BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 6 miesiąc temu #380181 przez sylka
Grunt że znalazłyśmy te najpiekniejsze dla siebie :D

Kuba śpi P. pracowała a teraz na chwilę sie położył a mi się jakoś nudzi :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 6 miesiąc temu #380191 przez Agusiak
i to najważniejsze i że nam się najbardziej podobały :)

Linka też śpi a T ogląda mecz :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380202 przez sylka
U nas mecz też włączony i katem oka zerkam :P

Robię listę rzeczy do spakowania :)

12 lata 6 miesiąc temu #380354 przez Agusiak
dzień dobry :)

U nas lało całą noc i od rana też pada i nie zapowiada się żeby miało się wypogodzić :dry:
Ale jutro już ma być podobno lepiej a w weekend już całkiem ładnie.
Przydałoby się bo mamy Dni Będzina i sporo koncertów oraz imprez plenerowych :)

Miłego dnia :) :)

12 lata 6 miesiąc temu #380375 przez sylka
Witam, u nas pogoda ok. ciepło i słonko przebija przez chmurki. Zjemy śniadanie i zmykamy na spacerek :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #380648 przez Agusiak
hej wstawiam kilka fotek z tej sesji. Mieliśmy wybrać ich określoną ilość, która była zapłacona a za każde kolejne trzeba było dopłacić a trudno nam było wybrać tą opłaconą ilość, bo szału nie było :dry:
Ja jestem zawiedziona i sama zrobiłam Lince kiedyś lepszą sesję choć całkowicie amatorską :angry: :P
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 6 miesiąc temu #380682 przez sylka
Zdjęcia fajne choć szkoda że wszystkie takie siedzące i prawie takie same. Mogłaby zrobić jakieś jak stoi w innej aranżacji tak dla urozmaicenia :) Paulinka jak zwylke urocza :D

12 lata 6 miesiąc temu #380691 przez Agusiak
Sylka ale właśnie o to chodzi, że tam nie było żadnych innych aranżacji :angry:
Tak jak pisałam był tylko stół z białym obrusem i paskudnymi poduchami a tło to biały woal jakiś :huh: :angry:
Paulinka wstała kilka razy i chodziła ale z kolei my z T lataliśmy w tedy wokół stołu żeby nam nie spadła bo dosyć wysoki był.
Miałam nadzieję, że chociaż poszaleje w fotoshopie, wrzuci jakieś fajnie dziecięce tła czy nawet pobawi się w fotomontaż.
Także zdjęcia są ładne tylko dzięki Lince a nie "wielkiej" pani fotograf od siedmiu boleści :angry: :angry:
Ja jestem mega rozczarowana no ale już się nie będę denerwować i narzekać bo to już nic nie da.
Chociaż tyle, że mam już z głowy zdjęcia pamiątkowe z roczku dla dziadków i pradziadków bo wywołamy jakieś z tych.

12 lata 6 miesiąc temu #380739 przez sylka
Dobrze że nie musiaąś za nie płacić bo wtedy jeszcze bardziej byś się wkurzala.

Kuba wieczorem dał taki popis wrzasków, darł się ponad godzinę i nie mogłam go uspokoić a mąż pojechał odkurzac samochód i byłam sama. Wreście zasnął a ja zabieram się za ogarnianie domu i pakowaniem.

12 lata 6 miesiąc temu #380931 przez Agusiak

U nas dziś od rana piękne słonko, tak jak zapowiadali :)
Na reszcie będzie można wybrać się na spacerek, a muszę jeszcze odwiedzić Skarbówkę.

Sylka udanej zabawy na weselu i czekamy na fotki :)

Miłego dnia :)

12 lata 6 miesiąc temu #381439 przez Agusiak

U nas nadal piękna pogoda od wczoraj, słonko i cieplutko :)

T jedzie po pracy do siebie do domku letniskowego na weekend bo remontują tam łazienkę.
Zrobią i będzie już gotowe ale remont całego ich domku potrwa może nawet całe lato więc jakiś wypad tam na dłużej to raczej dopiero w przyszłym roku lub na jesień.
Ale dobrze, że jest jeszcze mój domek letniskowy to mamy gdzie jechać :)
Tak piszę mój/jego ale wiadomo że oba nasze tylko chcę żeby było wiadomo o który chodzi :P :P

Dziś odwiedzimy dni Będzina, przez cały dzień dużo atrakcji i koncertów, potem mecz w strefie kibica i na koniec o 24 pokaz sztucznych ogni, ale ja to już będę w domku :)
A jutro dalszy ciąg koncertowania :laugh:

Miłego dnia i całego weekendu :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #381656 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Byłyśmy dziś z siostrą i Linką na Dniach Będzina i było bardzo fajnie :)
Trafiłyśmy na koncert zespołu Wideo i Linka sobie potańcowała, kręciła bioderkami, machała rączkami i główką jak jej mamusia na koncertach rockowych :silly:
Wiele osób na nią patrzyło i uśmiechało się pokazując innym jak Linka tańczy :)

T jest na działce, dzwonił przed chwilką ale jest mi tak smutno bez niego i sama muszę oglądać mecz.
Nie lubię jak któreś z nas gdzieś samo wyjeżdża, ale na szczęście T zabrał Roxy to chociaż ma towarzystwo :)

agi Kochana gdzie jesteś??????

Spokojnej nocki :kiss:

12 lata 6 miesiąc temu #381742 przez Agusiak

No i moje Kochane dla nas Euro się już skończyło ale ciągle trwa dla innych drużyn i nadal w naszym kraju :)
Chociaż ja już zakończyłam kibicowanie, domowa strefa kibica sprzątnięta, dekoracje pochowane, wszystko to zostanie jako pamiątka sportowego wydarzenia w Polsce, szkoda że nie jako pamiątka sukcesu naszej drużyny :dry:

Dziś znów zapowiada się upalny dzień więc spacerek obowiązkowo :lol:

Miłego dnia :)

12 lata 6 miesiąc temu #382100 przez agi-p
Dobry wieczór Kochane Moje :)
Ależ się stęskniłam :) :) :) Poczytałam pobieżnie co u Was , ogólnie odnaleźć się jeszcze nie mogę ...200 wiadomosci na skrzynce , FB zapchane i wiadomo prania i sprzatania cała masa .

Agusiaczku sesja Lineczki może troszkę monotonna , ale dzięki Paulineczce zdjęcia śliczne . Szkoda tylko,że tak jak piszesz ...Fotografka nie poszalała i zdjęcia są ładne ,bo jest na nich Paulisia . Ale nie musiałaś za nie płacić , więc nie ma takiego żalu .
Ale Wam dobrze , że macie az 2 domki letniskowe ...macie pole do popisu . Mężuś zrobi remont i na jesień będziecie mogli sobie jechac i odpocząć :)

Sylka pewnie nadal na weselu szalejesz , a raczej na poprawinach :) Suknia siorki imponująca :) Ma do niej figurkę i na pewno wyglądała zjawiskowo . Już nie mogę sie doczekac zdjęć
:)

Kozlowska no wreszcie jesteś :) Rodzinką się nie przejmuj . U nas podobnie zachowuje się rodzina Mężusia . Zawsze dają plamę i wychodzą jako pierwsi . Zero wyczucia . Ale już się przyzwyczaiłam i mam to gdzieś . Fajnie , ze Matek powiększył słownictwo :)
I piszesz o wizycie u fryzjera ... My wczoraj podcinaliśmy Amci włoski i śmiechu było co nie miara :P Mężuś dopadł nożyczki i jak przyciął Amie włoski to myślałam , ze zawału dostanę . Wyglądała jak głupolek ,ale wyrównałam to ile się dało . Amelka miała takie piórka , które leciały jej na czoło bez ładu i składu , teraz jest znacznie lepiej :)

A teraz tak na szybko ...
Wczasy bardzo udane :) Spędziliśmy najfajniejszy tydzień ...byliśmy cały czas dla siebie , nogdzie się nie spieszyliśmy i cieszyliśmy się sobą . Pogoda dopisała w 100% . Nie wyobrażam sobie jechac do Bułgarii w lipcu czy sierpniu . Oszalelibyśmy z ciepła . Codziennie mieliśmy po 34 i wiecej stopni . Klima obowiązkowo , z tym że używaliśmy jej sporadycznie i ustawialiśmy temperaturę o 3-5 st mniejszą niż odczuwalna . Bałam sie , ze się zaziębimy od klimy .
Pozwiedzaliśmy ile się dało ,poimprezowaliśmy w miare możliwości i jesteśmy mega zadowoleni :) Mogę z czystym sumieniem polecic ten hotel .... raj dla dzieci ,kilka basenów ,zjeżdżalnie , mini aqua park ,bary,restauracje .Jedym słowem bajka . Pokoje gustowne i nowoczesne . Nawet jak wybierałam ten hotel i oglądałam zdjęcia , to nie widziałam na nich tego pokoju , ktory mielismy . Na folderach były gorsze !!! Jedzenie różnorodne i pyszne . Każdy mógł znaleźć coś dla siebie . A czytając wcześniej opinie , to spodziewałam się czegoś gorszego . Chyba na ten sezon hotel zmienił i ulepszył kilka rzeczy :)
Zdjęcia jak tylko uporządkuję , to Wam pokażę . Ogólnie zrobiliśmy 1230 zdjęć :P Ale wiadomo , pewnie połowa do wywalenia :P

Oj wyszedł mi elaborat :P Ale tak sie ciesze , że mogę z Wami popisac :) Co prawda w hotelu był internet , a my mieliśmy nawet netbooka , ale czasu brakowało . Korzystaliśmy na maxa :) I juz wiemy , ze w przyszłym roku obowiązkowo też jedziemy na wczasy ;)

Miłego wieczorku :)

PS Agusiaczku ... widze , ze nie musiałaś monologów pisac :)

12 lata 6 miesiąc temu - 12 lata 6 miesiąc temu #382119 przez Kozłowska
Witajcie
Agusiak zdjęcia śliczne bo modelka śliczna :kiss: Szkoda że fotograf dał plame co do aranżacji, Mnie urzekło ostatnie zdjęcie :silly:
Agi Super że wakacje się udały :kiss: Aż zazdroszczę i z niecierpliwością czekamy na zdjęcia :kiss:
A ja mam zgryz słuchajcie Mateo wyszła 4 :cheer: I ogólnie jestem w szoku i bo pierwszy raz spotkałam się że wyszła jedynka dwójka ledwo się przebiła a tu już piękna duża czwóreczka :cheer: I szczerze powiem że nie wiem czy powinnam się martwić że może coś później nie tak czy się nie przejmować :unsure: Choć wszyscy mi mówią że tak bywa i nie powinnam się przejmować.
Ależ mi się nie chce iść jutro do pracy i jeszcze mnie gardziołko coś pobolewa :( Idę zażyć ciepłej kąpieli wypiję syropek i pod kołderkę nie ma co :dry: Jutro zapowiadają piękną pogodę to od rana muszę koniecznie wykorzystać na spacerek z moim smrodkiem :silly:
Buziaczki dobrej nocki i słonecznego dzionka :kiss:

A zapomniałam się pochwalić że będę ciocią nasi znajomi tacy serdeczni zresztą świadkował mi na ślubie spodziewa się dzidziusia po rocznym staraniu kruszynka ma 32mm i ma już 6 tygodni :lol: już doczekać się nie mogę :lol:

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka