- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba śpi P. pracowała a teraz na chwilę sie położył a mi się jakoś nudzi
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Robię listę rzeczy do spakowania
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas lało całą noc i od rana też pada i nie zapowiada się żeby miało się wypogodzić
Ale jutro już ma być podobno lepiej a w weekend już całkiem ładnie.
Przydałoby się bo mamy Dni Będzina i sporo koncertów oraz imprez plenerowych
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja jestem zawiedziona i sama zrobiłam Lince kiedyś lepszą sesję choć całkowicie amatorską
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Tak jak pisałam był tylko stół z białym obrusem i paskudnymi poduchami a tło to biały woal jakiś
Paulinka wstała kilka razy i chodziła ale z kolei my z T lataliśmy w tedy wokół stołu żeby nam nie spadła bo dosyć wysoki był.
Miałam nadzieję, że chociaż poszaleje w fotoshopie, wrzuci jakieś fajnie dziecięce tła czy nawet pobawi się w fotomontaż.
Także zdjęcia są ładne tylko dzięki Lince a nie "wielkiej" pani fotograf od siedmiu boleści
Ja jestem mega rozczarowana no ale już się nie będę denerwować i narzekać bo to już nic nie da.
Chociaż tyle, że mam już z głowy zdjęcia pamiątkowe z roczku dla dziadków i pradziadków bo wywołamy jakieś z tych.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kuba wieczorem dał taki popis wrzasków, darł się ponad godzinę i nie mogłam go uspokoić a mąż pojechał odkurzac samochód i byłam sama. Wreście zasnął a ja zabieram się za ogarnianie domu i pakowaniem.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas dziś od rana piękne słonko, tak jak zapowiadali
Na reszcie będzie można wybrać się na spacerek, a muszę jeszcze odwiedzić Skarbówkę.
Sylka udanej zabawy na weselu i czekamy na fotki
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U nas nadal piękna pogoda od wczoraj, słonko i cieplutko
T jedzie po pracy do siebie do domku letniskowego na weekend bo remontują tam łazienkę.
Zrobią i będzie już gotowe ale remont całego ich domku potrwa może nawet całe lato więc jakiś wypad tam na dłużej to raczej dopiero w przyszłym roku lub na jesień.
Ale dobrze, że jest jeszcze mój domek letniskowy to mamy gdzie jechać
Tak piszę mój/jego ale wiadomo że oba nasze tylko chcę żeby było wiadomo o który chodzi
Dziś odwiedzimy dni Będzina, przez cały dzień dużo atrakcji i koncertów, potem mecz w strefie kibica i na koniec o 24 pokaz sztucznych ogni, ale ja to już będę w domku
A jutro dalszy ciąg koncertowania
Miłego dnia i całego weekendu
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byłyśmy dziś z siostrą i Linką na Dniach Będzina i było bardzo fajnie
Trafiłyśmy na koncert zespołu Wideo i Linka sobie potańcowała, kręciła bioderkami, machała rączkami i główką jak jej mamusia na koncertach rockowych
Wiele osób na nią patrzyło i uśmiechało się pokazując innym jak Linka tańczy
T jest na działce, dzwonił przed chwilką ale jest mi tak smutno bez niego i sama muszę oglądać mecz.
Nie lubię jak któreś z nas gdzieś samo wyjeżdża, ale na szczęście T zabrał Roxy to chociaż ma towarzystwo
agi Kochana gdzie jesteś??????
Spokojnej nocki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No i moje Kochane dla nas Euro się już skończyło ale ciągle trwa dla innych drużyn i nadal w naszym kraju
Chociaż ja już zakończyłam kibicowanie, domowa strefa kibica sprzątnięta, dekoracje pochowane, wszystko to zostanie jako pamiątka sportowego wydarzenia w Polsce, szkoda że nie jako pamiątka sukcesu naszej drużyny
Dziś znów zapowiada się upalny dzień więc spacerek obowiązkowo
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ależ się stęskniłam Poczytałam pobieżnie co u Was , ogólnie odnaleźć się jeszcze nie mogę ...200 wiadomosci na skrzynce , FB zapchane i wiadomo prania i sprzatania cała masa .
Agusiaczku sesja Lineczki może troszkę monotonna , ale dzięki Paulineczce zdjęcia śliczne . Szkoda tylko,że tak jak piszesz ...Fotografka nie poszalała i zdjęcia są ładne ,bo jest na nich Paulisia . Ale nie musiałaś za nie płacić , więc nie ma takiego żalu .
Ale Wam dobrze , że macie az 2 domki letniskowe ...macie pole do popisu . Mężuś zrobi remont i na jesień będziecie mogli sobie jechac i odpocząć
Sylka pewnie nadal na weselu szalejesz , a raczej na poprawinach Suknia siorki imponująca Ma do niej figurkę i na pewno wyglądała zjawiskowo . Już nie mogę sie doczekac zdjęć
Kozlowska no wreszcie jesteś Rodzinką się nie przejmuj . U nas podobnie zachowuje się rodzina Mężusia . Zawsze dają plamę i wychodzą jako pierwsi . Zero wyczucia . Ale już się przyzwyczaiłam i mam to gdzieś . Fajnie , ze Matek powiększył słownictwo
I piszesz o wizycie u fryzjera ... My wczoraj podcinaliśmy Amci włoski i śmiechu było co nie miara Mężuś dopadł nożyczki i jak przyciął Amie włoski to myślałam , ze zawału dostanę . Wyglądała jak głupolek ,ale wyrównałam to ile się dało . Amelka miała takie piórka , które leciały jej na czoło bez ładu i składu , teraz jest znacznie lepiej
A teraz tak na szybko ...
Wczasy bardzo udane Spędziliśmy najfajniejszy tydzień ...byliśmy cały czas dla siebie , nogdzie się nie spieszyliśmy i cieszyliśmy się sobą . Pogoda dopisała w 100% . Nie wyobrażam sobie jechac do Bułgarii w lipcu czy sierpniu . Oszalelibyśmy z ciepła . Codziennie mieliśmy po 34 i wiecej stopni . Klima obowiązkowo , z tym że używaliśmy jej sporadycznie i ustawialiśmy temperaturę o 3-5 st mniejszą niż odczuwalna . Bałam sie , ze się zaziębimy od klimy .
Pozwiedzaliśmy ile się dało ,poimprezowaliśmy w miare możliwości i jesteśmy mega zadowoleni Mogę z czystym sumieniem polecic ten hotel .... raj dla dzieci ,kilka basenów ,zjeżdżalnie , mini aqua park ,bary,restauracje .Jedym słowem bajka . Pokoje gustowne i nowoczesne . Nawet jak wybierałam ten hotel i oglądałam zdjęcia , to nie widziałam na nich tego pokoju , ktory mielismy . Na folderach były gorsze !!! Jedzenie różnorodne i pyszne . Każdy mógł znaleźć coś dla siebie . A czytając wcześniej opinie , to spodziewałam się czegoś gorszego . Chyba na ten sezon hotel zmienił i ulepszył kilka rzeczy
Zdjęcia jak tylko uporządkuję , to Wam pokażę . Ogólnie zrobiliśmy 1230 zdjęć Ale wiadomo , pewnie połowa do wywalenia
Oj wyszedł mi elaborat Ale tak sie ciesze , że mogę z Wami popisac Co prawda w hotelu był internet , a my mieliśmy nawet netbooka , ale czasu brakowało . Korzystaliśmy na maxa I juz wiemy , ze w przyszłym roku obowiązkowo też jedziemy na wczasy
Miłego wieczorku
PS Agusiaczku ... widze , ze nie musiałaś monologów pisac
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
Agusiak zdjęcia śliczne bo modelka śliczna Szkoda że fotograf dał plame co do aranżacji, Mnie urzekło ostatnie zdjęcie
Agi Super że wakacje się udały Aż zazdroszczę i z niecierpliwością czekamy na zdjęcia
A ja mam zgryz słuchajcie Mateo wyszła 4 I ogólnie jestem w szoku i bo pierwszy raz spotkałam się że wyszła jedynka dwójka ledwo się przebiła a tu już piękna duża czwóreczka I szczerze powiem że nie wiem czy powinnam się martwić że może coś później nie tak czy się nie przejmować Choć wszyscy mi mówią że tak bywa i nie powinnam się przejmować.
Ależ mi się nie chce iść jutro do pracy i jeszcze mnie gardziołko coś pobolewa Idę zażyć ciepłej kąpieli wypiję syropek i pod kołderkę nie ma co Jutro zapowiadają piękną pogodę to od rana muszę koniecznie wykorzystać na spacerek z moim smrodkiem
Buziaczki dobrej nocki i słonecznego dzionka
A zapomniałam się pochwalić że będę ciocią nasi znajomi tacy serdeczni zresztą świadkował mi na ślubie spodziewa się dzidziusia po rocznym staraniu kruszynka ma 32mm i ma już 6 tygodni już doczekać się nie mogę