BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #574003 przez agi-p
Dzień dobry :)

Gosia daj znać na co się zdecydowałaś :)

Sylka Kuba jest jedyny w swoim rodzaju :) I jaki otwarty na nowe znajomości hahaha :)

Ciekawe od czego ta wysypka faktycznie się zrobiła , bo z tym wirusem to dziwna sprawa . A nasilają sie te zmiany ? Może rzeczywiście warto iść do dermatologa .

Dzięki Wam za odp w sprawie mleka . Mężuś kupił w realu po 13,90 :( wziął zapas 5 szt , więc póki co spokój mamy .

Zapomniałam wczoraj pisać , ze Amcia złapała katar :( I gorączkowała wczoraj . Noc była okropna , to budziła się sto razy . Dziś katarek zrobił się gęstszy , ale leci non stop . Nie wiem czy nie pojadę z nią do Dr .

Miłego poranka :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 1 miesiąc temu #574016 przez Agusiak
dzień dobry :)

Sylka pewnie, jak wysypka nie przejdzie to idźcie do dermatologa, może coś zaradzi.

agi zdrówka dla Ami :)

Sylka nadal mnie trochę mdli i nie na wszystko mam ochotę ale jest jakby lepiej. Na razie nikt nie wie poza Paulinką i T :)

Idziemy na dół na śniadanko bo jeszcze na górze siedzimy.

Miłego dnia :)

12 lata 1 miesiąc temu #574221 przez sylka
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

12 lata 1 miesiąc temu #574253 przez megi23
dziewczyny ja jakies pol godz malo sto razy nie umarlam :( widzialam najgorsze scenariusze juz bo ubralam Tymka na sacer bo cieplutko wiec po 2 sniadanku chcialam go wziasc by pobiegal ... i stal mi na korytarzu z tesciowa ona go wolala on sie potknal i uderzyl mi glowa o kant szaffymial czapke pilotke wlochata ja rzucilam sie na niego na rece szybko szukam dziury , mysle boszz bedzi s polecialaamo lod w sprayu i od razu na glowe , nie mial krwi , przestal plakac i chcial na podworko ... wiec poszlismy powscikal sie .. przyszlam lukam gdzie on to ma on chyba lecac otarl sie okant .. jak dobrze ze dzis mu dalam wlocha gruba czapke pilotke bo zaomrtyzowalla upadek .. jaky mial swoja z kubusiem glowe by roztrzaskal.. on mnnei wwykonczy .. :( bo onn wszedzie szybko szybko cale zie mu sie spieszy..teerz kima zarz ide do pokoju lukac czy jest ok..

a tak poza tym jjuz2 prania zrobilam z o zostanie z jutra to mi szagierka wypierze .. poprzymierzalam mu kurtki i wcale nie jest tak zle :) jutro znosze torby i pakowanie , umylam dzis okna zmienilam firanki i zaslonki :) aa wczoraj wypralam tapicerke z wozka i juz mi wyschla jupiii :) jak cos zapomne to S przyjedzie za 2 tyg to mi przywiezie lub kupie .. ale mam nadzieje, ze wszystko wezme .. milego dzionka

12 lata 1 miesiąc temu #574301 przez sylka
Megi masz z Tymkiem przeprawy jak ja z Kubą :P Dobrze że nic się nie stało. Powoiedz mi jaki masz ten lód w sprayu bo chciałąm kupić u siebie i w aptece móiwono mi że nie ma czegoś takiego. Mozesz podac nazwę?

Kiedy wyjeżdzacie?

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #574306 przez megi23
podam ci pozniej to jest dlaa sportowcow moja mama wziela bratu on gra w pilke i te czesto obrywa kopniaki ale jest niezastapiony .. :lol: psikam na wacik i przykladam i znaku nie ma nigdy na gole cialo ale tyle razy nam zycie uratowal :)
wyjezdzamy w piatek kolo 13 :)
a na uczlenie czy wysypke ja dawalam zyrtec bo na zwykle wapno tez mi Tymek nie poszedl i do dzis nie wiemy po czym to ...

Sylwia to mam
www.sklepratowniczy.pl/dla_sportowcow/sz...syntetyczny_w_sprayu

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #574371 przez agi-p

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Ja na wysypkę dla Ami miałam Claritine .

Megi rany Tymek miał dużo szczęścia . Całe szczęście , ze natknęło Cię z tą czapką . Ufff ...
Te dzieciaki to nam jeszcze nieraz podniosą ciśnienie i przyprawią o zawał serca .
O już w piątek wyjeżdżacie :) Super : )

A ja popołudniu jadę z Ami do Lekarza . Katar coraz większy , pod nosem już czerwone ma mimo smarowania kremem . Spływa jej to do gardła i kaszleć coś zaczęła . Do tego co jakis czas ma gorączkę :(

12 lata 1 miesiąc temu #574461 przez sylka
Megi dzieki :D

Agi kurcze coś Ami złapało :P Zdrówka dla niej daj znać po lekarzu.

12 lata 1 miesiąc temu #574743 przez Gosia_Krupa
Hej dziewczynki!

Agi,kurcze Ami coś złapała :( Ja chyba też pojadę jutro z Miśkiem do lekarza,bo co jakiś czas mu skacze temperatura. Nie przekracza 38,ale pojawia się co jakiś czas i tak od piątku. To chyba trochę długo,może potrzebuje antybiotyku... Nie wiem,nigdy nie brał. Dzisiaj jeszcze mu krew z nosa leciała :( Chyba z osłabienia...

Megi,Sylka ja też mam takie przeprawy z Hanią,niestety :( Raz wylądowałyśmy w szpitalu po czymś takim i nigdy więcej! Nie chcę żeby mnie znowu ktoś traktował jakbym się znęcała nad własnym dzieckiem i przede wszystkim nie chcę tych nerwów :(

Zdecydowałam się na płaszczyk tylko nie wiem jeszcze jaki kolor. Siostra kupi jeszcze ten komplecik leginsy plus koszula dżinsowa :) Wykąpiemy Łobuzy i zamówimy :)

Zaproszenia już na finiszu :D Będę mogła wziąć się za Wasze kartki i dwie na komunię :)

Miłego wieczora i nocki!

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #574787 przez sylka
Gosiu daj znac jaki kolorek płaszczyka wybierzecie :D

Kurcze lepiej idź sprawdz co z MIchem. A moze kontrolnie morfologię mu zrób. Krew z nosa moze lecieć przy słabszym żelazie.

Robiłam na kolację: szybko i smacznie Polecam :D www.poezja-smaku.pl/blyskawiczna-pizza-w-15-minut/ Robiłąm bez patelni, na papierze do pieczenie połozonym na tej płaskiej czarnej blaszce z piekarnika. Piekarnik rozgrzany do 220 st góra i dól a po włożeniu pizzy zmniejszone do 250 :) Kubie tez smakowała.

12 lata 1 miesiąc temu #574822 przez megi23
hej laski maly spiocha wykapany a ja mysle co mam jeszcze zabrac do mamy :) S jak na lzosc musial dzis popoludniu isc do prno ale nic dzis maly dokazywal boszzz male ADHD, biegal skalam a wczoraj placzka zydowska .. moze narazie psokoj bedzie z zebami ..a jutrjak przyjade o od rana pakowanko :D
jak przyjade do mamci toooo malego tez pomecze lekarzami ppoza tym dzis chcialam by mi karte szczepien dali ale oni na osrodek wysylaja tak sanepid im kaze i mama chce by mlodego do jej szefa zapisac w sumie on wykryl ze nie przybiera na wadze i dzieki niemu i lekarce bylej malego wyladowalismy w szpitalu i wyszlo z ta watroba :) w kooncu go na pneumokoki zaszczepie ... bo co probuje to on tu chory....i zrobie mu enzymy watrobowe transaminazy sprawdze czy wrocilo do normy i sobie na wrzody badania z krwi bo nie widzi mi sie gastroskopia to w ostatecznosci.. bo tu lekarz to jakas masakra ale mam juz prywatnego :)

Gosiu mi sie krew puszczala z nosa z braku witamin wlasnie...

sylka idz zrob ja tez polatam porobie co sie :) i tak jak Ty wole dmuchac na zimne niz potem zalowac ..
Agi .. biedna Ami zdrowka malenka :kiss:

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #574832 przez agi-p
Dobry wieczór :)

Super ten przepis :) Na pewno wypróbuję :)

Gosiu ale fajnie , ze Hania zyska i płaszczyk i komplecik :) Będzie z niej prawdziwa Dama.

A z Michałkiem lepiej iść do lekarza . Teraz tyle badziewia się roznosi nawet przez powietrze , że szkoda gadać .Warto skontrolować , może okazać się , ze to zwykłe przeziębienie i osłabienie , ale człowiek spokojniejszy potem .

Agus jak tam u Was dzisiaj ?

Ja z Ami byłam u pediatry . Póki co osłuchowo czyściutko , ale gardełko lekko podrażnione przez ten katar . Najgorsza ta gorączka , bo pojawia się i znika . Do piątku mamy syropki i paracetamol , a jak nie przejdzie , to wtedy kontrola i moze okazać sie , ze antybiotyk będzie potrzebny . Oczywiście wiecie co Amelka sądzi o wszelkich lekach , wiec aplikacja nawet paracetamolku to istna walka :( Mam nadzieje , ze jednak jakos to zwalczymy .

Ja skurcze mam nadal .Nie tak silne i częste jak wczoraj , ale występują :( Biorę nospę i magnez i czekam na rezultat . Najgorsze , ze od nocy skaczą mi cukry znowu . Teraz nie wiem , czy to nie przez nospę :(

Miłego wieczorku :)

12 lata 1 miesiąc temu - 12 lata 1 miesiąc temu #574833 przez sylka
Megi pewnie posprawdzaj :)

Niedawno zasłaniałam rolety u Kuby on biegał po mieszkaniu w pewnym momencie posknął sie wyłożył jak długi i udezył głową w metalową framuge Widziałm tylko jak już leciał i miałam za daleko by go złpac Szybko go wziełam na ręce i pobigłam po zimny wkład by zrobic okład. Posmarowałam masłem smietankowym by siniaka nie było róznokolorowego.

Agi biedna Ama :( Oby antybiotyk nie był potrzebny.

Kurcze martwie się tymi Twoimi skurczami. Obyś do szpitala nie trafiła :(

12 lata 1 miesiąc temu #574838 przez megi23
oj Sylka to naprawde nasze hclopaki sa zdolne i nie usiedza minuty ... Tymek na szczescie po przylozeniu lodu nie ma ani sladu za to blizny juz ma na czole .... :P

12 lata 1 miesiąc temu #574843 przez sylka
Megi weź mi każdy powtarza ze mam dużo siły żeby z nim wytrzymywac, bo to takie zywiołowe dziecko. P się śmieje że żadna niania z małym by nie wytrzymała. Palpitacji serca by dostawały co chwila a ja już przyzwyczaajona i wiem na co moge pozwolić a na o nie. Wygłupy maja swoje granice.

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka