BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu #561105 przez agi-p
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Normalnie szok :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #561224 przez Agusiak

12 lata 1 miesiąc temu #561332 przez sylka

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

12 lata 1 miesiąc temu #561334 przez Agusiak
dobry wieczorek :)

My już po kąpieli i Linuśka śpiocha :)

Zarobiła dziś na walentynki balona z serduchami trzema i laleczkę Evi od T i dziadków a ja zarobiłam od mężusia zestaw z McDonalda :P kartkę i serce z piernika a od rodziców serduszko lizak :lol:

A teraz relaks przed TV :)

Miłego wieczorku :)

12 lata 1 miesiąc temu #561337 przez Agusiak

12 lata 1 miesiąc temu #561340 przez sylka
Aguś poczekam :P

Ja mam wybrać sobie ksiązkę jakoś. Dostałam ptasie mleczko a Kuba oreo od P :D Najedlismy się i młody juz spiocha.

12 lata 1 miesiąc temu #561350 przez Agusiak
no dooobra, to uzbrajam się w cierpliwość i czekamy :blink: :P

12 lata 1 miesiąc temu #561373 przez agi-p
Dobry wieczór :)

No cierpliwość nie jest ostatnio moja cnotą , ale cóż ...też poczekam :P Chyba wyjścia nie mamy z Agusią :)

Aguś Maluszki mają się dobrze , leżą w inkubatorkach ,ale same oddychają :) :) :) Rokowania są dobre :)

Ale fajne prezenciory dostałyście :) Ja to niestety nawet Mężusia nie zobaczę :( Ale za to wyśpiewał mi serenadę przez telefon hahaha :) I obiecał , że nadrobimy wszystko z nawiązką :)

Amiś dziś nie chciała zasypiać ani do południa , ani teraz wieczorem tak jak zawsze . Do południa zeszło jej godzinę , a teraz wieczorem zażyczyła sobie , zebym z nią leżała , przytulała i głaskała ją :P CO przestawałam , to brała moją rękę i smyrała się nią :)

Miłego wieczorku Kochane :)

12 lata 1 miesiąc temu #561569 przez agi-p
Dzień dobry :)

Jak tam nocka minęła ??? Ja rano stwierdziłam , ze była zdecydowanie za krótka :P Do tego mój Blond budzik bezlitośnie nawet wyleżeć mi się nie pozwolił :P Zauważyłam , ze Amiś nie lubi jak sobie leżę i nic nie robię :P

Robię kawkę i dochodzę do siebie :)
Miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561591 przez Agusiak
dzień dobry :)

Aguś to super że dzieciaczki tej Klaudii mają się dobrze, najważniejsze że samodzielnie oddychają, silne maleństwa :)

U nas nocka spokojna, Linka od pewnego momentu oczywiście spała ze mną ale to już jest standard ;)
Obejrzałam sobie wczoraj jeszcze nieśmiertelną i moja ukochaną Bridget Jones bo akurat puszczali na HBO i położyłam się bo potwornie bolała mnie głowa. Ale teraz już jest okej :)

Śniadanko zjedzone a teraz kawka :lol:

Mieliśmy jechać do znajomych ale mają małe dzieci, a T coś się podziębił nieco więc odwołał spotkanie. Nawet mi to na rękę :)
A jutro na 11 teatr, hahaha, ale nas dziadkowie wrobili :silly: :silly:
Ale liczę że będzie fajnie no i najważniejsze że Linka z Amelką się pobawią :blink:

agi a co do zasypiania w dzień to u nas ostatnio też bardzo niechętnie :dry: Młoda chowa się za fotelami, siedzi pod stołem a spać nie pójdzie. Ale co to to nie, nie ma mowy żeby nie miała drzemek w ciągu dnia, nie dopuszczę do tego :P :lol: :silly:

Miłego dnia :)

edit:

Aguś a Ty przy tym nakazie leżenie jedziesz do domku na weekend czy zostajesz u mamy już do porodu?
A jak tam Paulince ferie mijają? :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #561638 przez agi-p
Aguniu nie jadę do domu :( Jestem załamana :( Mężuś stanowczo odmówił przyjechania po mnie . Może w przyszłym tyg pojadę . Mama chce mi okna pomyć , bo u mnie jeszcze ozdoby z sztucznego śniegu są hahaha :P Pauliś też będzie i Mężuś już na wykłady nie pójdzie , wiec cały dom ludzi będzie. Muszę też zacząć prać rzeczy dla Mai , bo oczywiście wszystko leży . Dobrze , ze już chociaż ciuszki mam :P

W poniedziałek idę na wizytę do drugiego gina i mam nadzieję , ze On uzna ten nakaz leżenia za niepotrzebny :P
Teraz juz tylko do niego będę chodziła . Ostatnio byłam u gin ,do której chodziłam początkiem ciaży ,żeby dała mi skierowanie na prenatalne . Ona mnie kierowała na poprzednie i ma umowę z kliniką podpisaną .

A Paula zadowolona z ferii :) Jutro wraca do Nas , ale w niedziele znowu wyjeżdża :) Ale już tylko na 3-4 dni i wraca :)

Oj ja też nie daruję drzemek Amci :P Raz , ze ja mam wtedy okazję też się położyć i przespać , a dwa jak Maja będzie to ta drzemka będzie zapewne zbawienna :P
Ciekawe jak długo uda nam się "zmuszać" dziewczynki do spania w dzień :P
Amelka w sumie tylko wczoraj miała problemy z zaśnięciem , ogólnie sama o 10:10 bierze misia i kieruje się do łóżka :P

Ale super z tym teatrem :) Ostatnio Mężusiowi mówiłam o tym , ze Wasza Linusia juz w teatrze była i świetnie sie bawiła :) I mówił , zebym poszukała czy u Nas tez coś takiego jest :) Muszę zobaczyć :)

12 lata 1 miesiąc temu #561653 przez Agusiak
agi tydzień szybko zleci i pojedziecie do domku :)
No ciekawe co powie ten drugi lekarz i czy nadal zaleci Ci leżenie?
Fajnie że mama tak Ci pomaga i chce okna pomyć :) będziesz miała już czyściutkie na święta i na narodziny córci :)
Kurcze moja kuzynka też w kwietniu rodzi. Nawet nie wiem na kiedy ma dokładnie termin :) i też trzecią dziewczynkę :) Muszę jej wysłać jakąś kartkę z gratulacjami jak już będzie po wszyztkim :)

Ten teatr to na prawdę fajna sprawa,o tej bajce w naszym teatrze na którą jutro idziemy to gdzieś nawet w TV podobno wspominali, rodzice mówili. No u nas jest teatr dzieci zagłębia ale może w normalnych tatrach też takie bajki przedstawiają. Pewnie dowiedz się czy jest coś takiego w Waszej okolicy :)

12 lata 1 miesiąc temu #561932 przez Gosia_Krupa
Nożesz jasna d..pa :angry:

Taki elaborat walnęłam a tu error :angry:

Nie,no w ogóle nie chce mi się tego odtwarzać :( Może wpadnę wieczorem...

12 lata 1 miesiąc temu #561938 przez Agusiak
Gosiu zawsze kopiuj długie wiadomości, ja tak robię i już nie raz mi to tyłek uratowało :P :P
W taki razie czekamy na Ciebie wieczorkiem :)

12 lata 1 miesiąc temu #561948 przez megi23
hejka wcielo mi posta wrrrr moja dzidzia jak bedzie to Greyowska oj zdecydowanie tak :D
ale ja czekam do 19 wtedy kupie i zrobie :P

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka