- Otrzymane podziękowania: 3
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Luty 2015
Mamusie Luty 2015
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
J.J. - nie wiem czy taki temat był, ale mnie też chyba coś dopada, nie wiem czy to od aplikacji dopochwowej luteiny mam "tam" już obtarte i podszczypuje, czy mnie wkładki podrażniają (bo niestety mam uczulenie na wkładki, ale przy luteinie nie da się bez ), albo co najgorsze jakaś infekcja, tylko nie mam pojęcia skąd . Miałam w domu jeszcze maść pimafucin i trochę smarnełam, ja dopiero do mojej lekarki idę za 9 dni
A tak poza tym to na najbliższej wizycie poproszę chyba o tydzień zwolnienia, odpocznę trochę od roboczego wariactwa bo mam już pomału dosyć..
- ivet89
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- K1C1A
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- meli1990
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekamy na drugie dzieciątko
- Otrzymane podziękowania: 53
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
dzięki za gratulacje. nie sadze żeby się duży urodził. Ja tam się ciesze że jest chłopak. ciuszki już odłożyłam bardziej dla dziewczynki ale zawsze mogę je sprzedać albo komuś dać z rodziny tym się nie martwie
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
ivet- to powodzenia w ostatnim tygodniu pracy, i możesz rozmawiać z nami ile dusza zapragnie
- Marti
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 5
Ja cycki normalnie mam minimalne, więc się cieszę teraz, że cokolwiek mi chociaż widać
K1C1A, trzymaj się tam, młody szybko dojdzie do siebie i będzie lepiej! Chociaż mojemu od czasu do czasu nadal zdarzają się takie noce, że się budzi i kursuje, ale ja twardo postawiłam granicę - mleka przed szóstą nie ma. Kosztowało nas to kilka nocy, ale teraz patrzy na zegar (cokolwiek tam widzi) i grzecznie wędruje do łóżka.
My w Turcji byliśmy 6 lat temu i wspominam bardzo miło, bo się tam zaręczyliśmy Na plaży w Side o zachodzie słońca Dżasta, życzę Ci tak samo romantycznego wyjazdu
Meli, byłaś w sumie nastawiona na chłopaka, więc mam nadzieję, że to nie takie wielkie rozczarowanie? Będzie fajnie, chłopaki się ze sobą dogadają A z kolejnym dzieckiem nigdy nie mów nigdy, może jak się Wam warunki mieszkaniowe poprawią to zmienisz zdanie? Mam takie dwie koleżanki, które tak jak MagdaK planowały pozostanie przy dwójce, ale im się odmieniło i szczęśliwe A jedna teraz mówi, że do kompletu planują czwarte Tylko że oczywiście płci nie przewidzisz przy trzecim ani każdym kolejnym. No i uważam, że ciąża, żeby zadowolić męża/faceta to nie jest najlepszy pomysł - musisz sama chcieć.
J.J., mi na drobne swędzenie pomaga wypicie dużej ilości czegoś kwaśnego, najlepiej np. woda z sokiem żurawinowym albo grejpfrutowym. Dużo wtedy sikam i przepłukuję sobie wszystko tym kwasem Zwykle mi pomaga po jednym - dwóch siusianiach. Ale oczywiście jak nie przejdzie po dniu takiej kuracji, to absolutnie do lekarza.
Ejka, zwolnienie polecam, fajnie trochę odpocząć Pytanie, czy po tym tygodniu będzie Ci się chciało wrócić
- patio
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 2
- Dżasta - ja przed wyjazdem do Turcji kupiłam tabletki dopochwowe Iladian i aplikowania profilaktycznie wg ulotki co by zapobiec jakiemuś świństwu choćby z basenu.
- Luteina dopochwowa działała u mnie właśnie w taki sposób, że miałam podrażnione wszystko i mnie szczypało i swędziało o upławach nie wspomnę, w związku z tym poprosiłam o zmianę na Duphaston (niestety droższy) i wszystko się poprawiło, dolegliwości "dowcipnych" więcej nie mialam, ale od jakiegoś czasu nie biorę też duphastonu i jest Ok.
Meli, ciesz się ze nosisz pod sercem drugie zdrowe dziecko i z tego czerp radość i przyjemność. Nie ważne czy to chłopiec czy dziewczynka, a na kolejne dziecko może przyjdzie kiedyś dla Was czas i może to będzie dziewczynka
Antoś 05.04.2014
Link - tabela Luty 2015 docs.google.com/spreadsheets/d/1ggTDIhF6...ldX8v_MCU/edit#gid=0
Link - przydatne rzeczy docs.google.com/spreadsheets/d
- mamdwaserca
- Wylogowany
- gaworzenie
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Co do cycków to ja też nie mam zbyt dużych, teraz się tylko zaokrągliły. Jakby mi silikonu dodano czy cuś
- Ejka84
- Wylogowany
- budujemy zdania
Mój maluszek znowu załapał lenistwo, ja już nie wiem, czy to tak ma być, czy coś mu dolega od tego mojego "dowcipnego pieczenia" ....
Codziennie rano się wiercił, a dziś ledwo mały kuksaniec...
- J.J.
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MagdaK
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 6