- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiaczku co za wredne koty u Was ! U Nas też kiedyś tak piszczały,wrzeszczały czy jak to nazwać . Był to tak hałaśliwy i przerażający wyk , ze ciary mnie przechodziły . Współczuje .
A temperatura na poddaszu u Nas podobna . Duchota i parno jak nie wiem . Na dole wspomagam się wentylatorem . Może też spróbujcie .
Ale się uśmiałam z zachowania Linki Jakie te dzieci rozumne już sa Spryciula mała pochowała wszystko i koniec Rozbrajająca jest
Sylka ale Kubuś ma spanie Ja to się wybudzam przy byle odgłosie ...Ami też czasami . A jak zakupy się udały ? Sandałki kupione ?
Ja dzisiaj pojechałam na zakupy z dziewczynkami .Potem zawiozłam Linkę na wieś do rodzinki na tydzień , po tym tygodniu z rewizytą wpadnie do Nas kuzynka Paulinki też na tydzień .
Wyczyściłam dzisiaj w Końcu wózek Amelki ... x landera . Musze zdjęcia porobić i wystawić na allegro , moze się sprzeda I kupiłam dziś nową skarbonkę ...zaczynamy zbierać kase na przyszłoroczne wakacje Już 200 zł tam wrzuciliśmy
A wieczorem po uspaniu Amy dostałam jakiegoś powera Wyprasowałam całe zaległe pranie i dokończyłam segregację ciuchów ...juz się nie łudze , ze będę miała figurkę z przed ciąży i wywaliłam wszystko co za małe . Linka skorzysta , a resztę dam mamie , niech da komuś
Jutro batalia z butami i kuchnią
Miłego wieczorku
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Sandałki oczywiście kupione. Likwidują u nas sklep na osiedlu i kupiłam z Renbuta www.smykowakopalnia.pl/OBUWIE_WCZESNODZIECI%C4%98CE-7916i za 79 przecenione ze 115 Także zakupy udane.
Dzień minął na pluskaniu się w basenie i wieczorem w wannie
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi ale fajnie Lince że jedzie na wieś do rodziny
No a potem to będziesz miała wesoło z dwiema nastolatkami i malutką Ami
Widzę, że wielkich porządków ciąg dalszy
Ja też ostatnio przerzuciłam całą moją szafę, ciążowe ubranka dałam koleżance, te już dawno za małe siostrze, a resztę wystawię przed dom jak będę jeździli zbierać odzież.
Czyli jednak sprzedajcie x landera? Kiedyś pisałaś że chcecie go zostawić?
Powodzenia jutro w dalszym sprzątani
Sylka świetne te sandałki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Mam nadzieję, że dziś już koty sobie odpuszczą nocne krzyki
Spokojnej nocki
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku super , ze spotkanie takie udane Ja już nie mogę się doczekac kiedy i ja udam się na babskie spotkanie . Ale najpierw Amelka musi odstawić sie od piersi . Z ludźmi z pracy raczej sie nie spotkam , bo to w większości mężczyźni . Kobiety , które ze mna pracowały były dużo starsze ode mnie i jakby zazdrosne o to,że fajnie dogaduję sie z wszystkimi i mam super sprzedaż . Zawsze wolałam pracowac z mężczyznami swoją droga . Najfajniej było w Żywiec Trade ...byłam jedyną przedstawicielką handlową na Nasz oddział ... i chyba z 50 facetów
X Landra sprzedaję , bo nie zanosi się na kolejne dzidzi Nie ma co ryzykować . A jeśli coś w tej kwestii się zmieni , to kupimy nowy wózeczek
Słońce już przebija się przez chmurki , więc zapowiada się kolejny upalny dzień . Człowiek to ma skłonność do narzekania . W zimie za zimno , a w lecie za ciepło
Zaraz wypiję kawkę i idziemy na spacerek Ami kombinator mały właśnie wsadziła mój telefon do otworu w pchaczu u nie wiem jak go wydobędę
Miłej soboty
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi no ja w sądzie niestety nie miałam takiego szczęścia, bo mieliśmy w wydziale tylko jedno faceta, który na dodatek przeniósł się później do Policji Byli informatycy i kilku sędziów a tak to same baby jak to w urzędzie KOSZMAR!!!!!!
Też zawsze zdecydowanie wolałam pracować z mężczyznami niż kobietami, nawet w szkołach miałam przede wszystkim kolegów i kilka fajnych koleżanek
A to Ami psotnik mały, mam nadzieję, że jednak jakoś wydobędziesz ten telefon
U nas ostatnio Linka lubi wsadzać różne rzeczy do widea, ostatnio chciała tam upchać pilota i spinki do prania
Paulinka nie spała dziś od 2 do 4 w nocy i ja oczywiście też, zasnęła w końcu na fotelu, przeniosłam ją do łóżeczka i pospałyśmy do 7.30.
Nie wiem czy było jej za gorąco czy coś ją bolało?
A mężuś zaś dziś w pracy
U nas też troszkę pochmurno ale i tak już czuć że będzie upał. Ja tam na zimę nie narzekam bo ją lubię Lato jest super ale temp. ok 35-37 stopni to już gruba przesada
Tata mi mówił że w radio głosili, że jest u nas przekroczenie ozonu o ileś tam i żeby nie przebywać z małymi dziećmi zbyt długo na dworze popołudniami. To podobne przez te burze się tak porobiło...
agi i jedziecie w końcu gdzieś nad wodę? Wymyśliłaś jakąś wycieczkę?
Miłego dnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Byliśmy w Pepco i jestem zadowolona, kupiliśmy parę ciuszków, kaloszki za 15 zł i takie żółte krzesełko turystyczne za 20 zł, będzie je można zabierać na wypady za miasto :)o takie:
www.pepco.pl/promocja/super-hit
W realu dokupiliśmy sztormiaczek do kaloszków więc na deszczowe dni jesteśmy przygotowani no i tą wanienkę dmuchaną na wyjazd
A i co najważniejsze zaopatrzyliśmy młodą w kask rowerowy także można już podróżować pełną parą
A Wam jak mija dzień?
Linka śpi a jak się obudzi to czeka ją basenik
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiaczku super , ze zakupy takie udane Rewelacyjne to krzesełko Ju sobie wyobrażam jak Linka będzie świetnie w nim wyglądała Jak na nie zareagowała ?
I nawet kask udało się kupić ! Oj nie próżnowaliście dzisiaj
Kurcze sztormiaczek to super pomysł ! Musze też kupić . Po ile kupiłaś ?
Telefon z pchacza wydobyłam , ale dzisiaj wyjątkowo psotny dzień miała moja córcia ! W jednej chwili , to o mało zawału nie dostałam . Jeździła z pchaczem po pokoju i podjechała do schodów . Bawiła się prz poręczy i nagle wyk...patrze a Ona głowę między szczebeli poręczy wsadziła i zablokowała się !!! Na szczęście szybko jej pomogłam , bo najzwyczajniej wsadziła głowę i przekręciła ją . Skończyło się na jej i moim strachu
I okazało sie dzisiaj , ze Ami pięknie po schodach potrafi wchodzić . Jeszcze nie dawno na czworaka wchodziła , a dzisiaj normalnie trzymała się szczebelków i weszła . Kurcze musze tej bramki pilnowac , zeby była zawsze zamknięta .
Nad wodę dziś nie pojechaliśmy . Mężuś do późna pracował , jak wrócił to pojechaliśmy do Bielska na obiad i tyle . W ogóle jakaś wypompowana jestem . Nie chce mi sie nic , a już na pewno nie chce mi sie przebywać na polu.Duchota daje mi popalić . Dziś z tego wszystkiego tak mi cukier skakał , ze mam dość .
Ide dziś wcześniej do spania .
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zawału bym dostała jakbym zobaczyła Kubę z głową między szczebelkami!!! Wierzę , że nieźle się wystraszyłaś.
Dziś kupiłam mu kalosze został tylko płaszczyk no i mam na oku kurteczkę jesienną
Agusiak krzesełko rewelacyjne U mnie w Pepco nie widziałam kaloszy. Pochwal się jakie kupiłaś
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi sztormiaczek kupiłam w realu za 12 zł Nie jest specjalnie piękny, bo taki zwyczajny, granatowy z niebieskim ale za tą cenę to nie będę wybrzydzać
Tylko my mamy rozmiar 92 jest taki luźny dosyć ale może być, a mniejszych u nas nie było. Może w innym realu by były.
Uśmiałam się z tego co Ami zmajstrowała przy schodach chociaż wiem że to nie było dla Ciebie na pewno śmieszne jak to zobaczyłaś. Dobrze że nic się nie stało I Ami też już zasuwa na nóżkach po schodach, no widzisz a za chwilę nie będzie już potrzebowała przedmiotów żeby się przytrzymać i nawet nie będziesz wiedzieć kiedy jak przybiegnie sama do Ciebie
Nie dziwię Ci się że nie chciałaś dziś domku opuszczać bo ja też jak nie muszę to przyznam szczerze, że siedzę w domku bo strach wyjść w takie upały, siedzimy jedynie na tarasie bo tam chociaż cień jest.
I uważaj kochana na siebie z tym cukrem, oszczędzaj się i nie przemęczaj.
A Linka jak na razie ucieka z tego krzesełka ale tak miała na początku z każdym więc pewnie się niedługo przyzwyczai
I dziewczynki mam problemik. Małą mi strasznie wysypało. Cały brzuszek, klatka piersiowa, ramionka, plecki aż do pupki są pokryte różowymi maleńkimi krostkami, są bledziutkie ale w dotyku przypominają kaszkę. Nie wiem co to, potówki raczej nie, uczulenie na krem na słońce też nie bo całą ją nim smaruję a nigdzie indziej nie ma wysypki, nie jadła nic nowego, nie mamy też nowego płynu do kąpieli ani prania. 3dniówkę też raczej wykluczam bo nie zauważyłam żeby miała ostatnio gorączkę no ale prze te upały to i tak cała była gorąca. Macie może jakieś podejrzenia co by to mogło być??
Jak nie przejdzie to w poniedziałek czeka nas lekarz.
A my jutro jeśli nie będzie padać to jedziemy na jeden dzień na działeczkę, dziadkowie tak siedzą więc ich odwiedzimy
U nas chyba zbiera się na burzę, Linka bardzo marudna, musieliśmy ją wykapać już o 19 a zasnęła o 21.30
Spokojnej nocki
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wasze kaloszki świetne Sama bym kupiła jakbym znalazła je w Pepco a tak polowałam na allegro
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A do kaloszków kupiłam sztormiaczek w realu za 12 zł
Spore są teraz w większości marketów przeceny i promocje.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja bym nie psikała by nie podraźnić skóry i za bardzo wysuszyć.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka kurcze nie chcę Cię skłamać więc przyznam szczerze że nie zwróciłam uwagi
Ale może jak były kalosze to sztormiaki też. Jeśli masz Pepco gdzieś blisko to może podejdź i sprawdź bo nie chcę Cię wprowadzić w błąd. Ale na pewno są one po marketach różnych nie tylko w realu.