- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
Kozlowska super ze z Matim lepiej zanieldugo juz nie bedzie sladu po tym cholerstwie
Sylwia tort rewelacja pewnie smakowal znakomicie i urodzinki sie udaly
agi super ze Majcia szaleje :)Tymek do dnia porodu nie dawal mi spac haha
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Dziewczyny a kiedy Wy przeprowadzacie dzieciaczki do nowych łóżeczek? I jaki rozmiar najlepiej kupić, chyba 160x80?
Ja tak przeglądam właśnie allegro i chyba żaba mogłaby już spać w takim łóżku. Moja mama mówi żeby jak najdłużej spała w szczebelkowym ale mnie się wydaje że już jej tam ciasno, tym bardziej że ona strasznie się wierci i rozwala.
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No,miało mnie nie być,ale nie mogę się zabrać za to prasowanie. Wszystko mam uszykowane tylko jakoś chęci brak I jakiś śpiący dzień dzisiaj mam
Agusia,ja bym Hanię jeszcze zostawiła w tym łóżeczku,bo wydaje mi się,że jest jej tam dobrze i je lubi,ale udało mi się je sprzedać i pewnie wkrótce szwagier po nie przyjedzie,a poza tym to u nas jest nie za dużo miejsca,a to jednak 120x60 nam wolnego wpadnie
To Michałka łóżko ma wymiary 160x80 i wydaje mi się,że to najlepszy rozmiar. Ja spokojnie w nim śpię(mam 165cm). Nie ma co kupować większego(bo z myślą,że na dłużej)bo znając życie to pewnie zanim osiągnie ten wzrost będzie zmiana wystroju pokoju i pewnie przy okazji zmiana łóżka
Sylka,no to właśnie ja tak rozumuję,muszę tylko przekonać do tego męża.
Na koniec kilka fotek Hani,bo zgrywałam je z rana z aparatu:
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Hania świetne ma loczki
Megi współczuję tego ciągłego chorowania. Lewo się wykurjecie coś innego łapie
Gosiu TY kobieto masz ogromny talent w rękach
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochana no jestem pełna podziwu dla Twego dzieła i już się nie mogę doczekać kartki urodzinowej dla młodej Aż trudno mi uwierzyć że takie cudo można zrobić samemu
Sylka może też w wakacje pomyślę o tym łóżku bo to obecne już chyba rzeczywiście jej nie pasuje. Ale wszystko wyjdzie w praniu
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Megi współczuję . Cos wyleczyć właściwie się nie możesz Ten wyjazd do Mamy dobrze Ci zrobi . Kiedy jedziecie ???
Agusiu ja Ami kupuję łóżko jeszcze w tym roku . Maja przez 4-5 mies będzie w kołysce , a potem dostanie łóżeczko Amci i jej trzeba kupić . W sumie to teraz zastanawiam się nad takim , o którym Gosia pisze . Od razu miałabym Maję z głowy przyszłościowo . Mężuś chce łóżko piętrowe , ale takie z wys szufladą wydaje mi się lepsze i zdecydowanie bezpieczniejsze .
A jeśli chodzi o wymiar to 160/80 .
Gosiu Hanula to nawet w trakcie choroby wygląda rewelacyjnie Śliczna jest Jak lalunia malowana A kartka wystrzałowa Boziuuu jak ja Wam zazdroszczę tych talentów . Ja to ani takich cudów nie zrobię , ani bajkowych tortów nie upiekę
My byłyśmy na spacerku i wyniki badań odebrałam . Amusia dzisiaj rozbraja mnie na łopatki Jest tak cudownie grzeczna , że patrzę sobie na nią z zachwytem
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu nie smutaj się, ja także wszystko zamawiam i niczego nie potrafię zrobić sama a już z pewnością nie upiec tortu
Pewnie takie łóżko jak Gosia będzie mieć to przy dwójce fajna sprawa i rzeczywiście mnie też wydaje się bezpieczniejsze od tych klasycznych piętrowych.
T odebrał wózeczek i jest rewelacyjny ale śmiał się że "głupia" zabawka a składania i skręcanie niemal tyle co w motorze Jutro wstawię fotki. Ale najbardziej mnie zaskoczyło i to na duży plus że kółka nie są plastikowe a piankowe
Linuśka poszła już spać chociaż nie chętnie bo wolałaby pewnie bawić się wózeczkiem do rana
Ja mam na oku takie łóżeczko, ale to może w wakacje tak jak Sylka albo przynajmniej po urodzinkach:
allegro.pl/lozko-lozka160-80-calvados-sz...ory-i2986754983.html
agi super że Ami taka grzeczna. Paulinka też słodka i kochana ale zdecydowanie przechodzimy bunt dwulatka, chociaż w miarę łagodnie
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Aguś powiem Ci , ze ja też się zastanawiam czy Ami nie ma okresu buntu jakiegoś . Dzis była cudowna i urocza , ale ostatnimi czasy to ciężko z nią chwilami wytrzymać . Szybko sie złości , rzuca wszystkim , nerwowa jest i na krok mnie nie opuszcza . Terrorystka z niej i strasznie rządzić chce , a jak jej czegoś zabronimy to ryczy potwornie
Super , ze wózeczek taki fajny i spodobał się Linusi
A łóżko rewelacyjne Bardzo podobne wytypowałam dla Ami Jednak jak zdecydujemy się na zakup , to zapewne na nowo będe się wszystkim przyglądała . No i teraz jak pomyślałam o tym łóżku z drugim materacem , to jeszcze raz przejrzę wszystkie Na pewno ostatnio w abrze takie oglądałam jak Lince meble kupowaliśmy .
Ja już wykąpana , pojedzona i zaraz serial jakis odpalę Jutro rano idę do ginekologa i już doczekać się nie mogę
Dziś miałam okropne bóle kręgosłupa , chyba Majunia źle mi się ułożyła Moja akrobatka mała
Miłego wieczorku
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi daj znac co z Majcia ile wazy i mierzy
ja musialam dzis lgowe umyc troche s krzyczal ze chora jestem , ale takie mialam tluste lwosy ze masakra
kurde moj maly master znowu przedziurawil lozeczko ono do nastepnego roku nie wytrzyma i chyba jak wroce od mamci bede kombinowac co mu kupic tym razem przy zamku i dzis wieczorem majstrowal by dziure powiekszyc .. oj napewno 2 dzidzia nie bedzie spac w nim bo az wstyd pogryzione, podrapane i podziurawione jak naradzie mam kosz mojzesza mamcia moja tymciowi kupila tylko stojak musze nowy zrobic. bo
tymek tez go rozwalil, S powiedzial ze w pracy mu zespawa metalowe to moze nie zniszczy
Tymek tez terroryzuje szczegolnie mnie , tylko ze mna nie wygra to zali sie tatusiowi jaka to mama zla caly weekend byli ze soba jak nigdy S mi duzoooooo pomogl bo ja nie bylam w stanie ..
aaa mialam wam pisac ze mam pomysla na walentynki kolacje juz obmyslilam kaszczke zrobie , piersi z kaczki tylko nie wiem co jeszcze , ciasto w ksztalcie serca zrobie a jak to S powiedzial na deser bede ja hahaha
co pasuje do kaczki jaka salatka?? i ziemniaki , czy cos innego ?? pomocy
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jezuuu,jaki ja miałam dzisiaj zdechły dzień Nie wiem czy to przez pogodę czy jak... I normalnie zaraz idę spać,nawet się nie myję(z resztą i tak łazienka zajęta na jakieś pół godz.). Umyłam zęby z Michem to ok,reszta rano.
Poza tym doła mam,myślę i myślę i się martwię Ach,może jak się prześpię to będę mieć więcej nadziei w sercu i spokoju
Agusia,nie zapomnij wkleić fotek tego wózeczka i oczywiście Paulinki
Aga,daj znać koniecznie po wizycie. Jejciu już 30 tydzień Ci idzie...
Co do buntu to u nas jest on na pewno i wygląda to podobnie jak u Agi,szybko się złości(wtedy rzuca co ma pod ręką),nerwus z niej niemożliwy. Ni z tego ni z owego z nerwami podchodzi do mnie(czy do kogo innego) i odpychając mnie mówi:"nie cem mamy". A za chwilę przybiega,przytula się,mówi "kocham" i "juś dobzie" i idzie się bawić/łobuzować. Bawi się czymś,nie wiadomo dlaczego się zdenerwuje,rzuca zabawką mówiąc tradycyjne "nie cem",by po chwili podbiec do owej zabawki,przytulić ją i powiedzieć "moje". Idzie usiąść na kanapę i z spokojem mówi:"juś dobzie". I tak mamy codziennie. Zawsze jest jakaś akcja.
Ok,zmykam do spania. Dobranoc!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do kolacji to ja nie pomogę, bo ja od jedzenia jestem tylko, hahaha
Gosia, agi u mnie podobnie jak u Was z zachowaniem młodej, dosłownie pod wszystkim mogę się podpisać, tylko u nas jeszcze dodatkowo dochodzą nerwy że my zwyczajnie nie rozumiemy czasem o co młodej chodzi bo nie mówi.
Ale powiem Wam że u nas to jest dziwnie, bo w sumie nie mogę powiedzieć że młoda nie mówi bo ona naprawdę gada, gestykuluje przy tym, na coś pokazuje, patrzy Ci prosto w oczy jak do Ciebie mówi ale zwyczajnie nie po polsku. Moi rodzice się śmieją że im to na węgierki wygląda I mówi niemal wszystkie litery, mówi k, g, r nawet i wiele innych ale nie wiem czemu nie może sklecić nic w naszym języku Jak jej mówię żeby powiedziałam np noga to Ona pokazuje mi swoją nogę i się śmieje Ech.
Gosia nie smutaj się, idź spać i nie myśl zbyt wiele a jutro na pewno będzie o wiele lepiej
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu masz duży plus , ze Hanusia coś Ci powie i to w tak rozbrajający sposób
Szczerze to nawet się cieszę , ze przechodzicie to samo z dzieciaczkami , bo wiem , ze to normalne
Megi z kaczką nie pomogę , bo nie jadam jej . Nie lubię juz samego zapachu Ale chyba coś z czerwonej kapusty pasuje .
Moja Mamcia juz śpi , bo bym jej zapytała .
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ami w nocy o 2 miała oczy jak 5 zł Wyspana była i na chińskie dyskusje ją wzięło
Mi cukier spadł na 46 i dostałam ataku głodu . Musiałam cukier uzupełnić i potem było mi źle od tych słodyczy
Teraz kawkę popijam sobie
Amelka już po śniadanku , dziś sobie zażyczyła grysik na gęsto i zjadła ogromny talerz Nie wiem gdzie jej się to mieści Ale niech je na zdrowie
ok 8:50 wychodzę do lekarza , czeka mnie 40 min wędrówka ... nie wiem jak dojdę bez wc po drodze
Miłego poranka