BezpiecznaCiaza112023

zostanę mamą w maju 2011 roku :)

11 lata 3 miesiąc temu #741761 przez Agusiak
tam jest taka opcja, że jak naciskasz chyba na pieska i mówisz blisko do mikrofonu to brzmi tak jak ksiądz na procesji, mój T uwielbia tą funkcję :silly: :lol:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741779 przez sylka
a czekaj musze sprawdzić :D :blush:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

11 lata 3 miesiąc temu #741895 przez Agusiak
Sylka fotki super, u nas też dziś piękne słonko chociaż rano była mgła ale już sobie poszła.
Wczoraj chyba w KappAhl czy jak to tam się pisze, była taka super kurtka skórzana dla młodej ale tylko rozm 92 więc teraz już się nie opłaca a za rok będzie już za mała. Ale nie mogłam od niej odejść, hehe :lol:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #741903 przez sylka
Agus u mnie od rana pada i pochmurno :P Jak szlismy to mżawka padała. I piździło jak w kieleckim :silly:

Lubie skórzane kurteczki :)Szkoda że nie na 98 to jeszcze na wiosnę by była. Kubuska w niej ubóstwiam :D

11 lata 3 miesiąc temu #742173 przez Agusiak
hej ho :)

Miłego wieczorku Wam życzę a ja rozsiadam się przed TV :lol:
A jutro jest mój film Galimatias :laugh: :laugh:

do jutra :)

11 lata 3 miesiąc temu #742379 przez Agusiak
dzień dobry :)

U nas leje, zaczęło już w nocy ale jakoś mi to nie przeszkadza bo i tak siedzimy w domu z młodą przez tą gorączkę to lepiej jak jest taka pogoda niż słońce :P

agi na tych warsztatach będziesz mieć wykład z działania i budowy pralki samsung eco bubble, czy jak to tam się pisze ;) Szkoda że tych pralek jako gratis nie rozdają ;)
I jakiś konkurs tam jeszcze jest, nagrody fajne całkiem ale podejrzewam że wygrywali znajomi organizatorów chociaż pewności nie mam.
Na wykładzie z pielęgnacji z kosmetykami J&J jak koleś się zgłosił na ochotnika żeby pokazać jak trzymać dziecko w kąpieli czy coś takiego to dostał fajną torbę na kosmetyki, pieluchy i przewijak podręczny :)

Miłego dnia ;)

11 lata 3 miesiąc temu #742387 przez megi23
hellow i my juz na nogach narazie nie pada i oby tak zostalo bo do fryca chce isc z mlodym :P
poza tym ide do sklepu jakies puzzle mu kupic alfabet i literki , :)

ee to fajne takie warsztaty , sama bym sie zglosila , gdyby cos takie tu bylo :)
milego dnia laski :)

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742584 przez Gosia_Krupa
Dzień dobry!

Hańcia leży(przygotowuje się do snu),rodzice będą ok.16,chyba że u lekarza się szybko uwiną to o 15 już będą,po Micha dzisiaj nie jadę,więc luzik :) i jestem :)

Więc od czego zacząć?!

Agi,wypadu do wesołego miasteczka zazdroszczę strasznie. Bo uwielbiam tego typu bajery,chociaż mam lęk wysokości. Jak jestem u góry to jednocześnie "sikam w gacie" i jestem podjarana jak małe dziecko :D Mój Rafał od patrzenia na zwykłą huśtawkę(nie wspominając o tym,że miałby na nią usiąść)ma zawroty głowy,więc moje dzieci chyba w tej kwestii poszły po mnie :silly: Kręcić się to jak najszybciej,huśtać się to jak najwyżej,a jakby jeszcze im ktoś zafundował jakieś fikołki obroty to już jest stracony,żyć nie dadzą :blink: Czekam więc aż podrosną na tyle,żeby wybrać się gdzieś,gdzie są porządne rollercoastery :lol:

Agusia,komplecik super :) I ja też uwielbiam H&M !!! Mam nadzieję,że Paulince już przeszło.

Sylka,Kubuś jak zwykle powalający :) Ale Ty go kobieto stroisz!!! ;) Ja też lubię skórzane kurtki,chociaż aktualnie żadne z moich dzieci takowej nie ma. Ale się przeraziłam ilością kurtek dla Hani. Ma ich chyba z 12 :ohmy: Muszę koniecznie wszystkie jej zmierzyć. Może któraś ma krótsze rękawy to odłożę. Bo inaczej to kiedy ona je wszystkie założy?!

Wczoraj dzwoniła do mnie koleżanka z K-na czy chcę ubranka dla Hani od jej koleżanki,od której zazwyczaj je kupuję. Wielki wór fajnych rzeczy za 100zł maksymalnie. Oczywiście ubranka na wiosnę-lato,ale jak taka okazja to czemu nie skorzystać?! Rodzice dzisiaj przyjadą to im od razu dam pieniążki,a ubrania przywiozą przy okazji.

Przypomniało mi się... Podoba mi się ten mikrofon. Czyli on ma funkcję taką,że jak się do niego mówi to jest rozdźwięk? Bo jak tylko te przyciski z melodyjkami czy odgłosami zwierząt to chyba już nie ta grupa wiekowa. Ale taki typowy mikrofon to mi siedzi w głowie. Nie wiem co prawda czy Hani by przypadł do gustu,ale ona non stop śpiewa(czasami nawet już mam ochotę,żeby przestała),więc może akurat. Takiego rozśpiewanego dziecka jeszcze nie spotkałam. Lekarz,przedszkole,sklep,spacer i dom... wszędzie śpiewa! Reklamy,dziecięce przeboje i te inne...

Miłego dnia życzę! Pa!

11 lata 3 miesiąc temu #742589 przez megi23
hellow my juz w domku i udalo mi sie znalezc super fryzjera , co prawda stary jak swiat , ale w koncu moje dziecie wyglada jak rasowy chlopak :) byl grzeczny siedzial na koniku , mial fartuszek w myszke miki , to byl wniebozwiety :) na zakonczenie dostal lizaka , ktorego w domu pociamkal , reszte fasolka zjadla :P a ktorego wiozl jak trofeum do domu , w nagrode kupilam mu tez puzzle z alfabetem , bedziemy sie uczyc :)

ale jestem w niego dumnam bo dal sie obciac maszynka i wysuszyc suszarka :lol: jak wstanie pokaze wam foto :)

gosia bierz jak za taka cene a duzo ubran to sie oplaca , ja dostaje od szwagierki tak do 8 lat mi starczy narazie , ona maniaczka w kupowaniu nowych ubran dzieciom wiec korzystam :silly:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742596 przez Agusiak
Gosia super, że rodzice Was odwiedzają :)
Fajnie że macie takie koleżanki od których możecie kupić ubranka albo innym sprzedać. Ja to mam takie beznadziejne że wolę sprzedać na allu bo przecież hrabianki to za darmochę to i owszem by wzięły z pocałowaniem w tyłek ale za śmiesznie jakby nie było pieniądze to już kręcą nosem a groszem też specjalnie nie śmierdzą.

Ja uwielbiam karuzele za to T jest od razu nie dobrze więc w tej kwestii dzieciaki mogą liczyć tylko na mnie :silly:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Dziękuję za uwagę :)
Buziaki :kiss: :kiss:

11 lata 3 miesiąc temu - 11 lata 3 miesiąc temu #742606 przez megi23
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

mi tesciowa ani zlotowki na wyprawke dziecka nie dala moja mama kupila kosz mojzesza i wanienke ze stojaczkiem :) ddoam ze oni maja po kilka lokat i kij wie ile pieniadzy skoro maja na studia dla szagra , jego wesele juz odlozone i w ogole :P

11 lata 3 miesiąc temu #742644 przez Agusiak

11 lata 3 miesiąc temu #742835 przez megi23
Uwaga: Spoiler! [ Kliknij, aby rozwinąć ]

Laski leze na lozku pytam sie Tymcia" co mama ma w brzuszku" a mlody mowi akcentujac " dzi dzi" i niby nie mowi a jak cos wypali to mi szczena opada :P :lol:

11 lata 3 miesiąc temu #742953 przez Agusiak
dobry wieczór :)

No my to jak szybko się kłócimy tak szybko się godzimy :P
Ale nie ma to jak ochrzan bo od razu pojechaliśmy dziś do apteki bo potrzebne rzeczy, część już mam a część zamówiona i będzie jutro :lol:
Nie można było tak od razu tylko potrzebne były te wszystkie moje nerwy? Ale najwyraźniej tak.

megi Tymek super, Linka też ciągle pokazuje że w brzuszku jej siostra i ostatnio lubi podnosić mi koszulkę i robić pierdzioszki w brzuszek, a wtedy mała jej odpowiada kopniakiem :lol:

Oglądam na TVN Style Ekstremalne Porody, niezłe :huh:

No ale czekam na mój fil Galimatias :)

agi pytałam Cię już jaki masz teraz laktator?
Może macie jakieś tanie do polecenia których ceny nie zwalają z nóg jak Avent czy lovi?

Miłego wieczorku :)

11 lata 3 miesiąc temu #743026 przez sylka
Aguś tez lubię Galimatias :D

Co do laktatora to nie mam porównania z innymi- miałam AVENT i sobie bardzo go chwalę. O LOVI też słyszałam pozytywne opinie.

W przedszkolu zaliczyłam zebranie :) Okazało się że jestem znana wśród rodziców :P Co z którym nie rozmiawiałam to wiedzieli, że jestem mamą Kubusia, tego żywczyka :D Kurcze gwiazda jakaś przedszkolna mi rośnie czy jak :D

Kuba wczoraj po powrocie z przedszkola ściskał rączki w piesi i puszczał, pokazywał że on coś chce. Z P zachodzimy w głowę co on chce i co ten gest oznacza. Pytam bawiliście się plastelina a on że tak. Po czym pokazuje że paluszkiem nią mazał. Myślę chyba wyklejali rysunek plastwlina. Pytam dziś rano T czy robili coś plasteliną, bo Kuba tak raczkami pokazywał a ona że nie że tanczyli kaczuszki. I teraz wiem że ten gest to na kaczuszki- faktycznie macha się tamtak dłońmi, zginając je, ale do głowy mi to nie wpadło :lol: I pytam Kubusia dzis czy tanczył kaczszki mówi tak i pokazuje jak dupką kręcił i raczkami machał :D Ubaw mamy czasmi po pachy z nim.

Skubany pamięc też ma dobra. P powiedział wczoraj ze mu kupi dziś lizaka i co tata przyszedł do domu ledwo dostał buziaka młody już o lizaka prosił.

Gosiu pytałaś o mikrofon. On ma ten pogłos włączony w momencie gdy leci piosneka/ melodia i dziecko moze razem śpiewać. Samego pogłosu nie można włączyć. Nich jeszcze Agusiak napisze, bo ma go dłuzej a ja moze jeszcze nie rozkminiłam wszystki opcji :lol:

Miłej nocki

Moderatorzy: ilona
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka