- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Ja już po porannej kawce Amelka już co prawda podjadła , ale nawołuje mnie z kuchni znowu , wiec kanapeczek oczekuje . Ona z tym apetytem jest nie do pobicia
Ja pomyślę o ciągłym leżeniu czy przebywaniu w pozycji półleżącej to mam już dość Muszę się jakoś pozytywnie nastawić .
Miłego dnia
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Oj Ami kochana, taki sam głodomorek jak Paulinka
Aguś wiem że nie będzie Ci lekko teraz tak w większości leżeć i wypoczywać ale na pewno znajdziesz jakieś pozytywne tego strony i z pewnością sobie poradzisz
Ja też piję kawkę, Linka je kanapki ale późno dziś się obudziłyśmy bo ok 8 i nawet młoda o mleko nie wołała tylko leżała koło mnie i jedynce co to kazała sobie włączyć TV
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Miłego dnia Kochane, u nas mocno sypie śnieg
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ale fajnie W końcu naszym dzieciakom udało się mieć śnieg na ferie bo przeważnie jak jest ich kolej to jest najgorsza pogoda i albo zero śniegu albo ciapa.
Ale mam nadzieję że ciut się uspokoi bo muszę zamówić krople w aptece bo już mi się kończą
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
agi tak duzooo lepiej normalnie lgowa nie boli i oddycham nosem czasem sie zatka ale juz nie to i kaszel nie meczy .. normalnie znalazlam cudo nie doktora tylko do soboty musze siedziec
apropo wkurzania
apropo rysowania , wy nie myslcie ze on siada i rysuje tylko w biegu zatrzyma sie wezmie kredke ,,, on z nia lazi caly dzien nabazgra cos i leci dalej .. moj maly tak wariowal ze mi wywalil kwiatki z parapetu , musze naroznik odsunac bo sie gramoli i ciagnie za firanke... nie usiedzi , chyba ze reklama jest
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzisiaj kolejny zdechły dzień. Ja nie wiem co się ze mną dzieje Normalnie oczy mi się same zamykają Kurcze,a mam trochę pracy,gdzie dobry wzrok jest mi niezbędny.
Hanula była dzisiaj z dziadkiem na dworze. Wrócili,Hania przeszczęśliwa i rumiana,a dziadek zziajany na maksa. Pomyślałam sobie od razu,że to jego i pierwszy i ostatni spacer z Hanią. Ale jak odsapnął to stwierdził,że tak będzie codziennie zabierał Hanię na pół godziny. Najwidoczniej dobrze się poczuł po takim joggingu. Wiadomo,sport to zdrowie Nie wiem na ile będzie wytrwały,ale fajnie by było,miałabym czas na szybkie ogarnięcie siebie i pokoju
Po południu przejdziemy się na dłużej Myślałam,że Kluska od razu pójdzie spać,a ona wciągnęła kakao,wzięła sobie Mikiego i się nim bawi w "Hocki Klocki" Grunt,że spokojnie siedzi w łóżeczku. Jak się skończy bawić odłoży Mikiego i pójdzie spać
Sylka,no nieźle. Ale przynajmniej będziesz miała zrobione
U nas już po feriach. Chociaż... Misiek przyszedł przedwczoraj z przedszkola i tak ładnie mnie prosił,że on chciałby pojechać do Kostrzyna do dziadka Zenka na ferie. Kurcze,normalnie pojechałabym od razu,ale mam tu trochę pracy. Nie chciałabym jej zabierać do rodziców,więc postaram się szybko skończyć i wtedy może jeszcze uda nam się pojechać. Weekend plus możliwe 3 dni Michałka(w przedszkolu mogą nie być 3 dni,później trzeba mieć usprawiedliwienie od lekarza),więc to już całkiem sporo No,ale zobaczymy jak to wyjdzie. Na pewno pojedziemy na Wielkanoc. Babcia już zrobiła łobuzom koszyczki więc każdy będzie miał swój No,ale do Świąt jest jeszcze trochę czasu.
To ja wracam do tej mojej pracy,a Wy... Miłego dnia!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kropelki zamówione, jutro do odbioru
Jej Sylka ogromnie współczuję nieplanowanego remontu, najgorsze są właśnie te tematy które wychodzą w trakcie prac. My tak mieliśmy w dawnym mieszkaniu rodziców, remont łazienki miał trwać nieco ponad weekend a jak zaczęli to nie wyszli przez dwa tygodnie Bo to właśnie tak jak piszesz Sylka, robota PRL
megi ojjjjjj ja też okropnie nie znoszę pijanych facetów, działają na mnie jak płachta na byka i reaguję na nich ogromną agresją, sama nie wiem czemu. Np niektóre kobietki to podadzą takiemu rosołku czy coś na kaca a ja bym najchętniej w samych majtach na mróz wystawiła i jeszcze specjalnie hałasu robiła żeby główka mocniej bolała
Gosia super by było jakby Wam się udało do Twoich rodziców pojechać Zmiana otoczenia dobrze Wam zrobi
Kurcze nie wiedziałam że w przedszkolach taki reżim że tylko 3 dni może dziecka nie być a potem usprawiedliwienie od lekarza tylko A Wy macie państwowy czy prywatny żłobek dla Micha?
Bo w państwowych to w sumie by mnie to nie dziwiło.
Młoda zasnęła a jak mam chwilkę dla siebie
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka oj tak remoncik mały często przeistacza się w duży . Po drodze lubią wyjść różne niespodziewane rzeczy .
Ale przynajmniej posiedzisz sobie u szwagierki i miło Ci czas zleci
Megi to super , ze już Ci lepiej . Oby wszystko wróciło do całkowitej normy
Gosiu ale super , że Tata zaoferował się na spacerki z Hanusią Zawsze to wiecej czasu dla Ciebie
A czujesz się tak pewnie przez ciśnienie . Masakryczne jest i wszyscy chodzą i ziewają .
Oj pomysł z wyjazdem na prawdę świetny
Ale o świętach to mi nie mów Kochana ... przeraża mnie ich wizja .
My już po obiadu , Ami zjadła sporą ilość , ale zaraz potem kazała sobie nasypać całą miskę różnych płatków do mleka i je na sucho . ja nie wiem gdzie jej to się mieści !!! Bozzziiuuu na ma spust jak jej Tatuś
EDITT
Agusiu ja też pijanych ludzi nie znoszę . Zwłaszcza teraz w ciaży . Zawsze mnie irytowały takie osoby i ich głupie gadanie . Nawet najinteligentniejsze osoby po alkoholu zamieniają się w pajaców .
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agi,powiadasz,że to przez ciśnienie?! JA w sumie od początku tygodnia nie oglądałam telewizji,więc nawet nie wiem jak stoimy pogodowo. Tylko powiedz mi kochana dlaczego na moją Kluskę to nie działa. Ona przeciwnie do mnie chodzi,co ja piszę,gania jakby zjadła kilo cukru.
Mało dzisiaj spała,więc swoje robię z doskoku,jak tylko usiądzie na chwilkę. Teraz siedzi i ogląda piżamowe przyjęcie,więc mam 20min.
Z jedzeniem to u nas jest podobnie jak u Ami,tylko Hanula czasami się kłóci z poranną i wieczorną kaszą,ale pomiędzy to by z chęcią cały czas coś podjadała. I właśnie te płatki są na topie
Dzisiaj na obiad wszamała ziemniaki,rybę i kapustę z grochem,oj,będzie się działo A mama poza tym zjadła jeszcze grochówkę
Pijani faceci,choćbyśmy nie wiem jak ich kochali chyba zawsze będą działać na nas jak płachta na byka.
Agusia,ja też reaguję dziwną agresją. Mi się zdarzało w przeszłości trzymać mężowi(wtedy jeszcze niemężowi)miskę i robić herbatkę,ale fukałam na niego jakbym nie wiem co zrobił.
A najgorsze jest,że my często mamy rację i prosimy i mówimy,a oni wiedzą swoje. Wychodzi na nasze,jesteśmy wściekłe,oni żałośni,dbamy o nich ile tylko się da w takiej sytuacji i stosunkowo szybko zapominamy.
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobrze , ze w przedszkolu tacy skrupulatni i drobiazgowi . Przynajmniej ze spokojem posyłasz tam Michałka . A Hanię też tam będziesz zapisywać ?
Hanusia kaszki wcina ? ALe zamiast mleka czy jako osobne danie ? Ami od małego kaszek nie chce . Wyjątkiem przez krótki czas była kaszka czekoladowa , ale tylko do skończenia pierwszego opakowania Potem wszystkie inne były dobre tylko przez dzień czy dwa i koniec . Teraz jedyne co , to grysik na gęsto łyżeczką zjada .
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie lubię pijanych osób. Co innego ktoś podpity co ma humorek tyci a co innego upity aż sie zatacza, wymiotuje i co niektóry sie awanturuje. Alkohol jest dla ludzi jak wszystko, tylko trzeba zachować umiar.
Mąż dopiero skończył i robi zakupy materiałów. Oby dziś zrobił przyłącze i żeby zlew był w kuchni Bo nie uśmiecha mi się zmywać w łazience
Kuba od xxxx czau kaszek nie tknie. Zawsze od małego jadł na gęsto a chyba po roczku mu sie odmieniło i koniec. Wyjątkiem była manna z sokiem. Za to lubi owsianke z żurawiną czy rodzynkami
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulina nigdy nie zjadła kaszki, jedyne co to był czas kiedy dodawałam jej trochę do mleka ale to było w formie płynnej więc jakoś przeszło ale na gęsto to nigdy, łyżeczkę spróbowała i było ble.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja też nie lubię szczególnie jak od rozmówcy czuć te opary i w czasi rozmowy chucha nimi ci prosto w twarz
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My już po kąpieli, młoda zasypia w pokoju a ja pewnie niedługo też pójdę spać bo coś oklapła jestem Mam prasowanie ale nie chce mi się nic a nic za to zabrać.
Spokojnego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mąż do 21 palnuje pochałasować bo musi skuć tynk pod rury.