- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku u Nas na górze też gorąco , dlatego w ostatnią noc przed moją "przeprowadzką" do bielska na czas po zabiegu , postanowiliśmy przenieść się na dół do salonu . Będziemy chyba całe lato tam spać , bo na piętrze odychać nie można . W tamtym roku w połowie lata też uciekliśmy na dół , bo nawet wentylatr nie pomagał . Tyle , ze my na górze mamy malutkie pokoiki , a u Was to pewnie niezłe mety .
Kochana pewnie spróbuj podac na noc Lince samo mleko bez kaszki Może się uda . I jaka spryciula z Paulinki , że ściągnie sobie pampersa Szok . Amelka na szczęście nie opanowała tej sztuki
A ja piosenek jutro posłucham , bo teraz mi nie idą . Necik nie nadąża
Nic Kochane miłej nocki i do jutra
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
No my niestety nie mamy takiej możliwości bo w salonie nie ma specjalnie warunków do spania, no i jakby to powiedzieć, nie jesteśmy u siebie, tzn nie sami i na dole rano zawsze ktoś się krząta.
U nas faktycznie są w miarę wysokie pomieszczenia na poddaszu i jeszcze nad nami jest spora przestrzeń do dachu dlatego jakoś da się wytrzymać przy otwartych oknach ale w domku letniskowym na górze mamy takie malutkie pokoiki i tam to jest masakra, zaduch u upał niesamowity i jeszcze domek z drewna co także robi swoje.
Sylka Kochana wierzę że bardzo brakuje Ci rodziców, ja moich mam na co dzień, z mamą często się sprzeczamy lub sobie dogadujemy ale ogromnie się cieszę, że są blisko Oczywiście dziko marzymy o własnym kącie ale też w miarę blisko od jednych i drugich rodziców
Ale wspominałaś coś, że za kilka lat Wasi rodzice wracają do kraju? Dobrze zrozumiałam?
Spokojnej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka a domek w Polsce rodzice budują czy za granicą ?
Zajrzę jeszcze później a tym czasem miłego dnia życzę
U nas chmury i wieje
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś Nasz domk właśnie z drewna i pokoje małe na górze i ciepło bardzo . Ale dobrze , ż emożemy na dół zejść na lato .
Sylka dobrze , ze rodzice mają możliwosc dorobienia i budowy wymarzonego domu Kolejne 2 lata szybko zlecą , a później już kontakty będzeicie mieli częstsze
Amelka dzisiaj już obraziła się na butelkę , ale chociaż kanapki z maslem i szynką zjadła
Idziemy zaraz na zakupy Ale zimno i wietrznie dzisiaj
Buziaki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rodzice budują domek w Pl.
Kub dziś na śniadanie zjadł grzanki z czosnkiem i ziołami
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My byłyśmy z Mamcią i Amelką na długim spacerze , przy okazji zakupy zrobiłyśmy Uwielbiam być w Bielsku , przy okazji spaceru można załatwic wszystko . A u Nas niestety ,zakupy tylko autem
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi super, że zakupy z mamą udane
Dzisiaj już wracacie do domku czy jeszcze zostajecie?
U nas Kochana obecnie też zakupy tylko autkiem, chyba że jakieś takie małe to z wózkiem na spacerze mamy blisko do Lidla, Biedronki i Kauflandu ale jak jakieś ubrania kupić czy większe zakupy to tylko autkiem. Jak mieszkaliśmy w Dąbrowie Górniczej to do miasta było bliziutko i zawsze można było na nogach wyskoczyć. No ale coś za coś
Sylka fajnie, że Kubuś tak wszystko wcina. Linka też lubi czosnek i cebulę bo ja w ciąży także jadałam takie specjały i mocno pikantnie, z resztą jak zawsze bo lubię ostre jedzonko
Zdjęcia na fb są cudne ale ja jestem strasznie ciekawa jak wyglądali Państwo Młodzi w całej okazałości a zwłaszcza Twoja siostra w tej pięknej sukni
My dziś na zakupy pojechaliśmy bo musieliśmy Lince kupić buty bo wyrosła już z tych lekkich na lato. Kupiliśmy jej dwie pary butków i jedne z tej takiej jakby pianki, będzie miała po wyjściu z basenu i do piaskownicy, ogólnie do ściorania na podwórku
Kurcze jeszcze mi zimno ogromne wyszło na ustach i cała prawa strona mnie boli i nie mogę szerzej buzi otworzyć
U nas wszędzie pełno telewizji w sprawie Szymonka, dziś byli w Urzędzie Miasta i zabrali się z kontrolami za MOPS a my akurat chcieliśmy składać wniosek o zasiłek
Ale to chyba nieodpowiednia pora. Z resztą babka nam powiedziała że nadal mamy małe szanse bo ciągle bierze się pod uwagę rok 2010, czego ja nie jestem w stanie zrozumieć
Chyba odpuścimy ten zasiłek bo to jest jakieś nie do przejścia
Podobno są dosyć spore przeceny w SMYKU Muszę tam zajrzeć przy okazji
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku jak bym miała blisko te sklepy co Ty i mogła na sapcer wózeczkiem do nich jechać , to bym już nic więcej do szczęścia nie potrzebowała
Ja do sklepu spożywczego mam przeszło 2,5 km , do kolejnego 6 km , ale oba taką drogą , ze odpada spacer wózkiem Parę razy jak Ami była jeszcze maleńka to wybrałam się do sklepu wózkiem , ale to straszna meczarnia . Zero chodnika ,zakręty i kamierdolce . I oczywiście większość drogi po nieutwardzonym podłożu , co po opadach deszczu jest okropieństwem .
Super , ze zakupy się udału i Linka ma nowe buciki My tez musimy Amulce kupić , bo wyrasta ze swoich sandałków piankowych . A strasznie je lubię
Kurcze te kryteria przyznnawana wszelkich zasiłków to porażka całkowita Ja też się gubie w tym wszystkim .
A u Was jeszcze teraz te ekipy tv ... przyjemne to nie jest
Oj współczuje zimna na ustach ... paskudztwo . Ami też już 2 razy biedna miała
Agusiu do domku miałam w zasadzie dzisiaj wracać , ale zostaję do czwartku Jutro Mężuś pracuje do późna , a z kolei w czwartek musiałabym przyjechać do Bielska , zeby szwy ściągnąć i na złamanie karku wracać do domu , zeby Mężulkowi autko dać , bo ma wizytę u dentysty . Tak więc ustaliliśmy , ze najprościej będzie jak po dentyscie przyjedzie po Nas Mi to pasuje , bo jutro pojedziemy n spacerek na rynek na zakupy
A dzisiaj Mężuś skończył wcześniej , przyjechał i wybraliśmy się na prawie 3 godzinny spacerek Było super . Amelka tak kocha chuśtawki , ze jak chcieliśmy już wracać , to zrobiła awanture ...nie chciała schodzić z chuśtawek :P
Sylka zdjęcia na FB superowe !!! Kuba wymiata na każdej fotce , chyba Ci mały model rośnie Ty oczywiscie , tak jak już pisałyśmy , wyglądałaś zjawiskowo i niepowtarzalnie !!!!
Miłej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Super ze zakupy udane a Ty Agi rzeczywiście nie ciekawą masz trasę zakupową. Mam nadzieję że po zdjęciu szwów wszystko ładnie się zagoi
Kuba dziś urządził sobie zabawe w czasie kapieli P. P. nie zamknął drzwii i synek mu wszedł. Stał przy wannie i chlapał tatusia wodą. Smiechu i zabawy dla niego było tyle, że rechotał jak mała żabka. Chciałam go zabrac to protestował. No i stał tak przy wannie, chlapał woda P. póki ten nie wyszedł. Kuba cały mokry od głowy po skarpetki Szczęliwy że mógł umyć tatę
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi to super, że zostajesz jeszcze u mamci, zawsze to jakaś pomoc i odpoczynek dla Ciebie a przy okazji niezwykle miłe towarzystwo
No i skoro i tak miałabyś tu przyjeżdżać w czwartek to rzeczywiście takie rozwiązanie jest logiczne
Ale fajnie że Amcia lubi się huśtać na huśtawkach, Linka też to uwielbia, a zwłaszcza te na placu zabaw
Sylka ale musiał mieć P minę jak mu Kubuś wszedł do łazienki,hahaha Oj wyobraziłam to sobie i uśmiałam się na całego Mały, kochany urwisek
Przynajmniej dopilnował żeby się tatuś dobrze umył
U nas dziś słonko więc liczę na jakiś spacerek
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Męzowi nie przeszlkadzała wizyta Kubusia, świetnie razem się bawili. Tylko P. z bardzo się nie wyleżała w wannie Powiało go dzieś i chciał się wygrzac ale mu nie wyszło, bo KUba ciągle chlapał mu w twaRZ a P. wydawał jakieś odgłosy by mały się śmiał.
U nas pogoda pod psem. Szaro buro, wietrznie i nie wiadomo czy nie bedzie padać. Musze wyjśc pozałatwiać kilka spraw i może zajde do szwagierki to jakoś czas minie. Wrócimy Kuba sięzdrzemnie a ja zajmę się porządkami.
Chyba apetyt Jakubkowi wraca. Wczoraj zjadł normalnie obiad i kolację oraz kaszkę manną Dziś rano na sniadanie kanapeczkę z piersia z indyka
Ostatnio jego ulubionym zajęciem jest czytanie gazet komputerowych, które P. mu dał do zabawy. Przegląda te kartki i na głos komentuje po swojemu. Czyżby miał do tego smykałkę jak tata.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku co z tym żółtkiem u Was ???
Sylka Kuba miał fradję Mężuś musi wygrzac sie w inny sposób Ami tez czasami z zaciekawieniem podpatruję Tatusia pod prysznicem
A w Bułgarii mieliśmy taki ogromny prysznic , ze w trójkę tam wchodziliśmy i to dopiero była zabawa dla Niej
Super , ze apetyt wraca U Nas niestety znowu przystopował . Dzisiaj Ami danonka wcale nie chciała , ale jak zobaczyła , ze Paulinka je jogurt na śniadanie , to się jej podłączyła . I nadal swojego nie chciała . Musiałam jej otworzyć Nasz jogurt i wtedy zjadła pół opakowania .
Kupiłam jej dzisiaj sztućce i zobaczymy co będzie I małą buteleczke z baby Ono , do której pasuje smoczek z dr brown'sa . Na wodę ma taką i popija troszkę , a jak widzi tą dużą , z Brown'sa , z której mleko jej daje to nie chce . Może z małej mleko wypije .
I zakupy udane Udało i się biustonosz kupić i kilka par majteczek Oczywiscie innych rzeczy tez nakupiłam i Mężuś to chyba zabierze mi zaraz kartę hihihihi
Ale wracając do biustonosza , to mam z tym mega problem , bo mam różnicę między jedną z drugą piersią 1,5 rozmiara !!! W prawej nie mam wcale mleka już od kilku miesięcy i taka biedna jest . A co za tym idzie żaden biustonosz nie pasuje .
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi no u nas z żółtkiem nijak, tzn w ogóle go jeszcze nie podaję
Linka wzdryga się jak je jajko więc nie będę jej zmuszać jedynie od czasu do czasu zje troszkę jajecznicy.
Kurcze ale dziś miała dwie czarne kupki i marudziła cały dzień i nie wiem czy to zaś nie przez to nieszczęsne jabłko?
Fajnie, że zakupu udane i powodzenia z nową butelką oraz sztućcami
Linka sama je widelcem, po prostu rwie się żeby samej wszystko nabijać i najlepiej u nas sprawdziły się sztućce z IKEAm takie plastikowe, kolorowe
Oj Kochana to Ty cały ten czas karmisz tylko jedną piersią
O kurcze, nie wiedziałam jakoś umknął mi ten fakt. Moja Ty dzielna dziewczyno, podziwiam Cię
Ale tym bardziej super, że udało się kupić odpowiedni stanik
Sylka dobrze, że Kubusiowi apetyt wrócił
My dziś troszkę na dworze, troszkę w domku, Linka miała dziś marudny dzień i dużo spała, Była też dosyć nerwowa
Ale kurcze ta mała cwaniarka bierze klucze i normalnie wsadza je do zamka Nie umie jeszcze przekręcić, ale już trafia i to samo jest ze stacyjką w aucie.
Muszę na nią uważać bo kiedyś wyjdzie mi z domu i autem odjedzie
A dziś T jej puścił piosenkę Arki Noego Taki mały taki duży może Świętym być,to młoda oszalała, machała rączkami, kręciła bioderkami, podskakiwała i robiła obroty
Oj będzie szaleć kiedyś z rodzicami na koncertach Jak wszystko dobrze się ułoży to planujemy w przyszłym roku zabrać ją na Przystanek Woodstock
Miłego wieczorku Kochane