- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- zostanę mamą w maju 2011 roku :)
zostanę mamą w maju 2011 roku :)
- Gosia_Krupa
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Sylka,jesteś,nareszcie Mam nadzieję,że czujecie się dobrze Co tak właściwie Kubie było? Jakiś wirus brzuszkowy?
Agusia,Paulinka się rozgada,w swoim czasie. Później nie będziesz mogła za nią nadążyć
Ja odłożyłam decyzję z przedszkolem. Stwierdziliśmy z mężem,że to jednak za wcześnie,Hanula na pewno do tego czasu nie usamodzielni się,a poza tym to niemal 1000zł wydatku by było,bo Michu zostaje w przedszkolu w zerówce. Zdecydowanie nie nadaje się jeszcze do szkoły!
Wczoraj mąż był podpisać umowę w przedszkolu i porozmawiał chwilę z wychowawczynią. Pytała się właśnie czy wysyłamy Hanię(bo podobnie jak u Was dziewczyny przyjmują 2,5latki),bo byłaby zniżka 70zł. Powiedziała,że ona by swojego syna mimo wszystko nie puściła,poza tym 70zł przy takich pieniądzach to jest tak na prawdę niewiele. Poza tym mówiła,że Michu razem z jednym chłopcem zrobili największe postępy w grupie Normalnie niebo-ziemia. Z resztą widzę to
Dzisiaj już wysłałam Micha do przedszkola. Dzień wiosny w końcu i mnóstwo atrakcji A jutro mają dzień wody i też zabawa będzie przednia Potem weekend to się jeszcze podkurujemy wszyscy. Trzy dni mąż do pracy,Michu do przedszkola,a potem bon vojage kierunek->Kostrzyn
Megi,dobre wieści u okulisty,super!
Zamówiłam przed chwilą lukier plastyczny o smaku białej czekolady,czarny lukier(bo takiego samemu nie da się zrobić),masę marcepanową(na wszelki wypadek bądź na później)i różowy barwnik w żelu. Mam zamiar zrobić Minnie Oby mi tylko wyszła Chciałam też kupić brokat jadalny by dodać blasku tortowi,ale ten akurat się skończył I tak cieszę się,że zaopatrzyli magazyn w te lukry,bo bałam się trochę,że nie zdążą dojść Wykorzystałam zebrane wieki temu punkty i dzięki temu zyskałam 20zł rabatu
Na All chcę jeszcze zamówić kilka rzeczy do pracy z masą plastyczną i będę sobie działać od czasu do czasu Mam w planach kolejne podejście do masy z żelatyny,może jakoś się przekonam...
A poza tym to u nas znowu sypie Wczoraj świeciło słońce i był mały plus,więc to co stopniało dzisiaj się odnowiło
My siedzimy w domu,bo Hania pokasłuje,a ten śnieg który zalega jest strasznie mokry,więc pewnie Hania po pas byłaby przemoczona(znając możliwości mojej córci).
No to miłego dnia i wiosny
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 5
Kuba robi tak samo jak Paulinka, powtarzac nie chce. Ale wczoraj powtarzał za lektorem alfabet po angielsku!!! Moja mina bezcenna Póxniej ja móiwę ej a on bi ja si a on ... oł
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Paulinka i Dorotka nasze Skarby :)
Gosia super, że zdobyłaś składniki na tort, już się nie mogę doczekać kiedy nam go pokażesz
My też siedzimy w domku, ze względu na kaszel, katar i właśnie ten mokry śnieg.
Sylka super że Kubuś tak powtórzył po lektorze
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 24.03.2011 najwiekszy Skarb Tymus
a jednak wyjde po mamcie jeszcze po sklepach polazimy jutro jestem z kolezanka z pracy umowione . maly pojdzie na kulki a ja do h/m buszowac haha
moj tez jeszcze nie sika tzn sika a nie wola i gadac tez nie chce a u okulisty buzia mu sie nie zamykala .. powiedzial hej do doktorka szczena mi zjechala na dol .. . ja tez widzialam dzis dziewczynke byla moze ciut starsza od tymka a gadala normalnei jak my ..ale na wszystko przyjdzie czas ... ja tam cierpliwa jestem mam nadzieje , ze do wrzesnia sie wyrobimy.. jak nie ciocia bedzie ..wiecie co naprawde mam dylemat z ta praca...albo zostac bez i siedziec u S i zyc z 1 pensji albo miec 2 i byc osobno super scenariusz
a okulary no zobaczymy dzis poszukam zabawkowych .. on nawet moje zdziera z oczu , wiec nosze tylko do wyjscia
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z tą pracą to naprawdę lipa
Nawet nie wiem co można by Ci doradzić bo sytuacja jest troszkę skomplikowana.
Paulinka poszła na drzemkę po 10 i śpi do teraz i nawet nie przeszkadza jej że od rana chłopy rozwalają ten sklep co u nas był niemalże przed domem i który zamknęli z końcem roku.
O właśnie wstała, to lecę
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gosiu dziś odbiorę wypis to wiecej napisze. Póki co badania wymazu na rotawirusy i bakterie m.in. salmonelli były ujemne. Morfologia prawidłowa. Na wszelki wypadek wolałam sie położyć do szpitala niz czekać dalej bo ta biegunka by mu chyba nie minęła Wszystko co dawałam w domu nie pomagało. Na rotawirusy go szczepiłam wiec skoro badania nic nie wykazały to chyba szczepionka pomogła że tego nie załapał. Póki co siedzimy jeszcze w domku bo wczoraj robił 3 biegunkowe kupiki i na wszelki wypadek by nic nie wróciło podałam mu Enterol 250. Dziś na razie spokój.
Czekam na foto torciku bo widze ze zakupy udane
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- sylka
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Paulinka zasypia u siebie ale katar jakoś przejść nie chce :/
Sylka no to mąż super prezent zrobił Kubusiowi ale należało mu się za te wszystkie szpitalne przygody
Nawet nie mam co pisać bo cały dzień w domku więc nuuudy, hehe
Lecę na seriale i spać bo łeb mi dzisiaj pęka.
Miłego wieczorku i spokojnej nocki
- Agusiak
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Po nocy przypomniało mi się co miałam napisać Otóż młoda wczoraj uskuteczniła malarstwo ścienne i narysowała kredkami na ścianie w salonie mamę, tatę, i babcię Akurat tak żeby każdy kto siedzi przy stole mógł podziwiać jej dzieło. Muszę to dziś spróbować usunąć ale faktycznie narysowała 3 prawie okrągłe głowy z oczami i buziami. Próbowałam strzelić fotkę ale jakoś tej kredki na tle ściany wcale nie widać.
Linka wcina kanapki a ja musli z mlekiem
Oglądałam wczoraj na TLC program Ciąża w tajemnicy czy coś takiego i była babka w 6 ciąży, z 6 synem i czekała ją 6 cesarka
A słyszałyście że Bartek W od Katarzyny W wydał pamiętnik? Nieźle...chyba 15 zł kosztuje.
Miłego dnia
Ps. U nas znowu dosypało
- megi23
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lol Sylwia tablet ja tez chce . ale dobiero laptopa dostalam musze odczekac na zachcianke hehe moze pod kolejna choinke zazycze sobie .. najpierw chcialam x boxa z kinect .. ale kolega ma nam pozyczyc bo dziecko dostalo na komunie a ma juz 3 laptopy 2 komorki i to lezy i zobacze czy chce czy nie ja gadzeciara
mialam wczoraj wieczorem wejsc ale tak mnei stawy wykrecalo .. wiedzialam ze bedzie zmiana pogody
aa i dzis musze kupic te zabawkowe okulary tak na wszelki wypadek wezme kilka par, bo znajac zdolnosci mojego syna hahaha