- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agusia,zazwyczaj kopiuję wiadomości,ale dzisiaj jakoś mi to umknęło

W skrócie to marudziłam i narzekałam na Hanię. Babcia dzisiaj była z nią na dworze i stwierdziła,że więcej niż 45 minut nie da rady. No taki szogun z niej... Boooożeeee,kiedyś mnie do psychiatryka zamkną jak się nie zmieni ta moja dziewczyna. Normalnie,robię z niej małą księżniczkę,zakładam jej płaszczyk,beret a ona mi na każdy płot wchodzi(siatkę,która się ciągnie przez całą wieś,bo to ulicówka),każdy słup,znak drogowy jest jej i to co ona przy nich wydziwia to w klubach Go Go nie widzieli...
Ja dzisiaj z rańca byłam niedysponowana. Tak mnie bolała głowa jak chyba nigdy

Hanula ostatnio lepiej zasypia w dzień i nawet ładnie śpi. Wiadomo,że nie są to już 3 godz.,ale 1,5 spokojnie. No i mam nadzieję,że tak będzie jeszcze długi czas,najlepiej aż do przedszkola

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
A ja mam nadzieję,że zrobię szybciutko te zaproszenia i będę mogła jechać do rodziców

Agi,domyślam się jaka jesteś podekscytowana tą kołyską

Nie pamiętam już co tam pisałyście i co ja jeszcze rano skrobnęłam,trudno.
Wczoraj przyszły moje papiery i dziurkacze,kupiłam jeszcze dużą butelkę kleju z brokatem i taka byłam przeszczęśliwa

I tym radosnym akcentem kończę i mówię dobranoc!!!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Napisałam elaborat i nacisnęłam coś i mi wszystko usunęło

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Fajnie czytać o Twoim zapale do pracy

Wyobraziłam sobie jak ciężko bywa Ci na spacerach z Hanulą i jak doprowadza Cię/Was do furii chwilami . Ale mimo to , jak przeczytałam , ze w niejednym klubie GOGO nie widzieli takich wygibasów , to aż zaśmiewałam się na głos

Hanula to mały kochany Demonek

Mam nadzieję , ze dziś poczujesz się lepiej . Ale z tego co opisałaś , to objawy podobne do migreny niestety

Sylka już remont pokoju Kuby zaplanowany ??? Pokaż dywan

Agusiu jak się czujesz Kochana ???
Nic idę farbować włoski

Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

Sylka super że remont kuchni został opanowany a zmywarka okiełznana i nawet zagoniona już do roboty

I jak się spisała? Naczynia lśnią?

Gosiu ja też zawsze cieszę się jak dziecko jak mam coś nowego, związanego z moimi zainteresowaniami

Ja także uśmiałam się z Hani gogo, hahaha

Mnie krew zalewa jak muszę młodą ubrać. Powiem Wam że latem to chyba to oleję i będzie latać na golasa

Aguś dziękuję, czuję się bardzo dobrze chociaż wiem już że fasolka nie lubi snaków

Dobra lecimy na śniadanko i do teatru

Miłego dnia

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Zmywarka lux pozmywała

Dywanik upatrzyłam taki allegro.pl/show_item.php?item=3015814329...ff9b62fb8b71e1e483bb (niebieski) Kolorki na ściane bedzie jasny zółty, sciana z oknem zielen i sufit podwieszany przy ściane z oknem niebieski. Sufit taki typ jak tu na foto. Kolory farby juz dobrałam w programie do wizualizacji

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Było rewelacyjnie, uśmiałam się jak nie pamiętam kiedy, młoda też świetnie się bawiła i ogólnie extra sprawa, już czyham na kolejne przedstawienie

W trakcie gry niestety nie można było robić zdjęć żeby nie przeszkadzać aktorom ale myślałam że po przedstawieniu będzie można porodzić fotki z tymi stworkami a oni poszli i już nie wrócili więc tylko to mi się nie podobało. Ale z samego przedstawienia mamy nakręcony filmik.
To kilka fotek przed i po

Sylka super będzie miał Kubuś pokoik po remoncie ale nie obawiasz się takiego dywanu? Ja bym się bała że źle się go będzie odkurzać i utrzymywać w czystości

Miłego popołudnia

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Hańcia dzisiaj 2 godz. zasypiała,aż w końcu o 13.40 usnęła. Będę ją musiała zaraz budzić,żebyśmy mogli jakoś resztę dnia przeżyć,zdążyć pójść na spacer i takie tam...
Agusia,szkoda,że u nas w okolicy nie ma czegoś takiego,poszłabym z moimi łobuzami z miłą chęcią

Paulinka ślicznie wyglądała i widać,że jej się tam podoba.
A co jej się stało przy oczku?
Sylka,nam się bardzo podobają podwieszane sufity :)Jeśli kiedyś doczekamy sę własnego lokum to na pewno sobie takie fundniemy

My mamy w pokoju Shagiego i wcale się go tak trudno nie utrzymuje w czystości jakby się wydawało. Odkurza się spoko,ale najlepiej to go trzepać. Szybko i w dodatku nabiera puszystości

Co do ubierania to u nas ok. Hania ładnie się ubiera,mówi co zakłada,np.ja mówię jedna ręka,a ona "gluga lęka"(zastanawiam się dlaczego ładnie mówi dwa,a już druga jej nie wychodzi), przypomina o kapciach i przy okazji pilnuje,żeby każdy miał je na nogach

Miłej soboty!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Szkoda że aktorzy tak uciekli.
O dywan sie nie martwię, bo tak jak pisze Gosia- znajima ma i też sobie chwali.
Z ubieraniem u nas wspólpraca. Kuba poda rączki nóżki. Rozbiera sie sam. Problem jest póki go nie złapię bo ucieka coraz częsciej.
Wogóle od 4 dni to jakiś maruder i złośnik. Wszystko jest na nie i płacz jak tylko nie jest po jego myśli. Nie wiem czy to ta ostatnia 5 daje mu do wiwatu czy okres buntu i sprawdzania mnie. U mnie nie to nie i jak mówie że czegoś nie zrobi i cos mu zabiorę to to robię. Dzis chciał sie bawić ciastoliną. Zdjął z regału pudełki z akcesoriami a na dywanie zostawił porozwalane klocki a akurat chciałąm odkurzać. Móiwe pozbieraj klockji to mama da ciastoliną. on ze nie. To móiwe że nie dam ciastoliny. Płacz. Móiwe synek pozbieraj i mama da, nie to ja tz że nie. I co w końc pozbierał co do 1 usiadłk przy stoliczku i czekał az mu dam akcesoria ciastolinowe. Jak chce to moze.
Momentami mam go dość i za chwil,e zwariuje i wywiozą mnie do psychiatryka. Niech mu przejdzie ta faza wrzasku, płączu i nie wiem czego jeszcze

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka u nas też Linka ładnie się ubiera ale jak ją złapię, a z tym jest problem i ile się czasem udenerwuję aż mam dość

Jutro jedziemy w odwiedzinki do mojej siostry, szwagier musi mi zrobić komputer, bo co chwile wyskakuje że jest jakiś błąd i się ponownie załącza, masakra. No ale mam nadzieję że wgra mi co potrzeba, zaktualizuje i będzie śmigał

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Mandygraf
-
- Wylogowany
- gaworzenie
-

www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/7146
www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/7318
www.bobovita.pl/home/o-klubie/galeria/7315
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja wczoraj czasu nie miałam na forum

A popołudniu pojechaliśmy jeszcze w odwiedziny do znajomych po tą kołyskę . Zabraliśmy ja do domu , i dopiero u Mamci ją oglądałam . I nic z tego , nie będziemy jej używać . Trzeba ją oddać . Jest stylizowana na stare czasy . Robiona w 2011 r na zamówienie , ale nie taka jaką chciałam

Co do ubierania , to Ami chętnie się ubiera jak wie , ze wychodzimy z domu . Wtedy pięknie idzie wszystko . Ale jak wie , ze nie idziemy , to stawia opór

Aguniu boskie foty . Na Linkę to napatrzeć się nie mogę

Gosiu udało sie Hanię wybudzić bez żadnych ceregieli ???
Sylka super pomysł na pokoik Kubusia masz

Miłego dnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi ale masz już spory brzusio, ale jest piękny i taki zgrabniutki

A kołyska mi się MEGA PODOBA

Aguś super Wam mężuś niespodziankę na Walentynki zrobił

Ja dzisiaj dobrze spałam ale koszmary jakieś miałam

Miłego dnia Kochane

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Co do kołyski to zdecydowanie odpada ... Ami dziś takie rzeczy robiła , ze jak pomyslę , ze Maja by w niej leżała to mi serce staje . Ponadto podstawiła nocnik pod kołyskę i wlazła do niej !!! Wiadomo , ze nie zostawiałabym dziewczyn samych ze sobą , ale wiecie jak to jest ,wystarczy sekunda i te Nasze dzieci potrafią wymyślić coś tak głupiego , ze strach się bać

No i za niska zdecydowanie

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
U nas kołyska była na 6 m-cy. Przy Hani spoko,bo ona była leniuszkiem i późno zaczęła siadać i inne. Ale Michu już był w tym wieku w łóżeczku,bo stał. Także to zależy od Maluszka,ale myślę,że 5 m-cy to spokojnie. My mieliśmy(tzn. nadal ją mamy) taką:
Agusia,Sylka no to macie "nosy" przy sobie

My może w końcu dzisiaj pojedziemy do tej kuzynki Rafała i małej Ali. Cały czas wypadało nam coś innego. Nie zdziwię się jeżeli dzisiaj się okaże,że mają chrzest

Hania pójdzie spać to chyba wezmę Micha,wyciągnę wszystkie swoje pierdołki i coś pięknego stworzymy,o ile oczywiście będzie miał ochotę

To tak króciutko z rana. Życzę miłej niedzieli!