BezpiecznaCiaza112023

Styczniówki 2015 :)

10 lata 1 miesiąc temu #943907 przez ela85
Witam piátkowo.
Anna dobrze, ze cchociaż przeprosił. Co do alkoholu na imprezie to ja bym jednak odradzała, mozesz żeby nie czuć się dziwnie wypić piwko 0%. Na pewno twoje znajome nie będą miały ci za złe ze się z nimi nie napijesz. Ale to tylko moje zdanie ;)
A ja dziś znowu mało spałam, pobolewał brzuch i miałam wlaśnie takie kłucia w pipce jakby ktoś kilka igieł mi wbijał, na dodatek dziś od rana boli mnie bardzo brzuch tak jak na okres, nawet chodzenie sprawia ból. Mam nadzieję, że to dlatego ze nowy t c.
Miłego dnia dziewczynki bez dolegliwości.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

10 lata 1 miesiąc temu #943925 przez Mamuśka 2222
hej...
Anna1991
wiedzialam ze cie przeprosi i ze bedzie ok miedzy wami :) fajnie ze juz wszystko ok bo lepiej sie nie denerwowac teraz bo to nic dobrego...
kasiah
ja tez mam czasem takie kłucia,i nie wiem co to jest ale mi brzech nie twardnial wiec chyba nic poważnego....
ela85
juz chyba wszystki mamy problem ze spaniem :( mnie to boli najbardziej tu gdzie sie koncza zebra....i sie krece non stop to i brzuch tez mnie od czasu do czasu pobolewa wlasnie w nocy...

10 lata 1 miesiąc temu #943955 przez Stokrotka34
:-) Czesc Dziewczyny:-)

Kasiah Ty to juz daleko jestes tak naprawde trzy tygodnie i mozesz urodzic:-) ! To klucie tez mnie kiesys meczylo ale przeszlo teraz dla odmiany bola mnie wszystkie kosci w kroku:-(
Uwazaj na siebie i odpoczywaj ile mozesz:-)

Anna alkohol w ciazy dla mnie slabe polaczenie.

Ela Ty tez lez! Bo takie bole jak na okres to lepiej uwazac, tak mi sie wydaje

Jej im blizej konca tym bardziej sie sypiemy, ja mam ochote na jablka ale nie mam sily isc kupic:-(

Aniołek Zosia 09.01.2014

Podziękowania: kasiah06

10 lata 1 miesiąc temu #943994 przez martadiana
anna mysle ze lampka wina nie zaszkodzi ale na tych winach to sie nie znam hehe jednak radzilabym wypic piwko karmi ja tak
robilam dwa razy jak mialam gosci :D

kasiah dobrze ze juz lepiej sie czujesz ja wczoraj sie zle czulam...

ela ja mialam te same bole wczoraj ale przeszly po poludniu mam nadzieje ze lepiej sie poczujesz :D

stokrotka masz racje ja teraz jak zmywam te 3 min po sniadaniu nawet to mnie wygina z bolu taki mam bol plecow ehh
jak ja bym chciala zeby to sie juz skonczylo !!

a ja dzisiaj przespalam cala noc dopiero o 7 rano siusiu wstalam to chyba po wczorajszym dniu co mnie tak bolalo
i wgl :P u mojego kumple dzisiaj od rana i siedze w pokoju jak glupia hehe ale zaraaz za obiad siezabieram :) no i czekam
na tel od poloznej co z tym moczem i nic nie ma odzewu :/

10 lata 1 miesiąc temu #943998 przez Mamuśka 2222
hej...
Co myslicie o tym allegro.pl/hamaczek-kapielowy-hit-siedzi...-50-i4727220292.html
to hamaczek do kapieli ciekawe pierwszy raz widze....i sie zastanawiam,mogloby byc dobre ale nie widze jakiegos dobrego mocowania?
ciekawa jestem waszych opini :)

martadiana
wniki moczu muszą być ok...trzymam kciuki :)

10 lata 1 miesiąc temu #944025 przez maja001
anna janie pije w ciązy alkoholu, chyba ze karmi, Z synkiem wypiłam przez całą ciąże półmałej lampki szampana, na 18, a w tej zero alkoholu
Asik
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

kasiah dobrze ze juz u ciebie lepiej
mamuśka mi jakoś ten hamak nie przypadł do gustu

Jeśli chodzi o poczte to jakos ie mam do niej 100% zaufania, własnie czekam ponad tydzień na zabawke dla oskarka jej nie ma i juz obawiam sie że jej nie dostane, choc sprzedawca wysłał mi kopie nadania, Moge jednak sobie ja w tylek wsadzic, bo to nie odbiorca tylko nadawca musi inerweniowqc n poczcie o zaginięciu przesyłki, a nie wiem czy komu kolwiek będzie sie chiałao inerweiowac w mojej sprawie. I tak ufac poczcie. Poza tym zawsz woże zwolnieni 20 km do kolezanki a ona podaje je pracodawcy, jedynie w środe zrobiłam wyjatek bo i tak miałam sprawe w zusie

Ja również juz po woli sie rozsypuje, a od nie których z was jestem kilka tyg do tyłu z ciążą, w nocy cierpie na bezsenność, po iak razy wstaje do wc, tez czasem odczuwam kłucie i boli mnie spojenie, brzuch w nocy czasem też, o przekręceniu na bok i zgadze nie wspomne a tu jeszcze 10 tyg prze demną. Jedynie mnie juz nic nie szczypie i nie swedzi czyli chyba bakteri w szyjce sie w koncu po dugiej walce pozbyłam :)

10 lata 1 miesiąc temu #944049 przez ninoczka
hejka
monika no co ty.u mnie taka cisza w piersiach ze szok.nic a nic.
ja chyba zapeszylam bo ostatnio stwierdzilam ze lepiej sie czuje jak wczesniej.a tu dzis wyszlam z domu i nigdzie z menem nie pochodzilam bo slabo mi bylo.i 2 skurcze dzis czulam.
kurcze nie mam zielonego pojecia co w tym roku chce od mena pod choinke.zawsze sobie cos kupujemy ale w tym roku zielono mi.

[/url]

10 lata 1 miesiąc temu #944051 przez Ewcia87
Witam! Jestem mamą sierpniową 2011 i lipcową 2014. Mam do sprzedania bluzkę ciążową. Jakby któraś z mam była zainteresowana to zapraszam. Pozdrawiam i życzę szczęśliwego rozwiązania :) allegro.pl/sliczna-bluzka-ciazowa-i4816643136.html

[/url]

10 lata 1 miesiąc temu #944076 przez martadiana
maja dobrze ze tych bakteri sie pozbylas.. a co do spania to te sikanie wlasnie chyba nam najbardziej przeszkadza :/

do mnie dzwonili nie dawno z przychodni i jednak nic z moczu nie wyszlo wiec dobrze :) tylko nie rozmiem tego swedzenia caly czas :/

10 lata 1 miesiąc temu #944092 przez Stokrotka34
Martadiana super ze siki oki:-) !

Mamuska ja na ta chwile planuje kapac sila rak:-) nie kupuje wkladek do kapieli:-)

Maja Ty to mialas przerabane z tymi bakteriami i innymi przygodami w ciazy juz Ci wystarczy:-)

Ninoczka Ty jeszcze troche i mozesz rodzic, a masz zaplanowany juz termin cc? A jak chlopcy sa ulozeni? Ja z prezentami w tym roku odpuszczam, czekam na powrot pieknej figury:-D ale dla mnie to dobry prezent zawsze ksiazka lub bizuteria:-)

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 1 miesiąc temu - 10 lata 1 miesiąc temu #944096 przez ninoczka
stokrotka nie mam terminu cc.ciekawe jak to bedzie.ulozone ostatnio byly glowkowo.tez myslalam o bizuterii

[/url]

10 lata 1 miesiąc temu #944102 przez Stokrotka34
To moje tak samo obie glowki w dol i mysle ze to sie juz nie zmieni:-)
zastanawialam na ile wczesniej ustala sie taki termin? i w ogole czy lekarz prowadzacy daje skierowanie czy jak i co jak sie wczesniej zacznie?
A imiona macie juz wybrane?

Aniołek Zosia 09.01.2014

10 lata 1 miesiąc temu #944124 przez kelis3
Czesc dziewczyny :)
Ja dxis jestem po wizycie u gina, maly ma juz 1890 gram, wszystko z nim ok, no ale szyjka sie troche skrocila, ma troche mniej niz 27mm, gin w wielkim szoku nagle. Najpierw nie mierzyl, a teraz juz zaczal rozwazac czy do szpitala mnie nie skierowac. Wiec terax magnez juz 4 razy dziennie po dwa, no-spe mam zastapic silniejszym lekiem, tez. 4 raxy dziennie, najlepiej lezec i nic nie robic. No i wizyty juz co dwa tyg.

Stokrotka super,ze juz prawie koniec wyprawki, ja tez musze to wreszcie popedzic, jutro maz ma ostatni egzamin i juz ja go pogonie;) a w ktorej hurtowni bylas- tej na Dlugosza? Kurcze,pierwsze slysze o tych ketonach, a Ty masz diete ustalina przez dietetyka,czy sama sobie ukladasz? Tez spie juz tylko na boku z dokladnie tego samego powodu co Ty;) na jablka to mam ochote non stop, ostatnio kupilismy cala skrzynke-15 kg i wsunelismy to w dwa tyg:D. U mnie bedzie raczej Aleksander, chociaz nie jestem w 100% przekonana czy to dobry wybor. Dzis dostalam skierowanie od gina na cc, mowi zeby najlepiej w przysxlym tyg juz ustslic sobie termin, podobno po skonczontm 39 tyg.

Chasiami trzymam kciuki za to, by tym razem na wizycie nie proponowano Ci zadnych atrakcji;)

Ela ja tez sobie pozwalam na niezdrowe jedzenie, zawsze myslalam,ze w ciazy tak zdrowo bede jadla, ale nieee;) ovzywiscie to nie tak ze niezdrowo sie odzywiam;), po prostu sobie pozwalam. Kurcze nie wiedzialam, ze az tak moze ruszyc laktacja w ciazy, ale przynajmniej masz pewnosc, ze mleczko bedzie;), mam nadzieje,ze juz lepiej sie czujesz!

Luska nie martw sie wyprawka, na pewni szybko ogarniesz, Tobie to z przydzialu powinna sie pomic nalezec, wiec trzymam kciuki,zeby caly sztab kryzysowy dopisal;)!

Mamuska,Ty tez na pewno zdazysz, tym bardziej ze na pewno w Twoim przypadku to tylko uzupelnienie brakow, co do hamaczka, to ja nie planuje takich kapielowych gadzetow.

Maja szczerze wspolcxuje tej wyprawy pi urzedach, ja zawsze L4 wysylam, za potwierdzeniem, robie zdjecie albo ksero przed wyslaniem, super ze bakterii sie pozbylas;)

Monika, popieram-zima ma byc ciepla! No ja z dr google juz nie raz sie przekonalam, ze potrafi niezlego stracha napedzic, fiagnoza zawsze jest przerazajaca... oby juz tak zostalo Ci z ta zgaga i nie wrocila!

Anna super,ze atmosfera sie polepszyla. Ja jestem zdania,ze alkohol i ciaza nie moga isc w parze. Dla mnie zadna ilosc alkoholu nie jest dopuszczalna i juz. To samo mam zreszta z paleniem.

Asik ja niestety,jak juz pisalam do rekodziela die nie nadaje,moge jedynie pidziwiac;) dzieki za info co do mleka, na pewno wyprobuje

Kasiah super, ze twardnienie i klucie przeszlo, jednak teraz jest nam pisane glownie obijanie sie;)

Martadiana, no widxisz, czyli wszystko ok, nie wsrto bylo sie zamartwiac;)

Ninoczka Ty to dzirwczyno odpoczywaj, bo widzialas przeciez ze dziewczyny Ci wroza pierwsze odpakowanie;) co do prezentow dla siebie to tez nie mam chyba xadnych potrzeb, niedlugo bede miala imieniny i rodzice wymyslili zebym wybrala sobie sokowirowke i nawet mi sie ten pomysl spodobal. No ale to z prezentow z cyklu- teraz jestem kura domowa;D

10 lata 1 miesiąc temu #944132 przez ninoczka
stokrotka imiona?caly czas nie na 100%a co do terminu niewiem dokladnie.ale jak pytalam gina czy sie ustala termin i kiedy jakby co to powiedzial ze na 38 tyg- jak wszystko w porzadku i nic sie nie dzieje.
kelis maly juz sporawy.a szyjka nie taka krotka.nie jest zle.odpoczywaj duzo zeby nie miec skurczy.a co do prezentu wlasnie moze cos z potrzeb domowych?
moze cos przy dzieciach mi sie przyda?jakies pomysly?cos do kuchni?pomysly?

[/url]

10 lata 1 miesiąc temu #944141 przez kelis3
Ninoczka ja wlasnie czesto mam skurcze,mimo ze juz naprawde staram sie oszczedzac;\ chyba faktycznie przy ciazach blizniaczych ustslaja cc na troche wczesniejszy termin, nie czekaja tak do konca. A co do prezentow typowo domowych albo dzieciowych to rozejrzj sie co by Ci sie przydalo,a sxkoda Ci pieniedzy.Moze jakies fajne kocyki z minky,posciele, moze wypasiony termometr albo jesli planujesz kupic to nianie elektronicxna, albo wyparzac do butelek, nawilzacz powietrza, na pewno na cos wpadniesz:)

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia