- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
U nas pogoda paskudna młody właśnie mi zasnął choć po godzinnej akcji wszystkiego na nie. Czy wasze szczęścia tez tak czasami walczą ze snem? powieki mu same spadają a on jeszcze a może jak pochodzę albo wezmę autko to się rozbudzę, no nie mama weź mnie na rączki albo puść, a może pić, a może........ i tak aż do totalnego padnięcia. Na szczęście zdaża mu się to dość rzadko.
A dziś mam w planie zakupy bo za tydzień jedziemy na weselicho, Już się nie mogę doczekać

Rano odwiedził nas jeszcze ten znajomy z Anglii przyszedł się pożegnać bo dziś o 15 wylatuje. Wiem że będziemy się teraz częściej widywać choć z drugiej strony jest mi przykro bo winą tego jest leczenie małego. Wykryli u niego stopy końsko szpotne. Nie jest to bardzo widoczne czyli da się to wyleczyć bucikami i dbaniem o prawidłowe stawianie nóżek. Muszą też szybko przyzwyczaić do nocniczka żeby pozbyć się pieluszek. Jednak wolałabym widywać rzadziej a żeby wszystko było ok.
Kubusiowi wychodzą kolejne ząbki

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Dobra zmykam szykować obiadek dziś wolne jupi

Buziaczki

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)

Ojj Sylka nie przejmuj się są ludzie i "parapety" nie stety szkoda że tych nie zorganizowanych "parapetów" jest coraz więcej

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiak pewnie wycałuj Mężusia na maxa

Ja juz nei mogę się doczekać , zeby mój Mężulek wróćił z pracy

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
NAsi mężczyźni mimo jakiś swoich wad

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Kozłowska napisał:
hahaha no u nas jest dokładnie tak samo i to wcale nie rzadkoCzy wasze szczęścia tez tak czasami walczą ze snem? powieki mu same spadają a on jeszcze a może jak pochodzę albo wezmę autko to się rozbudzę, no nie mama weź mnie na rączki albo puść, a może pić, a może........ i tak aż do totalnego padnięcia.

Daję jej wtedy smoczek, wsadzam do wózka i jak już to poczuje to szybko zasypia, chociaż czasem nadal walczy i nie daje się do wózka wsadzić

sylka napisał:
Oj znam ja takie zachowania i aż krew człowieka zalewaDziewczyny musze wyrzucić z siebie bo wku... mnie bratowa P.
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ] [ Kliknij, aby ukryć ]

agi-p napisał:
agi w 100% się zgadzam, no dokładnie jakbyś moją szwagierkę opisała

Ale nie będę się już wdawała w opisywanie i podawanie przykładów jej zachowania bo bym się zbytnio nakręciła.
Ps. mężuś wycałowany

Spokojnej nocki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My dziś mamy gości lub jedziemy w gościnę, co ma się jeszcze wyjaśnić

Wczoraj ta koleżanka co ma Huberta w wieku Linki zaprosiła nas do siebie ale ustaliłyśmy, że jak będzie ładna pogoda to oni wpadną do nas i posiedzimy na ogrodzie a jak brzydka to my ich odwiedzimy

Lecę ogarnąć siebie i Linkę, a T w pracy

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oj u Nas ze spaniem Amelki bardzo często jest właśnie tak , ze już praktycznie pada ze zmęczenia , ale spać nie będzie . Wtedy robi dosłownie wszystko , żeby nie spać . Cały dzięń o buziaka się nie możemy doprosić , ale jak ma iść spać to lata ode mnie do Męzsia i całuje Nas , to oko pokazuje , brawo bije , albo na głowie staje z podpartymi nogami , turla się jak szalona lub smieje się na głos

Śmieszne te Nasze brzdące , takei rozbrajające

Ale teraz wypracowaliśmy nowy sposób zasypiania . Po kąpieli karmię Amcię i odkładam ją do naszego łóżka , Mężuś sie kłądzie , ja wychodzę , opowiada jej 2-3 bajki i Ama śpi

Mężuś w każdym razie szczęśliwy , bo zawsze mu si marzył taki system

Agusiaczku to milych odwiedzinek . U Nas słonka nie ma , ale ciepło mimo to .
A ja chyba pochwaliłam za wcześnie , ze super się czuje i wieczorem jak mnie dziąsło boleć zaczęło , to myślałam , ze zwariuje . Spuchłam już i ciągną mnie szwy

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

A to obiecane kiedyś fotki motorku

Tak wyglądał po zakupie, to był mój prezent od T, zaręczynowy (zdjęcie z neta)

Ale jak postanowiłam nie kontynuować prawka to T się za niego zabrał i teraz wygląda tak, w sumie z tamtego motoru to tylko papiery zostały

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zdjęcia inmonujące !!! Widać , ze Mężuś się tym pasjonuje i sprawia mu to ogromna frajde

A jeździ na swojej furce ??? I tak w ogóle to bardzo oryginalny prezent zaręczynowy dostałaś

Ja się ciesze , bo dziś po pracy Mężuś przyjechal i zostaje na noc

Ból i opuchlizna trochę ustąpiły i mamcia dogadza mi lodami

Amelka dziś pluskała się w basenie i ogólnie boska była

Miłęgo wieczorku Kochane

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Mamy kolejne 2 ząbki

Dziś bylismy u znajomych ze studiów. Koleżanka rodzi we wrześniu. Slicznie wygląda

Agusiak motor świetny i jak Paulinka ładnie pozuje. Modeleczka
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochane dziękuję za miłe słowa o zdjęciach oraz za słowa uznania dla mego męża konstruktora

agi super, że mąż zostaje z Wami na noc, no ale w końcu nie mogło być inaczej przecież dziś Dzień Ojca i z kim miałby go spędzić jak nie ze swoimi ukochanymi dziewczynami

Oj korzystaj Kochana z tej kuracji lodami ile się da

Ami musiała superowo w baseniku wyglądać i chyba upalnie dziś u Was było bo u nas to ciepło ale raczej na kąpanie jednak za zimno. Kochana Ami wyczuła że mamusia jest niedysponowana i była grzeczniutka, cudowna dziewczynka

Sylka fajnie, że miło spędziliście dzień i nic dziwnego ,że po odwiedzinach Kubusia już nie mogą się doczekać własnego, nowego członka rodziny :)Chociaż drugiego takiego jak Kubuś nie będzie

Gratulacje za ząbki

Nam też dzień minął bardzo miło

agi koleżanka kupiła dla niego ten sam wózek co my mamy i także jest z niego bardzo zadowolona

Spokojnej nocki Kochane

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka super , ze odwiedzinki udane . I tak jak pisze Agula , po wizycie Kubusia , to każdy chciałby kolejnego brzdąca , patrząc na Niego i jego zachowanie . Ale to uniakt

Gratulacje za kolejne zębolki ... oj Kuba to ma już pokaźną kolkcję . Ekspresowo mu to idzie . A inne dzieciaczki w jego wieku tez już tyle zębów mają .W sumie różnica między naszymi dzieciaczkami duża nie jest , zaledwie 4 miesiące , a Ami ma tylko 6 ząbków .
Agusiaczku Kochana to prawda , że za czasów narzeczeństwa tolerancja była większa

Fajnie , ze Twój Mężuś z takim zamiłowaniem oddaje się swojej pasji , i ze robi to jak już Linka śpiocha

Kochana a ile Hubercik ma miesięcy ???
Oj jak ja uwielbiałam zawsze odusty

Oj wczoraj Mężuś został na noc , miał mecz oglądać , przygotowałyśmy z Mamcią jedzonko , ale biedulek wymęczony całym tygodniem pracy po 13 godz na tym słońcu , zasnął razem z Amelką podczas jej wieczornego usypiania

Dziś zapowiadli 26 stopni , ale póki co nie czuć tego , mimo że termometr pokazuje już 25 . Jakoś zimniej niz wczoraj .
Milej niedzieli