- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Na poprawę humorku
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0

A co chodzi z tym zaproszeniem do wydarzenia na fb i co to za wydarzenie, co i gdzie trzeba pozaznaczać i w ogóle, matko jak ja nie ogarniam tego fb w ogóle. Mam masę zaproszeń do kalendarza i je ignoruję bo nie mogę się tam połapać co i jak. Powinno być to dużo prostsze

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka dziekuję za zaproszenie ale nadal nie wiem co tam trzeba z czym zrobić

Kochane wszystkiego najlepszego dla naszych wspaniałych dzieciaczków w dniu ich święta!!!!!
U nas dziś od samego rana leje deszcz więc nic nie wyjdzie z naszej wyprawy na otwarcie tego super placu zabaw

Ale jakoś zorganizujemy sobie dzień dziecka w domku i też będzie bardzo wesoło

Ostatnio Paulince podpinam włoski spinkami bo jej do oczu i lecą i jak fajnie wygląda taki maluszek w spinkach

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wszystkiego najlepszego dla dużych i małych dzieci z okazji Dnia Dziecka
U nas pogoda tez nie dopisuje a dziś miał być festyn z okazji dnia dziecka a w galerii blisko nas tort dla dzieci

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Rany nie ogarniam dziś wszystkiego ...brak mi czasu i zaradności . Przez ten ból pęcherza i ciągłe bieganie do wc siły mi brak . Mam już leki i tak jak Sylka pisałaś piję dużo wody z cytryną

Rano te badania , potem fryzjer , obiad u Mamuśki , zakupy i do teraz odrobić się nie mogę . Mężuś kończy ten przeklęty płotek , Paula wariuje z Amelką , a ja tone w robocie . W celu odstresowania musiałam wejść na ZP i poczytać Was

Sylka Kuba rewelacyjnie sobie już radzi

Agusiaczku u Nas tez taka paskudna pogoda . Co chwilę pada

Moja maruda domaga się piersi ...znowu,więc uciekam ....
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak dziewczynki minął Wam i Waszym dzieciaczkom Dzień Dziecka?
My cały dzień spędziliśmy w domku, potem jak T wrócił z pracy to pojechaliśmy odebrać te kolczyki z APARTU, później przyjechali teściowie i posiedzieliśmy przy kawie i ciachu

Paulinka zarobiła fajne prezenty a nam z mężulkiem też coś się trafiło

A otwarcie placu zabaw ze względu na pogodę zostało przesunięte na 6 czerwca co mnie bardzo cieszy bo szkoda byłoby to przegapić, bo na pewno będzie mnóstwo dzieci i fajnej zabawy

agi nie dziwię Ci się, że jest Ci trudniej wszystko ogarnąć, szczególnie kiedy towarzyszy Ci dyskomfort związany z zapaleniem pęcherza

A już za tydzień wylot na wakacje

Paulinka dziś trochę marudna, ale nie wiem czy to przez pogodę czy jakieś kolejne zęby, chociaż tych na horyzoncie jakoś nie widać.
Miłego wieczorku

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Kuba dostał trochę prezentów a teraz ja buszuje po allegro bo musze kupić sobie nowy poltfel

PAulinka jak zadowolona z bańiek

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi udanej imprezki urodzinowej

Sylka szkoda portfela, ale może znajdziesz jakiś podobny.
A mężusiowi podaruj portfel na Dzień Ojca, będziesz miała prezent z głowy

Nas dziś czeka akcja zmiany kolczyków na nowe i nie wiem jak to zrobić, bo te z pistoletu od kosmetyczki dosyć ciężko się odpina, ale mam nadzieję, że jakoś nam to pójdzie.
Kurcze a u nas wczoraj był straszny wypadek na drodze krajowej, gdzie często jeździ z pracy mój T. Akurat jechali z kolegą ale dzięki Bogu już chwilę później i w przeciwną stronę ale widzieli jak jednego rannego zabierają helikopterem, było dużo jednostek straży pożarnej, karetek pogotowia i ogólnie mówił, że aż ciarki ich przeszły. Straszny wypadek

Tam jest taki dosyć niebezpieczny zakręt, deszcz padał, a wiadomo jak niektórzy jeżdżą, w ogóle nie zwalniają tylko tną jak szaleni. No ale co tak na prawdę się stało to nie wiadomo.
Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku , ale radochę ma Paulinka z tych baniek

I jak rozkosznie wygląda Paulinka z ta spineczką .... słodziuteńka

Kochana a nowe kolczyki już założyliście ??? Ja sie zastanawiam jak ja założę Amelce nowe ...ona bardzo nie lubi jak ktoś chce jej majstrować przy uszkach .
Sylka super,że usg w porządku

Portfel wybrałaś ? Powiem Wam,że ja nie lubię zmieniać portfela . Wymieniam jak już wyjścia nie ma

Wczoraj przez to zamieszanie zapomniałam przekazać życzenia dla Maluszków z okazji dnia dziecka

Moje dziewczynki dostały prezenty od Nas i mojej Mamci...reszta olała sprawę .
Wczoraj do późna siedziałam nad prezentacją dla Amelci . Robiłam ją 4 razy.Najpierw mi się wszystko wykasowało,potem zwiesiło,następnie mały lapek,na którym to robiłam padł i ładowarka działać nie chce

Teraz kawka i finalne przygotowania. o 15-stej zaczynamy

Miłego dzionka

edittt...
Agusiaczku teraz doczytałam,że dopiero dziś zmieniacie kolczyki . Oj u nas też będzie z tym przeprawa ....
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Guzów na tarczycy nie mam na szczęście

Portfel ten który nieszczęścliwie się uszkodził i nie mam gdzie trzymać drobniaków miałam z 5 latek. Jejku jak to szybko minęło

Kolczyki może zmińcie jak dziewczynki beda twardo spały

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Będę się musiała przyzwyczaić, ale to cieszy bo to oznacza, że coś z tym miejscem robią dobrego i administracja o nas nie zapomniała

Sylka dobrze, że USG jest prawidłowe i wszystko w porządku

agi szampańskiej zabawy i czekamy jutro na relację

A mój T był ostatnio na prześwietleniu części szyjnej kręgosłupa i w opisie ma jakieś zwyrodnienia i inne zmiany i teraz musi iść do lekarza żeby mu powiedział po ludzku co to właściwie oznacza. Mąż jest kierowcą więc ma pracę siedzącą co nie sprzyja kręgosłupowi

Wczoraj przyszła też druga bramka ochronna na schody na dół i dziś chłopaki będą ją montować, a zostanie nam jeszcze ogrodzenie tarasu, bo jest tam dosyć duży stopień z którego Paulinka mogłaby spaść. Ech cały dom trzeba opłotkować

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas dziś pogoda zmienna ale spacerek zaliczony

Kolczyki także już zmienione na nowe i poszło jak po maśle

Posadziłam Paulinkę u babci na kolanach, przed telewizorem, dałam do jednej ręki bułkę do drugiej niekapka i do dzieła

Najtrudniej było zdjąć te przebitki, a potem to już luzik

Kolczyki wcześniej wymoczyłam w wodzie utlenionej, potem przemyłam uszka i założyłam nowe. Bałam się, że będę miały długą tą igłę ale na szczęście jest nawet nieco krótsza niż ta z przebitek więc nie powinny kłuć za uszkiem.
Wyglądają super

Tu zdjęcie ale strasznie kiepskie bo z komórki

A jeśli chodzi o tą miseczkę niewysypkę to jestem z niej zadowolona, jedyny minus to to że jest mała

Ale Paulinka ma w niej chrupeczki, chodzi z nią po domu, obraca i nic nie wypada, do czasu aż sama zaczyna wyjmować chrupki i je rozrzucać lub gdy bardzo mocno zaczyna trzepać miseczką, no ale to normalne, nie wymagajmy cudów

Ogólnie fajny prezent ale sama bym jej raczej nie kupiła

Miłego wieczorku

EDIT:
Właśnie napisała mi smsa moja koleżanka ze studiów, że dziś o 18.25 urodziła synka

Staś to już jej drugi synek, pierwszy Piotruś będzie miał we wrześniu 2 latka, więc różnica nie wielka. Teraz to dopiero będzie mieć wesoło z dwójką takich maluchów

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wszystkiego najlepszego dla Amelki z okazji Pierwszych Urodzin!!!!!!
Rośnik zdrowo Słoneczko i bądź zawsze wesoła i uśmiechnięta

No i daj tej mamusi w końcu troszkę pospać więc życzymy także w pełni przespanych nocek

Paulinka z rodzicami

agi jak się imprezka udała, no i pochwal się prezentami

U nas od rana póki co słoneczko ale zobaczymy jak pogoda się rozwinie w ciągu dnia.
Miłej Niedzieli

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku wielkie dzięki za życzonka

Imprezka udana

Jeśli chodzi o prezenty , to jak się spodziewałam ... nie takie wyszukane i fajne jak u Was . Standardowo poszli na łatwiznę i kasę Ami dostała . Oprócz kasy jeszcze namiot-pałacyk,który już wcześniej wybrałam i zamwiłam (ale od chrzestnej to był prezent) , większego misiaka , trochę ubranek i słodkości . No i po kolczyki w środę jedziemy , bo brakło czasu w piątek .
Ipreza trwała do 2 w nocy !!! Ale większość gości już o 21 się zmyła . A teść dziś na 6 do pracy szedł , to juz o 20 pożegnał Nas . No i kochana teściowa ...hmmm . Wywalilam ją też o 21-szej , Będzie mega obrażona , ale już nie wytrzymałam

Agulka super , że udało sie z kolczykami . Zdjęcie trochę niewyraźne , ale co trzeba to widać

Gratulacje dla koleżanki

Sylka świetnie , ze usg prawidłowe

Uciekam , bo tak na szybko chciałam wam napisać , ale Ami wszystko mi tu utrudnia....włąsnie opróżniła wszystkie szuflady

U Nas też słoneczko nieśmiało sie przebija ...i dobrze , bo an dziś do kościołą mam letnią sukeinkę

Miłego dzionka