- Otrzymane podziękowania: 130
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Chasiami nie ma to jak w domu leż grzecznie i odpoczywaj może w międzyczasie wpiszesz sie do naszego meldunku
Martadiana na górze strony są zakładki i wchodzisz w ,, ostatnie tematy'' i pod koniec listy jest serduszko i,, styczniówki 2015 tabelka '' to rodzinka wam sie znacznie powiększy a mężulek niech by tylko spróbował nie docenić twoich starań
Maja trzymam kciuki żebyś dogadała sie z lekarzem wszystko możliwe że tam jest przyczyna
dziewczyny na meldunek - tabelkę mozna też wejsc tak jak na nasz wątek przez kategorie potem ciąża forum potem przyszłe mamy potem
styczniówki 2015 tabelka a jak już sie odnajdziecie to najlepiej dodać do zakładek i już nie trzeba będzie za każdym razem szukać
wiecie co jeśli będziemy mieli syna to będzie albo Szymon albo Kacper a na drugie będzie miał Aleksander albo Wojtek wiem że tradycyjne i popularne ale na bardziej nowoczesne mój mąż sie nie zgodził teraz jeszcze musimy dojść do porozumienia w sprawie imion dla dziewczynki ja chciałam Jaśminkę albo Igę ale już protestował a wy widziałam po tabelce że też jeszcze imion nie wybrałyście macie już coś na oku ?
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
ja juz kilka razy wchodzilam na ta tabelke i dalej nie mam pojecie jak ja zrobic
Ula1983 dla dziewczynki to pierwsze imie to oryginalne Moja to bedzie Marika choc mąż sie nie zgadza ale juz moja głowa w tym zeby sie zgodził Kiedys w pracy przyszła klientka z mala dziewczynką a miała na imie ,,Melodia,, dziwne ale kurcze podobolo mi sie bardzo pasowało do tej dziewczynki
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a jak wejdziesz na stronę z tabelką to musisz sobie skopiować ostatni wpis wejść w odpowiedzi wkleić i dopisać co chcesz od siebie a potem dodac wpis i gotowe
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 56
Ulka jaki fajny, okrąglutki brzuszek! Moja dzidzia za to ostatnio zrobiła się bardzo aktywna i kopie prawie cały czas, uwielbiam to jak mnie tam szturcha od środka;). Super pomysł z tabelką, ja już się zameldowałam. Wszytskie imiona, które wybrałaś mi się bardzo podobają, ja lubię takie tradycyjne właśnie, najbardziej podoba mi się zestawienie Szymon Aleksander;). A dla dziewczynki Iga- o prostu cudnie. Ja myślę o Aleksandrze, ewentualnie Filip albo Dawid, które najfajniejsze, bo już mam mętlik...
Mamuśka - super ,ze dzidzia się wreszcie pokazała- gratuluję dziewczynki i powiększenia babińca;P!
Chasiami super,że już w domu i ze okazało się,że nie jest tak najgorzej znowu. Teraz masz wymówkę,żeby ciągle leżeć i pachnieć, więc wypoczywaj ile wlezie!
Monika ale się obkupiłaś, dzięki za linka do śpiworka, super patent z tym zapinaniem między nóżkami. Bardzo fajny wózek, też przez chwilę o nim myślałam, ale ostatecznie zdecydowałam się na jedo fyn.
Anna na rocznicę jakąs super romantyczną kolację przy świecach, a na deser to chyba podpowiadać nie trzeba;P Zrób koniecznie prawo jazdy,jak się później przyzwyczaisz do auta, to już życia sobie nie będziesz mogła wyobrazić bez możliwości bycia kierowcą. Mój mąż śmieje się ze mnie ,że ja mam tyłek przyrośnięty do siedzenia samochodowego;P, a zrobiłam prawko jak tylko skończyłam 18 lat i później zrobiłam sobie przerwę, nie jeździłam chyba z 7 lat i strasznie się bałam wrócić. Mąż mnie prawie zmuszał, a teraz po prostu bez samochodu, to jak bez ręki!
Maja straszne Ci współczuję tych "atrakcji",że też takie coś musiało się przypałętać. I najgorsze ,ze nie chce odpuścić;(. Koniecznie przyciśnij laryngologa o ten wymaz.
Ela też tak mam,ze jak się lenię to mi brzuch nie twardnieje, za to jak się nachodzę, to po prostu masakra.
Martadiana ale rozpieszczasz tego swojego faceta- tyle prezentów, romantyczna kolacja- żeby mu się w głowie nie poprzewracało od nadmiaru dobroci
Soshy to teraz możesz sobie pofolgować do woli z jedzeniem;) A ile przytyłas jeśli można wiedzieć? Fajnie masz,że tak częto możesz się umawiać na USG, ja mam wizytę w on i już nie mogę się doczekać! Daj znać jak wizyta położnej przebiegała po piątku. No i powodzenia na glukozie!
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- chasiami
- Wylogowany
- gadatliwa
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
- Ja mam leżec a Alicja się rochorowała i leży plackiem, jak tylko wyszłam wczoraj ze szpitala to wszystkim mówiłam ze ona ma chrypkę, to wszyscy do mnie ze dawno jej nie widziałam i ze wydaje mi się a jednak niestety miałam racje. Ala spi z gorączką jak mama przyjdzie z pracy to pojedzie z nią do lekarza, zebym ja nie musiała sie ruszac a przedewszystkim ją nosic na rękach bo ona taka słaba jest
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Normalnie masakra u mnie
Już tu tylko cały czas narzekam
- ulka1983
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
u mnie dokładnie dzisiaj trzeci trymestr się zaczął
Chasiami przytulam mocno dobrze że mama cie wyręczy
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
eh szkoda gadać
każda musi troche ponarzekać najważniejsze że jesteś z nami
- martadiana
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 41
chasiami o nie zafajnie u ciebie .. jak sie sypie to sie sypie pokolei miejmy nadzieje ze wkoncu bedzie u ciebie dobrze a ala wyzdrowieje :*
kurde sie wkurzylam bylam w sklepie kupilam wszystko a o swieczkach na tort zapomnialam i musze znowu jechac jezuu skleroza nie boli ://
bede robic jakas zapiekanke z makaronem warzywami i z piersia z kurczaka mam nadzieje ze wyjdzie bo jeszcze nie robilam nigdy takiego czegos hehe
- studentkaae
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- zostać matką... to nie prawo tylko dar
- Otrzymane podziękowania: 95
pamiętacie mnie??? jutro idę do lekarza i... biorę l4.... nooooo, naprawdę!!!! w czwartek jeszcze podjadę ze zwolnieniem do pracy, poprzekazuję wszystko i mykam i będę tutaj w końcu częściej z Wami.
nie ogarniam o czym pisałyście, ale w piątek nadrobię
rzuciło mi się tylko, że pisałyście o tych śpiworkach/kombinezonikach z h&m ja też już taki zakupiłam dla Małego, ale nie nowy tylko używany na allegro znalazłam - prawie jak nówka ze sklepu - wyprałam i super jest a tańszy prawie o połowę więc warto poszukać.
to do zobaczenia w piątek Kochane - trzymajcie się wszystkie, zwłaszcza te co w szpitalu albo leżeć muszą... zdrówka!
buziole
- kelis3
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ulka nie wydaje mi się,że za długie, tym bardziej ze przecież drugiego imienia używa się naprawdę okazjonalnie, a Szymon + 7 liter wypada całkiem krótko;P Widzisz jak się dzidzia rozchulała w brzuszku, skojarzyło mi się że " w czasie deszczu dzieci się nudzą" i dlatego taka aktywna- musiała sobie znaleźć jakieś zajęcie
Martadiana ja też mam taką dziurawą pamieć, a teraz w ciąży to po prostu szkoda słów jaka jestem zakręcona. Trzymam kciuki,żeby kolacyjka się udała, no i życzę udanego wieczoru! Nawet nie mw o porodzie, dziś w szkole rodzenia mieliśmy o fazach porodu, nacinaniu, itp. brrr...aż się zimno robi na samą myśl
Studentkae witaj! No i super,że się zdecydowałaś, to teraz już nie będzie wymówek do robienia sobie od nas takich przerw! Daj znać jak po wizycie, no gratuluję udanego akupu!
- maja001
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 74
chiasami współczuje chorego dziecka w domu i to jeszcze w twoim stanie. A nie może ci ktos troszkę pomóc, póki Alicja nie wyzdrowieje??? Widze, ze masz tak jak ja jak pod górke to już na całego. Wierzmy ze w końcu przyjda zasy kiedy bedzie z górki
studentka pamiętamy, pamiętamy. Fajnie że w końcu idziesz na L4, najwyższa pora
- kasiah06
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 77
mamuśka gratuluję córeczki
martadiana mam nadzieję że wieczorek udany i mąż zadowolony z prezentów a co do sklerozy ja już od dawna pomykam z kartką na zakupy
soshy super że wszystko OK
monika śliczny pojazd
chasiami współczuję i oczywiście dużooooo zdrówka dla Alicji mam nadzieję,że mąż jednak zostanie na miejscu...
ela z chęcią bym podpowiedziała, ale ja to taki głąb komputerowy zresztą już wam kiedyś pisałam
kelis zgadzam się w 100% czas pędzi jak szalony...
studentka słuszna decyzja
U nas dzisiaj też typowa jesienna plucha Mi wróciła jakaś nadwrażliwość zapachowa jak z początku ciąży ,wszystko mi śmierdzi i znów czuję zapachy których nie czuje nikt inny
- Monika_1985
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 91
Uff dopiero mam chwilę wolnego by Was nadrobić. Cały dzień robiłam porządki, a to jeszcze nie koniec. Już 3 duże wory śmieci uzbierałam . Na dodatek dopiero co skończył się piec sernik bo obiecałam babci, że jutro przywiozę na jej imieniny. Mam nadzieję, że jest dobry bo w innym wypadku wstyd przed rodziną będzie Kot zaraz mi wejdzie na głowę bo nie miałam dziś dla niego czasu i jest baaardzo niezadowolony
Ulka wiem wiem, że masz imieninki. Moja mama ma na imię Urszula, a ja urodziłam się w jej imieniny więc doskonale pamiętam tę datę Wszystkie wymienione przez Ciebie imiona mi się podobają więc nie potrafię pomóc w tym, które lepsze .
Chasiami przykro mi, że u Ciebie tak pod górkę. Dbaj o siebie jak tylko możesz.
Ela też zastanawiałam się nad xlanderem. Fajny wózek i ponoć nie do zdarcia
Martadiana no to duuuże autko będzie. Spokojnie możecie jeszcze jedno albo dwa dzieciątka machnąć Trzymam kciuki za sunię. Podziwiam, że zdecydowałaś się na szczeniaki w grudniu!
Maju ja trzymam kciuki, duże palce u stóp i wszystko inne by w końcu Ci przeszło.
Studentka powtórzę się.... no w końcu!
Kelis fazy porodu, nacinanie... Niby człowiek jak ma większą wiedzę jest spokojniejszy bo wie co go czeka ale już sama nie wiem
Kasiah no nieźle, ale głosów jeszcze nie słyszysz, których nikt inny nie słyszy? A tak serio to siostra mojego męża przy ostatniej ciąży też tak miała, nie mogła nawet ugotować obiadu. Masakra
- Anna1991
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 18
- Mamuśka 2222
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 26
Anna1991
Mi dwójka wystarczy...mąż też powiedział że dwójka i koniec,zapytałam go czy jest zawiedziony ze syna nie bedzie miał to podniusł głos i powiedział ze,,ja żartowałem nie interesuje nie czy chłopiec czy dziewczynka chce zeby było tylko zdrowe,,komień spadł i z serca teraz tylko sie sieje ze na starość to tylko seriale bedzie ogladał
I naprawde zastanawia sie na najskuteczniejsza metoda antykoncepcji...ktorej mało kiedy używała używałam...rraz przez miesiąc brała tabletki anty.to mi lewa strona ciala drentwiala i gin powiedzial ze absolutnie mi nie wolno brac tabletek...wiec nie wiem zastanawia sie nad spirala...poniewaz juz oboje nie chcemy miec wiecej dzieci,dwa diabełki małe nam wystarcza