- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

My też dziś po chałpach chodzimy bo najpierw do teściów na obiad urodzinowy i kawkę a potem zostawimy u nich Paulinkę i skoczymy na chwilę do znajomych zobaczyć ich córeczkę

Urodziła się w marcu a jeszcze nie było okazji się spotkać. No i panowie pewnie też coś sobie chlapną

U nas właśnie syn szwagierki jest taki opiekuńczy w stosunku do Paulinki, że aż na prawdę miło popatrzeć jak taki maluszek troszczy się o drugiego malucha

Sylka agi ma rację, wiecie już że Kubuś sprawdzi się jako starszy brat więc do dzieła, nie ma na co czekać

Miłego dnia kochane

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Dziś dzień spędziliśmy spacerowo najpierw na procesji a później na poobiednim spacerku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Nam dzień minął bardzo miło

Wszystkie odwiedziny zaliczone i udane, a wcześniej Paulinka była z dziadkami na procesji.
Powoli przygotowujemy się do jutrzejszego kibicowania, strefa kibica w salonie już gotowa, wszystkie gadżety i akcesoria także na swoim miejscu, ubranko Linki gotowe tak więc pozostaje tylko czekać na mecz

Ja to specjalnie fanem piłki nożnej nie jestem no ale wiadomo taka okazja to trzeba się bawić

agi a Wy kiedy wylatujecie, jutro w nocy?
Miłego wieczoru

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Agusiaczku ale Wam fajnie dzionek zleciał

Oj to u Was prawdziwa ekipa kibiców

Sylka oj to tzrymamy kciuki,żeby wszystko szybko sie ułożyło , bo Kubuś garnie się do dzieci

Nam dzionek przeleciał milusio i ekspresowo . Obiad u Mamci pyszny , a nawet 16 goląbków do domku dostałam

Pakowanie zakończone i pozostało odpocząć troszkę , wyspać się i rano ruszamy

Kochane moje będę bardzo tęskniła za Wami .... już mi przykro ,że tyle nie będę Was widziała , a raczej czytała

Całuję Was mocno

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kochana niech Ci nie będzie przykro i nie myśl o forum tylko wypoczywaj i ciesz się wspaniałymi wakacjami

My tu będziemy na Ciebie czekać i nigdzie się nie ruszymy

Buziaki

Super, że mieliście taki fajny dzień i jeszcze gołąbki zarobiłaś, mniam

Spokojnej nocki

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

My znowu walczymy z lekkim przeziębieniem i katarkiem

Katar u małego dziecka to jakiś koszmar jest, męczy się bidulka, ciężko oddychać a odciągania nie znosi

Zajrzę później.
Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Katar leje się z nosa i gardło boli okrutnie.
Kurujemy się.
Pozdrawiamy

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas póki co (odpukać) wszyscy zdrowi. Jutro mamy w mieście piknik rodzinny przygotowany przez Mlekovitę dla dzieci na Dzień Dziecka to sporo atrakcji bedzie a że to 10 min od nas to napewno się wybierzemy

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

takie imprezy są bardzo fajne i można spotkać innych rodziców z dzieciaczkami

My nadal walczymy z katarem ale wiadomo jak to katar, musi swoje minimum 7 dni trwać

Ale aż nic się nie chce przez niego robić, dobrze że nocki Paulinka już ma lepsze i przesypia je w całości chociaż z wieczornym zasypianiem jest niezła zabawa

Buziaki dla Was

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi mówiłam że bez Ciebie to będę tu monologi prowadzić

U nas nadal katar ale mam nadzieję, że już niedługo pójdzie sobie na dobre

Miłego dnia wszystkim mamom i dzieciaczkom

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
Przepraszam za nie obecność. Od tygodnia próbowałam się zalogować ale ciągle wyskakiwało mi że nie nie można odnaleźć strony, aż mój mężu dosiadł się i znalazł przyczynę

U nas raz lepiej raz gorzej choć ostatnimi czasy to było kiepsko

Co do chrzcin to imprezka sama nie wiem jak to napisać może w skrócie goście przyszli najedli się dali małemu prezent i o 16 było po wszystkim

Agi już wypoczywa ależ jej zazdroszczę. A prze de mną jeszcze tak daleko do urlopu.
A no bo bym zapomniała mamy za sobą pierwszą wizytę u fryzjera - jednak nie udana

No i własnie zadzwonił chrzestny który się do niego wybiera już od 2 tygodni ze dzis znów nie przyjdzie. Szkoda słów biorę młodego jeszcze na 30 minut z psiorem na dwór.
Nauczyliśmy się też nowych słów : idę, nain, tila( tak woła na pieska"tequila")

Dobra zmykam kochane bo mój szkrab już mi włazi na ławę i ciągnie za kabel od laptopa

Buziaczki udanego kibicowania
Mój mężu zaprosił sobie sąsiada no i dziadek jest to zapowiedział się że przyjdzie na 20

Całuski kochane

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Rodziną się nie przejmuj, różnie z nią bywa najważniejsze byście waszą 3 byli szczęśliwi a reszta to dodatek

Dziś robiłam ostatnie zakupy na ślub siostry. Kupiłam mężowi krawat, dla siostry kartkę z życzeniami, ozdobne pudełko na schowanie kuponów totka i kaski. Kubus już jest ubrany ja także a P. brakowało tylko krawatu pod kolor sukienki. Musze jeszcze poprosić szwagierkę by dokarmili nam psa na czas naszej nieobecności i w piątek wyjeżdzamy.
Jakubek dziś na podwórku podłapał 1,5 roczną koleżankę, dawał jej cześć chodzili za rączkę i dawał jej buziaki w policzek. Najwidoczniej wpadła mu w oko

Później smigał z mies. młodszym kolegą i jego tata zaskoczony był jaki KUba jest zwinny (wspinał się sam na drabinki i chodził po nich)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Kozłowska to kiepsko z tymi chrzcinami się rodzinka zachowała, szkoda gadać

Pisz częściej co u Was bo wpadasz jak po ogień

Sylka Kubuś słodziak

Nas ostatnio na placu zabaw zaczepiło takie młode małżeństwo z 1,5 roczną córką i myśleli że Paulinka też ma tyle lub więcej

A w domu no cóż...wszędzie chodzę za nią bo co z tego, że mamy bramki na schodach jak mała kwoczka łazi już po krzesłach, fotelach, meblach, wchodzi na kominek i ogląda sobie stojące na nim przedmioty

Wczoraj robiła porządek w szafce z przyprawami i wszystkie wyjmowała a te które jej się nie spodobały zanosiła do kosza na śmieci. Z resztą ostatnio różne rzeczy znajdujemy w różnych ciekawych miejscach

Sylka zazdraszczam weselicha, z niecierpliwością czekam na zdjęcia

Oby tylko pogodę mieli

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Fajnie że Paulinka już taka mobilna

- Kozłowska
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Samo szczęście:)
My dziś wybieraliśmy się na spacerek ale młody coś stękał więc stwierdziłam że poczekam na kupkę a on zrobił co swoje i usnął

A ja dziś jakaś taką nie bardzo jestem. Pogoda jakaś taka dziwna raz ciepło i świeci słonka, a raz pochmurno i wieje jak nie wiem.
A w reserved są w promocji koszulki dla dzieciaczków po 9,99 i 14,99zł

Dobra trza wykorzystać chwilę spokoju i może głowę umyje...Kurcze jak miałam długie włosy to myłam je co 4 dni i nie przetłuszczały mi się wcale, a teraz na drugi dzień już nie mogę na nie patrzeć.
Buziaczki miłego dzionka