- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
U nas pogoda paskudna młody właśnie mi zasnął choć po godzinnej akcji wszystkiego na nie. Czy wasze szczęścia tez tak czasami walczą ze snem? powieki mu same spadają a on jeszcze a może jak pochodzę albo wezmę autko to się rozbudzę, no nie mama weź mnie na rączki albo puść, a może pić, a może........ i tak aż do totalnego padnięcia. Na szczęście zdaża mu się to dość rzadko.
A dziś mam w planie zakupy bo za tydzień jedziemy na weselicho, Już się nie mogę doczekać
Rano odwiedził nas jeszcze ten znajomy z Anglii przyszedł się pożegnać bo dziś o 15 wylatuje. Wiem że będziemy się teraz częściej widywać choć z drugiej strony jest mi przykro bo winą tego jest leczenie małego. Wykryli u niego stopy końsko szpotne. Nie jest to bardzo widoczne czyli da się to wyleczyć bucikami i dbaniem o prawidłowe stawianie nóżek. Muszą też szybko przyzwyczaić do nocniczka żeby pozbyć się pieluszek. Jednak wolałabym widywać rzadziej a żeby wszystko było ok.
Kubusiowi wychodzą kolejne ząbki Ojj oby szybko wyszły i nie męczyły zbyt.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra zmykam szykować obiadek dziś wolne jupi to trza coś tam zorganizować co bym na puste brzuszki moich chłopaków po sklepach nie ciągnęła bo by byli marudni
Buziaczki
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
Ojj Sylka nie przejmuj się są ludzie i "parapety" nie stety szkoda że tych nie zorganizowanych "parapetów" jest coraz więcej
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiak pewnie wycałuj Mężusia na maxa Nasi mężczyźni zasłużyli w pełni na gesty uznania
Ja juz nei mogę się doczekać , zeby mój Mężulek wróćił z pracy
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
NAsi mężczyźni mimo jakiś swoich wad sa i tak cudowni i pomocni. To prawda że czasem ich nie doceniamy (tak jak czasem oni nas ) ale i tak jesteśmy dumne z tego jakimi mężami i tatusiami są
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Kozłowska napisał:
hahaha no u nas jest dokładnie tak samo i to wcale nie rzadkoCzy wasze szczęścia tez tak czasami walczą ze snem? powieki mu same spadają a on jeszcze a może jak pochodzę albo wezmę autko to się rozbudzę, no nie mama weź mnie na rączki albo puść, a może pić, a może........ i tak aż do totalnego padnięcia.
Daję jej wtedy smoczek, wsadzam do wózka i jak już to poczuje to szybko zasypia, chociaż czasem nadal walczy i nie daje się do wózka wsadzić
sylka napisał:
Oj znam ja takie zachowania i aż krew człowieka zalewaDziewczyny musze wyrzucić z siebie bo wku... mnie bratowa P.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]
agi-p napisał:
agi w 100% się zgadzam, no dokładnie jakbyś moją szwagierkę opisała
Ale nie będę się już wdawała w opisywanie i podawanie przykładów jej zachowania bo bym się zbytnio nakręciła.
Ps. mężuś wycałowany
Spokojnej nocki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś mamy gości lub jedziemy w gościnę, co ma się jeszcze wyjaśnić
Wczoraj ta koleżanka co ma Huberta w wieku Linki zaprosiła nas do siebie ale ustaliłyśmy, że jak będzie ładna pogoda to oni wpadną do nas i posiedzimy na ogrodzie a jak brzydka to my ich odwiedzimy Więc czekamy na rozwój pogody bo na razie jest pochmurno ale podobno ma być ciepło
Lecę ogarnąć siebie i Linkę, a T w pracy
Miłego dnia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oj u Nas ze spaniem Amelki bardzo często jest właśnie tak , ze już praktycznie pada ze zmęczenia , ale spać nie będzie . Wtedy robi dosłownie wszystko , żeby nie spać . Cały dzięń o buziaka się nie możemy doprosić , ale jak ma iść spać to lata ode mnie do Męzsia i całuje Nas , to oko pokazuje , brawo bije , albo na głowie staje z podpartymi nogami , turla się jak szalona lub smieje się na głos
Śmieszne te Nasze brzdące , takei rozbrajające
Ale teraz wypracowaliśmy nowy sposób zasypiania . Po kąpieli karmię Amcię i odkładam ją do naszego łóżka , Mężuś sie kłądzie , ja wychodzę , opowiada jej 2-3 bajki i Ama śpi Choć początkowo jak widzi , ze znikam , to popłacze trochę
Mężuś w każdym razie szczęśliwy , bo zawsze mu si marzył taki system A Amelce nie wiem co się przestwiło , ale za cholerę nie chce zasypiać w swoim łóżeczku !!!
Agusiaczku to milych odwiedzinek . U Nas słonka nie ma , ale ciepło mimo to .
A ja chyba pochwaliłam za wcześnie , ze super się czuje i wieczorem jak mnie dziąsło boleć zaczęło , to myślałam , ze zwariuje . Spuchłam już i ciągną mnie szwy Boli jak nie wiem , a z przeciwbólowych tylko paracetamol przez karmienie piersią moge
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A to obiecane kiedyś fotki motorku
Tak wyglądał po zakupie, to był mój prezent od T, zaręczynowy (zdjęcie z neta)
Ale jak postanowiłam nie kontynuować prawka to T się za niego zabrał i teraz wygląda tak, w sumie z tamtego motoru to tylko papiery zostały
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zdjęcia inmonujące !!! Widać , ze Mężuś się tym pasjonuje i sprawia mu to ogromna frajde Rzeczywicie z motorku na pierwszym zdjęciu zostały tylko papiery , bo juz kolejne fotki to mega wypasiona furka I jeszcze Paulisia na zdjęciach , to już w ogóle miło się oglada Paulisia to śliczna dziewczynka I jak fajnie maszeruje Oj kiedy tak Amcia zacznie ?
A jeździ na swojej furce ??? I tak w ogóle to bardzo oryginalny prezent zaręczynowy dostałaś
Ja się ciesze , bo dziś po pracy Mężuś przyjechal i zostaje na noc Ostatnie dni był u Nas do późnego wieczora , ale potem wracał do Naszego domku . I czułam się prawie jak za nastoletnich czasów
Ból i opuchlizna trochę ustąpiły i mamcia dogadza mi lodami Chirurg nawet zalecał jedzenie lodów i trzymanie kostek lodów na operowanym miejscu
Amelka dziś pluskała się w basenie i ogólnie boska była Tańczyła non stop , śmiała się , przytulała i kochana była Tak się ciesze , jak Ona taka radosna
Miłęgo wieczorku Kochane
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mamy kolejne 2 ząbki
Dziś bylismy u znajomych ze studiów. Koleżanka rodzi we wrześniu. Slicznie wygląda a Kuba jaki zadowolony biegał u nich po ogrodzie i zaczeiał ich rodziców i babcię. Wszyscy zachwyceni i już nie mogą doczekać sie małego Krzysia
Agusiak motor świetny i jak Paulinka ładnie pozuje. Modeleczka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochane dziękuję za miłe słowa o zdjęciach oraz za słowa uznania dla mego męża konstruktora T uwielbia grzebać przy motorach i czasem to wolałabym żeby w domu posiedział a nie w garażu ale cóż wiem, że on to kocha i wiedziałam o tym jak go "brałam" Na szczęście chodzi do garażu jak już Linkę spać położymy więc nie miga się przynajmniej od codziennych obowiązków :)Kupuje często jakieś stare motory i przerabia je całkowicie a potem trochę nimi jeździmy i przeważnie sprzedajemy bo nie da rady każdego zatrzymać. Niewiele albo zupełnie nic się na tym zarobi ale takie ma już to hobby i nic się nie poradzi Kiedyś za czasów randkowania to często razem przesiadywaliśmy w garażu z motorami, a w pierwszym roku wspólnego mieszkanie jeden motor także mieszkał z nami bo T składał go przez zimę w pokoju Jak teraz o tym pomyślę to śmiać mi się chce ile człowiek na początku ma tolerancji, hahaha
agi super, że mąż zostaje z Wami na noc, no ale w końcu nie mogło być inaczej przecież dziś Dzień Ojca i z kim miałby go spędzić jak nie ze swoimi ukochanymi dziewczynami
Oj korzystaj Kochana z tej kuracji lodami ile się da
Ami musiała superowo w baseniku wyglądać i chyba upalnie dziś u Was było bo u nas to ciepło ale raczej na kąpanie jednak za zimno. Kochana Ami wyczuła że mamusia jest niedysponowana i była grzeczniutka, cudowna dziewczynka
Sylka fajnie, że miło spędziliście dzień i nic dziwnego ,że po odwiedzinach Kubusia już nie mogą się doczekać własnego, nowego członka rodziny :)Chociaż drugiego takiego jak Kubuś nie będzie
Gratulacje za ząbki
Nam też dzień minął bardzo miło Znajomi jednak przyjechali do nas bo szkoda nam było pogody a oni także chętnie posiedzieli na dworze, dzieciaczki się wybiegały i tylko szkoda, że nie było akurat dzisiaj nieco cieplej bo by się jeszcze maluchy w basenie pokąpały Hubertuś samodzielnie chodzi dopiero od tygodnia a już śmiga jakby od dawna sam zasuwał
agi koleżanka kupiła dla niego ten sam wózek co my mamy i także jest z niego bardzo zadowolona
Spokojnej nocki Kochane
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka super , ze odwiedzinki udane . I tak jak pisze Agula , po wizycie Kubusia , to każdy chciałby kolejnego brzdąca , patrząc na Niego i jego zachowanie . Ale to uniakt Powodzena dla koleżanki na te ostatnie miesiące ciąży
Gratulacje za kolejne zębolki ... oj Kuba to ma już pokaźną kolkcję . Ekspresowo mu to idzie . A inne dzieciaczki w jego wieku tez już tyle zębów mają .W sumie różnica między naszymi dzieciaczkami duża nie jest , zaledwie 4 miesiące , a Ami ma tylko 6 ząbków .
Agusiaczku Kochana to prawda , że za czasów narzeczeństwa tolerancja była większa Mój Mężuś często się śmieje , ze kiedyś byłam lepsza
Fajnie , ze Twój Mężuś z takim zamiłowaniem oddaje się swojej pasji , i ze robi to jak już Linka śpiocha Niektórzy faceci patrzą tylko , co tu zrobic , żeby zmyć się z domku i nie pomagać np przy dzieciach . Na szczęście mój Mężulek nie zalicza się do tego grona Ale mamy sporo takich kolegów , którzy min śmieją się z mojego Mężusia , że kąpie dziecko . Oni nie kąpali i nie będą i uwżają to za typowo kobiece zajęcie !!! śmieszne i absurdalne . Mój Mężulek tłumaczy im , że dużo tracą , że to frajda i przyjemność , ale i tak twierdza inaczej .
Kochana a ile Hubercik ma miesięcy ???
Oj jak ja uwielbiałam zawsze odusty Jeździłam na każdy ze swoim ukochanym dziadkiem , który mnie rozpieszczał Zawsze wracalam z nowymi zabawkami i cukierkami obowiązkowo
Oj wczoraj Mężuś został na noc , miał mecz oglądać , przygotowałyśmy z Mamcią jedzonko , ale biedulek wymęczony całym tygodniem pracy po 13 godz na tym słońcu , zasnął razem z Amelką podczas jej wieczornego usypiania Teraz ogląda powtórkę meczu
Dziś zapowiadli 26 stopni , ale póki co nie czuć tego , mimo że termometr pokazuje już 25 . Jakoś zimniej niz wczoraj .
Milej niedzieli