BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 10 miesiąc temu #376663 przez Agusiak
agi to szykuje Wam się fajny dzień pełen spotkań :)
My też dziś po chałpach chodzimy bo najpierw do teściów na obiad urodzinowy i kawkę a potem zostawimy u nich Paulinkę i skoczymy na chwilę do znajomych zobaczyć ich córeczkę :)
Urodziła się w marcu a jeszcze nie było okazji się spotkać. No i panowie pewnie też coś sobie chlapną :silly: :blink: :P

U nas właśnie syn szwagierki jest taki opiekuńczy w stosunku do Paulinki, że aż na prawdę miło popatrzeć jak taki maluszek troszczy się o drugiego malucha :)

Sylka agi ma rację, wiecie już że Kubuś sprawdzi się jako starszy brat więc do dzieła, nie ma na co czekać :P :blink: :P

Miłego dnia kochane :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 miesiąc temu #376831 przez sylka
Na rodzeństwem dla Jakubka popracujemy za jakiś czas jak wszystko się ułoży co ma :)

Dziś dzień spędziliśmy spacerowo najpierw na procesji a później na poobiednim spacerku :) A jak Wam minął dzień?

12 lata 10 miesiąc temu #376857 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Nam dzień minął bardzo miło :)
Wszystkie odwiedziny zaliczone i udane, a wcześniej Paulinka była z dziadkami na procesji.

Powoli przygotowujemy się do jutrzejszego kibicowania, strefa kibica w salonie już gotowa, wszystkie gadżety i akcesoria także na swoim miejscu, ubranko Linki gotowe tak więc pozostaje tylko czekać na mecz :)
Ja to specjalnie fanem piłki nożnej nie jestem no ale wiadomo taka okazja to trzeba się bawić :laugh:

agi a Wy kiedy wylatujecie, jutro w nocy?

Miłego wieczoru :)

12 lata 10 miesiąc temu #376876 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Agusiaczku ale Wam fajnie dzionek zleciał :) I Paulinka z dziadkami pobyła , a Wy sami wybyliście :) Super , ze odwiedzinki się udały :)
Oj to u Was prawdziwa ekipa kibiców :) Nawet Lineczka przebrana będzie :) Oj z takimi kibicami to musi byc dobrze :) Ja też nie jestem fanką piłki , wiec jakoś spływa po mnie to całe euro2012 :P Zrób zdjęcie małego kibica i pokaż nam :)

Sylka oj to tzrymamy kciuki,żeby wszystko szybko sie ułożyło , bo Kubuś garnie się do dzieci :)

Nam dzionek przeleciał milusio i ekspresowo . Obiad u Mamci pyszny , a nawet 16 goląbków do domku dostałam :) Pomrożę i będa jak znalazł na obiadki na szybko :) Potem kawka u znajomych i na koniec grill u przyjaciół :)
Pakowanie zakończone i pozostało odpocząć troszkę , wyspać się i rano ruszamy :) Agusiu o 9 rano musimy być już na lotnisku :)

Kochane moje będę bardzo tęskniła za Wami .... już mi przykro ,że tyle nie będę Was widziała , a raczej czytała :( Mam nadzieję , ze będziecie miały super pogodę i czas miło Wam minie .

Całuję Was mocno :kiss: :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #376890 przez Agusiak
Aguś jak dasz radę jeszcze tu zajrzeć przed wylotem i to przeczytać to życzę Wam wspaniałego wypoczynku, pięknej pogody i przede wszystkim szczęśliwej podróży :)
Kochana niech Ci nie będzie przykro i nie myśl o forum tylko wypoczywaj i ciesz się wspaniałymi wakacjami :laugh: A jak wrócicie to wszystko nam opiszesz :P
My tu będziemy na Ciebie czekać i nigdzie się nie ruszymy :lol:
Buziaki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

Super, że mieliście taki fajny dzień i jeszcze gołąbki zarobiłaś, mniam :laugh:

Spokojnej nocki :)

12 lata 10 miesiąc temu #377328 przez Agusiak
dzień dobry dziewczynki :)

My znowu walczymy z lekkim przeziębieniem i katarkiem :(
Katar u małego dziecka to jakiś koszmar jest, męczy się bidulka, ciężko oddychać a odciągania nie znosi :dry:

Zajrzę później.

Miłego dnia :)

12 lata 10 miesiąc temu #377627 przez Agusiak
Dziewczynki mnie też dopadło :(
Katar leje się z nosa i gardło boli okrutnie.
Kurujemy się.

Pozdrawiamy :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #377641 przez sylka
Agusiak zdrówka dla Ciebie i Paulinki.

U nas póki co (odpukać) wszyscy zdrowi. Jutro mamy w mieście piknik rodzinny przygotowany przez Mlekovitę dla dzieci na Dzień Dziecka to sporo atrakcji bedzie a że to 10 min od nas to napewno się wybierzemy :)

12 lata 10 miesiąc temu #377929 przez Agusiak
Sylka Kochana to udanej zabawy :)
takie imprezy są bardzo fajne i można spotkać innych rodziców z dzieciaczkami :)

My nadal walczymy z katarem ale wiadomo jak to katar, musi swoje minimum 7 dni trwać :angry: :dry:
Ale aż nic się nie chce przez niego robić, dobrze że nocki Paulinka już ma lepsze i przesypia je w całości chociaż z wieczornym zasypianiem jest niezła zabawa :huh:

Buziaki dla Was :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu #378865 przez Agusiak
Dzień dobry :)

agi mówiłam że bez Ciebie to będę tu monologi prowadzić :silly:

U nas nadal katar ale mam nadzieję, że już niedługo pójdzie sobie na dobre :)

Miłego dnia wszystkim mamom i dzieciaczkom :)

12 lata 10 miesiąc temu #379323 przez Kozłowska
Witajcie kochane
Przepraszam za nie obecność. Od tygodnia próbowałam się zalogować ale ciągle wyskakiwało mi że nie nie można odnaleźć strony, aż mój mężu dosiadł się i znalazł przyczynę :dry: Ojj ja głupiutka jestem. Nie wiem jak to się stało ale dodałam stronę do zagrożonych i antywirus nie pozwalał mi jej otworzyć :silly: Podejrzewam że mój łobuziak mi coś poprzestawiał :blink:
U nas raz lepiej raz gorzej choć ostatnimi czasy to było kiepsko :dry: Młodemu na raz wybijają się jedynki i dwójki więc mało sypiałam a jeszcze w dzień to myślałam że wyjdę z siebie i stanę obok :huh:
Co do chrzcin to imprezka sama nie wiem jak to napisać może w skrócie goście przyszli najedli się dali małemu prezent i o 16 było po wszystkim :( Przykro nam się zrobiło strasznie bo jak zwykle okazało się że znajomi i sąsiedzi maja więcej uczucia do naszego synka niz rodzinka. Jedynie moja siostra chrzestna Matiego zachowała się Super i była w szoku zachowaniem innych.Dziadka nie było bo wyjechał na kontrakt a "Pani Babcia" brak słów...... Młody z prezentów dostał rowerek od nas medalik od siostry i dziadka i kasę. Chrzestny poczuł się w obowiązku zapłacić za zdjęcia tylko nie wiem czy tak chciał czy bardziej chciał pokazać że skoro my zapłaciliśmy to on też jest zmuszony :dry: W każdym bądź razie mam to w nosie. A dostał jeszcze zabawkę z ikei i od sąsiadeczek konia na biegunach :silly: Wstawię może jutro zdjęcia bo mam wolne tylko muszę najpierw zrzucić :blink:
Agi już wypoczywa ależ jej zazdroszczę. A prze de mną jeszcze tak daleko do urlopu.
A no bo bym zapomniała mamy za sobą pierwszą wizytę u fryzjera - jednak nie udana :blink: Mały uciekał strasznie a tak bym chciała mu te piórka z ciąć żeby mu się włoski wzmocniły. Mężu juz wypatrzył jakąś maszynkę w lidlu od poniedziałku i stwierdził że ogolimy go na śpiocha :silly:
No i własnie zadzwonił chrzestny który się do niego wybiera już od 2 tygodni ze dzis znów nie przyjdzie. Szkoda słów biorę młodego jeszcze na 30 minut z psiorem na dwór.
Nauczyliśmy się też nowych słów : idę, nain, tila( tak woła na pieska"tequila") :lol:
Dobra zmykam kochane bo mój szkrab już mi włazi na ławę i ciągnie za kabel od laptopa :ohmy: Ojj mój łobuz nie ma na niego mocnych chyba nei było miejsca gdzie by jeszcze nie wszedł :cheer: lub się nie w skrobał :cheer:
Buziaczki udanego kibicowania
Mój mężu zaprosił sobie sąsiada no i dziadek jest to zapowiedział się że przyjdzie na 20 ;) Najfajniej bedę miała ja bo pójdę sobie do sąsiadki na ploteczki :silly:

Całuski kochane :kiss: :kiss:

12 lata 10 miesiąc temu - 12 lata 10 miesiąc temu #379338 przez sylka
Kozłowska fajnie że napisałaś :)
Rodziną się nie przejmuj, różnie z nią bywa najważniejsze byście waszą 3 byli szczęśliwi a reszta to dodatek :) Czasem obcy ludzie są bardziej przychylni i pomocni w razie złych chwil niż "rodzina"

Dziś robiłam ostatnie zakupy na ślub siostry. Kupiłam mężowi krawat, dla siostry kartkę z życzeniami, ozdobne pudełko na schowanie kuponów totka i kaski. Kubus już jest ubrany ja także a P. brakowało tylko krawatu pod kolor sukienki. Musze jeszcze poprosić szwagierkę by dokarmili nam psa na czas naszej nieobecności i w piątek wyjeżdzamy.

Jakubek dziś na podwórku podłapał 1,5 roczną koleżankę, dawał jej cześć chodzili za rączkę i dawał jej buziaki w policzek. Najwidoczniej wpadła mu w oko :lol:
Później smigał z mies. młodszym kolegą i jego tata zaskoczony był jaki KUba jest zwinny (wspinał się sam na drabinki i chodził po nich)

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:

12 lata 10 miesiąc temu #379587 przez Agusiak
dzień dobry :)

Kozłowska to kiepsko z tymi chrzcinami się rodzinka zachowała, szkoda gadać :huh: :dry: :(

Pisz częściej co u Was bo wpadasz jak po ogień :P :P

Sylka Kubuś słodziak :)

Nas ostatnio na placu zabaw zaczepiło takie młode małżeństwo z 1,5 roczną córką i myśleli że Paulinka też ma tyle lub więcej :) a jak powiedzieliśmy, że za kilka dni skończy 13 miesięcy (bo to było chyba tydzień temu) to nie mogli uwierzyć, powiedzieli że jest duża i że tak zasuwa jak starsze dzieci :)

A w domu no cóż...wszędzie chodzę za nią bo co z tego, że mamy bramki na schodach jak mała kwoczka łazi już po krzesłach, fotelach, meblach, wchodzi na kominek i ogląda sobie stojące na nim przedmioty :)
Wczoraj robiła porządek w szafce z przyprawami i wszystkie wyjmowała a te które jej się nie spodobały zanosiła do kosza na śmieci. Z resztą ostatnio różne rzeczy znajdujemy w różnych ciekawych miejscach :silly: :huh: :lol:

Sylka zazdraszczam weselicha, z niecierpliwością czekam na zdjęcia :)
Oby tylko pogodę mieli :)

Miłego dnia :)

12 lata 10 miesiąc temu #379616 przez sylka
Agi Kuba też wszędzie się wspina i chowa rzeczy :) Ostatnio jak robiłam obiad wlazł mi do obrotowej szafki z garkami i siedział zadowolony :)

Fajnie że Paulinka już taka mobilna :D U nas też mówią że Kuba wygląda na starszego.

12 lata 10 miesiąc temu #379804 przez Kozłowska
My też często słyszymy że Mati wygląda na dużo starszego. Zresztą mam porównanie u sąsiadeczki Lenka ma ponad dwa latka, a różnica jest zaskakująco nie wielka. Ale zawsze dla żartów mówię że po mnie on taki duży hehe.
My dziś wybieraliśmy się na spacerek ale młody coś stękał więc stwierdziłam że poczekam na kupkę a on zrobił co swoje i usnął :cheer: No więc zmieniłam mu pampka na śpiocha - wyjdziemy na rowerek jak wstanie :lol: Kurcze kiedyś było tak że co rano po sniadanku lub jeszcze przed była kupka a teraz to nigdy nie wiadomo. Ostatnio nawet mężu do mnie dzwonił jak byłam w pracy że nas syn potrafi już zrobić kupkę do wody jak się kapie :unsure: A siusiu nie zrobi bo wie że nie wolno. Jak mu się siusiu chce to płacze i trzyma się za siusiaczka. No cóż teraz trzeba wytłumaczyć że kupki też nie wolno :blink:
A ja dziś jakaś taką nie bardzo jestem. Pogoda jakaś taka dziwna raz ciepło i świeci słonka, a raz pochmurno i wieje jak nie wiem.
A w reserved są w promocji koszulki dla dzieciaczków po 9,99 i 14,99zł :lol: Mężu powiedział że mi blokadę założy normalnie ale jak taka cena to się oprzeć przecież nie da.
Dobra trza wykorzystać chwilę spokoju i może głowę umyje...Kurcze jak miałam długie włosy to myłam je co 4 dni i nie przetłuszczały mi się wcale, a teraz na drugi dzień już nie mogę na nie patrzeć.
Buziaczki miłego dzionka

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka