- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus

a odnosnie wesela Agi 1 dniowe przyszla zona jest w ciazy i rodzi w lipcu watpie by 2 dni dala rade

fajnei Gosiu ze sie udalo pojechac do rodzicow
Sylka pomyslowy ten Twoj maz

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)

Ja właśnie materac wstępnie na all wybrałam też gryka-pianka-kokos .
Gosiu super , ze udało się jednak wyjechać

Agusiu to zbiłaś mnie z tropu teraz z tym materacem

A samej pianki nie chce . Kupiłam dla Amci do turystycznego , ma go niedługo , a już jest troszkę zniekształcony . Nie wydaje mi się sama pianka wystarczająco dobra .
Chociaż może jak sie kupi jakąś porządny , to może zdaje egzamin. Ja kupiłam Amci ten piankowy za 50 zł ,ale nawet nie było innych , wiec wzięłam . Ten co w turystycznym był oryginalnie , to jednak za mało .
Megi z tym pakowaniem to najgorzej

Kochana no właśnie ja też na wesele nie miałam w co się ubrać . Tyle , ze udało mi się pożyczyć sukienkę

Ja juz u Mamci jestem . Musiałam przerwać zakupy ,bo już iść nie dałam rady . Napuchłam jak balon

Miłego popołudnia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)

megi Młodym na pewno będzie miło jak się pojawicie na weselu. Każdy z nas kiedyś zapraszał i przykro było jak ktoś odmawiał lub nie przychodził, ale oczywiście zgodzę się że nie jest to tania impreza. Nie trzeba jednak dawać kasy w kopertę bo wiadomo że 500zł nie nasze, ale można kupić jakiś piękny, gustowny prezent za rozsądne pieniądze

agi tymi materacami to nie ma się co tak przejmować, ja też tego nie będę zmieniać tylko zostaje ten gryka pianka kokos, to i tak na góra 2 lata bo potem już się większe łóżeczko się kupi i do niego wtedy można inny materacyk sprawić

Oj wierzę Kochana że już może Ci być ciężko i coraz mniej wygodnie

Trzymaj się dzielnie i wykorzystaj czas u mamy na solidny odpoczynek

Sylka czyli zawsze jest nadzieja

Linka już śpiocha, po południu wybraliśmy się na spacerek ale zaczął padać deszcz więc trzeba było uciekać do domu. I po dzisiejszym dołączam się całym sercem do niecierpliwie oczekujących wiosny

Schrupałam właśnie dwie marchewki i zaraz zalegnę na kanapie

Miłego wieczorku

- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

Kuba też już spi

Agi współczuje tej opuchlizny

Megi to u Was w regionie są tez wesela dniowe? U mnie wesele zaczyna sie w sobote i traw do rana i na tym koniec. Później najczesciej poprawiny dla najblizszej rodziny.
Materac gryka-pianka-kokos sobie chwalę. Żadnych odkształcen. Polecane lateksowe sa może i fajne ale ile kosztuja.
- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Sylka o kurcze ... to do 25 okropnie daleko

No u Nas też teraz głównie 1 dniowe wesela , chociaż zdarzają się i dwu . W ostatnim czasie byliśy na jednym dwu dniowym , a ostatnio na jedno .
Agusiu rany , ja to nawet nie wiedziałam , ze można jakieś tabletki przyjmować na odprowadzenie wody z organizmu . Mam nadzieję , ze jak teraz poodpoczywam parę dni , to minie ta okropna dolegliwość . Dziś nawet moich luźnych zimowych butów nie zapięłam

Fajnie , ze spacerek Wam się udał

A co do materacyków , to fajne są w Ikei . Nawet cena przystępna , ale nie mam Ikei po drodze

No nic , spokojnej nocy Kochane

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Mam nadzieję,że nie zrobię krzywdy komputerowi zanim prześlę posta

Za pamięci od razu,materace chyba najlepsze są lateksowe,ale ceną powalają. My mamy podobnie jak wy,gryka-pianka-kokos,ale to jeszcze po Michałku,tyle że z Miśkiem to się jeszcze kręciliśmy Kostrzyn-Ulikowo,więc nie był bardzo zużyty. Teraz Hańcia będzie miała piankę,ale to tylko dlatego,że szwagier dołączy do łózka

A teraz co u nas. Michał przeziębiony,katar się rozhulał i temperatura skakała,ale zdecydowaliśmy że pojedziemy. I tak przez weekend musielibyśmy siedzieć w domu,więc równie dobrze możemy robić to tutaj,a jakby się pogorszyło to jutro byśmy wracali,ale wracamy we wtorek po południu

Wczoraj jeszcze siostra ze szwagrem przyjechali niespodziewanie także było miło i wesoło

Jutro może nie będzie padać to się wybierzemy na spacerek. Hania była dzisiaj w śniegu z wujkiem,a Michałek siedział w domu,ale tak mnie prosił,że chce wyjść,więc liczę,że jutro się uda

Kupiłam Hani dwa bodziaki w Biedronce,z Kubusiem Puchatkiem i z Minnie

Ok,to uciekam spać,bo padam na twarz. Miłego jutra,no i przede wszystkim miłej nocki!
- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosia super, że tak miło u rodziców czas spędzacie

Zdrówka dla Michałka

U nas nocka fajna ale za krótka

Już jesteśmy po śniadanku ale nie napiszę jak zwykle że teraz kawka bo nie mam na nic ochoty

agi fajny ten materac w ikea

Miłego dnia

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu super , ze pojechaliście . Masz rację , to przeziębienie czy będzie leczone w domku czy u dziadków to jeden pieron . A zmiana otoczenia na pewno dobrze Wam zrobi

Mieliście fajny i zwariowany dzionek

Super , ze udało Ci się zasiąść do kompa i napisać do Nas

Ja miałam rano jechać na badania , ale okazało się , ze Paula klucze od auta ma w płaszczu , bo wczoraj elciała do auta po torbę i zapomniała je wyciagnąć !!! A doszła już do szkoły

Zaraz wybieramy się na spacerek

A i od dziś w biedronce są fajne składane taborety dla dzieci , takie ze schowkiem

Miłego dnia

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Agi,widziałam w gazetce te taboreciki. Są też fajne ręczniki i pościel,przynajmniej w prospekcie ładnie wyglądają

Nocka nawet nawet

Dzieciaki pod drzwiami mi się przeganiają,na spacer chcą iść,więc chyba się ubierzemy i zrobimy rundkę

Miłego dnia!
- sylka
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
- megi23
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
zdrowka dla Micha

apropo wesela no tam nie pisze na ile dni ale chyba 1 .. no wlasnie chyba jakis prezent kupimy:) jak przyjedzie po mnie to cos u mamy wybierzemy tam wiecej sklepow i w ogole

u nas nocka ok czekalam na s by sie poprzytulac

maly przespal ladnie noc ai razu nie wstawalama o 6 oczy jak 5 zl zaczal spiewac i mimo , ze go do lozka wzielam juz nie dal sie polozyc , S wstal nakarmil wysikal go na nocnik i poszedl do pracki

apropo nocnika caly dzien wczoraj wysadzalismy na zmiane tymka chcelismy by kupa byla w nocniku i udalo sie wieczorem przed myciem

oj pakowanie juz lista zrobiona co zabrac mam nadzieje, ze s wozka nie zapomni jak kiedys hehe gondoli nie wzial uniosl sie duma chcial obrocic ale auto mu padlo miejscowosc przed jego domem i kolega go sciagal i przyjechali w poneidzialek mi przywiezc dopiero hehe
kurde fajne rzeczy w biedronce jak pojade do mamci to poszaleje po pepco , biedronce cocodrillo czy jak to sie tam pisze

Sylka zdrowka dla Kubusia

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Ja zjadłam jajo na miękko i troszkę mi lepiej

Sylka oby wysypka szybko ustąpiła.
Lecę włosy umyć

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Gosiu super , ze dzisiejsza noc ok

Megi dobra lista to połowa sukcesu

Agus mam nadzieję , ze apetyt powróci u Ciebie . Dobrze , ze coś zjadłaś . Kurcze te dolegliwosci to najciemniejsza strona ciąży

My byłyśmy rano na spacerze i u Babci , potem drzemka , obiadek i wygłupów trochę

Teraz Mamcia zabrała Ami na spacer , wiec odpoczywam

- Agusiak
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

agi super, że mama zabrała Ami na spacerek, a Ty mogłaś sobie odpocząć

Kochana, szczerze mówiąc to mam nadzieję że apetyt u mnie nie powróci

My też wybraliśmy się dziś na spacerek i było cudownie, w powietrzu czuć wiosnę i mam nadzieję że już stoi u drzwi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Teraz chwilka przed Tv i kimanko

A i Paulinka nauczyła się mówić chodź

Miłego wieczorku

- agi-p
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Agusiu faktycznie Teściowa super

Gratulacje za nowe słówko Lineczki

Fajnie , ze spacerek Wam się udał

Ja dziś rozliczałam sobie PIT i sie wkurzyłam , bo zwrocik maluni tylko będzie

Teraz siedzę sobie wygodnie i zaraz stópki będę moczyła

A co do kg ciążowych , to ja jestem już tak zdołowana , ze tylko w łeb sobie palnąć pozostaje

Miłego wieczorku