- Otrzymane podziękowania: 58
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ela to znak ze masz duzo odpoczywac:-) !
Chasiami wracaj juz:-)
No ciekawe jak Ninoczka?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
ula1983... to twój mąż przyzwyczajony już do kobiet
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 130
Mamuśka no wyjścia póki co mąż nie ma i liczy na cud że tym razem chłop będzie
założyłam tabelkę do styczniówek 2015 jak któraś moze to niech sprawdzi czy można tam sie swobodnie dopisać jak na razie to trzeba tego szukać w zakładce bez odpowiedzi jak macie jakieś pomysły co jeszcze dodać to śmiało
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
mam nadzieję ze znajdziesz a potem to najlepiej sobie zakładkę dodać i bez problemu szuka
- Stokrotka34
- Wylogowany
- budujemy zdania
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
mamuska super gratuluje corki to maz teraz zwarjuje z 3 babami hahah
A ja dzisiaj bylam na sklpach kupywac prezent urodzinowy dla swojego faceta kupilam
dzinsy i kurtke zimowa powienien byc zadowolony ale nie moglam dlugo lazic brzuch
mnie ciagnal jakby jakies skurcze i musialam uciekac na chalupe...
moj dzisiaj pojechal 700 km po samochod bedzie jutro i zastanawiam sie jaka mu niespodzianke
zrobic urodzinowa musze podumac
- soshy
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
Wczoraj byłam na wizycie ponieważ w sobotę moja gin jechała do porodu i mnie nie przyjęła. Miałam jechać na dni otwarte do szpitala, ale pojechaliśmy do kuzyna i nie zdarzyłam Ogólnie lekarka powiedziała, że nie ma sensu jeździć. Listę rzeczy do szpitala nam przyniesie bo w nim pracuje. Co do oddziału to znam bo miałam zabieg łyżeczkowania wiec zwiedziłam co nie co Ogólnie moja kruszynka waży już ponad 800 g. Lekarka robiła pomiary i wychodziło jej, że główka jest o tydzień mniejsza niż reszta ciałka -.- Mała wcisnęła się jakoś w brzuch i ciężko było ją zmierzyć. Umówiłam się na piątek na rano na usg na dogrywkę 15 min, żeby serducho obejrzeć, poproszę, żeby zmierzyła mi jak trzeba Naszą laleczkę Wiadomo sprzęt lepszy więc pomiary dokładniejsze. Ogólnie wszystko wporzo tylko mało tyje -.- mam więcej jeść i pić :O Glukoze mam zrobic wiec wybiorę sie pewnie za tydz Umówiłam się tez z położną na te wizyty edukacyjne i ma przyjść na pierwsza w piątek. Doczekać się nie moge Zobaczymy jak to dalej się ułoży:)
Trzymam kciuki za to aby u Was było w porządku!
Miłego wieczoru;)
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Chciałam Wam pokazać jaki wózek kupiłam ale kiepsko mi idzie . Może teraz się uda. To jest wózek baby design lupo comfort. Koleżanka ma taki tylko zwykłe lupo a nie comfort więc mogłam obmacać i bardzo mi przypasował. Łatwo się składa, skrętne i pompowane koła, fajna spacerówka, no i nie najgorsza cena
Od wczoraj działamy z szafą. Mąż mi zrobił dodatkowe półki i staram się zrobić generalny porządek. MASAKRA! Leży przede mną stos papierów i dokumentów. Nie wiem jak się za to zabrać .
Aniu prawko zrób, choćby na wszelki wypadek bo to naprawdę nigdy nic nie wiadomo. A podejrzewam, że jak się przekonasz i pojeździsz to przyzwyczaisz się bardzo szybko do tej wygody.
Chasiami i jak? Wypuścili Cię?
Maju masakra.
Mamuśka gratuluję córeczki . Jakby co to ja chętnie przyjmę jeszcze jakąś dziewczynkę
Martadiana ale ten Twój ma z Tobą dobrze. No i na jakie autko się zdecydowaliście? Ja to w październiku też mam urodzinki ale uzgodniliśmy już z mężem, że pozwolimy sobie jedynie na wypad do pizzy hut. Mam mega ochotę
Soshy duża ta Twoja "kruszynka" Chociaż teraz tak pomyślałam, że ja byłam tydzień temu i mały miał 720 gram więc pewnie nasze dzidzie póki co tyją równo. Normalnie grubaski
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Soshy pomiarami sie nie przejmuj bo nawet mój lekarz powiedział że na tym etapie są nie miarodajne i mogą niepotrzebną panikę zasiać dużo przytyłaś?
Monia ładny wózeczek kupiliście o porządkach w dokumentach to mi nawet nie mów zabieram sie za to od początku chorobowego ja w październiku mam imieniny
fajnie ze dopisujecie sie do tabelki no w sumie to taki meldunek ale przynajmniej będą tam dziewczyny które naprawdę sie udzielają na forum a te co mają przerwę dopiszą się później z tamtej tabelki to nawet niektórych dziewczyn nie pamiętam chociaż jestem tu od początku teraz trzeba jej szukać w dziale ostatnie tematy albo w moje tematy jest szybciej
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Musiałam się odstresowac
Okazało sie przy wypisie ze nie jest tak źle Szyjka skrócona tylko 10 % co mnie bardzo ucieszyło, ale zalecenia odpoczywac i luteine magnez i nospe 3 razy dziennie
Wole już tak niż leżec w szpitalu
Pozdrawiam
- ela85
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 68
Dziewczynki zrobiłam w Excelu tabelkę , tylko nie wiem jak ją dodać żeby każda mogła się sama wpisywać, może coś podpowiecie i popróbuję
Jutro lot do PL, więc pewnie zajrzę do was wieczorem.
Chasiami super, że już w domku no i teraz to już odpoczywaj kobieto!!!
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
monika kupujemy prawdopodobnie toyote avensis a moj facet ma ze mna za dobrze tyle w tym dobrego ze to docenia swietny wozek kupilas ja mam podobny
chasiami wkocu w domu super teraz tylko odpoczynek odpoczynek i jeszcze raz odpoczynek ! :*
a ja w domu sama siedze z moja psina (dzisiaj byla zapylana wiec mozliwe ze beda szczeniaczki na grudzien ) :D beda babcia haha kurde dziwnie tak samej w domu nie wiem jak ja zasne sama ! a jutro musze posprzatac i zrobie romantico kolacje dla swojego na urodziny mam nadzieje ze bedzie zadowolony )
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
mamuska tak więc GRATULUJE córeczki
stokrotka życze wytrwałości w walce z cukrem, Ja jeszcze nie robilam badania na ukier, a i tak ograniczam wszystko co slodkie ze wzgledu na grzybice-po prostu marze by sie jej pozbyc
sohy świetna wiadomosć, oby dzidzia dalej sie tak rozwijala ladnie. A jeśli chodzi o parametry czesci ciala to sie nie martw tyg roznicy w obie strony sa dopuszczalne
Monika fajny wozek
martadiana myśle że mąż powinien być zadowolony z takiej kolacji
chiasami dobrze ze juz w domku, teraz odpoczywaj ile się da
A ja nadal biore laktowaginal, troche mnie poszczypuje ale mam wrazenie ze na zewnatrz na azie, podmywam sie szarym mydłem, biore doustny prybiotyk i pije kefiry a dodatkowo ograniczylam slodycze do minimum. Mam ciha nadzieje ze pomoze, bo jak nie to sie chyba zalamie. A i kupilam krople propolisu na wzmocnienie organizmu { do picja} podobniez tez zabijaja gzyby i bakterie.
A dzis jestem zapisana do laryngologa{ akurat przyjmuje w mojej przechodni} i niech obejrzy to moje wiecznie odraznione gardlo, moze tam tez siedzi jakis gronkowiec. Oczywiscie zasugeruje mu wymaz z gardla ale nie wiem czy i zrobi-wiadomo jak to jest z tymi lekarzmi na NFZ