- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Gosiu mam nadzieję , ze z tego przemarznięcia choroby nie będzie .
I jak "pierogi" smakują ??? A Hańcia w tej konfiturze musiała być słodziutka
Gratulacje dla Michałka za poprawę I dobrze , ze jest możliwe , żeby zerówkę w przedszkolu robić . Zawsze to mniejszy stres dla dziecka
Megi współczuję pogrzebu Przykra sprawa I jeszcze świadomość , ze Mama mogła do Was przyjechać , a się nie udało ... szkoda .
Oby Tymciowi się polepszyło ... może ta nocka już będzie lepsza .
Sylka to szybciutko będziecie mieć zmywarkę
I znowu coś pichcisz ??? oj zazdroszczę Ci tego . Wiecznie jakieś pyszności pieczesz
Ja pączusia pochłonęłam A co tam Ale Ami to prawdziwy pączkowy potwór ... wyliuje marmoladę , obgryza pączka i wywala go
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
agi dzięki że spytasz koleżanki
Mnie ostatnio dni tak szybko lecą że szok.
I znowu plecy bolą jak diabli Czuję się jakbym miała nóż wbity w krzyż i przy każdym ruchu ktoś go przekręcał. Ciekawe kiedy w tym miesiącu przybędzie @, opóźniona, czy przyspieszona? Wszystko się porąbało a było jak w zegarku
Miłego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusiu u mnie ostatnio też dzień za dniem leci błyskawicznie I tym sposobem jutro już piątek i jadę do domuuuuu Ok 14-stej Mężuś przyjedzie po Nas
A Linka jutro na ferie jedzie na tydzień , wiec jak uśpimy Ami to sobie spędzimy samotny wieczór
I współczuję tych zawirowań z @ Jednak jak jest wsystko regularnie , to i bezpiecznie . Może wróci Ci do normy .
Uciekam Spokojnego wieczorku
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Noc minęła mi bardzo niespokojnie i ze zgagą pierońską . Teraz już czuję sie lepiej
I świadomość , że jadę do domu działa na mnie pobudzająco
Amelka już po śniadanku Jak to ostatnimi czasy paróweczkę zjadła Ona ma takie etapy...albo je kanapki z serkiem top , albo parówki
Miłego ranka
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi super że dziś do domku
Faktycznie przecież dzisiaj zaczynają się u nas ferie.
To sobie miło spędzicie wieczorek sam na sam
My też już po śniadanku, a teraz kawka a potem może jakiś spacerek
Udanego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Wczoraj w nocy piekłam biszkopty do tortu Dziświeczorem je przełoże kremem i udekorujętorcik
Od wczorajszego wieczora mamy full sniego to dziś zaliczymy sanki. Wczesniej tylko skoczę odebrac wyniki morfologi i moczu małego oraz kupie mięsko na szaszłyki Dziś je zapekluję w przyprawach przez noc fajnie przejdzie a jutro bedę serwowac
Pierwszy raz przy pobraniu Kuba płakał nie tyle co przy pobieraniu krwi ale zanim laborantka zabrała soie do tego jak szykowała próbówlki. Przy okazji ja robiłam hormony tarczycowe i prolaktynę.
Jutro o 16 świętujemy
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agusia,no urodzinki Kubula JA jestem ciekawa co też za tort Sylka wymyśliła
Moje dziecko obudziło się dzisiaj o 8.11 Już się martwiłam,że jakieś choróbsko ją bierze czy co. Ładnie poszła wczoraj spać,wcale nie późno,bo przed 20,w dzień też spała prawie 2 godz.(bo ją pan wierceniem obudził),a tu taka niespodzianka dzisiaj Na szczęście wstała w dobrym humorze,standardowo zaczynając dzień od piosenki "sieć giazdeczko mała sieć..." Koniecznie muszę zmienić jej repertuar,bo już wymiękam,chociaż jest taka słodka,gdy to śpiewa to zaczynać kolejny dzień od tych słów...od 2 miesięcy jest to samo i czasami już mi się nie chce tego słuchać
Dzisiaj babcia pyta się Hani jaką zupkę robimy,na co Hania odpowiedziała: "z kakałem,juś sie lobi". Ostatnio te jej teksty powalają mnie na łopatki,no przesłodka łobuziara z niej
Wczoraj zaszaleliśmy z mężem na zakupach. Głównie to kupowaliśmy takie ogólne rzeczy do domu,ale znalazły się też w szafce 4 paki chipsów,garnek żelków,mieszanki studenckie... A jutro mamy w palnie zrobić burito,więc już mi ślinka cieknie Dzieciom nic nie kupiliśmy,na to specjalnie nie ma pieniążków,poza tym tak na dobre niczego nie potrzebują. Kupiłam tylko sukienkę na prezent,bo planujemy jechać w niedzielę do męża kuzynki,tej co urodziła Alę
Zaraz składam zamówienie na moje artykuły do radosnej twórczości i zaczynam działać A wczoraj mąż mi powiedział,że możliwe,że koleżanka z pracy będzie chciała,żebym jej zrobiła zaproszenia na komunię. Ale,rany w liczbie 50 Fajnie by było,nie powiem,bo grosz by wpadł,poza tym tak mnie już ciągnie do jakiejś robocizny Dobrze,że od czasu do czasu jakaś okazja się zdarza. Ot choćby odwiedziny nowego członka rodziny. I zaraz zabieram się za pracę Mam już nawet ogólną wizję karteczki
Dlatego zmykam! Miłego dnia(wieczoru) i weekendu życzę!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ojjj widzę że chyba masz zamiar nas zaniedbać przez weekend skoro już teraz życzysz nam by był udany
No fakt urodziny Kubusia, ale musiał mi umknąć fakt że robią je wcześniej, tzn przed faktycznymi urodzinami.
To w takim razie Sylka udanego świętowania
U nas piękne słonko
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agus badania sama robilam poprosilam o skierowanie pediatre. Kuba jako wczesniak mial niedobory zelaza i co jakis czas musialam to kontrolowac. Od 9 mies nie bral juz Actiferolu . Po roczku robilam morfologie tez byla ok. Wiec po roku sprawdzilam i ma 90 zelaza przy normie 50-120 hemoglobina tez ladna 12. Mocz tak przy okazji pediatra Dala i tez ok Moje badania takze.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pewnie trzeba korzystać z tego że siostra jest i świętować urodzinki
Czekamy niecierpliwie na zdjęcia torciku i urodzinowego Kubusia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Koniecznie pochwal się fotkami
A jedziecie w niedzielę na ten basen ?
Ciesze się , ze badania ok A Kubuś może tak zareagował na pielęgniarkę po ostatnim badaniu .
Gosiu ja to bym tak chciała , zeby Ami zaśpiewała mi jakąkolwiek piosenkę , a tu cisza
Z zaproszeniami dasz sobie świetnie radę .I będa boooskie
A jakie zakupy zrobiliście Kurcze kusicie mnie z Sylką
Kochane jakie witaminki podajecie Maluchom ? Tranu mi Ami nie chce pić , rutinacee junior podawałam , ale tam tak naprawdę skład ubogi i tak myslę co by Amci wprowadzić .
Cebionmulti brała , ale nie może go pić .
A i minęło jej uczulenie na czekoladę !!! Od 3 dni je czekoladowe rzeczy i nic jej nie jest
My już w domku Akurat mam chwilę przerwy w sprzątaniu , bo Maja się zbuntowała
Miłego popołudnia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi świetnie że już jesteście z Ami w domku i że uczulenie minęło Oby już więcej nie powróciło.
Ja nie podaję młodej żadnych dodatkowych witamin.
Za to mężu dba aby miała ich dużo w posiłkach
Mam nadzieję że na razie to wystarczy
Mnie dzisiaj głowa coś bolała ale już jest okej
W poniedziałek jesteśmy umówieni na odbiór tego wózeczka dla Linki. Długo się zastanawiałam czy teraz jej go kupować czy na urodziny ale nie wytrzymałabym chyba do maja Na urodziny dostanie od nas złote kolczyki i dywan do pokoju
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
WoW sylka kurcze oddaj mi troszkę talentu i zapału do gotowania BŁAGAM
Ja ostatnio chciałam zrobić wz-tkę ale ciasto wyszlo mi totalny zakalec
Meżu się śmiał mówił ze kiedyś wyjdzie hehe
Znów muszę nadrobić co tam pisałyście bo teraz tylko wyrywkowo przeleciałam ale wychwyciłam że Hania już bardzo ładnie mówi Mój bąbel jakos nie bardzo, mówił ciocia, pa pa, daj no mama, tata, am, nie, taa a teraz wrocił do pokazywania palcem. Jak by się cofnął Mam się nie przejmować ale kurcze i tak się przejmuje
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Moj mały smrodek zaraził się na amen bajką rano jak wstanie daje mi pudełko i pokazuje na dvd że mam włączyć nie wejdzie do fotelika i nie zje butli do póki mi nie wlącze Łobuz jeden a tak przy niej tańczy i macha rączkami że aż śmiać mi się chce.
Dzisiaj w końcu była w miare pogoda i wybraliśmy się na dłuższy spacer. Młody jak nigdy pieknie szedł za rączke. Ale za to jak juz wracalismy to wpadł mi wielką kupę Normalnie nie wiedziałam jak mam z nim iść
A w pepco są kredy do malowania normalnie nakupowała 5 pudełek w oczekiwaniu na wiosnę będę z mlodym malować chodniki Ale fajne są bo nie takie cienkie że się zaraz połamią tylko grube po 1,99zł
Co do witaminek ja kupiłam tran molersa odbieram w poniedziałek zobaczymy jak pójdzie - sąsiadeczki moje wyplówały ciekawa jestem czy Matek będzie chcial pić. Niby smak cytrynowy ale i tak śmierdzi przeokrutnie
Zobaczymy dobra zmykam spać bo rano na zakupy i do pracy aż mi się nie chce.......
Buziaki dobrej spokojnej nocki, usmiechu z rana i słoneczka