- Otrzymane podziękowania: 7
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Marcowe 2015 :)
Mamusie Marcowe 2015 :)
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kochane maleństwo :*
- Otrzymane podziękowania: 108
Alesandra super, że już w domku jesteś, odpoczywaj
LoveMami Kevina też mam na wsi
Malina gratulacje córci
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
Malina gratuluje dziewczynki, heh Karlinka baby z naszymi chłopakami idą łeb w łeb
Ja mam na imię Anna, ogólnie mi się podoba ale mała Ania fajnie, jak już byłam taką nastolatką to jak z kimś nowym się witałam to nie lubiłam się przedstawiać Anka, Anna za poważnie a Ania za dziecinnie więc niby normalne imię a też może sprawiać dużo kłopotu. A na drugie mam Walercia i w podstawówce kiedyś płakałam przez to imię
- bujanka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- syza24
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do imion to czasem tak bywa, że rodzice sobie ustalą a dziecko się urodzi i okazuje się że inne imię do niego pasuje więc niczego nie można być pewnym
Ja na swoją dzidzie mówię Lusia albo Lusija a imię jeszcze się wybierze. Dzisiaj tak wariowała w brzuchu, że udało mi się nagrać jak mi brzuch faluje mąż się zdziwi a mnie zastanawia skąd ona ma tyle siły
Jutro jadę do rodzinki wiec nie wiem jak was zdołam nadrobić jak wrócę w sobotę bo tyle piszecie
- Anabelle
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- https://matuli.pl/
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
Mój brat ma na imię Tymoteusz i nie spotkałam się z jakimiś złośliwymi docinkami. Ja mam na imię Karolina, a w rodzinie wołają na mnie Asia . Jakoś tak wyszło. Natomiast drugi brat Krystian a ma ksywkę Kubuś i wiele osób myśli, że ma na imię Jakub. Niestety nie przewidzimy tego czy będzie się dziecku imię podobało. A jak byłam z synkiem w ciąży też przeszedł mi Nikodem przez myśl i się okazało że siostra męża ma psa Nikodema;/,
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aaa jeszcze mi się przypomniało, mój kuzyn ma króliczke tosie powiem Wam, że często się spotyka zwierzęta o ludzkich imionach, moja babcia miała kiedyś psa maksa, wujek mojego męża ma czarka.
- Nikaa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 4
sprawdziło się w 100 procentach - Mikuś uwielbiał chustę - jak był malutki to prawie natychmiast zasypiał w niej - cała rodzina była w szoku, gdy poprostu przyjmowałam gości trzymając malucha w chuście - że taki spokojny i że wszystko można na spokojnie zrobić mówi się, że dzieci noszone w chuście są "tulaśne" i faktem jest, że Mikuś to przylepa ale żeby nie było tak lajtowo ... słyszałam o dzieciaczkach, którym chusta się nie spodobała i już ...
- Dżasta86
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 6
Co do imion mi az tak z tymi psowatym nazewnictwem nie prseszkadza. Troche dystansu, chyba ze pies jest glupi i smierdzacy wtedy moze sie zle kojarzyc Mi osobiscie podoba sie imie oskar i nawet jest w pierwszej trojce imion ktore biore pod uwage dla synka, a miala piesela Oskara i jakos nie widze przeszkod. Ale do tego trzeba sie przelamac wiadomo.
Chuste ja tez kupuje obowiazkowo.
O rety powiem wam ze nadszedl ciezki okres, problem z bolacym pepkiem i twardniejacym brzuchem, juz nie dam rady tyle chodzic ani siedziec bo od razu to uczucie ....
- kristi*
- Wylogowany
- gadatliwa
- marcowa Lutówka :P
- Otrzymane podziękowania: 12
Dla chłopca podoba mi się Filip, ale koleżanka w pracy na wszystkie zwierzaki woła filipek...
- Ada2424
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kalinka90
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 3
allegro.pl/show_item.php?item=4636514889
wczoraj doszły, i wstępnie polecam, nie wiem jak po praniu, ale myślę, że ten czas do końca ciąży jest nie długi i za taką cenę warto. Są rzeczywiście cieplejsze niż zwykłe getry, ale w zimie pewnie rajstopy pod spód się przydadzą. Idealnie przykrywają brzuszek i też trochę plecki .
- LoveMami
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
A na synusia wołam niuń, niuniuś..Narazie mu to nie przeszkadza hehe ciekawe jak długo ;p
Powiem Wam, że niestety ja mam też skojarzenia co do imion i baaardzo dużo mi się nie podoba haha ;D bo np z Anią mi sie kojarzy głupia koleżanka..
Nie wiem czemu tak mam bo każdy człowiek jest inny ale tak mam ;p heh
Co do chusty chyba też się skuszę