- Otrzymane podziękowania: 5
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Maja paczuś maleńki

Plastry będzie zmieniał fizjoterapeuta, który dziś je załozył. Zmiana w piątek o ile wczesniej sie nie odkleja po kąpieli.
Gosiu gratki dla HAńci, nadszedł i jej czas

Super że jedziecie do Twoich Rodziców

A ja dzis prani nie robiłam wyłamałam się

Mąż się smieje że kucharza będziemy mieli. Musi zawsze mi pomagać (wsypać składniki, zamieszac jajka) a w TV lubi programy kulinarne szczególnie Junior Master Chef i zwykłego Master Chef. Oglda jak zahipnotyzowany.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
- Otrzymane podziękowania: 0
Sylka a Ty kiedy testujesz, jutro czy w środę?

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Linka zasypia, mężu siedzi u lekarza z wynikami tomografii kręgosłupa, a ja jestem mocno zmęczona. Dzień jakiś ciężki przez tą pogodę. Pooglądam jeszcze tv i chyba pójdę spać

Udanego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Sylka czyli za parę lat Kubę będziemy podziwiały w Tv

Aguś zmęczenie teraz bedzie pewnie na porządku dziennym u Ciebie . Taka typowa dolegliwość

No ja się strasznie cieszę , ze nie musze tylko leżeć , bo to dobijające . Przynajmniej na spacer wyjdę

Ja też dziś jakaś wypluta jestem , pewnie przez brak drzemki do południa .
Spokojnego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Aguśiak testowac bede chyba w środę.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja dziś idę po jakieś specyfiki na rozstępy . Wczoraj wieczorem doznałam szoku , bo pojawiło mi się KILKA na biodrach i tyłku

Noc też kiepska ...Ami się zrywała w nocy z rykiem dosłownie . Nie wiem co jej było . Teraz oczywiscie jest pełna sił,energii i zadziwiających pomysłów . A ja siedzę na pół przytomna hahaha

Miłego poranka

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi współczuję nocki

My z Linką spałyśmy jak dzieci, a potem T się zajmował młodą a ja pospałam do 9

I wiecie, wiem że to pewnie zbieg okoliczności ale byłam w taki szoku że muszę Wam to napisać

Linka obudziła się o 6 i woła mleko, a ja że puszczę jej TV a mleczko dam jej jak zwykle o 7 bo jeszcze za wcześnie. Położyła się z brzegu łóżka koło mnie i oglądała. Mnie się oko przymknęło i nagle Paulinka mnie budzi i pokazuje centralnie na zegar wiszący na ścianie, patrzę a tam punkt 7

Mąż dostał skierowanie na rehabilitację, zalecenie chodzenia na basen i tabletki przeciwbólowe. Miał mieć zastrzyki ale nie chciał bo on nie znosi igieł

Miłego dnia

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Nas zasypało w nocy. Miśko rano doskoczył do okna zobaczyć ile napadało śniegu,na co Hania w mig zrobiła to samo krzycząc:"ja teś cem obaczyć sieg",po czym stwierdziła,że chce iść na sanki,założyła kozaki i w koszuli nocnej z butami na nogach stała przed drzwiami

Sypie oczywiście znowu,ale przy tym jest paskudny wiatr

Agusia,mi się wydaje,że dzieci mają jakiś taki instynkt i wyczucie czasu. To chyba nie był przypadek. Hanula też tak ma czasami. Swego czasu(bo ostatnio w tym czasie ogląda z Michem bajki)punkt 17.25 biegła do dziadków wołając:"tany tany",czyli "Jaka to melodia?". Robiła to nawet w soboty,kiedy akurat nie puszczają. O kąpiel też się upomina ok.19. I zazwyczaj jest to +/- 5 minut.
Aga,żebyś ty zobaczyła jak jestem przeorana to by Ci się humor poprawił

Znowu mnie głowa boli

Aaaa,zapomniałam,o to Michałka dzieło

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
agi no myslelismy o 2 pozniej ale jakby bylo teraz to bym wcale nie plakala

gosia arcydzielo cudne . ma talent Misko po mamusi

wczoraj juz wyszlam z malym na spacer nareszcie 2 tyg siedzialam na nogach maszerowal niezle po lesie wzielam maluchy i szwagierke niech tylki przewietrza ..

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzieło Michałka jest mistrzowskie, ma chłopak talent

megi bardzo Ci współczuje aż tak bolesnych @

Faktycznie wybierz się może do lekarza, niech Cię obejrzy i jak wszystko będzie w porządku to będziecie się dalej starać żeby nie było @ przez ładnych kilkanaście miesięcy

A ja dziś zrobiłam młodej kakao na zwykłym mleku z kartonu. Kupiłam Wypasione bo chyba jako jedyna ma w składzie wapń. Wypiła ze smakiem a chyba nic jej nie powinno po nim być bo jogurty, serki i inne takie na zwykłym mleku już od dawna wcina

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Dzieło Michała świetne, ma talent po mamie

MEgi bólów przy @ współczuję i wiem o czym mówisz bo mam podobnie.
Dziś rehabilitacja minęła fajnie, KUba nawet chętnie ćwiczył miał tor przeszkód do pokonania i zabawa była przednia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Oby udało sie z tą rehabilitacją . Koleżanka próbowała na NFZ i skończyła na prywatnych wizytach .
A co do mleka kartonowego , to Ami już od jakiegoś czasu MM dostaje tylko po kąpieli i raz w nocy , a przed drzemką właśnie kartonowe . Wypija ze smakiem 120 ml . Budynie też je na kartonowym . Kakao dawno nie piła , ale teraz jak już nie ma tego uczulenia to zacznie

Gosia Hańcia w tych kozakach i koszuli nocnej musiała zjawiskowo wyglądać hahaha

A fota rewelka

A arcydzieło bajeczne . Godne prawdziwych artystów

Z tym strojem kąpielowym to chyba przesadzasz Kochana , ale uśmiałam się na samą myśl

Megi ja często przez @ na pogotowiu lądowałam i zastrzyki dostawałam . Ja miewam nawet omdlenia z bólu

Sylka super , ze rehabilitacja przebiegła pomyślnie

U Nas sypie i sypie

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi też podejrzewam że skończy się to na prywatnej rehabilitacji, ale mamy jednego dobrego znajomego rehabilitanta tylko musimy się dowiedzieć czy tam gdzie pracuje mają umowę z NFZ.
Jutro mąż będzie się jeszcze umawiał z tym lekarzem z Tarnowskich Gór u którego kiedyś był.
Niech on także rzuci okiem na te wyniki.
agi u nas też dziś cały dzień sypie ale ten śnieg jest taki nieprzyjemny i wilgotny, ale co tam i tak jest ładnie

Linka już zasypia u siebie a ja zaraz zasiądę przed serialami

A wiecie siedzę sobie właśnie przed kompem na tej dużej piłce do ćwiczeń i jest mi rewelacyjnie wygodnie

agi a Ty w tej ciąży kiedy poinformowałaś o niej otoczenie?
Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Aguś pewnie , dobrze robicie z tą konsultacją wyników . Zawsze warto znać opinie co najmniej 2 lekarzy .
Oj ja tam nic ładnego w tym śniegu nie widzę ... dość juz go mam . Samo ubieranie siebie i Ami wywołuje u mnie sapanie i męczenie jak po jakimś maratonie

A z tą piłką to super pomysł . Podobno jest to najlepsze rozwiązanie nie tylko dla ciężarnych

Kochana Mamie powiedziałam od razu jak betę zrobiliśmy

Ami zasnęła mi juz przy mleczku po kąpieli

Spokojnego wieczorku

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

a powiedz mi czy Ty wiesz coś na temat drugiego becikowego? Podczytałam na innym wątku i tam dziewczyny piszą że przysługuje on wtedy kiedy ma się przyznany zasiłek rodzinny?
Sylka Kochana a Ty chyba nie będziesz się jutro nad nami znęcać i zbyt długo trzymać w niepewności?

Czekamy na wieści