- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

agi to faktycznie zakręcony dzionek mieliście ale przynajmniej szybko zleciał a przy takiej pogodzie to bezcenne.
Mam nadzieję, że u lekarza wszystko dobrze?
Kurcze jak w środę taka pogoda będzie to znowu nici z otwarcia placu zabaw albo nie będzie to takie otwarcie jak planowano

U nas teraz cały czas leje i wygląda na to ,że będzie padać całą noc.
A Paulinka bidulka chyba przeżywa tą sesję zdjęciową bo budzi się co jakiś czas z płaczem

Przed chwilą oboje z mężem musieliśmy ją nosić a ona tylko pokazywała to że chce raz do mamy a potem do taty a tak na zmianę.
Spokojnej nocki kochane Wam i dzieciaczkom

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku u Nas też od wczoraj nie przerwanie pada deszcz

A jak Paulinka w nocy ? Dalej taka nerwowa ?
U mojego endokrynologa chyba dobrze . Okaże się jak zrobie całą mase badań , którą mi zleciła . Aż się boję ile zapłacę za nie . Te wyniki , które musiałam skonsultować są złe . Świadczą i niewydolności kory nadnerczy . Ale lekarka mówi , ze osoby chorujące na to wyróżniają się z tłumu . Mają np ciemne linie papilarne na dłoniach,skórę na całym ciele jakby byli non stop opaleni i m.in.chudną bardzo . Ja żadnej z tych rzeczy nie mam .Schudnąć nie mogę , skórę mam bardziej do kolorytu mąki podobną

Porobię kolejne badania i zobaczymy

Kurcze i pisałyśmy ostatnio o @ i wczoraj wieczorem dostałam

A tyle na dziś zaplanowałam...prasowanie przede wszystkim,a na razie boli tak,że stać nie mogę.
Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

aguś to trzymam kciuki ze wszystkich sił, żeby faktycznie okazało się że pochrzanili tamto badanie i nie masz tej niewydolności. Koniecznie daj znać jak już porobisz badania

A jeśli o @ to lepiej kochana, że teraz dostałaś niż jakbyś miała męczyć się z nią na wakacjach. Ciesz się, ciesz że przyszła teraz i będziesz mieć spokój, nic lepszego nie mogła Ci szanowna @ zrobić

Ale rozumiem, że może Ci być trudno dziś wszystko porobić jak źle się czujesz.
Ale to chyba tylko pierwszy dzień jest taki a potem już nie boli czy boli całą @
Ja nigdy bolesnych nie miałam, teraz po porodzie trochę boli ale wezmę pyralginę no-spę i jest dobrze

U nas od rana pochmurnie ale póki co nie pada. Oby do jutra całkiem się wypogodziło.
agi wczoraj Ci zapomniałam odpisać, że zdjęcia będą najprawdopodobniej we wtorek ale jeszcze dziś tam zadzwonię.
A jeśli chodzi o krostki na twarzy to raczej nie wysypka, bo jedna zniknie to pojawia się druga, ale teraz też już blednie. Potówki chyba to nie były bo Paulinka nie jest przegrzana (wręcz przeciwnie

Nocka już spokojna i przespana więc nasze wspólne z mężulkiem usypianie pomogło

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Czyli Paulinka tez ma takie znikające krosteczki . Nie wiem od czego to jest . U Nas też czasem się pojawią pojedyncze i szybko znikają .
Amelka dziś cudowna . Bawi sie sama i przychodzi co chwile i buziaki mi rozdaje . Chyba wyczuła , ze Mamusia źle się czuje . Nawet przespałysmy się 1,5 godzinki , co normalnie jej się nie zdarza

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jak Wam kochane minął dzisiejszy dzionek?
U nas praktycznie cały dzień padało i chyba pogoda udzieliła się Lince bo rano miała prawie 3godzinną drzemkę, ale z tego niemal dwie godziny u mnie na rękach na fotelu

Dzwoniłam do fotografki i zdjęcia będą na wtorek, tak więc dosyć szybko

agi teraz to już się zacznie kaskaderka w wykonaniu naszych dzieciaczków. Paulinka też podstawiała sobie różne rzeczy i właziła np na ławę a dziś ją przyłapałam jak się samodzielnie wdrapała na kanapę

Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku widzę , że też na Paulinkę mówisz Linka

Super , ze juz we wtorek foteczki będą

Oj będzie mi Was przez tydzień bardzo brakowało

Nam dzionek minął szybko . Deszcz padal właściwie cały czas , ale i tak spacer nie wchodził dziś w grę . Amelka tak jak już pisałam była cudowna . Bawiła sie sama , co juz dawno jej się nie zdarzało. Kochatek mój amły...całowała mnie non stop i przytulała . I nawet 2 drzemki po 1,5 godzinki mialyśmy . Wspólnie , wtulone w siebie spałyśmy

Miłego wieczorku , uciekam sie położyć

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Widzę, że na Amisię pogoda też podziałała pozytywnie jeśli chodzi o drzemkę :)I wiesz, chyba masz rację, że Amelcia tak ładnie spała bo przy Tobie, ponieważ jak od jakiś dwóch tygodni też zauważyłam taką zależność. Linka w trakcie drzemki śpi maksymalnie ok godziny w łóżeczku a potem drugie tyle lub więcej dosypia u mnie na rękach i śpi wtedy tak spokojnie

Kochana my również będziemy ogromnie tęsknić ale raczej nie będziesz mieć zbyt dużo do czytania, poza moimi monologami, jedynie liczę że Sylka zajrzy od czasu do czasu bo reszta dziewczyn to już chyba na dobre przestała tu zaglądać.
Spokojnej nocki

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Patrząc za okno , to zapowiada się kolejny deszczowy dzień

Agusiaczku a u Was jaka pogoda ? Uda się otwarcie tego parku ?
Mi jest żal Fada ...biedny nauczony , że pół dnia sobie po ogrodzie biega , a drugie pół spaceruje z Nami . A teraz biedny wychodzi tylko na chwilę i zamykam go w przedpokoju lub kotłowni,żeby wyschnął . Widać , ze mu brakuje tego wybiegania .
Amisia też chętnie poszłaby na spacer , a tu raz , ze ja siły nie mam , a dwa leje i leje

Przez to wszystko nawet nie ciesze się na wczasy , bo sił na prasowanie i pakowanie nie mam .
Oj maruder mi się włącza

Agusiaczku to tak , zostałysmy tu tylko My i Sylka od czasu do czasu jeszcze . Szkoda , ze Kozłowska już nie pisze . Mam nadzieję ,ze u nich wszystko dobrze .
Miłego poranka , zaglądnę później

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi u nas też zimno i pochmurno od rana ale póki co nie pada. Chyba otworzą dziś ten plac no bo ileż można czekać a ludzie nie mają tu gdzie z dziećmi chodzić, a nie mogą tego w nieskończoność przekładać aż się trafi ładna pogoda.
Kochana współczuję tego złego samopoczucia i rozumiem, że na nic nie masz sił, ale jak tylko wyjedziecie z domku, zapakowani to poczujesz ten klimat wakacji i humorek zaraz powróci

A jeśli chodzi o wątek, to cóż, praktycznie odkąd się dzieci urodziły to zostałam tu zupełnie sama w wątku majowych mam 2011. Swojego czasu podratowała sprawę Bombelek i tu ze mną pisała, potem pojawiłaś się Ty i Sylka a po jakimś czasie Kozłowska.
Na prawdę jak patrzę po innych wątkach to muszę stwierdzić, że chyba trafiłam najgorzej jeśli chodzi o mamy majowe. Czasami wolałabym żeby się Paulinka w innym miesiącu urodziła

Kochane cieszę, że chociaż Wy tu zaglądacie i naprawdę bardzo to doceniam.
Teraz ciężko byłoby zacząć pisać już w innym wątku, gdzie nikogo się nie zna i nie ma o niczym pojęcia

ech chyba też mi się maruder włącza więc kończę ten wywód zanim się rozkręcę

A dziś urodzinki teściowej więc jeszcze musimy skoczyć po prezent, a w odwiedziny jedziemy jutro

Miłego dnia moje Kochane Mamusie

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Za chwile wpadnie do mnie szwagierka z Mają

U nas wątek marcowy jakoś się kręci jest z nas zgrana paczka jak nie na forum to na fb czy przez smski piszemy i się radzimy

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku i otworzyli Wam ten plac zabaw ? U Nas popołudniu się wypogodziło i nawet słonko wyszło

A prezent dla Teściowej kupiony ?
Sylka jaki całuśny Kubusiek jest

A jak tam Majusia się miewa ?
Oj u nas Czerwcówek też czasami wieje ciszą . Czasami pojawiają się Mamusie , które przez dłuższy czas milczą , ale znowu te aktywne uciekają i tak w koło . Nie jest to już to forum , co za czasów ciąży . Trochę mnie to dziwi , bo przecież tak fajnie się pisze . Ja mimo,ze Ami mega absorbująca i czasu czasami brak , to zawsze wygospodaruję czas ,żeby napisać choć troszkę

Dziś popołudniu mnie troszkę popuściło i poczułam się lepiej

Teraz popijam lecha shandy

Miłego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka ale fajnie, że mogłaś pomóc siostrze w przygotowaniach, ja też już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła cieszyć się przygotowaniami do wesela mojej siostry. Jest starsza ale oni będą chyba wiecznymi narzeczonymi.
Również trzymam dla niej podwiązkę i na własnym ślubie miałam dwie- jedną pożyczoną i drugą moją własną z myślą o tym że kiedyś pożyczę ją Ani.
A jak odwiedzinki szwagierki?
agi Kochana nigdy nie będziemy miały Cię dosyć i nigdy nie przestawaj tutaj pisać

Ja to jestem od Was już uzależniona

Plac zabaw otworzyli bo nie padało i było nawet ciepło ale my niestety nie poszliśmy bo Paulinka spała więc jej nie budziłam a potem pojechaliśmy na zakupy.
Powiem Wam, że się tak obkupiłam, że aż zaskoczona jestem ale przy mojej niechęci do zakupów to kolejne pewnie za kilka lat

agi cieszę się lepiej się czujesz i pewnie coraz bardziej żyjecie już wyjazdem

A teściowa jest kawoszką więc kupiliśmy jej w black red white pojemnik na kawę i do tego kawę smakową, tak symbolicznie

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Co do podwiązki to trzymałam ją właśnie z myśląże pożyczę siostrze

MAjeczka rośnie.Śliczne włoski takie kędziorki długie ma

Po południu jak mąż wrócił z pracy pojechaliśmy do banku, była spora kolejka wiec KUba biegał pod nadzorem taty po kortarzu i zaczepiał małą dziewczynke. Smiali się i szturchali ludzie mieli niezły ubaw z nich.
Agusiak fajnie że zakupy udane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas ostatnio są jakieś ciężkie dni

Paulinka budzi się dużo wcześniej jak na nią, w dzień też marudzi i trudno zasypia

Ja jestem nie wyspana bo człowiek przyzwyczajony jest już do konkretnej godziny i jestem strasznie rozdrażniona a Paulinka jeszcze "mendzi"

Mam nadzieję, że to szybko minie

agi podnoszę pytanie Sylki jak tam Lech smakował? Mąż chciał mi go kiedyś kupić ale nie chciałam bo nie przepadam za takimi redsami, desperadosami itp

Sylka udanych polowań na marynarkę

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiaczku ale Ci dobrze , ze się tak na zakupach obłowiłaś

Dobrze , ze otworzyli Wam ten plac zabaw

A prezent dla teściowej bardzo fajny

Sylka czyli Kubus az prosi sie o rodzeństwo

Leszek mi smakował

A my dziś po kościele do Mamci na obiadek

Udanego dzionka Kochane

editt...
Agusiaczku razem pisałyśmy posta

Współczuje wcześniejszych pobudek

A lech jak na takie piwko to dobry . Ale jak nie lubisz smakowych , to to też pewnei Cię nie zachwyci . Chociaż warto spróbowac