- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
wiecie cos takiego wylukalam malemu na urodziny tzn mama ...
a i buty mamcia chce mu takie kupic powiedziala ze mi da lub dolozy bo ja wczoraj szukalam na all i sie zakochalam w takich
allegro.pl/stragan-kuchnia-kasa-sklep-ak...ria-i3077541112.html
a butki takie
allegro.pl/buty-adidas-j-r-disney-winnie...fit-i3078734471.html
fajnie ze Linka ma adidaski moze wiosna przychodzic my tez juz mamy wszystko
no rozmiar rozmiarowi nierowny wiem to ...dlatego laze i mierze mu wszystko ale wiem ze wkladka musi byc 15 cm i tak szukalam .. milej niedzieli
aa taki tort bedzie mial jak mi wyjdzie :0
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Co do bucików my mamy takie rozm 25,5 (16 cm)mam foto pod ręką bo pokazywałam szwagierce wcześniej
Megi bitki i straganik fajowe a tort bobmbowy. Koniecznie pokaż foto twojego
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie wiem czy bedzie co pokazywac .. jak nie wyjdzoe to az wstyd Twoj taki piekny byl..
aaaa i mamy juz psa ale fecka czyt gruba boszz musimy ja odchudzic juz wylizala kota i Tymka hahaha lakomczcuhc, patrzy za jedzeniem . ale kochana , troche foksterierka warczala , ale jej przeszlo smieje ze bedzie ze mna cwiczyc i bedzie fit za 2 tyg
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Sylka strasznie Wam współczuję I jednocześnie podziwiam Kubusia , wcale się nie dziwie , ze ma ksywę Bohater . Jest niesamowity , ze tak dobrze znosi wszystkie zabiegi , kroplówki i badania . Order powinien dostać .
Niedobrze , ze pić i jeść nie chce ... cała szczęście , ze kroplówki dostaje .
Swoja drogą już tyle czasu wasza batalia trwa i nadal nic nie wiadomo
Siłki Kochana dużo życzę .
A adidaski Kuby bombowe !
Aguniu co do prezentu dla Linki,to dostała go przedwcześnie Marzył jej się tablet i takie cudo dostała , z internetem . Jest mega szczęśliwa Uznaliśmy , ze jest tak fajną , rozsądną i posłuszna dziewczynką , ze spokojnie możemy jej sprawić takie cosik Problemó z nią nie ma , uczy się rewelacyjnie i w ogóle udała nam się hahaha I Nas też bardzo cieszy , ze ma wszystko niemal o czym tylko marzy Wiecie przecież same jak to cudownie obdarować dziecko prezentem
Oj jak przeczytałam o adidaskach Paulisi z rózowymi wstawkami , to nawet nie musiałam czytać do końca ...wiedziałam , ze sama byś ich nie kupiła Ale na bank są śliczne
A z rozmiarami to właśnie tak jest Wkurza mnie to , bo jak ktoś pyta jaki Ami rozmiar nosi czy to ubrań czy butów , to nie wiem co powiedzieć , bo rozbieżność jest tak duża !
Megi torcik świetny wybrany Powodzenia przy nim
Dobrze , ze ćwiczenia odpuszczasz . Przy @ to jeszcze byś krwotoku dostała . Nadrobisz wszystko
Super ta kuchnia Taka rozbudowana A adidaski widzę z Kubusiem ...Tymek też ma świra jak Ami ???
No to super , ze psiak już u Was I od razu dietę mu zapodajesz ? Hahaha
A my od wczoraj juz u Mamy Tak chciałam zostać w domku , ale Mężuś z troski stwierdził , ze to nie jest dobry pomysł , bo jestem jak to określił "nie do upilnowania"
Wczoraj popołudniu tak źle się czułam , ze już nawet siły nie miałam , zeby coś pisać .
Biegunkę miałam , potem wymiotowałam i na koniec brzuch mi się stawiał cały czas i skurcze łydek miałam .
W nocy z kolei cukier mi an 50 spadł i do teraz jestem strasznie rozbita .
Do tego Maja nadal nie aktywna i już mi ręce opadają .
Całe szczęscie dziś wizyta , za którą proszę zaciskajcie kciuki
Mężuś mi kazał jechać do szpitala ... tak jak diabetolog kazała , a ja się bronię przed tym .
Na wszelki wypadek jednak torby do szpitala mam popakowane , Mężuś wie co i jak i zobaczymy .
Miłego dnia Kochane
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
apropo fiola nooo ma i myszki miki ale z Kubusiem ladniejsze
cwiczenia dzis lekkkie moze jakas yoga ale czuje roznice mam ponaciagane miesnie i moge po turecku siedziec mimo ze mialam kolano zlamane..
Agi ja bym juz dawno w szpitalu byla na twoim miejscu .. skoro Majcia sie nie rusza i brzuch Ci sie stawia .. trzymam kciukasy za wizyte i za was
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
megi torcik świetny będzie Tymuś miał i na pewno Ci się uda
A prezenty też extra dostanie
To mówisz że taki dobrze wypasiony piesek Wam się trafił
Ja kiedyś jak po Roxy to chyba już nie zdecyduję się kolejnego psa.
Sylka a co mówią lekarze, jak powychodziły wyniki? To jakieś niepokojące troszkę jest. Ale dobrze że dostaje kroplówki i jest pod stałą opieka.
agi bidulko może jednak idź do szpitala? Kurcze żeby to wczorajsze to nie było coś w stylu oczyszczania się organizmu czy coś Za wizytę oczywiście trzymam kciuki i czekamy na wieści niecierpliwie.
A prezent Paulinka dostała bajeczny
U nas już lepiej chociaż katar jeszcze troszkę jest, i zaczęłyśmy z Paulisią kaszleć, szczególnie w nocy. Taki atak mnie wczoraj złapał że rano to cały brzuch mnie bolał
Ale walczymy, i jeszcze mężusia coś wczoraj gardło zaczęło boleć. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie.
Miłego dnia
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Piję kawkę,kończę śniadanko i zmykam do moich "uwisiów". Niestety znów mam dwójkę na głowie,Micha ominą fajne zajęcia,ale co zrobić?!
Odezwę się później,jak Hania będzie spała,o ile z netem znowu się coś nie orobi,bo wczoraj cały dzień nie było,w sobotę miałam mały zapierdziel no i weekend zleciał bez kompa,internetu i Was.
No nic,muszę iść,bo pokój krzyczy "pomocy".
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ehh probowalam Tymka uspac ale nie chce jeszcze my nadal w ciemni jak slonce zajdzie pojdziemy sie przewietrzyc , normalnie naprawde czuje sie jak wampir
ano ona grubachna ,ale kochana heheh sapie jak lokomotywa .. wiesz mama nie kupuje tylko z odzysku bierze zawsze albo schronisko albo fundacje.... ta u nas kiedys bylo 3 psy i 9 kotow 2 boksery i foksterierka ... mama sama jest w zarzadzie swojej fundacjii i sama jezdzi lapie i ratuje zwierzeta nie tylko psy i koty teraz maja dostac dom od gminy Przemyśl i chca schronisko zrobic i mama tam bedzie mieszkac , jak narazie nie wiem co z mieszkaniem i czy to wypali.. kiedys planuje jak cudem wybuduje dom to ja zabrac ze soba , bedzie na emeryturze i robila co chciala
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Widzę że Twoja mama to prawdziwy miłośnik zwierząt
Ja Ci powiem że chociaż kocham moją głupolkę to nie potrafię znieść tej sierści
Może dlatego że nam rodzice nigdy nie chcieli psa kupić, więc nie jestem przyzwyczajona, ale to ponad moją tolerancję :/
Roxy jest teraz na podwórku ale jak mieliśmy ją kiedyś w mieszkaniu to uwierz mi że już myślałam żeby ją gdzieś oddać. Dlatego podejrzewam że już więcej psa nie będzie u nas.
Rany mnie jest tak nie dobrze, że już nie wyrabiam. Aż mną szarpię ale pawika puścić nie mogę. Okropność
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
wspolczuje nudnosci naprawde..
ja od dziecka z psami wychowana jestem mielismy i papugi i swinki morskie i rybki plus pies oczywiscie
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka,kurcze ale się narobiło. Dzięki Bogu,że Kuba już lepiej.
Michu nam marudził,że go brzuszek boli. Chyba nie jakoś mocno,bo nie było paniki,ale przychodził falami. Przybiegał wtedy i prosił o termofor. Poza tym kaszle,więc został dziś w domu i jutro też go nie wysyłamy do przedszkola.
Agi,już tak Ci malutko zostało. Mam nadzieję,że wszystko dobrze. Cukry wróciły do normy,a Maja bryka na całego.
Megi,tort super,myślę,że spokojnie sobie poradzisz Nie jest to jakiś bardzo udziwniony kształt,przy którym trzeba się namęczyć. Tymek będzie wniebowzięty
Ja chyba zdecyduję się jednak na Minnie. Znalazłam lukier plastyczny o smaku białej czekolady i chcę go wypróbować. Tylko aktualnie nie ma go w sklepie. Mam nadzieję,że zdążą zaopatrzyć magazyn. Teraz nie ma ani tego lukru ani marcepana Pozostałoby mi zrobić własną masę.
Agusia,współczuję Ci tych mdłości. Ja w sumie nie wiem co to znaczy,bo ani przy Hani ani przy Michałku nie doskwierały mi mdłości,wymioty ani nawet zachcianki czy niezachcianki
Wszystko to mnie ominęło. Za to miałam paskudną zgagę od samego początku i kręgosłup i biodro odmawiały posłuszeństwa I to było dla mnie najgorsze,bo ból straszny i jeszcze brak swobody ruchu
Agi,prezent super. Ja tam mam odmienne zdanie na temat prezentów i "zachcianek" dzieci. Nie kupuję im wszystkiego,mimo,że np. bardzo lubią danych bohaterów czy typ zabawek(nawet jeżeli ich widok sprawia mi wielką radość,bo sprawia jak się cieszą z tego). Uważam,że co za dużo to niezdrowo. W przypadku Twojej Pauli to inna bajka. Takie marzenie bym spełniła,bo sama piszesz,że nie macie z nią problemów. Jest rozsądna,dobrze się uczy także jak dla mnie prezent na miejscu. Co innego kupowanie np. na zachętę(cały czas) lub z myślą,że może się poprawi czy zmieni. Już widziałam tak wychowywane dzieci i dziękuję bardzo
A powiedz mi jaki tablet kupiliście? Bo my chcemy kupić mojej chrześniaczce na komunię. Mąż co prawda zna się na tym jak nikt inny i to on kupuje takie sprzęty,ale chciałabym być choć trochę zorientowana
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oczywiście nie mam tu na myśli Pauli agi, bo dziewczynka jest super i sobie zasłużyła
Ja sama coraz częściej zaczynam siebie strofować bo też popadam w taki stan że chce kupić młodej wszystko, a potem dochodzę do wniosku że to czy tamto nie jest jej wcale do niczego potrzebne
megi moja koleżanka miała dwa bokserki jeden po drugim i oba się leniły niestety i to takimi najgorszymi igiełkami jak Gosia pisze, że we wszystko się wbiją a ciężko to usunąć.
Gosiu ja zgagę też miałam jakoś na końcówce
- Kozłowska
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Samo szczęście:)
Biegunka przeszła i po przeanalizowaniu doszłam do wniosku że to moja wina ogórkowa, kapuśniak, i serek no cóż ale wszystko ok.
Sylka ojej dużo zdrówka oby wszystko się już skończyło i żebyście szybko do domciu wrócili
Prezenty jakie pokazywałyście fajne torcik też mi się podobał jak znajdę gdzieś se zapisałam to wam pokarzę jaki mój szkrab będzie miała(oczywiście zamówię bo chyba do sylki musiałabym napisać o przepis na wypieki bo ani talentu ani chęci we mnie nie ma na szczęście są cukiernie )
No i dostałam w poniedziałek info że mam wolne i poszłam spać hihi później byłam na USG ze szwagierką i będę ciocią na 02.11.2014 ooo mój potwór wstał odezwę się później
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
oj zgaga masakra pilam hektolitrami mleko
super kozlowska ze Matiemu przeszlo yy niezla mieszanke mial i gratuluje zostania ciocia
- agi-p
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Dziewczyny górą :) Skarby mam 3 :)
Megi oj Twoja Mama jest świetna Dobrze , ze ma takie zamiłowanie do zwierzaczków
Dobrze , ze Tymciowi sie nie dałaś . Taką konsekwencją zdziałasz więcej . Mały próbuje na ile moze sobie pozwolić , ale spokojnie ...przetrzymasz to
Agusiu biedna Ty Spróbuj sprowokować wymioty , może Ci ulży .
Mam nadzieję , ze ten kaszel Wam minie .
Gosiu Michaś jeszcze nie raz będzie miał w przedszkolu taki super dzień
Jeśli chodzi o prezenty , to podzielam Twoje zdanie . Mam znajomych , którzy dzieciom dają kasę np za posprzątanie pokoju lub za dobrą ocenę w szkole !!! Albo przekupują dzieci prezentami . Ale my tak nie robimy . Paula się stara , jest kochana , niczego nie wymusza , to z przyjemnością jej prezenty sprawiamy
Co do tableta , to nie pomogę . Nawet nie pamiętam jaki wzięliśmy Mężuś się tym zajmował , no i braliśmy w salonie razem z internetem . Ja na tych parametrach totalnie się nie znam i nie rozróżniam różnych rzeczy
Kozłowska dobrze , ze wolne Ci sie trafiło Troszkę odpoczynku na pewno dobrze Ci zrobi
I gratuluję Ciociu
Ja Kochane leżę w szpitalu na obserwacji Z Maja dobrze , szyjka długa choć miękka , ale cukry dzisiaj nie do opanowania . Rozważać będą różne opcje . Znowu mi profile zlecili i zobaczymy co wyjdzie . Na KTG wyszły 2 skurcze , ale nic ponad normę w sumie . Cieszę się , że chociaż z tej strony zagrożenia nie ma . Niemniej jednak stresik mam duży . No i najgorsze jak się domyślacie jest to , ze Ami tu nie mam Brakuje mi jej i ryczę ciągle
Miłego wieczorku Kochane