przejedzona . Dałam radę i zwiedzić zamek Chojnik i Szrenicę i obydwa wodospady, a na koniec kolorowe jeziorka (polecam!), że aż sama jestem w szoku, że jest wszystko w porządku z brzuniem i synusiem. Jednak cieszę się, że jesteśmy już w domu i mogę spać we własnym wygodnym łóżku, mam pod ręką psa i kota i wszyscy są zadowoleni. Kotuś za nami strasznie tęsknił i wczoraj jak nas zobaczył to sam nie wiedział z kim się najpierw witać czy ze mną czy z mężem czy z psem. Jeszcze nigdy nie widziałam aby jakiś kot tak się cieszył.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Martadiana
Soshy piękny brzuszek ja też jestem tego zdania że nie ma co sie rozstępami przejmować smaruję się codziennie a one i tak są
Anna twój brzuszek taki malutki a ty sie przejmujesz kg pięknie wygląda twój brzuszek więc proszę nie marudzić bo mamy prawie te same tygodnie a mój jest mega wielki myślę że podróż autokarem jest lepsza niż samochodem bo można wstać pochodzić to chyba nie będzie źle co ma znaczyć że nie chcesz dziewczynki przecież co urodzisz nie ważne jaka płeć to będzie twoje dziecko i najważniejsze żeby było zdrowe
Ela spoko ja też jeszcze ostatecznie imion nie wybrałam ale mamy jeszcze trochę czasu a do picia też sie zmuszałam a teraz to czym więcej piję tym więcej mi się chce pić ale piję wodę nie samą tylko np z cytrynką bo lepiej mi wchodzi
Maja
Mamomuminka to współczuję moja Natalka miała pękniętą nóżkę ok 2 latek jak miała i założyli jej gips to za dwa tygodnie prawie śladu po nim nie było tak szalała może by warto było prześwietlić tą nogę czy wszystko jest ok ?
Nonoczka tez ostatnio nie mogę dobrze się wyspać do tego bóle pleców, kręgosłupa i boki eh czuje sie jakbym pierwszy raz w ciąży była
Kelis walizkę mam akurat małą
Monia fajnie że wyjazd sie udał widzisz jak twoje zwierzaki cię kochają
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Kelis miło cię znowu widzieć!!
Monika fajnie, że wyjazd się udał i że wszystko ok!
Mój bąbel dzisiaj przed chwilą taki aktywny, że po raz pierwszy udało mi się zobaczyć jak mój brzuszek tańczy , bo do tej pory to czułam go ale nie widziałam nic na brzuszku .
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Elu niesamowicie to wygląda jak dziecko unosi brzuszek. Uwielbiam to oglądać
Ulka a któraś córa więcej rozrabia? Jak tak to idź do tej spokojniejszej, co się będziesz denerwować hehe.
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
A propo dziewczyny, dziś wyczytałam,że po wypiciu glukozy podobno nie można spacerować,bo wyniki będą niemiarodajne, słyszałyście coś o tym? Planowałam wyjść z przychodni pomiędzy pobraniami krwi, o ile oczywiści nie miałabym rewolucji żoładkowych, a teraz to już nie wiem...
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do chodzenia po glukozie to nic nie słyszałam na ten temat, wiem, że nie zalecane jest oddalanie się od punktu w którym robisz badanie ze względu na możliwość zasłabnięcia.
Meli tak jak pisała Kelis , obciążenie glukozą robi się między 24- 28 tc., ja jeszcze nie robiłam, dopiero będę robiła 15 października czyli to będzie prawie koniec 26 tc.
Monika masz rację, że to super wygląda jak brzuch faluje, aż chwyciłam telefon, żeby nagrać dla męża
- mama89muminka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ninoczka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 27
kelis strasznie maly brzuszek.jak poczatek ciazy hihi
mamo muminka no ty juz masz brzusio chociaz.bo juz kurcze myslalam ze wszystkie macie takie male brzuszki.bo ja to mam........
ahaj a glukoza miedzy 24 a 28 tygodniem.ja robilam w 26 jak weszlam bo po szpitalu bylo i akurat tak pozno.ale w sumie do 28 powinno sie zrobic.tak mi polozna powiedziala
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mamo muminka do takiego brzuszka jak Ty masz jestem na co dzień przyzwyczajona Super wyraźne zdjęcie dzidzi. Usteczka, nosek tak pięknie widać . Tylko wycałować Co do oddychania to u mnie jest gorzej niż normalnie ale nie jest jeszcze tak źle.