- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Kwietniowe mamusie 2011 come back
Kwietniowe mamusie 2011 come back
- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Andziu,u nas klaps czasem skutkuje. Raczej tego nie robimy,staramy się rozmawiać i tłumaczyć,ale jak nic nie pomaga i nerwy puszczają to się zdarza. I Miśko raczej sobie coś z tego robi

Hania na szczęście nie odstawia mi scen,zdarzyło się ze dwa razy jak jej kozioł w dupę wszedł,ale tak generalnie to pod tym względem jest ekstra

A tak poza tym Misiek poszedł dzisiaj do przedszkola,Hańka śpi więc mam chwilę na ogarnięcie pokoju,małe pranie,segregację ubrań(trzeba odłożyć letnie,które być może jeszcze będą dobre),zerknięcie tutaj i muszę się wziąć za kartkę na ślub. Może mi Hania na to pozwoli

I muszę poszperać jeszcze w necie,bo dziecię chce na Halloween być przebrane za nietoperza. To jego pierwszy bal przebierańców,więc postaram się spełnić jego prośbę,choć inne stroje są bardziej dostępne czy łatwiejsze do zrobienia. Męża wysłałam w piątek,żeby poszukał wypożyczalni,ale nie znalazł

A tymczasem miłego dnia!
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- ulcia85
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

moja Julia ma 11 zebow i reszta wylazi,strasznie jest ruchliwa,najgorsze,ze staje na krawedzi łóżka i wola nas i patrzy czy ktos przyjdzie i skacze

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

u nas całkiem, całkiem

Adi jest dość spokojny jak jesteśmy sami więc jest ok, czasem ma jakieś odpały ale ogólnie ok, da się go szybko uspokoić i potem już luzik

młoda całkiem ładnie śpi i w dzień i w nocy, więc nie narzekam

mleczka nie brak, a nawet czasem jest go w nadmiarze nie zapeszając

Adi dzisiaj miał humory przy śniadaniu, najpierw chciał zjeśc parówkę a potem co drugim kawałkiem pluł naokoło

Gosiu u nas w salonie wiecznie jest "kosmos" - wszystkie autka, drobne zabawki z pudełek i książeczki walają sie po podłodze, często wymieszane z puzzlami piankowymi, bo ilekroć je ułożę, to lądują znowu na podłodze

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wątek umiera

A żeby nie było,że weszłam tylko pomarudzić to powiem,że u nas jest piękna pogoda

Miłego dnia!
- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

pochwal się karteczką jak bedzie gotowa

zanosi sie u nas na deszcz więc jakbym nie dotarła dzisiaj do lidla to jutro pójdę i dam Ci znać odnośnie nietoperza

fakt cisza na tym naszym wątku...
Dave co u ciebie? jak remoncik i przenosiny? ogarnęłaś się już?
nie pamiętam czy pisałam albo czy Asz_ka się chwaliła, że Franio już jest po tej stronie brzuszka

dzisiaj wpadła do nas położna, zadzwoniła czy moze byc za 5 min bo ma chwilę a jest w pobliżu, więc sie zgodziłam no i okazało się, ze młoda przybrała 560g w dwa tygodnie

ach i zobaczyłam dzisiaj przy myciu zębów Adiego, że dolna lewa czwóreczka sie przebija i prawa też juz bliziutko, więc lada dzień będziemy mieć 12 ząbków

- PM
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

No i na koniec stan uzębienia 9 sztuk i trzy 4 w natarciu.
Żłobek pewnie dopiero w listopadzie. Na razie młodzież siedzi u babci

Buziaczki wysyłamy

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Myślę,że jak nie dasz rady to jeszcze się wstrzymam ten tydzień(myślę,że mogą być w Tesco)i jak nie wypali to pasmanteria i igły i maszyna w ruch. Już zapowiedziałam mamie,że ma szybko zdrowieć bo potrzebna mi może być jej ręka

Dave,to ja widuję na kwietniówkach 2013,a nam nawet dzień dobry nie powie

PM,chociaż się odhacz jak już wpadasz

Ząbki widzę już u większości bliżej końca

A karteczką... pochwalę się jak już skończę

- andzia2490
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- zanim się urodziłeś byłam gotowa za Ciebie umrzeć.

Mały mi właśnie zasnął pogoda jest śliczna więc wystawiłam go na balkon a sama się biorę za obiad i mycie podłóg, starszy na turnieju piłkarskim więc mam okazję ogarnąć

Wczoraj mieliśmy dzień lekarzy - rano byłam porobić sobie badania bo stwierdziłam,że od porodu porządnie sie nie przebadałam więc wzięłam sobie skierowanie na dosłownie wszystko krew , cukier ,Magnez, żelazo, mocz i tp. nawet prześwietlenie płuc i ekg. 30 stka minęła to trzeba profilaktycznie się przebadać

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Andziu,no to miałaś medyczny dzień

My wczoraj byliśmy w lesie. Hania pierwszy raz

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wy też macie niewyraźne zdjęcia? Nie wiem dlaczego

Misiek nie za bardzo chciał pozować,a dzisiaj ma w przedszkolu zdjęcia. Mam nadzieję,że się spisze i zdjęcia będą ok

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

Andziu ciężki dzień widzę, a niby wolne... buziaki dla Was

dziewczyny jak przygotowania do halloween? my mamy juz okna poubierane

za to moje dziecko postanowiło samo dodatkowo przystroić okna i podłogi i rysuje gdzie popadnie kredkami woskowymi

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- PM
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-

Baby jak tak patrzę na zdjęcia to aż tęskno za taką drobinką i tymi minami z języczkiem jak kotek malutki

Buziaczki w ten "piękny" zaśnieżony poranek

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

zdrówka dla Hańci i buziaki

wiecie jak sie patrzy na samego półtoraroczniaka to się wydaje taki mały a jak pojawia się taka kruszynka to wydaje się być taki wieeelki chłopak z niego

- Gosia_Krupa
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Bardzo mi się podoba to zdjęcie co leżą obok siebie zwróceni buźkami,a nóżki w przeciwne strony

Ja skończyłam przed chwilą kartkę,Boże jak się nawkurzałam na sibie,że taka niezdarna jestem. Co rusz mi się bukiet rozsypywał

Ok,uciekam do kumpeli,ma mi włoski nakrecić

Paula,postaraj się tu zaglądać częściej. Wiem,że to trudne przy dwójce,wiem coś o tym,ale... smutno mi tu samej

- baby_55
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- paula

bodziak z lidla

a zdjęcie podpatrzone gdzieś

- PM
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-