- Otrzymane podziękowania: 91
- /
- /
- /
- /
- /
- Styczniówki 2015 :)
Styczniówki 2015 :)
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Martadiana z tą kąpielą to chyba jest tak, że na skurcze przepowiadające działa wyciszająco, a na skurcze już właściwe albo nie działa wcale albo je przyspiesza

Ulka 10 smoków?

Mamuska jeśli i u mnie się nic nie zadzieje to 29.01 mam wizytę także termin do Twojej bardzo bliski. Jestem ciekawa czy do tego czasu się coś u nas zadzieje

A któraś z mamuś próbowała mleko enfamil? Niby na necie ma bardzo dobre opinie ale nie znam nikogo kto by nim karmił lub dokarmiał maluszka.
Maju jak czytam co dzisiaj zrobiłaś to stwierdzam, że jestem leniwa.

Elu Oluś jest świetny :***. Ale podobają mi się te Wasze niemowlaczki. Trzymam kciuki byś szybko doszła do siebie i wróciła do nas w niedługim czasie

Asik dużo zdrówka dla Waszej rodzinki! Hmmm.. jestem ciekawa co Ci powie jutro ta Twoja położna. Nie daj się zbyć! Może warto odwiedzić z małym pediatrę skoro ona taka kompetentna?
Ja dziś byłam na badaniach. Wyniki w końcu mam dobre!

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- maja001
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 74
Ela GRATULUJE synka Jest sliczny
Nartadiana pisalsm tydzuen bo gin ten orywatnie wyliczyl mi termin na 27 01.a ten na Nfz ns 23 01 i ten drugi byl termin widocznie trafniejsxy
Teraz juz zaczynam miec lekkie skorcze wiec jest szybcuej niz za pierwszym razemKoncze i jade na szpital
- Mamuśka 2222
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 26

- kelis3
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 56
- EwelinaS
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 20
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
"Laura urodziła sie 22.01 o godz 7.35 z waga 3 kg i 55 cm w ekspresowym tempie o 6.20 miałam rozwarcie na 4 cm a o 7.30 juz bóle parte i ledwo zdazyłam na porodówke"
Tak wiec gratulacje Maja!!!!

A my dzisiaj konczymy miesiac

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Maja o matko jak szybko urodzilas

MAmauska i ty !??! rodzisz ... takze powodzenia oby wszystko bylo dobrze

Angela gdzie jestes ??????????? tez urodzilas ??
JA chyba ostatnia urodze nie dosc ze po terminie to nic sie takiego nie dzieje u mnie

Nie spie od 9 rano co zawsze spie do 12 / 13 po poludniu juz mam stresa przed polozna jak ona nie zadziala dzisiaj nic to sie zalame chyba
Ide zaraz sie ogolic moze se jeszcze henne zrobie i paznokcie u nog na nowo z nudow

Hmm od 6 rano mialam taki sluz przy siusianiu przezroczysty i wlasnie jak wstalam pochodzilam troche to mi az po nogach polecial ten sluz ale nie duzo teraz juz spokoj tez nie wiem czy mi ten czop odchdzi bo tak kilka dni juz mam ... musze powiedziec o tym poloznej
- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Mamuśka trzymam mocno kciuki by u Ciebie przy tym drugim maleństwie poród był szybki i jak najmniej bolesny.
Angela się nie odzywa więc pewnie też jest w szpitalu, no i może już PO!

Chasiami dziękuję za informacje od Maji

Martadiana na którą masz dzisiaj wizytę u położnej? Bo jeszcze trochę pochodzisz i sama przyjadę Cię zawieźć do szpitala. Co dwie świrnięte Polki to nie jedna

U mnie też cisza spokój. Nad ranem obudził mnie skurcz łydki i zerwałam się na łóżku tak, że mąż już zestresowany się obudził co się dzieje.

- Anna1991
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 18
- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Maja gratuluje! Super szybko ci poszlo, trzymajcie sie
Mamuska trzymam kciuki, zebys miala dobre wspomnienia z drugiego porodu i zeby poszlo ci rownie szybko jak Mai
Marta ja tez mam tyle sluzu, zawsze jak rano siku robie to nie ma prawie wcale, a wyjde z lazienki to od razu mi mokro. I to tego jest naprawde duzo, a czop nie wiem sama jak wyglada. A na pewno ostatnia nie urodzisz, jeszcze ja i Monika na pewno zostaniemy na szarym koncu bo my jeszcze przed terminami.
Ja kompletnie stracilam nastroj, maz mnie wnerwia, bo zamiast mnie wesprzec to tylko siedzi i gra albo na silowni, a jak cos sie dzieje to sie wydziera na mnie, a cala reszta - w szczegolnosci moja mama - wypytuja co chwile czy juz rodze

A mojego J poprosilam zeby mi kupil ten cholerny olejek wczoraj, zamiast tego dostalam paracetamol

Wlasnie mialam pytac Maii o ten olejek jeszcze, czy juz brala i jak ona to wypila, a ona juz w szpitalu po wszystkim, no nic, musze chyba zaczekc na nia...
- chasiami
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- 21.08.2012 - Alicja i czekamy na Paulinkę :)
- Otrzymane podziękowania: 19
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miesiąc już za nami

- martadiana
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 41

Anna wspolczuje gosci

Mamamuminka moze sie oczyszczamy tym sluzem grom go wie :/ ale w nocy jak sikam to nic tak od 6 rano mam codziennie od 3 dni .. A ze ostatnia urodze to nie wiadomo jeszcze jak nic sie nie bedzie dzialo to dopiero 29/30 stycznia mam wywolanie to moze w sam raz bede ostatnia i urodze 5 kg dziecko haha

Chasiami kolki napewno szybko mina ! oby mnie to nie spotkalo ... moj mi mowil ze jak jego synek byl maly tez mial kolki to podnosili mi nozki wyzej tak wiesz prawie do pepka i brzuszek mu masowali moze sprobuj to pomoze

A ja juz po kapieli

DZiewczyny ktore urodzily pytanie za 100 pkt

Weszlam z ciekawosci na lutowki zobaczyc jak tam luska .. i miala siestawic rano na ip bo ma 2 cm rozwarcia

- Monika_1985
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Chasiami jak ona śpi słodko! Widać, że to lubi hihi

Martadiana trzymam mocno kciuki za wizytę, mam nadzieję, że zdążysz nam napisać jeszcze coś po. O, ja też mam do mamy tyle km, a cały czas myślałam, że masz bliżej bo tak często u niej bywasz

Przyszedł do mnie worek sako! Jery jakie to duże, kot się tak wystraszył, że godzinę siedział pod łóżkiem

- mama89muminka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Marta no to sie rozumiemy z tymi ludzmi, nic zamiast pocieszyc to tylko wkurzaja czlowieka. Moze i masz racje z tymi wywolywaczami.. jak dziecko kolezanki podobne do siostry to rzczywiscie dziwne

Monika no to mnie rozbawilas tym rodzeniem przy grach

No malo nas zostalo juz. Ciekawe jak Mamuska sobie radzi, bo z tego co pisala pierwszy porod zle wspomina...