BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu #561951 przez sylka
Witam kobietki :)

Jak samopoczucie?

U mnie pogpda szarobura jakaś taka :P
Szperam na allegro bo sukam jakiegos relingu do papieru i innych pierdółek. Macie cos fajnego w domku godnego polecenia ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #561964 przez Agusiak
Sylka my mamy coś takiego, i te rurki mamy nad wszystkimi blatami i na nich w różnych miejscach takie chromowane koszyki np na owoce czy inne pierdoły :)

allegro.pl/koszyk-zawieszkowy-do-papier-...-ss-i3017686381.html

12 lata 1 miesiąc temu #561980 przez megi23
napisalam strone wczesniej :D

12 lata 1 miesiąc temu #561984 przez sylka
Agusiak :)

Agi wysłałam Ci na maila kolejna porcję ubranek (czapeczki, buciki...) :) Miłego oglądania

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #562018 przez Agusiak
wow megi to się u Was wczoraj działo :lol: :lol: :blink:
Ale najważniejsze że wszystko poszło zgodnie z planem i że oboje byliście zadowoleni :)
A torcik widziała na fb, smakowity że aż mi ślinka pociekła :blink:

Sylka takie cuś, sorki za bałagan

Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 1 miesiąc temu #562027 przez megi23
to ja wam powiem ze 1 raz sama od a do z sama robilam wszystko bo przy pieczeniu szwagierka mi pomaga . S smieje ze mam talent po swojej mamusi i teraz co weekend mu bede piec :P a odnosnie prezentow ja dostalam gofrownice od S a maly dostal lubisia i lizaka serducho ktore
lizal ze mna :silly:
a apropo spania no Tymek tez mi pozniej zasypia ale ja go klade i wychodze wczoraj po 13 zaspal .....

12 lata 1 miesiąc temu #562037 przez Agusiak
no a ja się dziś nieźle umordowałam zanim ta żaba zasnęła a spała może z 40 min :angry: :( Nie zgadzam się na takie coś :angry: a i jeszcze nie podoba mi się nowe allegro :P :P

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #562051 przez sylka
Kuba spi w kratke jak mu sie podoba. KIlka dni spi a później nie. Ale powiem Wam że chyba wole jak nie spi bo wtedy zasypia o 19.30 a jak ma drzemkę w ciagu dnia to o 21.

Megi fajnie ze miło wieczór spędziliście :)

Agusiak myslałam właśnie o takim czymś allegro.pl/reling-kuchenny-16-czesciowy-i2954907139.html

12 lata 1 miesiąc temu #562063 przez Agusiak
no fajne, na pewno te wszystkie elementy zostaną wykorzystane :)
A jak tam remont w kuchni?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #562159 przez sylka
Zlew podłaczony zmywarka też. Miałam wczoraj uruchamiać ale coś kopneła meża. I okazało sie że jest przebicie. Także mamy zabójcę prądokopa w domu :P Mż dziś rozkręca gniazdko i sprawdzi czy jest uziemienie jak nie to je zrobi. Dzwonił do serwisu simensa i pytał czy to wina ewentualnego braku uziemienia czy zmywarki. No i przebicie na obudowie urzadzeń takich jak pralka czy zmywarka moze wynosić 110 V i czesto się zdarza (normalna rzecz). Nam nic nie zrobi ale dziecku moze. Zreszta na podłaczonej do prĄdu próbówka się świeciła jak sprawdzałam. Koncem konców stoi nie podłączona a maz dzis rozprawi sie z gniazdkiem, robi co trzeba. Ach ten PRL :lol: niby gniaZdko z bolcem a w środku nie ma uziemienia i wreszcie powinno być ok. Zostanie mi umyć resztę szafek. No i poczekać na Półki by poukładać na nich częśc rzeczy. dOBRZE Że ją spawdziliśmy przed uruchomieniem bo nie daj Boże byłaby właczona i Kuba dotknął by zlewu to byłoby po nim chyba albo mnie by popieściło jakbym zmywała. A wiadomo metal i woda to dobre przewodniki.

Podsumowując nie miała baba kłopotu..... kupiła sobie zmywarkę :silly: :dry:

12 lata 1 miesiąc temu #562184 przez agi-p
Oj Sylka z tymi remoncikami to tak jest :P Ale już bedziecie mieli spokój na długi czas :)

A powiedz mi Maja z jakiego miesiąca jest ??? Te buciki boskie są , tylko kurcze boję się , ze moja Maja ich nie wykorzysta . Te sandałki takie kochańskie , ale nie wiem czy będą akurat na lato .
Na pewnie jeszcze coś dobiorę :)

Mi Ami dziś zasnęła i spała 2,5 godz . Ale musiałam się z nią położyć , bo wydziwiała :P

Megi super , ze wczorajszy wieczór mimo wielu przeszkód tak bardzo się udał :) I czekamy na wieści , czy Grey u Was też nabroił :) :) :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #562222 przez sylka
Aguś Maja jest z 21 marca :)
Z kuchni a spokój do 2 lat bo poźniej w tym miejscu bedzie pokój a kuchnia otwarta na salon z łazienki a łazienka obok kuchni z przerobionego małego korytarza obecnie prowadzącego do łazienki. Zyskamy tym spoobem kolejny mały pokój tylko kuchnia i łazienka bedą już mniejsze ale trudno, wole pokoik dla kolejnego dziecka.
Wiec wtedy dopiero kuchnia w zabudowie i na tip top wszystko w domu od sprzetów po meble, panele itp

12 lata 1 miesiąc temu #562445 przez Agusiak
dobry wieczór :)

Młoda dziś wyjątkowo szybko padła spać ale to przez tą jej krótką drzemkę w ciągu dnia.

Sylka ło mamo co Wam się tam mogło porobić gdybyście nie odkryli tego przebicia. Rany jak to trzeba na wszystko uważać. Ale to tak zawsze jest że no po prostu musi coś wyjść bo przecież nie może być tak że się podepnie i śmiga. My też zawsze masę przeróbek i ulepszeń wprowadziliśmy przy wydawałoby się prostych zmianach. Ale najważniejsze że już będzie porządnie zrobione.
Widzę że ogólnie to szykuje się u Was większy remoncik. Ja wprost nie znoszę remontów ale lubię za to efekt końcowy no i to że zawsze to jakaś zmiana :)

megi, Sylka trzymam kciuki za Wasze testowanie. Megi czeka jeszcze do terminu ale na miejscu Sylki bym nie wytrzymała :P Pewnie w poniedziałek już powinny testy przyjść. A czujesz się że coś nadchodzi czy nic? Ranu jakbym się ogromnie cieszyła :lol: :lol: :kiss: :kiss:

Miłego wieczorku :)

12 lata 1 miesiąc temu #562476 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Sylka remont zapowiada się ciekawie , tzn sam jego efekt :) W trakcie remontu gdzie z Kubciem się podziejecie ? Bo chyba przy takich rewolucjach , to w domu nie będzie jak przebywać ?

O czyli Maja podobnie urodzona i w tych butkach chodziła :) W takim razie Moja też powinna je mieć ok :)

Agusiu no byłoby niesamowicie jakby kolejne Grey'ątka się ukazały :) W tym samym wieku wszystkie by były :) Super :)

Amcia wieczorem miała problem z zaśnięciem , tzn nie chciała beze mnie zasnąć . Musiałam z nią leżeć ! Cos jej się przestawiło :(

A jutro jedziemy w odwiedziny do znajomej i jej córci Zosi :) Biorę od niej kołyskę dla Majki :) Tak się ciesze ,że juz ją będę miała :) Jeszcze tylko Mężuś będzie musiał mi blokadę do niej dorobić , bo nie posiada takowej , a bez niej nie wyobrażam sobie jej użytkowania przy Amci :P

Miłego wieczorku :)

12 lata 1 miesiąc temu #562543 przez sylka
Akcja zmywarka zakończona sukcesem. Własnie zmywa :)

Zaplanowałąm dziś remont pokoju Kubusia na lato. Wybrałam dywan i kolorki na ścianę :)

Zrobiłam dziś Kubie mleko kokosowe. Bardzo chętnie je pije :)

Agusiak nie czuję wogóle nadchodzącej @ nie bola mnie jajniki. Wczoraj tyci macica podolewała ale tak jakby ktoś cię uderzył. TAkie mieszanie sie czułam. Zobaczymy.

Agi Na raz byśmy robili kuchnię i łazienkę a pokój z kuchni oststni. Mieszkać nie wiem jakby to wyglądało. Zobaczymy. Narazie zaplanowałąm remont pokoju Kubusia :D

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka