- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Agusiu ja jak wpadnę na jakiś pomysł z prezentem , to tez mi ciężko wytrzymać do tej okazji Nie dziwie się , ze nie wytrzymałaś Ale prezenty wymyśliłaś świetne Dywan ten , który pokazywałaś ?
Sylka bajeczny torcik Chętnie bym spałaszowała spory kawałek Nie mogę się doczekac reszty zdjęć
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Szkoda , ze nie mam pod nosem pepco Tam tak często jakies promo są .
My popołudniu wybieramy się do znajomych . Zaprosili Nas na ostatki . Najchętniej w sumie zostałabym w domu , ale też nie chcę się odcinać od znajomych i przyjaciół . Wszyscy wiecznie dzwonią z troską , pytają i życza powodzenia . Każdy też chce się choć na chwilę spotkac , wiec nie ma co być samolubną egoistką
Miłego dzionka
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Sylka tort jest REWELACYJNY Podam Ci adres i poproszę kawałek do kawki, ależ on musi być pyszny Ślinka pociekła mi na klawiaturę
Udanej imprezki
Kozłowska cieszę się że u Was wszystko okej i że Matiemu przechodzi. Duży buziak dla naszego dzielnego chłopczyka
agi fajnie, że idziecie do znajomych, rozerwiesz się, porozmawiasz z kimś innym i na pewno będzie miło
A dywan troszkę inny, tamten jednak mógłby być za mały, ale jeszcze się będziemy rozglądać.
Lecę ubrać Linuśkę i na śniadanko
Dziś mam wolny wieczór bo mężu ma spotkanie klasowe i późno wróci pewnie.
Udanego dnia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja tak na szybkiego,bo ta kartka,którą sobie wczoraj wymyśliłam i zaczęłam robić okazała się być strasznie czasochłonną,w dodatku Hania wczoraj wcześniej się obudziła,więc musiałam sobie rozłożyć.
Sylka,tort jest po prostu boooski! Taki prosty,ale wygląda rewelacyjnie Gdyby Michu lubiła tak bardzo Elmo to bym zgapiła bo na prawdę wygląda super Smakuje pewnie jeszcze lepiej Czym przekładałaś? I powiedz,nos i oczy to z czego robiłaś?
Agusia,super,że wózeczek już "w drodze". Mnie często korci,ale jednak wytrwała jestem Łóżeczko udało się siostrze sprzedać Więc pewnie niedługo szwagier przywiezie wkład do łóżka Micha dla Hani(chociaż chyba będą spać na odwrót,Michu na dole a Hania na górze)i zabierze od razu łóżeczko. No i sobie wymyśliłam,że Hani na urodziny można kupić pościel i wkład do niej Pewnie niedługo zacznę się rozglądać za jakąś z Minnie. Na razie będzie spała pod tą swoją małą,bo do urodzin jeszcze dwa miesiące.
Byliśmy dzisiaj kupić Michowi w końcu te kapcie ortopedyczne. Zanieśliśmy od razu do szewca,żeby zrobił ten obcas Thomasa. Jedyne 195zł Masakra jakaś A miej tu więcej dzieci,które mają taki problem...
Przy okazji kupiłam sobie w końcu czerwony papier. W życiu bym nie przypuszczała,że z tym może być taki problem. Musiałam oczywiście wziąć w pakiecie z 4 innymi kolorami,w sumie 100 kartek. Ale na pewno się nie zmarnują
Zaszłam od razu do księgarni,bo chciałam dokupić do prezentu dla małej Ali książeczkę "Alicja w krainie czarów",ale w sumie mieli tylko jedną,która jakoś specjalnie mnie nie urzekła. Wzięłam więc tylko książeczkę "Pomocny traktor" taką trójwymiarową,bo ma takie rozkładane elementy. Nie wiem czy wiecie o co chodzi,kiedyś były takie bajki. Otwierało się książkę a tam robił się domek albo jakieś drzewo... Drobny prezencik dla starszego brata Ali,który uwielbia traktory i książki
Mieliśmy jechać jutro,ale coś mój tato mi dzisiaj mówił,że może przyjadą... Jak nie jutro to pojedziemy pojutrze Chyba,że rodzice jednak nie przyjadą to wtedy się przejedziemy.
Ok,wracam do pracy Miłej soboty!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu o rany, strasznie drogi ten obcas do bucika Michasia
A książeczki trójwymiarowe to wiem o jakie Ci chodzi, mamy z tej serii Królewnę Śnieżkę dla młodej
Gosiu ponieważ będziesz miała na maj tyle tych zaproszeń ma Komunię do zrobienia to zapytam już teraz czy byłabyś w stanie zrobić kartkę z okazji 2gich urodzin dla Paulinki?
Daj mi odpowiedź, ale oczywiście nie chcę Ci dokładać dodatkowej pracy.
Jakbyś jednak dała radę to podaj cenę i nr konta
T jest na tym spotkaniu klasowym a w TV totalnie nic nie ma, masakra, nie wiem za co my w ogóle płacimy
Miłego wieczorku
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Gosiu w tej cenie kupisz gotowe buy z tym obcasem np Bartek
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka,ten nos Elmo to wyglądał jak taka guma w lukrowej polewie,taki błyszczący,dlatego się zapytałam,chodziło mi właśnie o niego
Super,że Kubuś zadowolony
Jejciu,ja chyba też muszę pomału myśleć nad tortem... Niby coś tam czasami myślałam,ale tak mi się to zmienia... Najpierw myślałam o ulu,potem o stajni z konikami,potem może tylko głowa Minnie(coś tak jak ten Elmo),chociaż Hanula lubi wszystkich,nie tylko Minnie,więc już sama nie wiem Przeszedł mi przez głowę też taki najzwyklejszy tort z kolorowym jadalnym opłatkiem wszystkich przyjaciół myszki miki na wierzchu...
Agusia,karteczkę oczywiście mogłabym zrobić,z miłą chęcią Pewnie z Dorą byś chciała,co?! Na roczek wysyłałyśmy z dziewczynami z kwietniówek kartki Trochę ich zrobiłam,ale taką mi to frajdę sprawiło Hania też dostała i w albumiku będzie miała
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Uciekam na filmik z mężem. Warka cytrynowa czeka,ja piwa nie piję,ale to jest przepyszne
A jutro pochwalę się karteczką dla Ali.
Dobrej nocy!
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaszalej i podaj potem cenę z przesyłką to przeleję Ci pieniądze na konto
Miłego seansu
Gosiu w sumie zainspirowałaś mnie tą Dorą i chyba zamówimy torcika coś na podobieństwo któregoś z tych
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wysłałam chłopaków z Hanią na dwór,doprowadziłam się do porządku i mam chwilkę
Agusia,te torciki są super Myślę,że Paula byłaby takim zachwycona,a i na pewno każdy by zjadł ze smakiem
Co do kartki to się jeszcze dogadamy
Wczoraj obejrzeliśmy bardzo fajny film. Mąż był trochę uprzedzony,bo francuski,ale w sumie też mu się podobał "Nietykalni"-polecam,jeżeli jeszcze nie widziałyście. Taki lekki,pogodny film z odpowiednią dawką humoru
Miłej,rodzinnej niedzieli życzę! Ja czekam na rodziców,więc będzie bardzo rodzinna
Buziaki :*
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Weekend minął mi decydowanie za szybko ... składam reklamacje i zażalenie
Gosiu to dzieciaczki już piętrowe łóżko będą miały ??? I Hania na górze ? Ja to bym się bała Ami ulokować na górze , ale to dlatego , ze Ona strasznie wędruje po łóżku , a najbardziej lubi spać na dużym i w poprzek
Oj Kochana karteczkę to i ja zamówię dla Amusi na urodzinki na czerwiec jak nie masz nic przeciwko
I czekam niecierpliwie , zeby zobaczyć kartkę dl Alusi
A tort dla Hanuli na bank wymyślisz jakiś odjazdowy Z Twoimi zdolosciami , to niejeden cukiernik wymięka
Agus przez weekend dokładnie o tym samym pomyślałam ... że w tv totalnie nic nie leci Też nie wiem za co płacimy . Dobrze , że są wypożyczalnie i internet
Oczywiście pochwal się wózeczkiem Lineczki
A tematyka Dory faktycznie jest super pomysłem Propozycje tortów świetne
Oj muszę pomału też zacząć myśleć , chociaż szczerze zastanawiam się cy robić imprezę .
Dzisiaj pojechaliśmy z Ami do figlopraku i wybawiła sie fajnie Nawet chwilami zastanawiałam się cy Ona była bardziej zadowolona cy Mężuś
I na zakupach byliśmy i kupiłam dla Mai ręcznik i 6pac chusteczek nawilżających Wyjątkowo późno kompletuję wyprawkę
Miłego wieczorku
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
agi fajnie że weekend mieliście taki udany tylko rzeczywiście szkoda że już się skończył. A jesteście u mamy?
Kochana ważne że w ogóle zaczęłaś już coś kupować, ale chyba mnie nie przebijesz, bo ja z takich rzeczy to nic nie miałam i kupowaliśmy już po narodzinach. Miałam jedynie tyle chusteczek i pieluch co do szpitala i to T przywiózł jak już się młoda urodziła No ale w sumie mieliśmy jeszcze całe 11 dni przed planowanym terminem porodu na zakupy zanim wzięli mnie z zaskoczenia na cc
Wydaje mi się że Gosia nie będzie mieć takiego typowego piętrowego łóżka, tylko coś w takim stylu że to niżej można wsunąć pod to łóżeczko co będzie wyżej. Mój kuzyn miał takie z siostrą i nie jest bardzo wysokie. Tak mi się przynajmniej kojarzy że o czymś takim kiedyś Gosia wspominała.
My wyskoczyliśmy dziś do sklepu po papier na prezent i kartkę z okazji rocznicy ślubu dla rodziców i Paulinka zarobiła 2 książeczki z Dorą
Miłego wieczorku
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Karteczkę oczywiście mogę zrobić
Mąż mnie zaprasza na fil więc zmykam
Jutro rano mnie nie będzie,bo mam 1,5metrową stertę prania Muszę nadrobić...
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja rano juz na badaniach byłam . Jutro wizyta i zobaczę jak Maja się miewa i ile waży
Ale akrobatka z niej straszna , bo co chwilę inną pozycje przybiera
Agusiu oj to Linka zapewne zadowolona z nowych zdobyczy
A ja u Mamy już jestem . Mężuś nie dał się przekonać do pomysłu , zeby została na ten tydzień .Samej mnie nie chce zostawiać .
Gosiu właśnie tak mi się kojarzyło , ze pokazywałaś takie łóżko z wysuwaną szufladą . Nie wie czemu ubzdurałam sobie teraz piętrowe . Pewnie zasugerowałam się tym,że napisałaś , ze Hanusia na górze spała będzie
Miłego dnia
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Agi to jutro podejrzysz Majeczkę super
Agusiak takie zakupy są fajowe U nas Kuba zawsze wypadkowje zakupy i jak zobaczy coś dla siebie to sie cieszy
Teraz szaleje z nowymi zabawkami a mamie uszy troche odpadają
Miłego dnia