BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 2 miesiąc temu #933099 przez Stokrotka34
Ulka mi kazal mierzyc godzine po.

Ela to znak ze masz duzo odpoczywac:-) !

Chasiami wracaj juz:-)

No ciekawe jak Ninoczka?

Aniołek Zosia 09.01.2014

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 2 miesiąc temu #933103 przez Mamuśka 2222
Dzięki dziewczynki :)
ula1983... to twój mąż przyzwyczajony już do kobiet :)

10 lata 2 miesiąc temu #933125 przez ulka1983
Stokrotka a to trochę nie za mało ? zobacz moze w necie po jakim czasie powinno sie mierzyć :) bo jak za szybko to wynik moze być zły B)

Mamuśka no wyjścia póki co mąż nie ma i liczy na cud że tym razem chłop będzie :P

założyłam tabelkę do styczniówek 2015 jak któraś moze to niech sprawdzi czy można tam sie swobodnie dopisać :) jak na razie to trzeba tego szukać w zakładce bez odpowiedzi :) jak macie jakieś pomysły co jeszcze dodać to śmiało ;)

10 lata 2 miesiąc temu #933132 przez Stokrotka34
Ulka jak ja ma to znalezc?

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 2 miesiąc temu #933139 przez ulka1983
Stokrotka na górze strony jest taki podział na : kategorie ostatnie tematy nowy temat i bez odpowiedzi to właśnie w tym s potem są moje tematy profil i szukaj
mam nadzieję ze znajdziesz a potem to najlepiej sobie zakładkę dodać i bez problemu szuka :)

10 lata 2 miesiąc temu #933148 przez Stokrotka34
Znalazlam:-) ale na kompie musze uzupelnic :-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 2 miesiąc temu #933162 przez martadiana
Ulka moze byc nowy watek albo poprostu zrobmy nowa tabelke ;)

mamuska super gratuluje corki :D to maz teraz zwarjuje z 3 babami hahah :D

A ja dzisiaj bylam na sklpach kupywac prezent urodzinowy dla swojego faceta kupilam
dzinsy i kurtke zimowa powienien byc zadowolony :) ale nie moglam dlugo lazic brzuch
mnie ciagnal jakby jakies skurcze i musialam uciekac na chalupe...

moj dzisiaj pojechal 700 km po samochod bedzie jutro i zastanawiam sie jaka mu niespodzianke
zrobic urodzinowa musze podumac :D

10 lata 2 miesiąc temu #933170 przez soshy
Witam mamusie :)

Wczoraj byłam na wizycie ponieważ w sobotę moja gin jechała do porodu i mnie nie przyjęła. Miałam jechać na dni otwarte do szpitala, ale pojechaliśmy do kuzyna i nie zdarzyłam :D Ogólnie lekarka powiedziała, że nie ma sensu jeździć. Listę rzeczy do szpitala nam przyniesie bo w nim pracuje. Co do oddziału to znam bo miałam zabieg łyżeczkowania wiec zwiedziłam co nie co :) Ogólnie moja kruszynka waży już ponad 800 g. Lekarka robiła pomiary i wychodziło jej, że główka jest o tydzień mniejsza niż reszta ciałka -.- Mała wcisnęła się jakoś w brzuch i ciężko było ją zmierzyć. Umówiłam się na piątek na rano na usg na dogrywkę 15 min, żeby serducho obejrzeć, poproszę, żeby zmierzyła mi jak trzeba Naszą laleczkę :) Wiadomo sprzęt lepszy więc pomiary dokładniejsze. Ogólnie wszystko wporzo tylko mało tyje -.- mam więcej jeść i pić :O Glukoze mam zrobic wiec wybiorę sie pewnie za tydz :D Umówiłam się tez z położną na te wizyty edukacyjne i ma przyjść na pierwsza w piątek. Doczekać się nie moge :D Zobaczymy jak to dalej się ułoży:)

Trzymam kciuki za to aby u Was było w porządku!

Miłego wieczoru;)

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933196 przez ela85
Soshy fajnie że wszystko ok

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933209 przez Monika_1985
Hej :)

Chciałam Wam pokazać jaki wózek kupiłam ale kiepsko mi idzie ;). Może teraz się uda. To jest wózek baby design lupo comfort. Koleżanka ma taki tylko zwykłe lupo a nie comfort więc mogłam obmacać i bardzo mi przypasował. Łatwo się składa, skrętne i pompowane koła, fajna spacerówka, no i nie najgorsza cena :)

Od wczoraj działamy z szafą. Mąż mi zrobił dodatkowe półki i staram się zrobić generalny porządek. MASAKRA! Leży przede mną stos papierów i dokumentów. Nie wiem jak się za to zabrać ;).

Aniu prawko zrób, choćby na wszelki wypadek bo to naprawdę nigdy nic nie wiadomo. A podejrzewam, że jak się przekonasz i pojeździsz to przyzwyczaisz się bardzo szybko do tej wygody.

Chasiami i jak? Wypuścili Cię? :)

Maju masakra. :(

Mamuśka gratuluję córeczki :). Jakby co to ja chętnie przyjmę jeszcze jakąś dziewczynkę :silly:

Martadiana ale ten Twój ma z Tobą dobrze. No i na jakie autko się zdecydowaliście? :) Ja to w październiku też mam urodzinki ale uzgodniliśmy już z mężem, że pozwolimy sobie jedynie na wypad do pizzy hut. Mam mega ochotę :whistle:

Soshy duża ta Twoja "kruszynka" :laugh: Chociaż teraz tak pomyślałam, że ja byłam tydzień temu i mały miał 720 gram więc pewnie nasze dzidzie póki co tyją równo. Normalnie grubaski :D
Załączniki:

10 lata 2 miesiąc temu #933260 przez ulka1983
Martadiana kombinuj dziewczyno nim twe wdzięki przeminą .... :laugh: tak jakoś mi sie przypomniało ;) a te bóle to chyba wszystkie przechodzimy :S

Soshy pomiarami sie nie przejmuj bo nawet mój lekarz powiedział że na tym etapie są nie miarodajne i mogą niepotrzebną panikę zasiać :) dużo przytyłaś?

Monia ładny wózeczek kupiliście :) o porządkach w dokumentach to mi nawet nie mów :S zabieram sie za to od początku chorobowego :whistle: ja w październiku mam imieniny ;)

fajnie ze dopisujecie sie do tabelki :) no w sumie to taki meldunek ale przynajmniej będą tam dziewczyny które naprawdę sie udzielają na forum a te co mają przerwę dopiszą się później ;) z tamtej tabelki to nawet niektórych dziewczyn nie pamiętam chociaż jestem tu od początku :S teraz trzeba jej szukać w dziale ostatnie tematy albo w moje tematy jest szybciej :)

10 lata 2 miesiąc temu #933261 przez chasiami
Tak dziewczynki dzięki za wsparcie :) Wypuścili mnie dopiero po godzinie 12 a jak przyjechałam do domu to od razu spałam 3 godziny :)
Musiałam się odstresowac :)
Okazało sie przy wypisie ze nie jest tak źle :) Szyjka skrócona tylko 10 % co mnie bardzo ucieszyło, ale zalecenia odpoczywac i luteine magnez i nospe 3 razy dziennie :)
Wole już tak niż leżec w szpitalu :)
Pozdrawiam

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933262 przez ela85
Monika wózeczek super i kolor taki , jak mój my mamy x lander xmove.
Dziewczynki zrobiłam w Excelu tabelkę , tylko nie wiem jak ją dodać żeby każda mogła się sama wpisywać, może coś podpowiecie i popróbuję ;)
Jutro lot do PL, więc pewnie zajrzę do was wieczorem.
Chasiami super, że już w domku no i teraz to już odpoczywaj kobieto!!!

10 lata 2 miesiąc temu - 10 lata 2 miesiąc temu #933285 przez martadiana
ula albo ja jestem slepa albo nie wiem sama jak ta tabelke znalesc wez wytlumacz jeszcze raz

monika kupujemy prawdopodobnie toyote avensis :) a moj facet ma ze mna za dobrze tyle w tym dobrego ze to docenia :D swietny wozek kupilas ja mam podobny :)

chasiami wkocu w domu :D super teraz tylko odpoczynek odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek ! :*

a ja w domu sama siedze z moja psina (dzisiaj byla zapylana wiec mozliwe ze beda szczeniaczki na grudzien ) :D:D beda babcia haha :D kurde dziwnie tak samej w domu nie wiem jak ja zasne sama ! a jutro musze posprzatac i zrobie romantico kolacje dla swojego na urodziny :) mam nadzieje ze bedzie zadowolony :))

10 lata 2 miesiąc temu #933309 przez maja001
ula, ela fajnie ze pomyślałyście o tej tabelce, ja to noga jestem z tworzenia takich rzeczy ula na twoją tabelke za chwile postaram sie wejść jak mi dziecko pozwolioczywiscie :) :)
mamuska tak więc GRATULUJE córeczki
stokrotka życze wytrwałości w walce z cukrem, Ja jeszcze nie robilam badania na ukier, a i tak ograniczam wszystko co slodkie ze wzgledu na grzybice-po prostu marze by sie jej pozbyc
sohy świetna wiadomosć, oby dzidzia dalej sie tak rozwijala ladnie. A jeśli chodzi o parametry czesci ciala to sie nie martw tyg roznicy w obie strony sa dopuszczalne
Monika fajny wozek
martadiana myśle że mąż powinien być zadowolony z takiej kolacji :)
chiasami dobrze ze juz w domku, teraz odpoczywaj ile się da

A ja nadal biore laktowaginal, troche mnie poszczypuje ale mam wrazenie ze na zewnatrz na azie, podmywam sie szarym mydłem, biore doustny prybiotyk i pije kefiry a dodatkowo ograniczylam slodycze do minimum. Mam ciha nadzieje ze pomoze, bo jak nie to sie chyba zalamie. A i kupilam krople propolisu na wzmocnienie organizmu { do picja} podobniez tez zabijaja gzyby i bakterie.
A dzis jestem zapisana do laryngologa{ akurat przyjmuje w mojej przechodni} i niech obejrzy to moje wiecznie odraznione gardlo, moze tam tez siedzi jakis gronkowiec. Oczywiscie zasugeruje mu wymaz z gardla ale nie wiem czy i zrobi-wiadomo jak to jest z tymi lekarzmi na NFZ

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia